Muğla kamp alanları | Muğla’da 26 kamp alanı

Turizmin odak noktası Muğla şehrinde; deniz kenarı bölgeler, bungalow, tabiat parkı, karavan ve çadır kamp alanlarını listeledik.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-03-25
Muğla kamp alanları | Muğla’da 26 kamp alanı

Kamp sezonu yaklaşırken rotamıza eklediğimiz noktalardan biri de Ege’nin incisi Muğla şehridir. Muğla’nın Ege’ye uzanan masmavi denizi ve tertemiz oksijeni hayalini kurduğunuz bir kamp tatilini gerçeğe dönüştürür. Üstelik şehirde yer alan birbirinden farklı onlarca kamp işletmesi; bungalov evlerden çadıra, karavandan glamping evlere dek birçok konaklama imkânı sunar. Bu sayede kendinizi yıl boyunca hayalini kurduğunuz bir kamp tatilini gerçeğe dönüştürürken bulabilirsiniz. Üstelik Ege’nin yüksek oksijeniyle beden ve ruhunuzu dinlendirirken birçok aktiviteyi deneyebilirsiniz. Şehirde dalış, kano, sörf, trekking, tırmanış, gezi, bisiklet turu, yamaç paraşütü ve çeşitli atölyeler gibi macera dozu yüksek birçok aktivite bulunur. Ücretli tesislerin yanı sıra ücretsiz bölgelerde de Muğla şehrinin saklı cennete açılan kapılarını aralayabileceksiniz. Unutamayacağınız bir kamp tatili için rotanızı Ege’ye doğru çevirdiyseniz, Campalow ailesi olarak düzenlediğiniz “Kamp Alanı Bul” motoru üzerinden “Muğla kamp alanları” sayfasına göz atabilirsiniz. Ege’nin muhteşem oksijeni, huzurlu yapısı ve tarihi dokusuna hazırsanız unutulmaz bir kamp deneyimi için; gelin, Muğla kamp alanlarını birlikte değerlendirelim.

mugla-kamp-alanlari
Muğla Kamp Alanları

 

1 – Deep Ocean Camping – Fethiye

deep-ocean-camping
Deep Ocean Camping

Muğla’nın Fethiye ilçesinde konumlanan Deep Ocean Camping, rüya gibi bir tatile imza atacağınız nezih kamp alanı. Butik bir tatil konseptini benimseyen özel işletmede konaklarken gün içerisinde dalış, yoga ve yamaç paraşütü yapabilirsiniz. Mavi ve yeşili birleştiren Deep Ocean Camping çevresinde; Kabak koyu, Likya yolu, Aladere şelaleleri, Mavi mağara, Boncuk koyu, Kelebekler vadisi, Aktaş koyu, Cennet ve korsan koylarını ziyaret edebilirsiniz. Tesiste farklı konaklama isteklerine hitap eden çadır, karavan ve bungalovlar bulunur. Arzunuza göre özel çadır alanında konaklayabilir ya da panoramik ve standart bungalov tiplerini deneyimleyebilirsiniz. Kamp alanında sabah ve akşam yemeği fiyata dâhil ücretsiz biçimde sunulur. Bu sayede restorandan çıkan lezzetli yemeklerin keyfini çıkartabilirsiniz. Deep Ocean Camping 12 yaş üzeri ziyaretçilere hizmet sunar. İşletmeye arkadaş ve sevdiklerinizle ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Uzunyurt / Faralya Mahallesi Kabak Mevki No: 34/1 Fethiye- Muğla

Telefon: +90 552 230 76 87

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, kapalı oyun tesisleri, mutfak, buzdolabı, otopark, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, voleybol alanı, açık havuz, masa tenisi, çocuk parkı, mescid.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yamaç paraşütü, yoga, gezi, trekking, voleybol, yüzme (deniz), yüzme (havuz)

Fiyat Aralığı: $$$ 

İşletmenin bungalov oda fiyatları kişi başı 1450-1500 TL arasında değişiyor. Web sitesi üzerinden rezervasyon talebi göndererek ücret ve randevu bilgisine ulaşabilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Deep Ocean Camping kamp alanı için tıklayın

 

2 – Bodrum Türkbükü Kamping - Bodrum

bodrum-turkbuku-kamping
Bodrum Türkbükü Kamping

Bodrum Türkbükü çadır kamp alanı, Muğla yolu üzerinde konumlanır. 7/24 ve yılın her sezonu kesintisiz hizmet veren işletmede keyifli bir kampın tadını çıkarabilirsiniz. Tatilinizi keyifli kılmak için kurulan aile işletmesi, kibar ve nezih bir yaklaşımı ilke edinir. Bu sayede tatilcilerin kamp deneyimi boyunca kendini huzurlu, mutlu ve güvenli hissetmesini sağlar. Kamp işletmesi kesintisiz şekilde tüm noktaları kapsayan bir güvenlik kamerasına sahiptir. Böylece güvenli bir kamp deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Türkbükü kamp işletmesinde tatilcileri ev konforunda hissettirmek üzere çeşitli hizmetler sunulur. İşletmenin hizmetleri; WC, sıcak su, duş, wifi, buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrik, mutfak ve ocak olarak sıralanır. Hijyen ve temizlik konularında uzman yönetim kadrosuyla hizmet veren Türkbükü kamp işletmesinde tertemiz wc ve duş imkânları ile buluşabilirsiniz. 

Adres: Türkbükü Mahallesi 78.SK NO:2 Bodrum/Muğla

Telefon: 0532 244 27 96

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, ocak, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, voleybol alanı, yakacak odun.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır ile konaklama: Ortalama 60 TL

Çalışma Periyodu: Full

Bodrum Türkbükü Kamping için tıklayın

 

3 – Volo Camping - Bodrum

volo-camping
Volo Camping

Volo Camping, şehrin stres ve kaosundan bunalanlar için doğa ile baş başa sakin bir kamp aktivitesi sunuyor. Özel kamp bölgesinin Muğla Bodrum yarımada konumu sayesinde bölgenin turistik, kültürel ve tarihi bölgelerini ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretçilerine unutulmaz anılar vadeden Volo Camping’te arzunuza göre karavan, çadır, villa ya da bungalov yapılarında konaklayabilirsiniz. Özel tasarlanmış bungalov ve villa tipleri ihtiyacınız olan konforu sağlamaya yardımcı olur. Odada yer alan banyo, tuvalet, elektrik, wifi gibi hizmetler ev konforunda hissetmenizi sağlar. Bunun yanı sıra havlu, yatak ve çarşaf gibi ek hizmetler ile konforlu bir konaklamanın keyfini çıkartabilirsiniz. Muğla’nın incisi Volo Camping, Bodrum–Turgutreis yolunda yer alır. Konumu sayesinde özel kamp işletmesine toplu taşıma, özel araç ya da motor ile ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Adres: Cumhuriyet Caddesi No:299 Gürece/Bodrum/Muğla

Telefon: 0542 321 86 56

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, ocak, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, voleybol alanı, yakacak odun, açık havuz, kimyasal imha noktası, mescid.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, dalış, voleybol, yüzme (havuz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır ile konaklama: Ortalama 80 TL
  • Bungalow ile konaklama: 200 TL

Çalışma Periyodu: Full

Volo Camping için tıklayın

 

4 – Darboğaz Fethiye Kamp Alanı - Fethiye

darbogaz-fethiye-kamp-alani
Darboğaz Fethiye Kamp Alanı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan Darboğaz Koyu kamp alanı sessiz ve sakin bir konaklama imkânı sunuyor. Gürültüden uzak ve gözlerden ırak bir kamp tatili istiyorsanız rotanızı Darboğaz kamp alanına çevirebilirsiniz. Ücretsiz kamp bölgesi Muğla şehir merkezine 154 km, Fethiye’ye ise 25 km uzaklıkta yer alıyor. Ancak koya direkt kara yolu ile ulaşmanız pek mümkün değil. Koya yaklaştıktan sonra aracınızı bırakıp kalan yolu 1 km uzunlukta yürüyebilirsiniz. Toplu taşıma ile geliyor ya da yürümek istemiyorsanız arada bir koyu ziyaret eden tekneler aracılığıyla bölgeye ulaşabilirsiniz.

Adres: Kayaköy/Fethiye/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Darboğaz Fethiye Kamp Alanı için tıklayın

 

5 – Kestep Sanat ve Yaşam Kampı - Fethiye

kestep-sanat-ve-yasam-kampi
Kestep Sanat ve Yaşam Kampı

Doğanın sessizliğinde dinlenirken sanat atölyeleriyle ruhunuzu tatmin edebileceğiniz bir kamp tatili için Kestep Sanat ve Yaşam Kampını tercih edebilirsiniz. Özel kamp işletmesi Muğla’nın Fethiye ilçesinde konumlanır. Şehir merkezine 125 km’lik bir mesafesi bulunan kamp alanına arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Özgürlüğünüze düşkünseniz kamp alanına kendi çadırınızı getirebilirsiniz. Tatilde de konfor ve lükslerden vazgeçemezseniz de işletmenin özenle tasarlamış olduğu bungalov evlerinde konaklayabilirsiniz. İşletmede günlük yeme-içme ihtiyacınızı karşılamak üzere restoran ve bar bulunur. Ancak yemeğinizi kendiniz yapmak isterseniz de işletmenin ortak alan kullanımına açmış olduğu mutfaktan faydalanabilirsiniz. 

Adres: Patlangıç, 357. Sk. No:1, Fethiye/Muğla

Telefon: +90531 552 27 32

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, ocak, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, kimyasal imha noktası.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, yoga, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (nehir).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır ile konaklama: Ortalama 50 TL
  • Bungalow ile konaklama: 130 TL

Çalışma Periyodu: Full

Kestep Sanat ve Yaşam Kampı için tıklayın

 

6 – Kabak Natural Life - Fethiye

kabak-natural-life
Kabak Natural Life

Kabak Natural Life’de konaklarken muhteşem bir manzara karşısında büyülenirken sessizliğin keyfini çıkartabilirsiniz. Muğla’nın en güzel manzaralara ev sahipliği yapan Kabak Koyu çevresinde yer alan Natural Life kamp alanında zeytin ağaçları ve kekik kokusunun ferahlatıcı etkisine şahit olabilirsiniz. İlçe merkezine bir saatlik mesafede yer alan kamp alanına gelmek için Fethiye Otogarı çevresinden iki saatte bir kalkan Faralya-Kabak dolmuşlarını kullanabilirsiniz. Minibüsten son duraktan indikten sonra vadiye özel dolmuşlar ile kamp alanına ulaşabilirsiniz. Benzersiz bir doğanın tadını çıkarmak isterseniz de Likya Yolu istikametinde yürüyerek vadiye varabilirsiniz. Aynı zamanda koya özel araç ile de ulaşım sağlayabilirsiniz. Ancak kamp alanı karavanlar için uygun değildir. Doğadan ilham alarak dekore edilmiş kamp alanında arzunuza göre taş bungalov evlerde konaklayabilir ya da çadır kampının keyfini çıkartabilirsiniz. Kabak Natural Life Camping’i diğer kamp alanlarından ayıran en önemli özellik doğada var olan malzemeler ya da maddelerin dönüştürülmesiyle tasarlanmış olması. 

Adres: Kabak Koyu no40, Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 642 11 85

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, yoga, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (havuz), yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$$

İşletmenin fiyat bilgisi sezona göre değişim gösterir. Güncel fiyatları öğrenmek için işletmeyle iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Kabak Natural Life için tıklayın

 

7 – Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı - Menteşe

turnali-boncuk-koyu-kamp-alani
Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı

Gözlerden uzak, sessiz ve sakin bir kamp alanında vakit geçirmek isterseniz rotanıza mutlaka Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanını eklemelisiniz. Ücretsiz kamp bölgesi Muğla’nın Menteşe ilçesi sınırları içerisinde yer alır. Muğla şehir merkezine 52 km’lik bir mesafede bulunan büyüleyici bölgeye özel araç ya da toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Bölgede konaklama için bungalov gibi özel yapılar bulunmaz. Bu nedenle sessiz ve sakin koyun çevresinde dilediğiniz bölgeye çadırınızı kurabilirsiniz. Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı çevresinde ücretli konaklayabileceğiniz birçok işletme bulunur. Ücretsiz konaklamak isterseniz işletmelere uzak ve denize yakın bir bölgeye çadır kurabilirsiniz. Çevrede tesislerin varlığı günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için bir imkân sunar. Gün içerisinde tuvalet ya da duş gibi ihtiyaçlarınızı özel tesislerde karşılayabilirsiniz.

Adres: Menteşe/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, su, duş, wc, plaj, market.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı için tıklayın

 

8 – Günnücek (Marmaris Milli Parkı) Kamp Alanı - Marmaris

gunnucek-marmaris-milli-parki-kamp-alani
Günnücek (Marmaris Milli Parkı) Kamp Alanı

Ege’nin mevsim ağaçlarıyla çevrili yemyeşil doğasını keşfederken macera dozu yüksek aktivitelerini deneyimleyebileceğiniz bir kamp için Günnücek (Marmaris Milli Parkı) Kamp Alanını tercih edebilirsiniz. Muğla’nın Marmaris ili ve Günnücek bölgesinde bulunan işletme, ilçe merkezine 1 km’lik mesafede yer alır. Bölgeye toplu taşıma aracıyla geliyorsanız yakınında inip kalan yolu yürüyerek kat etmeniz gerekir. Bölgede konaklarken birbirinden farklı kuş türlerini keşfedebilir ve anı ölümsüzleştirmek için fotoğrafçılık yapabilirsiniz. Sığ ağaçlarla kaplı ormanlık alanda dilediğiniz bölgeye çadırınızı kurabilirsiniz. Aynı zamanda işletmede birçok ihtiyacınızı kısa sürede karşılayabileceğiniz hizmetler de bulunur. Özel kamp işletmesinin sunmuş olduğu hizmetler; wc, sıcak su, elektrik, çeşme, piknik alanı, sahil, orman yolu, etkinlik alanı, plaj, dere, seyir terası, sosyal tesisler, çocuk oyun alanı, koşu parkuru ve bisiklet yolu olarak sıralanır. Bu sayede birçok ihtiyacınızı kamp alanında kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Adres: Sarıana, Mustafa Münir Elgin Blv., Marmaris/Muğla

Telefon: 0252 413 69 96

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, çocuk eğlence programı, çocuk parkı, restoran, mescid, revir, TV, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, plaj, market.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, yoga, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (havuz), yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Şahıs 8 TL
  • Öğrenci 4 TL
  • Bisiklet 8 TL
  • Motosiklet ve ATV 12 TL
  • Otomobil 24 TL
  • Minibüs 72 TL
  • Midibüs 120 TL
  • Otobüs 216 TL
  • Çadır konaklama 38 TL. 

Çalışma Periyodu: Full

Günnücek (Marmaris Milli Parkı) Kamp Alanı için tıklayın

 

9 – Bodrum Ecofarm Camping - Bodrum

bosrum-ecofarm-camping
Bodrum Ecofarm Camping

Şehir gürültüsünden uzaklaşırken Ege sahilinde huzur bulmak istiyorsanız rotanıza Bodrum Ecofarm Camping’i ekleyebilirsiniz. Muğla’nın Bodrum mevkiinde yer alan kamp işletmesinin şehir merkezine 20 km’lik konumu sayesinde toplu taşıma ya da özel araçlar ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Mandalina ağaçları altında huzurlu ve sessiz bir kamp tatili sunan Efocarm Camping’te arzunuza göre Hostel hizmetinden yararlanabilir ya da özenle dekore edilen bungalow odalarda konaklayabilirsiniz. Özgür ruhunuza hitap eden bir kamp tatili geçirmek isterseniz de işletme bahçesine çadır atabilirsiniz. Misafirlerini konforlu hissettirmek üzere özenle dekore edilmiş Bodrum Ecofarm Camping ortak kullanım alanlarında buzdolabı, elektrik, sıcak su, wc ve tuvalet gibi imkânlar sunulur. Bunun yanı sıra gün içerisinde ev yapımı yemeklerin tadını çıkartabilirsiniz. 

Adres: Bahçelievler Mahallesi, Gümüşlük Cd. No:111, Turgutreis Belediyesi/Bodrum/Muğla

Telefon: 0536 229 46 74

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, kamp ateşi, TV, market.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, yoga, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

1 Mayıs-15 Haziran

  • Çadır: 50 TL
  • Bungalov: 180 TL
  • Hostel: 60 TL

15 Haziran-30 Ağustos

  • Çadır: 60 TL
  • Bungalov: 250 TL
  • Hostel: 70 TL

30 Ağustos-15 Ekim

  • Çadır: 50 TL
  • Bungalov: 180 TL
  • Hostel: 60 TL

Kahvaltı: 30 TL

Akşam Yemeği: 40 TL

Çay ve İçme Suyu: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Mayıs-Ekim

Bodrum Ecofarm Camping için tıklayın

 

10 – Kabak Valley Camp - Fethiye

kabak-valley-camp
Kabak Valley Camp

Şehir gürültüsünden uzaklaşıp muhteşem bir doğa ile baş başa kalacağınız tatil için rotanıza Kabak Valley Camping’i mutlaka eklemelisiniz. Fethiye’nin Faralya bölgesinde bulunan özel kamp işletmesi misafirlerin kendini konforlu ve huzurlu hissedebilmesi için çeşitli konaklama imkânları sunar. Şehir merkezinden toplu taşıma ya da özel araç ile yaklaşık 2 saat içerisinde ulaşabileceğiniz işletmede tercihinize göre lüks/standart bungalov ya da çadır konaklaması yapabilirsiniz. Kabak Valley Camping’te misafirler için özenle tasarlanan bungalov tiplerinde şahsi duş ve wc gibi olanaklar bulunur. Bunun yanı sıra işletmenin özel oda tipi çadırlarında konaklarken de ortak wc ve duş hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. İşletmenin özel üç öğün yemek servisinin çıktığı restoranı ve büfesi bulunur. Bu sayede gün içerisinde yeme-içme ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda özel kamp işletmesi elektrik, sıcak su, otopark ve internet bağlantısı gibi hizmetleri konaklama ücretine dâhil olarak ziyaretçilerine sunar.

Adres: Kabak Koyu Fethiye, Kabak, Muğla

Telefon: +90 252 642 10 27

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, yoga, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

20 Mart - 20 Nisan

  • Lüks bungalov: 175 TL
  • Standart bungalov: 150 TL
  • Çadır kiralama: 130 TL
  • Şahsi çadır: 100 TL.

20 Mayıs - 20 Eylül

  • Lüks bungalov: 225 TL
  • Standart bungalov: 200 TL
  • Çadır kiralama: 130 TL
  • Şahsi çadır: 100 TL.

20 Eylül- 20 Mart

  • Lüks bungalov: 150 TL
  • Standart bungalov: 125 TL
  • Çadır kiralama: 130 TL
  • Şahsi çadır: 100 TL.

Çalışma Periyodu: Full

Kabak Valley Camp için tıklayın

 

11 – Çökertme Kamp Evleri - Milas

cokertme-kamp-evleri
Çökertme Kamp Evleri

Çökertme Kamp Evlerinde Ege denizinin ahenkli dalgalarını izlerken huzur bulacağınız bir kamp tatili geçirebilirsiniz. Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Çökertme Kamp Evlerinin şehir merkezine yaklaşık 80 km’lik mesafesi vardır. Kolay bir ulaşım istikametinde bulunan işletmeye özel araç ya da toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Denize sıfır işletmede arzunuza göre bir çadır kiralayabilir ya da işletmenin özenle tasarlamış olduğu bungalov evlerde konaklayabilirsiniz. Konaklama türünüz her ne olursa olsun uyandığınız sabahı dalga sesleri, deniz manzarası ve kuş cıvıltıları ile özel kılabilirsiniz. Çökertme Kamp Evlerinde konaklarken günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok hizmet de bulabilirsiniz. İşletmenin misafirlere özel olarak sunduğu hizmetler; sıcak su, duş, wc, mutfak, masa, yürüyüş yolu ve ormanlık alan olarak sıralanır.

Adres: Bozalan, Milas/Muğla

Telefon: 05550476142

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, kano, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır konaklama: 50 TL
  • Bungalov konaklama: 120 TL

Çalışma Periyodu: Full

Çökertme Kamp Evleri için tıklayın

 

12 – Datça Aktur Orman Kampı - Datça

datca-aktur-orman-kampi
Datça Aktur Orman Kampı

Ailenizle birlikte güvenli ve konforlu bir kamp tatili için Datça Aktur Orman Kampını tercih edebilirsiniz. Muğla’nın Datça ili merkez konumunda bulunan özel kamp işletmesi şehir merkezine ise 134 km’lik mesafede konumlanır. Kolay bir ulaşım istikametinde bulunan kamp işletmesine toplu taşıma ya da özel aracınız ile gidebilirsiniz. Misafirlerin konaklama isteğine hitap etmek üzere bölgede karavan, çadır ve bungalov tipleri bulunur. Geniş kamp alanında karavan ve çadır konaklaması için oldukça büyük bir alan ayrılmıştır. Bu sayede şahsi karavan ya da çadırınız ile bölgede konforlu bir biçimde konaklayabilirsiniz. Güvenli ve konforlu biçimde organize edilmiş işletmede konaklarken birçok hizmetten faydalanabilirsiniz. Datça Aktur Orman Kampının sunmuş olduğu hizmetler; sıcak su, wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, çamaşır makinesi, buzdolabı, pişirme alanı, restoran ve büfe olarak sıralanır. 

Adres: Emecik, Marmaris Datça Yolu, Datça/Muğla

Telefon: 0252 724 61 68 - 69

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, çocuk eğlence programı, revir, mescid, çocuk parkı, kapalı oyun tesisleri, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, kano, gezi, sörf, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

Mayıs Dönemi 

  • Karavan konaklama 32 TL
  • Çadır konaklama 22 TL

Haziran – Temmuz – Ağustos – Eylül Dönemi 

  • Karavan konaklama 45 TL
  • Çadır konaklama 32 TL

Ekim Dönemi 

  • Karavan konaklama 32 TL
  • Çadır konaklama 22 TL 

0-5 yaş arası ücretsiz.

6-11 yaş arası %50 indirimli fiyat.

1 KW elektrik ücreti: 2.25 TL.

Günlük buzdolabı kullanımı: 20 TL.

Tek yıkama çamaşır makinesi kullanımı: 17.50 TL.

Karavan kışlama: 100 TL - römork kışlama: 50 TL.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Datça Aktur Orman Kampı için tıklayın

 

13 – İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanı - Marmaris

inbuku-mesire-yeri-kamp-alani
İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanı

Mavi ve yeşilin birleştiği muhteşem bir manzara eşliğinde kamp yapmak istiyorsanız İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanını tercih edebilirsiniz. Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan ücretsiz İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanına Çubucak Kamp Alanı’ndan ilerleyerek ulaşabilirsiniz. Ulaşım kolaylığı sayesinde toplu taşıma ve özel araç ile ulaşımın sağlandığı bölgeye arzunuza göre karavan ile de gidebilirsiniz. Kamp bölgesinde karavan için 20, çadır için ise 150 adet boş alan bulunur. Dilediğiniz konaklama tipini tercih edebileceğiniz bölgede mavi ve yeşilin huzurlu birleşimine tanık olabilirsiniz. Doğanın mucizelerini gözler önüne seren İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanında konaklarken duş, wc ve yeme-içme gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için tesise başvurmanız gerekir. Tesiste belirli bir ücret karşılığında ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz gibi profesyonel kamp tecrübelerinize de başvurabilirsiniz. 

Adres: Hisarönü, Marmaris/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, su, duş, wc, plaj, market, restoran, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanı için tıklayın

 

14 – Kargı Koyu Kamp Alanı - Datça

kargi-koyu-kamp-alani
Kargı Koyu Kamp Alanı

Ege sahillerinde ruhunuzu dinlendireceğiniz ücretsiz bir tatil için Kargı Koyu kamp alanını tercih edebilirsiniz. Ücretsiz konaklama imkânı sunan Kargı Koyu, Muğla’nın Datça ilçesinde konumlanır. Muğla şehir merkezine 2 saat ve Datça merkezine 3 km’lik mesafede bulunan kamp bölgesine minibüs, özel araç ya da karavan ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Kargo Koyu kamp alanı özellikle ulaşım kolaylığı sayesinde yaz sezonunda sıklıkla tercih edilir. Kamp bölgesine kolayca ulaşım sağladıktan sonra dilediğiniz yere çadır kurabilirsiniz. Üç bir yanı ormanlarla çevrili kamp bölgesinde yüzünüzü sakin Ege sularına döneceğiniz muhteşem bir konaklama imkânı bulabilirsiniz. Kargı Koyu’na doğru kamp için yola çıktığınızda ateş yakmanın yasak olduğunu bilmeniz gerekir. 

Adres: İskele, Datça/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, su, duş, wc, plaj, market, restoran, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Kargı Koyu Kamp Alanı için tıklayın

 

15 – Kocabahçe Glamping - Marmaris

kocabahce-glamping
Kocabahçe Glamping

Kocabahçe Glamping, lüksten vazgeçemeyen kampçılara hayallerdeki tatil keyfini sunuyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde konumlanan özel işletme, sizleri şehir gürültüsünden uzaklaştırarak doğanın mucizelerinde huzur bulacağınız bir deneyime davet ediyor. Glamping işletmesinde özel dekore edilmiş pansiyonlarda konaklarken lüks hizmetlerin keyfini çıkartabilirsiniz. Lüks biçimde tasarlanmış bungalov yapılarının içerisinde kişisel duş, wc, sıcak su ve elektrik gibi hizmetler bulunur. Bu sayede günlük ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabilirsiniz. Bozburun’da bulunan Kocabahçe Glamping işletmesine gelirken transferler tekne ile gerçekleşir. Üstelik işletmenin belirlemiş olduğu konaklama fiyatına transfer bedelinin yanı sıra sabah ve akşam yemeği de dâhildir. İşletmenin sağlıklı besinlerle donatılmış açık büfesinde her damak tadına hitap eden yemekler bulabilirsiniz.

Adres: Bozburun, Kocabahçe Koyu, Marmaris/Muğla

Telefon: +90 (532) 341 50 17

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, çocuk eğlence programı, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, tekne.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, kano, gezi, yoga, trekking, dalış, tenis, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$$

  • Lotus çadır: 900 TL
  • Büyük kamp çadırı: 800 TL
  • İzci çadırı: 700 TL,
  • Suit bungalov: 1100 TL
  • Standart bungalov: 1000 TL.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Kocabahçe Glamping için tıklayın

 

16 – Çubucak Tabiat Parkı - Marmaris

cubucak-tabiat-parki
Çubucak Tabiat Parkı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde konumlanan Çubucak Tabiat Parkı, birbirinden değerli kamp anıları vadediyor. Masmavi bir özgürlüğe açılan kamp alanı büyük yüzölçümü sayesinde birçok aktiviteye kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Yeşille çevrili kamp alanında basketbol ve voleybol oynayabilir; keyifli yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Tesisin karşısında her sabah köylüler tarafından kurulan özel bir pazar yeri bulunur. Günlük sebze ve meyve gibi gıda ihtiyaçlarının büyük çoğunluğunu pazar yerinden karşılayabilirsiniz. Üstelik bölgede bulunan marketten birçok ihtiyacınızı kısa sürede giderebilirsiniz. Çubucak Tabiat Parkına özel araç, toplu taşıma ya da motor ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Kolay bir konumda bulunan kamp işletmesi tatilde unutulmaz birçok anı biriktirmenizi sağlıyor.

Adres: Datça Yolu 23. km Jandarma Karakolu Yanı Marmaris / MUĞLA

Telefon: 0545 467 02 21

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, mescid, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, kimyasal imha noktası, voleybol alanı, çocuk eğlence programı, restoran, soyunma dolapları, TV, ortak oturma alanı, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, karavan, bisiklet, tekne.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, basketbol, gezi, futbol, motorbot, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Şahıs 8 TL
  • Öğrenci 4 TL
  • Bisiklet 8 TL
  • Motosiklet ve ATV 12 TL
  • Otomobil 24 TL
  • Minibüs 72 TL
  • Midibüs 120 TL
  • Otobüs 216 TL
  • Çadır konaklama 38 TL
  • Karavan konaklama 48 TL.

Çalışma Periyodu: Full

Çubucak Tabiat Parkı için tıklayın

 

17 – Azmakbaşı Kamping - Menteşe

azmakbasi-kamping
Azmakbaşı Kamping

Muğla’nın Menteşe ilçesinde konumlanan Azmakbaşı Camping, şehir gürültüsünden sıkılıp doğaya geri dönüş yapmak isteyenlere unutulmaz kamp anıları vadediyor. Azmakbaşı Camping’te doğa ile baş başa kalmayı sevenler için çadır ve karavan tarzı konaklama imkânı sunulur. Konfordan vazgeçemezseniz de işletmenin otantik bir tarzda tasarladığı bungalov evlerinde konaklayabilirsiniz. Azmakbaşı Camping’te konaklarken gün içerisinde birçok ihtiyacınızı ev konforunda karşılayabilirsiniz. İşletmede yeme-içme ihtiyaçlarınızı lezzetli tatlarla buluşturan bir restoran bulunur. Bunun yanı sıra işletmenin mini kafe bar hizmetinde de yiyecek ve içecek ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Kampta misafirler için konaklama ücretine dâhil olarak sunulan olanaklar; buzdolabı, wc, duş, sıcak su, elektrik, internet bağlantısı, otopark, TV ve su sebili olarak sıralanır. Gün içerisinde kolayca ulaşabildiğiniz birçok hizmet sayesinde kendinizi oldukça konforlu ve özel hissedebilirsiniz.

Adres: Sarnıç, Menteşe/Muğla

Telefon: +90 252 529 12 21

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, karavan, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, basketbol, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

Azmakbaşı Camping'in çadır, karavan ve bungalov konaklama ücretleri sezona göre değişiklik gösterebilir. Kampa gitmek istediğiniz sezona dair güncel fiyat bilgisini almak için önceden tesisle iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Azmakbaşı Camping için tıklayın

 

18 – Pamucak Plajı Kamp Alanı - Marmaris

pamucak-plaji-kamp-alani
Pamucak Plajı Kamp Alanı

Şehir merkezinden çok uzaklaşmadan kuş cıvıltılarıyla huzuru bulacağınız bir kamp alanı için Pamucak Plajını tercih edebilirsiniz. Ücretsiz kamp alanı, şehir merkezine yakın olmasına rağmen bozulmayan sessiz dokusuyla rağbet görür. Marmaris-İçmeler şeridinde yer alan kamp alanı, merkeze 8 km mesafede yer alır. Muğla şehir merkezinden ise 72 km’lik bir mesafesi bulunan Pamucak Plajı kamp alanına özel araç ya da toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Ücretsiz kamp alanı sınırları içerisinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz özel bir işletme bulunmaz. Ancak günlük yeme-içme ya da tuvalet ihtiyaçlarınızı çevrede bulunan tesislerden kısa sürede karşılayabilirsiniz. 

Adres: İçmeler, Marmaris/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, su, duş, wc, plaj, market, restoran.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Pamucak Plajı Kamp Alanı için tıklayın

 

19 – Palmira Bungalow & Camping - Marmaris

palmira-bungalow-camping
Palmira Bungalow & Camping

Doğada ruhunuzu dinlendirirken eşsiz bir konfora ulaşmak isterseniz kamp tatili için tercihinizi Palmira Bungalow & Camping’ten yana kullanabilirsiniz. Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan ve 2021 yılında yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayan özel kamp işletmesinde arzunuza göre çadırda konaklayabilir ya da ahşap bungalov ev tiplerini tercih edebilirsiniz. Bungalov odalarda kişisel kullanıma özel internet bağlantısı, wc ve duş gibi imkânlar bulunur. Çadırda konaklayanların da gün içerisinde faydalanabileceği elektrik, wc, duş, sıcak su ve internet gibi imkânlar konaklama ücretine dâhil olarak sunulur. Bu sayede birçok ihtiyacınıza kamp alanı sınırları içerisinde ulaşabilirsiniz. İşletmeye, kamp ekipmanlarınız hazır bir şekilde gelseniz de eksiklerinizi giderebileceğiniz bir büfe ve market bulunur. Bunun yanı sıra açlığınızı kısa sürede giderebilmek için 2 adet A la Carte restoranda sunulan üç öğün yemekten faydalanabilirsiniz.

Adres: Buk Mevkii, No:47, Marmaris/Muğla

Telefon: 0530 872 63 90

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, basketbol, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Kişi başı konaklama: 75 TL

Çalışma Periyodu: 21.03-31.08

Palmira Bungalow & Camping için tıklayın

 

20 – Çetibeli Orman Kamp Alanı - Marmaris

cetibeli-orman-kamp-alani
Çetibeli Orman Kamp Alanı

Ormanın derinliklerinde ruhunuzu özgür bırakacağınız bir kamp tatili için rotanıza Çetibeli Orman kamp alanını ekleyebilirsiniz. Marmaris-Muğla yolu üzerinde yer alan ücretsiz kamp alanı Kızılçam ve Çınar ağaçları arasında konumlanmış huzur vadeden bir bölgedir. Yol üzerinde bulunan kamp işletmesine toplu taşıma ya da özel araç ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel araç ile geliyorsanız bölgeye bir işletmenin bulunmadığını aklınızda bulundurmanız gerekir. Bunun için özel aracınızla gelirken ihtiyaçlarınızı yol boyunca giderebilirsiniz. Bölgede herhangi bir özel işletmenin bulunmaması yeme-içme konusunda da kısıtlayıcı olabilir. Bu nedenle bölgeye varmadan önce dayanıklı besinlerden satın alabilirsiniz. Bölgede duş ve wc gibi ihtiyaçları da kendiniz karşılamalısınız.

Adres: Çetibeli/Marmaris/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Çetibeli Orman Kamp Alanı için tıklayın

 

21 – Akyaka Orman Kampı - Ula

akyaka-orman-kampi
Akyaka Orman Kampı

Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka istikametinde bulunan özel kamp işletmesinde ruhunuzu dinlendireceğiniz bir kamp tatiline çıkabilirsiniz. Azmak Nehrine ve Kadın Azmağı’na yürüme mesafesinde bulunan kamp bölgesi özellikle doğaseverler tarafından fazlasıyla rağbet görür. Muğla şehir merkezine 36 km, Marmaris’e 31 km, Milas-Bodrum Havalimanı’na 103 km, Dalaman Havalimanı’na 66 km, Fethiye’ye 102 km uzaklıkta bulunan orman kampına toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşabilirsiniz. Misafirlerin doğa ile bütünleşebileceği bir tatili tasarlayan kamp işletmesinde arzunuza göre çadır, bungalov ya da karavan konaklaması yapabilirsiniz. Bölgede konaklama ücretine dâhil olarak ziyaretçilere sunulan hizmetler; sahil, elektrik, sıcak su, internet bağlantısı, otopark ve çocuk parkı olarak sıralanır. Gün içerisinde ihtiyaç duyacağınız birçok hizmetin sağlandığı işletmede dilediğiniz gibi yüzebilir ve kampçılığın keyfini çıkartabilirsiniz. 

Adres: Akyaka, Ula/Muğla

Telefon: 05514487034

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, revir, TV, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, çocuk park, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan, bisiklet.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, basketbol, gezi, kano, yelken, sörf, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır Alanı: 80 TL
  • Çadır Kiralama: 110 TL
  • Buzdolabı: 25 TL
  • Karavan Alanı: 130 TL
  • Taş Ev: 700 TL
  • Plaj Şezlong: 20 TL
  • Otopark: 15 TL

Çalışma Periyodu: Full

Akyaka Orman Kampı için tıklayın

 

22 – Karagöz Ormanları Kamp Alanı - Fethiye

karagoz-ormanlari-kamp-alani
Karagöz Ormanları Kamp Alanı

Ege’nin huzurlu sularına kendinizi bırakırken şehirle bağınızı koparmak istemezseniz Karagöz Ormanları Kamp Alanı tam olarak size göre. Ücretsiz kamp alanı Muğla’nın Fethiye ilçesi sınırları içerisinde yer alır. Fethiye ilçe merkezine 7 km’lik bir mesafede bulunan kamp bölgesine toplu taşıma araçları ya da şahsi aracınız ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Bölgenin kolay bir ulaşım istikametinde olması özellikle yaz mevsiminde fazlasıyla rağbet görmesini sağlar. Antik mezarlıklara yakın bir konumda bulunan kamp bölgesi şehirleşmiştir. Bu nedenle kamp yaparken sessizliği tercih ederseniz sahil kenarını tercih edebilirsiniz. Ücretsiz kamp bölgesi çevresinde birden çok tesis bulunur. Gün içerisinde wc, elektrik ya da yeme-içme gibi ihtiyaçlarınızı çevreden karşılayabilirsiniz. 

Adres: Fethiye/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı, su, tuvalet, plaj, restoran, market, duş.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol, balık tutma, yüzme (deniz), dalış.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Karagöz Ormanları Kamp Alanı için tıklayın

 

23 – Ilıca Camping - Datça

ilica-camping
Ilıca Camping

Muğla’nın Datça beldesinde konumlanan Ilıca Camping, tertemiz ve berrak bir maviyi benzersiz doğası ile bütünleştiren büyüleyici bir kamp alanı. Ilıca Camping işletmesinde huzur, eğlence ve macerayı bir arada bulabileceğiniz unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Özel kamp işletmesinde ziyaretçilere konforlu bir konaklama imkânı sunmak üzere çadır, bungalov ya da karavan imkânı bulunur. Özenle dekore edilmiş bungalovlarda konforlu bir konaklama keyfini çıkarırken çevrede sunulan hizmetlerle ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Ilıca Camping işletmesi çevresinde wc, duş, buzdolabı, çamaşır makinesi, mutfak, salon ya da masa ve bank gibi hizmetler sunulur. Bu sayede günlük ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabilirsiniz. 

Adres: İskele, Park Cd. No:18, Datça/Muğla

Telefon: 0 252 712 01 00

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, TV, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, ATV, bisiklet.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, basketbol, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır Konaklama: 50 TL
  • Karavan Konaklama: 100 TL

Çalışma Periyodu: Full

Ilıca Camping için tıklayın

 

24 – Ölüdeniz Doğa Kamp - Fethiye

oludeniz-doga-kamp
Ölüdeniz Doğa Kamp

Çadırınızda huzurla uyurken ruhunuzu dinlendireceğiniz bir kamp alanı için Ölüdeniz Doğa Kampını tercih edebilirsiniz. Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan işletmede oldukça güvenli ve konforlu bir doğa tatili yapabilirsiniz. Şehir merkezine yaklaşık 60 km mesafede bulunan kamp alanına arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Kamp alanının konaklama seçenekleri arasında özgürlüğünden vazgeçemeyenler için çadır bulunurken konfor arayanlar için de dağ evi ve ağaç ev gibi bungalov oda tipleri bulunur. Aynı zamanda kamp alanında konaklama ücretine dâhil olarak birçok ihtiyacınız karşılanır. İşletmenin hizmetleri arasında; elektrik, sıcak su, duş, tuvalet, internet bağlantısı, masa, sandalye, ücretsiz otopark, mini bar, ateş yakma alanı ve kitaplık bulunur. 

Adres: Taşyaka, aşağıkuyu çukuru kümeevleri no 1, Fethiye/Muğla

Telefon: +90 535 644 96 62

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, mescid, TV, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yamaç paraşütü, gezi, kano, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

20 Nisan – 20 Haziran 

  • Bungalov ve dağ evi konaklama 120 TL
  • Ağaç ev konaklama 100 TL
  • Çadır kiralama 85 TL
  • Şahsi çadır 50 TL
  • Akşam yemeği ücreti 30 TL

20 Mayıs – 20 Eylül 

  • Bungalov ve dağ evi konaklama 150 TL
  • Ağaç ev konaklama 120 TL
  • Dağ evi konaklama 165 TL
  • Çadır kiralama 100 TL
  • Şahsi çadır 65 TL
  • Akşam yemeği ücreti 35 TL

Çalışma Periyodu: Full

Ölüdeniz Doğa Kamp için tıklayın

 

25 – Altınkum Camping - Marmaris

altinkum-camping
Altınkum Camping

Uzun süredir hizmet veren, konforlu ve güvenli bir kamp alanı için Altınkum Camping’i rotanıza ekleyebilirsiniz. Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Altınkum Camping’in ilçe merkezine 20 km mesafesi bulunur. Ulaşım yönünden sıkıntısı bulunmayan kamp işletmesine minibüsler ya da özel araç ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Denize sıfır konumda bulunan özel işletmede konaklayan misafirlerin kullanabileceği elektik, sıcak su, duş, internet bağlantısı, mutfak ve çamaşırhane gibi hizmetler bulunur. Bu sayede birçok ihtiyacınızı kısa sürede kamp sınırları içerisinde karşılayabilirsiniz. 

Adres: Hisarönü, Marmaris/Muğla

Telefon: 05333063039

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, çocuk parkı, TV, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Kişi başı çadır konaklama: 60 TL
  • Tek kişi çadır konaklama: 75 TL
  • Kişi başı karavan konaklama: 65 TL
  • Tek kişi karavan konaklama: 80 TL
  • Masa + Sandalye: 40 TL
  • Günlük buzdolabı kiralama ücreti: 25 TL

Çalışma Periyodu: Full

Altınkum Camping için tıklayın

 

26 – Atlas Camping - Fethiye

atlas-camping
Atlas Camping

Doğa, insan ve hayvan sevdalısı bir kamp bölgesine doğru yola çıkmak istiyorsanız rotanıza mutlaka Muğla’nın saklı cenneti Atlas Camping’i ekleyebilirsiniz. Antik Likya Yolu üzerinde konumlanan Atlas Camping ormanlık bir alan içerisinde bulunur. Bu sayede Ege’nin ahenkli rüzgârlarına şahit olurken sessiz ve huzurlu bir kamp tatili geçirebilirsiniz. Denize yedi dakikalık kısa bir yürüme mesafesi bulunan kamp alanına toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bölgede misafirler için konaklama imkânı olarak bungalov ev tipleri ve çadır sunulur. Klima ve duş hizmetiyle zenginleştirilmiş özel bungalov tiplerinde konaklarken kendinizi konforlu ve lüks bir tatilde hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra çadırda konaklarken de ortak kullanım imkânlarından faydalanabilirsiniz. Atlas Camping’in misafirlerin ortak kullanımına sunmuş olduğu wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, sıcak su, çamaşırhane ve restoran gibi hizmetler bulunur. 

Adres: Faralya Köyü Kabak Mevkii N0:43, Fethiye/MUĞLA

Telefon: 0 532 2181582

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, TV, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, bisiklet.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Bungalov konaklama: 200 TL
  • Çadır konaklama: 100 TL
  • Şahsi çadır: 90 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Ekim

Atlas Camping için tıklayın

 

Muğla kamp alanları için hazırlamış olduğumuz kapsamlı rehberde aradığınızı bulamadıysanız ve Ege bölgesini değerlendirmek istiyorsanız İzmir kamp alanları yazımıza göz atabilirsiniz. Yönünüzü Akdeniz’e çevirirseniz Antalya kamp alanları isimli yazımızda dilediğiniz kamp alanına ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz!


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir