Şile kamp alanları | Şile’de 28 kamp alanı

İstanbul'un Şile bölgesinde; ücretli-ücretsiz bungalov evler, karavan kiralama ile park alanı ve çadır kamplarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-05-08
Şile kamp alanları | Şile’de 28 kamp alanı

Büyükşehirlerin bitmek bilmez gürültüsü ve çeşitli yaşam rutinleri derken kendimizi yoğun bir temponun içerisinde bulabiliriz. Üstelik bu tempo tüm bir çalışma yılına yayıldığında tatili adeta iple çeker bir hâle geliriz. Özellikle büyükşehirde yaşamını sürdürenlerin hayatını kısa süreliğine renklendiren önemli aktivitelerden biri de tatil kaçamaklarıdır. İçimizi ısıtan güneşin pencereden içeri vurduğu anda kendimizi doğanın huzurlu atmosferine bırakmak için adeta can atarız. Doğanın kıymetini bilen küçük çaplı tatil kaçamakları özellikle kampa gönül veren maceraperestler için bir vazgeçilmezdir. Kampçılığın özgürlük ve rahatlığı hissedebileceğiniz ruhu, tatil vakitlerini de olabildiğince eğlenceli ve macera dolu bir hâle getirir. Siz de doğa ile baş başa kalacağınız bir kamp tatiline gönül veriyor ve büyükşehirden kaçabileceğiniz yakın bir rota arıyorsanız İstanbul’un gözde beldesi Şile’ye gidebilirsiniz. Şile’nin masmavi bir deniz ve yeşiliyle büyüleyen doğayı birleştiren muhteşem atmosferi her yıl sayısız kamp severe kaçamak noktası oluyor. Üstelik ücretli ve ücretsiz biçimde konaklayabileceğiniz Şile kamp alanları noktasında su sporları, tırmanış, trekking ve gezi gibi birçok aktiviteyi de deneyebiliyorsunuz. Campalow kamp rehberinde daha önce Akdeniz ve Ege sevdalıları için; Antalya kamp alanları, İzmir kamp alanları ya da Muğla kamp alanları gibi temel yazılar hazırlamıştık. Bu yazımızda yönümüzü Marmara’ya çeviriyor ve muhteşem doğasıyla bir vazgeçilmez hâline gelen Şile kamp alanlarını sıralıyoruz. Haritanız, rotanız ve eşyalarınız hazır ise gelin kamp noktanızı birlikte seçelim.

 

1- Doğancılı Camping – Şile

dogancili-camping
Doğancılı Camping

Yemyeşil bir doğanın içerisinde yüksek oksijenin tadını çıkarmak için Doğancılı Camping’e gidebilirsiniz. Şile’nin Doğancılı mevkiinde bulunan kamp işletmesi çam ağaçları ile çevrilmiş muhteşem bir konumda bulunuyor. Yaklaşık 4000 metrekarelik geniş bir düzlükten oluşan Camping’te dilediğiniz konforlu ve huzurlu konaklamayı yapabilirsiniz. Doğancılı Camping’e gitmek için hem toplu taşıma hem de özel araçları kullanabilirsiniz. Doğancılı Camping’te kampçıların kendini konforlu hissedebilmesi için çadır, karavan ve bungalov konaklama imkânı sunuluyor Tesiste hem kendi çadırınız hem karavanınız hem de işletmenin özel tahsis etmiş olduğu bungalov evlerde konaklayabilirsiniz. 2019 yılından bu yana hizmet veren Doğancılı Camping’te geniş bir hizmet politikası da bulunuyor. Tesisin müşteriler için sunmuş olduğu hizmetler wc, sıcak su, elektrik bağlantısı, internet, duş, otopark, mutfak ve ortak oturma alanı olarak sıralanıyor. Aynı zamanda mutfakta kendi yemeğinizi hazırlayabilir ya da restoranın özel lezzetlerinden faydalanabilirsiniz.

Adres: Doğancılı Mahallesi, Çiğtanesi Sk. No: 6 D: 1 Şile / İstanbul

Telefon: 0 216 611 93 79

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market, karavan park alanı, kimyasal imha noktası.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, off road, rahatlama, gezi, trekking, dalış, yoga, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 40 TL
  • Pansiyon konaklama: 250 TL
  • Bungalov konaklama: 250 TL

Çalışma Periyodu: Full

Doğancılı Camping için tıklayın

 

2- Esenceli Köyü Kamp Alanı – Şile

esenceli-koyu-kamp-alani
Esenceli Köyü Kamp Alanı

Şehir karmaşasından uzaklaşacağınız huzurlu bir kamp alanı arıyorsanız Esenceli Köyü’nü tercih edebilirsiniz. Ömerli Barajı çevresinde yer alan Esenceli Köyü kamp alanı, Şile merkezine yaklaşık 38 km’lik bir mesafede bulunuyor. Özel araçla kolay ulaşım sağlanabilen bölgede kafa dinleyebileceğiniz olabildiğince huzurlu bir kamp tatili yapabiliyorsunuz. Özel araç ile kolay ulaşım sağlanabilen bölgeye karavan ile de gidebiliyorsunuz. Arzunuza göre ücretsiz kamp bölgesinde hem çadır hem de karavan kampı yapabilirsiniz. Esenceli Köyü kamp alanı özellikle hafta sonları piknik yapmak isteyen şehirliler tarafından rağbet görüyor. Bu nedenle kampınızı daha sessiz ve sakin bir atmosferde yapmak isterseniz hafta içini tercih edebilirsiniz. Esenceli Köyü çevresinde günlük wc ya da yeme-içme gibi temel ihtiyaçları karşılayabileceğiniz özel bir işletme bulunmuyor. Söz konusu ihtiyaçlar için Esenceli Köyü yakınlarında büfe ve marketlerden alışveriş yapabilir ya da yiyeceklerinizi evden getirebilirsiniz. Diğer ihtiyaçlar için de profesyonel kamp tecrübelerinizi kullanabilir ya da portatif kamp ekipmanları edinebilirsiniz.

Adres: Esenceli Köyü Merkez, Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, market, yakacak odun.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Esenceli Köyü Kamp Alanı için tıklayın

 

3- Darlık Barajı Kamp Alanı – Şile

darlik-baraji-kamp-alani
Darlık Barajı Kamp Alanı

Darlık Barajı, Şile’nin en çok ziyaret edilen önemli kamp bölgeleri arasında yer alıyor. Şile ilçe merkezine yaklaşık 37 km mesafede bulunan Darlık Barajı’nda doğa ile bir bütün hâline gelen denizin eteklerinde konforlu bir kamp yapabiliyorsunuz. Ücretsiz kamp alanına ulaşım da toplu taşıma ya da özel araçlar ile sağlanıyor. Bu imkân sayesinde bölgede hem çadır hem de karavan kampı yapabiliyorsunuz. Çadırda kalacağınız özgür bir kamp fikrindeyseniz sakin ve tertemiz bir havada çadırınızı kurabilirsiniz. Karavanınızla birlikte tatile çıktıysanız da gerekli konaklama imkânlarını bölgede bulabilirsiniz. Çevresi yemyeşil ağaçlarla kaplı Darlık Barajı’nda kampçılık faaliyetlerinin yanı sıra balıkçılıkla da uğraşılıyor. Olta balıkçılığına ilgiliyseniz buraya gelirken mutlaka ekipmanlarınızı özel araca yüklemelisiniz. Darlık Barajı, sessiz ve sakin yapısıyla özellikle hafta sonu piknikçiler tarafından tercih ediliyor. Bölgede sakinliği korumak isterseniz gideceğiniz vakitleri hafta içine denk getirebilirsiniz. Ücretsiz kamp alanı çevresinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir özel işletme ya da tesis bulunmuyor. Bu nedenle konakladığınız süre boyunca birçok ihtiyacı kendi imkânlarınızla karşılamak zorunda kalıyorsunuz. 

Adres: Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, yakacak odun, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, voleybol, yüzme (nehir).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Darlık Barajı Kamp Alanı için tıklayın

 

4- Gelesun Kampland – Şile

gelesun-kampland
Gelesun Kampland

Kamp tatilinde doğanın hediyeleriyle baş başa kalacağınız unutulmaz vakitler geçirmek isterseniz Gelesun Kampland’ı rotanıza ekleyebilirsiniz. Tesis; Şile ilçe merkezine 31 km, İstanbul merkeze ise yaklaşık 110 km’lik bir mesafede yer alıyor. Yemyeşil ve geniş bir arazi içerisinde kurulan tesiste aktivitelerle dolu macera dozu yüksek bir kamp tatili sizi bekliyor. Şile ilçe merkezine yakın konumda bulunan Gelesun Kampland’a özel araç ya da toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Toplu taşıma ile gelmek için Şile Ağva istikametine giden otobüsleri tercih edebilirsiniz. Yeşilliğe adeta doyacağınız kamp işletmesinde arzunuza göre çadır ya da karavan konaklaması yapabilirsiniz. Denize yaklaşık 1,5 km’lik mesafede bulunan tesiste hayalini kurduğunuz bir yaz tatiline adım atabiliyorsunuz. Ayrıca tesisin geniş hizmet politikası hiçbir ihtiyaç noktasında mahrum kalmamanızı sağlıyor. Tesisin misafirler için özel sunmuş olduğu hizmet politikasında; wc, duş, elektrik, restoran, internet bağlantısı, mutfak ve yürüyüş parkurları bulunuyor. Bu sayede ihtiyaçlarınızı karşılarken keyifli vakitler de geçirebiliyorsunuz. 

Adres: Kurfallı Köyü Çamlık Mah. Çakıllı Mevkii, Şile/İstanbul

Telefon: 0 532 206 22 74

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market, kapalı oyun tesisleri, voleybol alanı.

Kiralama Hizmetleri: ATV, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, off road, rahatlama, gezi, trekking, dalış, tenis, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 40 TL
  • Karavan konaklama: 80 TL
  • Günlük elektrik ücreti: 20 TL

Çalışma Periyodu: Full

Gelesun Kampland için tıklayın

 

5- Sabribey Camping – Şile

sabribey-camping
Sabribey Camping

İstanbul’un yeşil ve maviye açılan kapısı Şile’de adeta cenneti andıran bir kamp tatili için Sabribey Camping’i tercih edebilirsiniz. İstanbul şehir merkezine 65,4 km’lik bir mesafede bulunan kamp alanına özel aracınız ile kolayca ulaşabilirsiniz. Şile’de yerleşim yeri olan Kurna Köyü’ne yakın konumda bulunan Sabribey Camping’e giderken toplu taşıma da tercih edebilirsiniz. Marmara Denizi ve Kurna Halk Plajı’na kısa sürede ulaşabileceğiniz Sabribey Camping’te arzunuza göre hem çadır hem de bungalov konaklaması yapabilirsiniz. Tesis sahiplerinin kamp tatili için öncelikli dikkati müşterilerin memnuniyeti üzerinde toplanır. Dolayısıyla kampçıların konforlu bir tatil geçirebilmesi için her türlü ihtiyaç en iyi biçimde karşılanır. Özel kamp işletmesinde konaklarken wc, duş, mutfak, buzdolabı, elektrik, internet bağlantısı, soyunma kabini, mini market ve sıcak su gibi hizmetlere ulaşabilirsiniz. Üstelik kamp alanında yeme ve içme için mangal yakabilir ya da barbekü yapabilirsiniz. İşletmede birçok hizmete aynı anda ulaşırken vücudunuzu dinlendirmek için hamak keyfi de yapabilirsiniz.

Adres: Uzun Tarla Mevki Yolu, Karakiraz - kurna köyü plajı İSTANBUL/ŞİLE

Telefon: 0532-348-3791

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, TV bağlantısı, masalar ve banklar.

Kiralama Hizmetleri: ATV, bungalov, çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, off road, rahatlama, gezi, trekking, dalış, yoga, tenis, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 80 TL
  • Karavan konaklama: 90 TL

Çalışma Periyodu: Full

Sabribey Camping için tıklayın

 

6- Kaçkar Kamp – Şile

kackar-kamp
Kaçkar Kamp

Büyükşehir gürültüsünden uzaklaşırken şehrin dibinde konforlu bir doğa kampı yapmak için Kaçkar Kamp’ı tercih edebilirsiniz. Şile’nin Sahilköy ilçesinde bulunan kamp alanı hem yeşil hem de mavinin birleştiği muhteşem bir doğada yer alıyor. Marmara Denizi’nin hırçın ve bir o kadar da huzurlu dokusunda özgürce yüzmek için kamp alanını tercih edebilirsiniz. Geniş bir düzlükte kurulan işletmede çadır, bungalov ve karavan konaklama imkânı sunuluyor. İşletmede konaklarken arzunuza göre minimalist bir Tiny House tercihinde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda şahsi karavan ve çadırınızla da konforlu vakitler geçirebilirsiniz. Misafirlere konforlu bir konaklama imkânı sunan işletmede geniş bir hizmet politikası da benimsenir. İşletmede konaklarken ortak kullanım alanında wc, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, elektrik, internet bağlantısı ve sıcak su gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda günlük ihtiyaçlarınızı kolay karşılayabileceğiniz büfe, market, restoran ve tekel gibi işletmelere gidebilirsiniz.

Adres: Sahilköy, Şile/İstanbul

Telefon: 05438236674

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, kimyasal imha noktası, karavan park alanı, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, TV bağlantısı, masalar ve banklar.

Kiralama Hizmetleri: Karavan, bungalov, çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

Kaçkar Kamp işletmesinin karavan, çadır ve bungalov konaklama fiyatları sezona göre değişim gösteriyor. Gideceğiniz zamana dair fiyat bilgisini öğrenmek için iletişim adresleri üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Kaçkar Kamp için tıklayın

 

7- Ömerli Barajı Kamp Alanı – Şile

omerli-baraji-kamp-alani
Ömerli Barajı Kamp Alanı

Yemyeşil çam ormanlarını keşfederken yüksek oksijenle adeta yenilenmek için Ömerli Barajı’nda çadır kampı yapabilirsiniz. Şile’de bulunan kamp alanı heybetiyle büyüleyen ve ejderhayı andıran bir baraj üzerine kurulmuş. Ömerli Barajı, özellikle muhteşem manzarası ve sessizliğiyle kampçıların ilgisini çekmeyi başaran kamp alanlarından bir tanesi. Kampta doğa yürüyüşleri ve keyifli olta balıkçılığını yapmak istiyorsanız rotayı mutlaka Ömerli Barajı’na çevirmelisiniz. Barajın kurulduğu geniş ve düzlük arazi üzerinde çadırınızı kurarak konforlu biçimde konaklayabilirsiniz. Ömerli Barajı çevresinde kamp yapmak için şahsi aracınızla gelmeniz gerekiyor. Baraj yakınına geliş için toplu taşıma araçlarını kullanamıyorsunuz. Aynı zamanda bölgede kontrollü olmak şartıyla kamp ateşi de yakılabiliyor. Şahsi araçla getirebileceğiniz kamp ekipmanlarınız varsa çevreden toplayacağınız ateşe elverişli odunlar sayesinde kamp ateşi yakabilir ya da sıcacık bir çay içebilirsiniz. Ömerli Barajı kamp alanı çevresinde özel tesis ya da işletme bulunmuyor. Bu nedenle günlük yeme-içme ya da wc-duş gibi temel ihtiyaçlarınızı kendi imkânlarınızla karşılamak zorunda kalıyorsunuz. Dolayısıyla konakladığınız süre boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz ekipmanları şahsi aracınızda getirebilir ve böylece konforlu bir kamp yapabilirsiniz.

Adres: Ömerli, Çekmeköy/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, kano, yoga, gezi, trekking, balık tutma, voleybol, yüzme (nehir).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Ömerli Barajı Kamp Alanı için tıklayın

 

8- Alacalı Kamp ve Pansiyon – Şile

alacali-kamp-ve-pansiyon
Alacalı Kamp ve Pansiyon

Camping61 olarak da anılan Alacalı Kamp ve Pansiyon tesisinde huzur bulacağınız bir kamp tatili yapabilirsiniz. Şile şehir merkezine yaklaşık 75 km’lik bir mesafede bulunan tesiste pansiyon, çadır ve karavan konaklaması yapabiliyorsunuz. Üstelik Şile’nin Alacalı ilçesinde bulunan kamp işletmesi muhteşem bir kumsala kapı açan denize sıfır konumu sayesinde tercih ediliyor. Şehir gürültüsünden sıkıldığınız anda çok vakit kaybetmeden varabileceğiniz işletmede arzunuza göre şahsi çadır ve karavanınız ya da tesisin misafirler için özenle tasarlamış olduğu bungalov yapılarda konaklayabiliyorsunuz. Her türlü ihtiyacınızı kısa sürede karşılayabileceğiniz Alacalı Kamp ve Pansiyon’da geniş bir hizmet politikası bulunuyor. Tesiste konaklarken wc, duş, ortak mutfak, restoran, büfe, çeşme, market, ücretsiz otopark, elektrik ve internet bağlantısına erişebiliyorsunuz. Ailenizle huzurlu ve samimi bir kamp tatili yaparken yeme-içme ihtiyaçları için uğraşmak istemezseniz yemeğinizi lokantada yiyebilirsiniz. Kendi yaptığınız yemeği tüketmek isterseniz de büfe ve marketten her türlü ihtiyacınızı satın alarak ortak kullanım mutfakta lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. 

Adres: Ana yol caddesi, İskele sitesi karşısı - Şile/İstanbul

Telefon: 0216 741 4320

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır konaklama: 40 TL
  • Karavan konaklama: 70 TL
  • Bungalov konaklama: 150 TL

Çalışma Periyodu: Full

Alacalı Kamp ve Pansiyon için tıklayın

 

9- Bella Kamp – Şile

bella-kamp
Bella Kamp

Günlük rutinlerinizi bir köşeye bırakıp kaçış rotası olarak doğayı keşfedeceğiniz Bella Kamp’ta unutulmaz bir kamp tatili yapabilirsiniz. İstanbul’a yaklaşık 1 saatlik mesafede bulunan işletmeye hem özel araç hem de toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabiliyor. Bella Kamp’ın sezon boyunca kampçılar tarafından tercih edilmesinin birincil sebepleri arasında kapsamlı konaklama seçenekleri bulunur. Kamp alanında hem kendi hem de işletmenin konaklama imkânlarından faydalanabilirsiniz. Tesise kendi çadırınızla gelebilirsiniz ya da işletmenin misafirler için tahsis ettiği çadırları kiralayabilirsiniz. Aynı şekilde şahsi ya da işletmenin karavanlarıyla tesiste konaklayabilirsiniz. Lüks ve konfora düşkünseniz de ahşap bungalov yapılarda konaklayabilirsiniz. Aracınız müsait ise araç üstü çadırları da tercih edebilirsiniz. Tesiste konforlu bir konaklama için mutfak, duş, wc, sıcak su, elektrik, internet bağlantısı, buzdolabı, masa, sandalye, restoran, otopark ve mangal alanı gibi hizmetler sunuluyor. Aynı zamanda demlikte çay ya da kahve gibi hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

Adres: Sahil Boyu - No: 25 - Doğancılı / ŞİLE

Telefon: 0 537 677 82 88

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, kimyasal imha noktası, karavan park alanı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov, karavan, çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, dalış, balık tutma, yoga, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Şahsi çadır: 90 TL
  • Çadır kiralama: 275 TL
  • Ahşap Bungalov 2 kişilik: 400 TL
  • Ahşap Bungalov 3 kişilik: 500 TL
  • Ahşap Bungalov 4 kişilik: 600 TL
  • Yenilenmiş Bungalov 2 kişilik: 500 TL
  • Araç üstü çadır: 200 TL
  • Karavan kiralama: 750 TL
  • Şahsi karavan: 200 TL
  • Günübirlik giriş: 40 TL
  • Çuval odun: 60 TL
  • Ateş kovası: 20 TL

Çalışma Periyodu: Full

Bella Kamp için tıklayın

 

10- Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı – Şile

suayipli-koyu-plaji-kamp-alani
Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı

Uzun süre unutamayacağınız bir sahil şeridine tanıklık etmek isterseniz kampınızı Şuayipli Köyü Plajı’nda yapabilirsiniz. Şile ilçe merkezine yaklaşık 30 km’lik bir mesafede yer alan kamp alanı özel bir işletme tarafından çalışmalarını sürdürüyor. Bölgenin muhteşem bir sahil şeridine uzanan berrak denizi özellikle yaz sezonunda sıklıkla misafir ağırlıyor. Huzuru bulacağınız Şuayipli Köyü kamp alanına Ağva’ya giden her türlü araçla ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda bölgeye özel aracınızla da gidebiliyorsunuz.  Şuayipli Köyü Plajı’nın 3 km’yi bulan uzun sahil şeridi çadır kampı için geniş bir düzlük sunuyor. Üstelik bölgenin kolay ulaşım imkânı sayesinde karavan kampı da yapabiliyorsunuz. Şuayipli Köyü Plajı yakınlarında ücretli tesislerin yanında ücretsiz kamp yapabileceğiniz bölgeler de bulunuyor. Ancak özel bölgede konaklarken işletmeye verdiğiniz otopark ücreti dâhil 80 TL gibi bir ücret karşılığında her türlü hizmet bedelinden ücretsiz faydalanabiliyorsunuz. Kamp alanı sınırları içerisinde wc, duş, elektrik, büfe, sıcak su, otopark, denize girilebilir alan ve yürüyüş parkuru gibi hizmetler bulunuyor. Bu sayede ihtiyaçlarınızı karşılamak için kamp sınırları dışına çıkmanız gerekmiyor.

Adres: Kurfallı, Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, ağaçlık alan, yakacak odun, soyunma dolapları, karavan park alanı, market.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır konaklama: 80 TL

Çalışma Periyodu: Full

Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı için tıklayın

 

11– Kabakoz Kamp Alanı – Şile

kabakoz-kamp-alani
Kabakoz Kamp Alanı

Şehir temposundan sıkıldığınız anda kendinizi Şile ve Ağva arasında bulunan Kabakoz kamp alanında bulabilirsiniz. Yemyeşil bir orman ve sakin denizin dalgalarını birleştiren Kabakoz bölgesinde arzunuza göre çadır ve karavan kampı yapabilirsiniz. Kamp alanına geldiğinizde Kabakoz Köyü Plajı’nda kamp kurarak çeşitli hizmetlerden bir ücret karşılığında faydalanabilirsiniz. Ücret ödemek istemezseniz de doğa ile baş başa kalacağınız bir bölgede profesyonel kamp tecrübelerinize başvurabilirsiniz.  Kabakoz’da çadır ve karavan kampı yaparken sahile kısa bir yürüme mesafesinde ulaşabiliyorsunuz. Böylece şehir rutinlerinden sıyrılırken gün içerisinde kendinizi engin deniz sularına bırakabilirsiniz. Şehrin içinde ancak şehirden uzak bir his veren kamp alanında konaklarken uzun süredir arayıp bulamadığınız sessizliğin tadını çıkartabilirsiniz. Gün içerisinde elektrik, wc ya da çeşme gibi temel ihtiyaçlarınızı Kabakoz Köyü çevresinde karşılayabilirsiniz. Aynı şekilde plaj çevresinde konaklıyorsanız da özel tesislerden belirli bir ücret karşılığında hizmet alabilirsiniz. 

Adres: Kabakoz, Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, suya erişim, karavan park alanı, elektrik, yakacak odun, tuvalet market, ortak oturma alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, gezi, trekking, yoga, voleybol, balık tutma, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Kabakoz Kamp Alanı için tıklayın

 

12- Akçakese Kamp Alanı – Şile

akcakese-kamp-alani
Akçakese Kamp Alanı

Akçakese kamp alanı, şehrin yakınında doğa ile baş başa kalacağınız unutulmaz bir konaklama imkânı sunuyor. Şile merkezine yaklaşık 16 km mesafede yer alan kamp alanına ulaşım oldukça kolay. Akçakese kamp alanına özel araç ya da karavan ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla doğa ile bir bütün hâline gelen kamp alanına arzunuza göre hem çadır hem de karavan kampını deneyebiliyorsunuz. Sahile yürüme mesafesinde bulunan kamp alanı ulaşım kolaylığı sayesinde yaz sezonunda İstanbul’dan oldukça ziyaretçi alıyor. Tatilinizde sessiz ve sakin bir atmosfer tercih ederseniz çadırınızı tenha bir bölgeye kurabilir ya da gitmek için hafta içini tercih edebilirsiniz. Yıl boyunca arzuladığınız sakin bir kamp tatilini Akçakese kamp alanında konaklarken yapabilirsiniz. Ücretsiz çadır ve karavan kampı yapabileceğiniz bölgenin sınırları içerisinde özel tesis ya da işletme bulunmuyor. Ancak wc, elektrik ya da internet bağlantısı gibi temel ihtiyaçları Akçakese Köyü çevresinden karşılayabiliyorsunuz. Ancak köyde yeme-içme ihtiyaçları için bir çözüm bulunmuyor. Bu nedenle yeme-içme ihtiyacı için yanınızda dayanıklı besinler getirmenizi tavsiye ederiz. Sessiz ve sakin kalmak için köyün oldukça uzağında çadır kurarsanız da ihtiyaçlarınızı portatif kamp ekipmanları ile giderebilirsiniz. 

Adres: Akçakese/Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, suya erişim, karavan park alanı, internet bağlantısı, elektrik, yakacak odun, tuvalet.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, gezi, trekking, balık tutma, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Akçakese Kamp Alanı için tıklayın

 

13- Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı – Şile

bickidere-koyu-kamp-alani
Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı

Kendinizi olabildiğince özgür ve huzurlu hissedebileceğiniz doğa ile iç içe Bıçkıdere Köyü kamp alanını mutlaka ziyaret etmelisiniz. Şile ilçe merkezine yaklaşık 35 km’lik mesafede bulunan ücretsiz kamp alanı, Ömerli Barajı’na da yakın konumda yer alıyor. Özel araçlar ile ulaşım sağlanan Bıçkıdere Köyü kamp alanında hem çadır hem de karavan kampı yapabiliyorsunuz. Akan dere şırıltısı ve yemyeşil bir doğal güzelliği gözler önüne seren yapısıyla Bıçkıdere Köyü’nde unutulmaz birçok anıya sahip olabileceksiniz. Bıçkıdere Köyü çevresinde kamp yaparken kuş cıvıltısı, yaprak hışırtısı ve akan dere sesleriyle kendinizi adeta rüyada hissedebiliyorsunuz. Bölgenin yüksek oksijen seviyesi de hem ruhsal hem de bedensel olarak rahatlamanızı sağlıyor. Yemyeşil bir doğaya kamp yaparken günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir özel işletme ya da tesis bulunmuyor. Ancak günlük yeme-içme ihtiyaçlarınızı karşılamak için Bıçkıdere Köyü yakınlarındaki büfe ve marketlerden dayanıklı besinler temin edebiliyorsunuz. Aynı zamanda wc, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı köyden karşılayabilirsiniz. 

Adres: Bıçkıdere/Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, suya erişim, karavan park alanı, elektrik, yakacak odun, tuvalet.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga, balık tutma, yüzme (nehir).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı için tıklayın

 

14- İstanbul Kamp – Şile

istanbul-kamp
İstanbul Kamp

Şile’nin doğal güzelliklerini keşfederken huzurlu ve nezih bir kamp alanını keşfetmek isterseniz tatil rotanıza İstanbul Kamp’ı ekleyebilirsiniz. Ağva bölgesinde bulunan tesis; Şile ilçe merkezine 15 km, İstanbul şehir merkezine ise 85 km’lik bir mesafede yer alıyor. Oldukça rahat bir bölgede bulunan işletmeye özel araç ya da minibüs gibi toplu taşımalar ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz. İstanbul Kamp, Şile-Ağva bölgesinde en büyük ve geniş kamp alanı olma özelliğine de sahip. Bu sayede kamp yaparken kendinizi oldukça huzurlu ve konforlu hissedebiliyorsunuz. İstanbul Kamp tesisinin kurulmuş olduğu geniş ve düzenli arazide çadır ya da karavan kampı yapabiliyorsunuz. Tesiste karavan ve çadır konaklaması için şahsi imkânlarınızdan faydalanmanız gerekiyor. Konaklama için ayrılmış özel bölgeye karavanınızı park edebilir ya da çadır kurabilirsiniz. İstanbul Kamp’ın her sezon sıklıkla ziyaret edilmesinin önemli sebeplerinden biri de gelişmiş hizmet politikası. Tesiste misafirler için wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, restoran, plaj, şezlong, şemsiye, soyunma kabini, otopark, mutfak, voleybol sahası, atölye ve aktivite ofisi gibi imkânlar sunuluyor.

Adres: Kabakoz, Pehlivan Cd No: 154, Şile/İstanbul

Telefon: 0532 120 04 98

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, kimyasal imha noktası, voleybol alanı, masa tenisi, kapalı oyun tesisleri, çocuk parkı, çocuk eğlence programı, TV bağlantısı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, tırmanış, basketbol, futbol, yoga, tenis, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır konaklama: 40 TL
  • Karavan konaklama: 60 TL
  • Bungalov konaklama: 200 TL

Çalışma Periyodu: Full

İstanbul Kamp için tıklayın

 

15- Saklıgöl Kamp Alanı – Şile

sakligol-kamp-alani
Saklıgöl Kamp Alanı

Şehir rutinlerinden sıkıldığınızda fazla uzaklaşmadan doğa güzelliklerini keşfetmek isterseniz Saklı Göl kamp alanını mutlaka görmelisiniz. Şile ilçe merkezine 8 km’lik mesafede yer alan bölge adeta saklı bir cennetin tasvirini yapıyor. Berrak bir gölün gökyüzü ile birleştiği özgür bir maviyi izlerken kendinizi adeta yenilenmiş hissedebileceksiniz. Özel araç ve toplu taşıma ile ulaşımın sağlandığı Saklı Göl, özellikle hafta sonu İstanbul halkı tarafından tercih ediliyor. Şile’nin Karamandere sınırları içerisinde yer alan Saklı Göl’ün çevresi yemyeşil ağaçların görüldüğü bir orman ile kaplı. Bu sayede bölgede çadır kampı yaparken yüksek oksijen sayesinde kendinizi dinç hissedebilirsiniz. Muhteşem bir doğaya ev sahipliği yapan kamp alanının ulaşım kolaylığı karavan kampı için de imkân sunuyor. Böylece şahsi karavanınız ile bölgeye gelip özgür bir kamp yapabiliyorsunuz. Ücretsiz kamp yapabileceğiniz Saklı Göl sınırları içerisinde herhangi bir özel tesis bulunmuyor. Ancak kamp alanı çevresinde lokanta ve market gibi özel işletmelere ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Çok kısa bir süre içerisinde gidebileceğiniz büfe ve lokanta gibi bölgelerde wc ya da yeme-içme ihtiyaçlarınızı makul bir ücret karşılığında giderebilirsiniz.

Adres: Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, market, restoran, suya erişim, karavan park alanı, internet bağlantısı, elektrik, yakacak odun, tuvalet.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, gezi, trekking, balık tutma, voleybol, yüzme (nehir).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Saklıgöl Kamp Alanı için tıklayın

 

16- Kilimli Koyu Kamp Alanı – Şile

kilimli-koyu-kamp-alani
Kilimli Koyu Kamp Alanı

Tatilde dinlenirken muhteşem doğayı keşfedeceğiniz bir kamp alanı arıyorsanız Kilimli Koyu’nu tercih edebilirsiniz. Şile merkeze yaklaşık 45 km’lik bir mesafede yer alan Kilimli Koyu kamp alanı kamp severlere unutulmaz birçok anı vadediyor. Kamp alanına ulaştıktan sonra çadırınızı kurup dinginleştirici bir huzurun keyfini çıkartabilirsiniz. Üstelik sezon boyunca kampçılar tarafından ilgi gören Kilimli Koyu İstanbul merkeze de yaklaşık 100 km’lik bir mesafede yer alıyor. Bu sayede şehirden bunaldığınız anda kaçamak yapabileceğiniz huzurlu bir kamp alanı sunuyor. Kamp yaparken bölgede dikkat etmeniz gereken konulardan biri şiddetli rüzgârlar. Kamp alanı çevresinde bir anda şiddetli rüzgârlar çıkıp çadır kampını zorlaştırabiliyor. Ani rüzgâr tehlikesinden kaçınmak için çadırınızı olabildiğince sağlam kurmalısınız. Aynı zamanda kamp alanına doğru yola çıkmadan önce kalacağınız süre boyunca aktif rüzgâr seviyesini kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Ücretsiz çadır kampı yapabileceğiniz Kilimli Koyu’nda herhangi bir özel işletme bulunmuyor. Ancak günlük ihtiyaçlarınızı çevrede bulunan sahil işletmelerinden karşılayabilirsiniz. 

Adres: Bucaklı, Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, gezi, trekking, balık tutma, yoga, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Kilimli Koyu Kamp Alanı için tıklayın

 

17- Hacıllı Şelalesi Kamp Alanı – Şile

hacilli-selalesi-kamp-alani
Hacıllı Şelalesi Kamp Alanı

Köy havasında geleneksel bir şehir dokusunu keşfederken doğa kampını deneyimlemek için Hacıllı Şelalesi kamp alanını tercih edebilirsiniz. Hacıllı ilçesinde yer alan şelale, Şile merkezine yaklaşık 32 km’lik bir mesafede bulunuyor. Şehir merkezine yakın konumu sayesinde özellikle hafta sonları kampçılar tarafından tercih ediliyor. Hacıllı Şelalesi çevresinde ruhunuzu dinlendirirken kültürleneceğiniz kampta çadır ya da karavan konaklaması yapabilirsiniz. Bölgenin kolay ulaşım imkânı sayesinde gidiş için toplu taşıma, özel araç ya da karavan kullanabiliyorsunuz. Bu sayede tatil için ayırdığınız vakitler ulaşımda geçmiyor. Şelale çevresinde Hacıllı Köyü itibariyle çok geniş bir düzlükte kamp alanı mevcut. Bu sayede hem çadır hem de karavanınız ile konforlu bir konaklama yapabiliyorsunuz. Üstelik konforlu konaklama keyfinize huzur bulacağınız bir kuş cıvıltısı ve şelale sesleri de eşlik ediyor. Hacıllı Şelalesi kamp alanında ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir işletme bulunmuyor. Bu nedenle birçok ihtiyacınızı kamp tecrübelerine dayanarak karşılamanız şart hâle geliyor. Bunun yanı sıra yeme-içme ya da elektrik gibi ihtiyaçlarınızı köyde karşılayabiliyorsunuz.

Adres: Hacıllı, Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, gezi, trekking, balık tutma, yoga, yüzme (nehir).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Hacıllı Şelalesi Kamp Alanı için tıklayın

 

18- Çakır Mesire ve Kamp Yeri – Şile

cakir-mesire-ve-kamp-yeri
Çakır Mesire ve Kamp Yeri

Doğa ile iç içe kamp yapacağınız bir tatil bölgesi için Çakır Mesire ve Kamp Yeri’ni tercih edebilirsiniz. Gözlemeleriyle ünlü meşhur tesis Şile’nin İmrenli tarafında yer alıyor. Şehir merkezine yaklaşık 69 km’lik mesafede bulunan kamp alanında piknik, gezi ya da çadır kampı gibi birçok etkinliği yapabiliyorsunuz. Çakır Mesire ve Kamp Yeri’nin sezon boyunca özellikle İstanbul halkı tarafından fazlasıyla tercih edilme sebeplerinden biri denize sıfır konumu. Sahile oldukça yakın mesafede bulunan tesiste konaklarken gün içerisinde birçok su sporunun keyfini çıkartabiliyorsunuz. Geniş bir arazi üzerine kurulan Çakır Mesire ve Kamp Yeri’nde hem çadır hem de karavan konaklaması yapabilirsiniz. Şahsi karavan ya da çadırınız yok ise tesisin kiralamaya sunduğu çadırlardan faydalanabilirsiniz. İşletmenin her sezon fazlasıyla kampçıyı ağırlama sebeplerinden biri de gelişmiş hizmet anlayışı. Tesiste konaklarken wc, duş, sıcak su, mutfak, bulaşık yıkama alanı, otopark, ateş yakma alanı, çeşme, market, manav, yürüyüş parkuru, restoran ve soyunma kabini gibi hizmetler konaklama ücretine dâhil olarak sunulur. Tesise ödemiş olduğunuz konaklama ücretine ek olarak plajda şezlong ya da şemsiye hizmetlerinden faydalanmak isterseniz 50 TL gibi bir ücret ödeyebilirsiniz. 

Adres: Karacaköy, Şile/İstanbul

Telefon: 05359448132

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, kimyasal imha noktası.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır kiralama: 100 TL
  • Karavan konaklama: 150 TL
  • Şahsi çadır: 45TL
  • Şezlong-şemsiye kiralama: 50 TL

Çalışma Periyodu: Full

Çakır Mesire ve Kamp Yeri için tıklayın

 

19- Sofular Plajı Kamp Alanı – Şile

sofular-plaji-kamp-alani
Sofular Plajı Kamp Alanı

Sakin bir denizde yüzmenin keyfini çıkartırken çadırla konaklayabileceğiniz güvenli bir bölge arayışındaysanız Sofular Plajı kamp alanını tercih edebilirsiniz. Ücretsiz kamp alanı, Şile ilçe merkezine yaklaşık 16 km’lik bir mesafede yer alıyor. İlçe merkezinden ulaşırken vakit kaybetmeyeceğiniz bölgeye hem özel araç hem de toplu taşıma araçları ile gidebiliyorsunuz. Bölgenin hem doğa ile iç içe yapısı hem de ulaşım kolaylığı sezon boyunca kampçılar tarafından ilgi görmesini sağlıyor. Şehir gürültüsü ve yaşam rutinlerinden sıkıldığınızda kendinizi hem ücretsiz hem de huzurlu bir bölgede bulmak isterseniz Sofular Plajı’na gidip çadır kampı yapabilirsiniz. Sofular Plajı çevresinde denize girilebilecek bir plaj, vakit geçirebileceğiniz bir mesire alanı ve çadır kurabileceğiniz bir kamp alanı bulunuyor. Gün içerisinde masmavi bir denizin keyfini doyasıya yaşarken doğa ile iç içe kamp yapabileceğiniz bölgeye çadır kurabiliyorsunuz. Üstelik çadır kurduğunuz bölgede muhteşem bir deniz manzarası ve doğanın benzersiz yeşili göz önüne seriliyor. Sofular Plajı’nda mesire alanı, kamp bölgesi ve plajın birbirine beşer dakikalık yakın bir mesafede olması bölgeyi olabildiğince düzayak ve konforlu yapıyor.

Adres: Sofular, Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, su, yakacak odun, duş, plaj, market, internet bağlantısı, elektrik, restoran, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, gezi, trekking, balık tutma, voleybol, yoga, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Sofular Plajı Kamp Alanı için tıklayın

 

20- Kurfallı Plajı Kamp Alanı – Şile

kurfalli-plaji-kamp-alani
Kurfallı Plajı Kamp Alanı

Kurfallı Plajı kamp alanı, sessiz ve sakin bir bölgede vücudunu dinlendirmek isteyenler tarafından tercih ediliyor. Yeşil ve mavinin birleştiği muhteşem bir konumda bulunan Kurfallı Plajı, Şile’nin ünlü konaklama merkezi Green Park ve Seferoğlulları Camping’in ortasında bulunuyor. Çadır kampı yapabileceğiniz Kurfallı Plajı, Ağva bölgesinde yer alan diğer kamp alanlarına göre sessiz ve sakin yapısıyla tercih ediliyor. Bu sayede özellikle yaz sezonunda büyükşehirlerden de yoğun bir talep görebiliyor. Kurfallı Plajı’nda huzurlu bir çadır konaklaması yaparken birçok ihtiyacınıza da ulaşabilirsiniz. Kamp alanı çevresinde elektrik, wc ve çeşme gibi imkânlar bulunuyor. Bunun yanı sıra tesisin sunmuş olduğu otopark hizmetinden de faydalanabilir ve böylece aracınızı güvenli bir bölgeye park edebilirsiniz. Bölgede konaklarken hem otopark hem de çeşitli hizmetlerden yaklaşık 30 TL gibi küçük bir ücret karşılığında faydalanabilirsiniz. Kampınız için Kurfallı Plajı’nı tercih ederseniz birçok ihtiyaç için çevrede bulunan büfelerden yararlanabilirsiniz. Ancak büfede hazır yemekleri bulabileceğinizi unutmayın. Yemek için farklı alternatifler isterseniz ihtiyaçlarınızı özel araçta yanınızda getirebilirsiniz.

Adres: Kurfallı, Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, su, otopark, wc, çeşme, yakacak odun, market, elektrik, restoran, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, gezi, trekking, balık tutma, voleybol, yoga, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 30 TL

Çalışma Periyodu: Full

Kurfallı Plajı Kamp Alanı için tıklayın

 

21- Karacaköy Plajı Kamp Alanı – Şile

karacakoy-plaji-kamp-alani
Karacaköy Plajı Kamp Alanı

Doğanın benzersiz mucizelerine tanık olacağınız kamp anıları biriktirmek için Karacaköy Plajı’nı rotaya ekleyebilirsiniz. Şile merkeze 22 km, İstanbul merkeze ise 85 km mesafede bulunan ücretsiz kamp alanı sezon boyunca kampçılar tarafından tercih ediliyor. Yemyeşil bir doğayı keşfetmenizi sağlayan kamp bölgesine özel araç ya da şahsi karavan ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu sayede hem huzurlu bir çadır kampı hem de özgürce karavan konaklaması yapabilirsiniz. Sahile yürüme mesafesi bulunan Karacaköy Plajı kamp alanı özellikle yaz sezonunda tatilciler tarafından tercih ediliyor. Bölgeye adım attığınız andan itibaren doğanın benzersiz manzaralarına şahit olabiliyorsunuz. Ücretsiz çadır ya da karavan kampı yapabileceğiniz Karacaköy Plajı’nda hem sahil hem de ormanlık alanda konaklayabiliyorsunuz. Karacaköy Plajı’nda günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz wc, elektrik ve çeşme gibi hizmetlerin sağlandığı bir işletme bulunmuyor. Bu nedenle birçok ihtiyacınızı gelmeden temin etmeniz ya da yol üzerinde Karacaköy mevkiinden karşılamanız gerekiyor. 

Adres: Şuayipli, Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, yakacak odun.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, gezi, trekking, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Karacaköy Plajı Kamp Alanı için tıklayın

 

22- İmren Kamp – Şile

imren-kamp
İmren Kamp

İmren Kamp’ta doğanın benzersiz armağanlarıyla bütünleşeceğiniz unutulmaz bir kamp tatili yapabilirsiniz. Şile ilçe merkezine yaklaşık 60 km’lik bir mesafede bulunan bölgeyi genellikle günübirlik piknikçiler ziyaret ediyor. Özel bir işletme tarafından hizmet sunulan kamp bölgesine adım attığınız andan itibaren heybetli ağaçların huzurlu gölgesinde kendinizi oldukça dinlenmiş hissedebileceksiniz. İmren Kamp’ın misafirler tarafından sıklıkla ziyaret edilmesinin başlıca nedenleri arasında lezzetli yemek seçeneği ve sahile yürüme mesafesi bulunuyor. Kamp alanında konaklarken ağaçların gölgesi altında konumlanan şirin restoranda lezzetli yemeklerin tadına bakabilirsiniz. Aynı zamanda konforlu bir konaklama imkânı sunan bölgede çok kısa bir süre içerisinde İmrenli Plajı’na ulaşabilirsiniz. İmren Kamp’ta çadır kurma imkânınız bulunuyor. İmren Kamp’ta çadırla konaklamak için 50 TL gibi makul bir ücret vermeniz gerekiyor. İşletmeye vermiş olduğunuz konaklama ücreti dâhilinde kampın hizmet seçeneklerinden faydalanabiliyorsunuz. İşletmede misafirlere konforlu bir kamp alanı sunmak için wc, duş, elektrik, çeşme, restoran, yürüyüş parkuru ve mangal alanı gibi hizmetler bulunuyor. Bu sayede birçok ihtiyacınızı zorluğa maruz kalmadan karşılayabiliyorsunuz.

Adres: İmrenli, Şile/İstanbul

Telefon: 0216 727 72 08

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, duş, ağaçlık alan, otopark, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 50 TL

Çalışma Periyodu: Full

İmren Kamp için tıklayın

 

23- Karakiraz Köyü Kamp Alanı – Şile

karakiraz-koyu-kamp-alani
Karakiraz Köyü Kamp Alanı

Tatilinizde doğanın mucizelerini keşfederken köy hayatını deneyimlemek isterseniz rotanızı Karakiraz Köyü’ne çevirebilirsiniz. Şile ilçe merkezine yaklaşık 30 km’lik bir mesafede bulunan ücretsiz kamp alanında çadır ve karavan konaklaması yapabiliyorsunuz. Toplu taşıma ve özel araçlar ile ulaşım sağlayabileceğiniz köyün etrafı heybetli yemyeşil ağaçlar ile kaplı. Etrafı ormanlarla çevrili bir bölgede konaklarken hem köy hayatı hem de kampçılık adına farklı deneyimler kazanabiliyorsunuz. Karakiraz Köyü’nde çadır ya da karavan kampı yapabileceğiniz bölgeler biraz iç kısımda yer alıyor. Ancak yine de Kurna Plajı’na kısa bir süre içerisinde ulaşabiliyorsunuz. Karakiraz’ın huzurlu atmosferi ve köy yaşamına dair izleri özellikle yaz sezonunda şehirliler tarafından fazlasıyla rağbet görüyor. Üstelik bölge piknik için de sıklıkla tercih ediliyor. Karakiraz Köyü kamp alanında wc, duş ya da çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz özel bir tesis bulunmuyor. Bu nedenle ücretsiz kamp yaparken birçok ihtiyacınızı kendi imkânlarınızla gidermek zorunda kalabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra yeme-içme gibi temel besin ihtiyaçlarını köy içerisinde bulunan büfe ve marketlerden temin edebilirsiniz.

Adres: Karakiraz/Şile

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, yakacak odun, plaj, karavan park alanı, market.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, gezi, trekking, balık tutma, yoga, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Karakiraz Köyü Kamp Alanı için tıklayın

 

24- Seferoğulları Camping – Şile

seferogullari-camping
Seferoğulları Camping

İstanbul’un Şile Ağva konumunda bulunan Seferoğulları Camping, butik bir tatil konsepti arayanlara unutulmaz anılar vadediyor. Samimi detaylarla dekore edilmiş özel işletmeye kişisel araç, toplu taşıma ya da motor ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Ağva Kurfallı köyünde bulunan işletme geniş bir yeşilliğe kapı açıyor. Üstelik Seferoğulları Camping’in masmavi deniz ve yumuşak kumsala giden kısa bir yolu bulunuyor. Bu sayede özgür denizde yüzerken gözlerden uzak bir tatil yapabilirsiniz. Butik konsepti benimseyen aile işletmesinde çadır, bungalov ya da karavan konaklaması yapabilirsiniz. İşletmenin içerisinde ziyaretçilere özel olarak fiyata dâhil su, elektrik, wifi, elektrik, mutfak, buzdolabı ve çamaşırhane bulunuyor. Günlük ihtiyaçlarınıza kısa sürede ulaşacağınız özel işletmede konforlu bir tatilin keyfini sürebilirsiniz. Yemyeşil bir doğada konumlanan Seferoğulları Camping’te konaklarken bisiklet turları yaparken doğa gezilerinde eşsiz bölgeler keşfedebilirsiniz.

Adres: Kurfallı Köyü, Ağva Merkez, Şile/İstanbul

Telefon: 0530 111 78 23

Kiralama Olanakları: Çadır, bungalov.

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, duş, ağaçlık alan, otopark, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, TV bağlantısı, mescid, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, mutfak, masalar ve banklar.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 50 TL
  • Bungalov konaklama: 150 TL

Çalışma Periyodu: Full

Seferoğulları Camping için tıklayın

 

25- Sahil Kamp İstanbul – Şile

sahil-kamp-istanbul
Sahil Kamp İstanbul

Sahil Kamp İstanbul; Şile ve Riva arasında İstanbul’un Karadeniz kıyısında birçok konaklama seçeneği sunan, restoran, büfe, havuz, plaj, bungalov, kabin, villa gibi birçok imkânın yer aldığı yeşil ile mavinin buluştuğu bir aktivite, eğitim ve konaklama tesisi. İsterseniz çam ağaçlarının altında isterseniz deniz kıyısında, ister kendi çadırınızda isterseniz de bungalov, kabin ya da villalarda konaklayabilirsiniz. Karavanınız varsa karavan park alanına çekip karavan içinde de konaklama yapabilirsiniz. Elektrik, temiz su, atık su gibi ihtiyaçlarınızı tesisten karşılayabilirsiniz. Atv, dalış, bisiklet turu, poligon ve çeşitli parkurlu aktivitelerin yer aldığı tesiste etkinlik takvimine göre ilginizi çeken etkinliğe katılabilir kamp deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz. Deniz kıyısındaki kayalıklara tırmanmayı deneyebilir, orman içindeki yürüyüş parkurlarını keşfedebilirsiniz.

Adres: Sahilköy, Batu Sk. No:1, 34983 Sile/Istanbul

Telefon: 90 216 419 7440 - 90 530 049 1790

Kiralama Olanakları: Çadır, bungalov, kabin, bisiklet, ATV. 

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, duş, ağaçlık alan, otopark, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, poligon, açık havuz, market, TV bağlantısı, masa tenisi, çocuk eğlence programı, masalar ve banklar.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, off road, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz), yüzme (havuz).

Fiyat Aralığı: $$$

  • Çadır konaklama: 75 TL
  • Karavan konaklama: 200 TL
  • Çadır kiralama: 250 TL
  • Orman Koza Bungalov: 450 TL
  • Deniz Koza Bungalov: 450 TL
  • Şile Hobit Evleri: 400 TL
  • Gardenya Bungalov: 650 TL
  • Glamping Çadırı: 350 TL
  • Ahşap Ev Bungalov: 800 TL
  • Araç Üstü Çadır Konaklama: 100 TL
  • Maran Karavan: 700 TL
  • Şile Karataş Ev: 750 TL
  • Tiny Karavan: 800 TL
  • Darni Karavan: 700 TL
  • Villa Domalı: 1000 TL
  • Taş Ev: 800 TL
  • Tiny House: 750 TL
  • Villa Gündoğdu: 1000 TL
  • Dome Glamping: 850 TL
  • Günübirlik Giriş: 50 TL

Çalışma Periyodu: Full

Sahil Kamp İstanbul için tıklayın

 

26- Woody Ville Camping – Şile

woody-ville-camping
Woody Ville Camping

Tatilinizde kırsal yaşamın özünü keşfederken çeşitli festivallerle doyasıya eğlenmek için Woody Ville’yi tercih edebilirsiniz. Şile’nin merkez noktasına 18 km’lik bir mesafede bulunan tesiste kamp tatilinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle doyasıya eğleneceğiniz kıymetli vakitler elde edebilirsiniz. Şile’nin Akçakese ilçesinde bulunan işletmeye özel araçla kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Tesisin ulaşım kolaylığı karavan kampı yapmanıza da olanak sunar. Dolayısıyla Kovboy temasının hâkim olduğu Woody Ville’de pansiyon, çadır ya da karavan kampı yapabilirsiniz. Şahsi karavanınız yok ise tesise özel araçla ulaşım sağladıktan sonra misafirler için tahsis edilen karavanları kiralayabilirsiniz. Tesisin hizmetleri arasında bulunan ısıtma-soğutma sistemi, wc, duş, mutfak, büfe, restoran, otopark, piknik alanı, elektrik ve internet bağlantısı sayesinde her ihtiyacınızı kısa süre içerisinde karşılayabilirsiniz. Üstelik tesisin gelişmiş hizmetleri çocuklu aileler tarafından da tercih edilmesini sağlar. Bir tatilden beklediğiniz her ihtiyacın karşılandığı kamp alanında şehrin gürültüsünden uzaklaşarak huzurlu ve konforlu bir tatil yapabilirsiniz.

Adres: Ağva Şile Sahil Yolu Akçakese Köyü

Telefon: 0216 727 72 23

Kiralama Olanakları: Çadır, bungalov, karavan.

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, duş, ağaçlık alan, otopark, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, TV bağlantısı, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, mutfak, masalar ve banklar, çocuk parkı, kapalı oyun tesisleri, açık havuz, voleybol alanı, çocuk eğlence programı, evcil hayvan çiftliği, macera parkı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz), yüzme (havuz), at binme, tenis.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 150 TL
  • Karavan kiralama: 250 TL
  • Karavan konaklama: 150 TL

Çalışma Periyodu: Full

Woody Ville Camping için tıklayın

 

27- Kayıp Ada Kamp Alanı – Şile

kayip-ada-kamp-alani
Kayıp Ada Kamp Alanı

Şile’nin muhteşem bir koyunda unutulmaz kamp tatili yapmak isterseniz rotaya Kayıp Ada’yı ekleyebilirsiniz. Şile il merkezine yaklaşık 84 km mesafede bulunan Kayıp Ada kamp alanında deniz havasını doyasıya keşfederken sessizliğin keyfini çıkartabilirsiniz. Bölgeye giden yolların biraz bozuk olması ulaşımda birtakım problemlere neden olabilir. Kayıp Ada’nın ulaşım problemi bölgenin olabildiğince sakin ve gürültüden uzak olmasını da sağlıyor. Kamp alanına doğru yola çıkarken zemini yüksek araçları tercih etmenizi ve dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Kayıp Ada’nın Şile denizine yakınlığı tercih edilme sebeplerinden bir tanesi. Bölgede konforlu bir çadır konaklaması yaparken yüzmenin keyfini çıkartabilirsiniz. Özel bir işletme tarafından çalışmaları sürdürülen Kayıp Ada kamp alanında yaklaşık 40 TL’lik bir ücret karşılığı çadırla konaklayabilirsiniz. Üstelik bölgede konaklarken işletmenin sunmuş olduğu wc, duş, büfe, kahvaltı servisi, şemsiye, plaj, şezlong, otopark, ateş alanı ve soyunma kabini gibi hizmet imkânlarından faydalanabilirsiniz. Konaklama süresi boyunca bir ihtiyacınız olduğunda da tesisin büfesini kullanabilirsiniz. 

Adres: Balibey Şile/İstanbul

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, yakacak odun, su, tuvalet, ortak oturma alanı, plaj, market, restoran, otopark, merkezi kamp ateşi, elektrik, soyunma dolapları, internet bağlantısı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, gezi, trekking, yoga, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 40 TL

Çalışma Periyodu: Full

Kayıp Ada Kamp Alanı için tıklayın

 

28- Green Park Camping – Şile

green-park-camping
Green Park Camping

Muhteşem bir doğada yemyeşil ağaçların keyfini çıkartacağınız bir kamp tatili için Green Park Camping’i tercih edebilirsiniz. Şile merkeze yaklaşık 30 km’lik mesafede yer alan tesiste hem çadır hem de karavan konaklaması yapabiliyorsunuz. Green Park Camping’in misafirleri büyüleyen özelliklerinden biri de denize sıfır konumu. Tesiste konaklarken gün içinde özgürce yüzebilir ve yemyeşil bir doğanın keyfini çıkartabilirsiniz. Doğaya kendinizi oldukça yakın hissedeceğiniz bir konumda bulunan tesise ulaşım için toplu taşıma ve özel araçları kullanabilirsiniz. Tesise arzunuza göre şahsi karavanınızla gelebilir ya da işletmenin misafirler için kiralamış olduğu karavanlardan faydalanabilirsiniz. Aynı şekilde şahsi ya da tesisin çadırlarında konaklayabilirsiniz. Karavan ya da çadır konaklaması tercih etmezseniz özenle tasarlanmış bungalov evlerde de kalabilirsiniz. Tesiste konaklarken wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, kesintisiz sıcak su, buzdolabı, bulaşık yıkama alanı, çamaşırhane, plaj, şezlong, çocuk oyun alanı, soyunma kabinleri, klima, televizyon bağlantısı, otopark ve şemsiye gibi her türlü hizmete anında ulaşım sağlayabilirsiniz. Üstelik tesiste 7/24 kesintisiz sunulan sıcak su hizmeti sayesinde ailenizle birlikte konforlu bir kamp tatili yapabilirsiniz.

Adres: Kurfallı, Yolu, Şile/İstanbul

Telefon: 0 216 721 73 62

Kiralama Olanakları: Çadır, bungalov, karavan.

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, duş, ağaçlık alan, otopark, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, TV bağlantısı, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, mutfak, masalar ve banklar, çocuk parkı, karavan park alanı, voleybol alanı, masa tenisi, mescid, plaj.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

Hafta İçi Konaklama

  • Çadır bungalov: 80 TL
  • Şahsi çadır: 60 TL
  • Bungalov Ev: 200 TL
  • Karavan konaklama: 200 TL

Hafta Sonu Konaklama

  • Çadır bungalov: 100 TL
  • Şahsi çadır: 80 TL
  • Bungalov Ev: 300 TL
  • Karavan konaklama: 300 TL

Kahvaltı dâhil konaklama ücretine +50 TL alınır. 

Çalışma Periyodu: Full

Green Park Camping için tıklayın

 

Şehir rutinleri ve gürültüden sıkıldığınız anda küçük çaplı bir kaçamak yapabileceğiniz nadide güzelliklerden biri olan Şile’de en güzel ücretli ve ücretsiz kamp alanlarını sıraladık. Çeşitli kamp bölgelerini listelediğimiz Şile kamp alanları rehberinde aradığınızı bulamadıysanız Campalow’un Kamp Alanı Bul isimli arama motoru üzerinden farklı kamp alanlarını değerlendirebilirsiniz. Yaz sezonu için rotanızı Ege ya da Akdeniz’e çevirirseniz; Antalya, Muğla, İzmir, Bozcaada, Gökçeada, Marmaris, Datça ve Fethiye şehirleri için hazırladığımız kamp rehberlerini değerlendirebilirsiniz. Campalow olarak yapacağınız küçük bir tatil kaçamağının size çok iyi geleceğini biliyor ve şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz!


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir