Marmaris kamp alanları | Marmaris’te 15 kamp yeri

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan; ücretli-ücretsiz bungalov evler, karavan park ile kiralama ve çadır kamplarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-04-30
Marmaris kamp alanları | Marmaris’te 15 kamp yeri

Bulutlar açılıp engin tepelerde görülen ilk güneşle birlikte tatil hayallerimiz de ortaya çıkmaya başlar. Güneşin verdiği muhteşem bir enerjiyle birlikte haritayı karşımıza alır ve bizim için en uygun rotayı seçmeye koyuluruz. Özellikle yaz sıcağından kaçabileceğimiz muhteşem bir tatilin temellerini deniz kenarı kamp alanları oluşturur. Türkiye’de yaz sezonunda gözde deniz kenarı turizm beldeleri arasında Antalya, İzmir ve Muğla gibi şehirler yer alır. Yaz sıcağı demişken vücudumuzu serin sulara atabilmenin temelinde özgürlük düşüncesi yatar. Ruhunuz ve bedeninizde dizginleyemediğiniz özgür bir düşünceyi çadır kampı ile ödüllendirebilirsiniz. Hem çadır hem karavan hem de bungalov gibi yapılarda konaklayabileceğiniz kamp tatilinde kendinizi hiç olmadığınız kadar özgür ve huzurlu hissedebileceksiniz. Yaz sıcağında kampçılık deyince rağbet gören noktalardan biri de Muğla. Yeşil ve maviyi birleştiren doğanın muhteşem dokusu Muğla’da adeta saklı bir cennetin kapılarını açıyor. Aynı zamanda yoga, atölye çalışmaları ve rahatlama gibi ruhsal aktivitelerin yanı sıra yüzme, dalış, balıkçılık ve kano gibi fiziksel birçok etkinliği yapabilme imkânı da sunuyor. Geçtiğimiz günlerde Muğla kamp alanları arasından Datça ve Fethiye ilçelerinde bulunan kamp bölgelerini sıralamıştık. Bugün sizler için Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan ücretli ve ücretsiz kamp alanlarını araştırarak rehber niteliğinde bir yazı oluşturduk. Hazırlıklarınız tamamsa, gelin birlikte değerlendirelim.

 

1 – Günnücek (Marmaris Milli Parkı) Kamp Alanı - Marmaris

gunnucek-kamp-alani
Günnücek (Marmaris Milli Parkı) Kamp Alanı

Ege’nin mevsim ağaçlarıyla çevrili yemyeşil doğasını keşfederken macera dozu yüksek aktivitelerini deneyimleyebileceğiniz bir kamp için Günnücek (Marmaris Milli Parkı) Kamp Alanını tercih edebilirsiniz. Muğla’nın Marmaris ili ve Günnücek bölgesinde bulunan işletme, ilçe merkezine 1 km’lik mesafede yer alır. Bölgeye toplu taşıma aracıyla geliyorsanız yakınında inip kalan yolu yürüyerek kat etmeniz gerekir. Bölgede konaklarken birbirinden farklı kuş türlerini keşfedebilir ve anı ölümsüzleştirmek için fotoğrafçılık yapabilirsiniz. Sığ ağaçlarla kaplı ormanlık alanda dilediğiniz bölgeye çadırınızı kurabilirsiniz. Aynı zamanda işletmede birçok ihtiyacınızı kısa sürede karşılayabileceğiniz hizmetler de bulunur. Özel kamp işletmesinin sunmuş olduğu hizmetler; wc, sıcak su, elektrik, çeşme, piknik alanı, sahil, orman yolu, etkinlik alanı, plaj, dere, seyir terası, sosyal tesisler, çocuk oyun alanı, koşu parkuru ve bisiklet yolu olarak sıralanır. Bu sayede birçok ihtiyacınızı kamp alanında kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Adres: Sarıana, Mustafa Münir Elgin Blv., Marmaris/Muğla

Telefon: 0252 413 69 96

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, çocuk eğlence programı, çocuk parkı, restoran, mescid, revir, TV, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, plaj, market.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, yoga, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (havuz), yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Şahıs 8 TL
  • Öğrenci 4 TL
  • Bisiklet 8 TL
  • Motosiklet ve ATV 12 TL
  • Otomobil 24 TL
  • Minibüs 72 TL
  • Midibüs 120 TL
  • Otobüs 216 TL
  • Çadır konaklama 38 TL. 

Çalışma Periyodu: Full

Günnücek (Marmaris Milli Parkı) Kamp Alanı için tıklayın

 

2 – İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanı – Marmaris

inbuku-mesire-yeri-kamp-alani
İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanı

Mavi ve yeşilin birleştiği muhteşem bir manzara eşliğinde kamp yapmak istiyorsanız İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanını tercih edebilirsiniz. Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan ücretsiz İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanına Çubucak Kamp Alanı’ndan ilerleyerek ulaşabilirsiniz. Ulaşım kolaylığı sayesinde toplu taşıma ve özel araç ile ulaşımın sağlandığı bölgeye arzunuza göre karavan ile de gidebilirsiniz. Kamp bölgesinde karavan için 20, çadır için ise 150 adet boş alan bulunur. Dilediğiniz konaklama tipini tercih edebileceğiniz bölgede mavi ve yeşilin huzurlu birleşimine tanık olabilirsiniz. Doğanın mucizelerini gözler önüne seren İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanında konaklarken duş, wc ve yeme-içme gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için tesise başvurmanız gerekir. Tesiste belirli bir ücret karşılığında ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz gibi profesyonel kamp tecrübelerinize de başvurabilirsiniz. Ücretsiz bir biçimde konaklamak isterseniz yolda gelirken dayanıklı besinler satın alabilir ya da portatif wc ve duş imkânlarından faydalanabilirsiniz.

Adres: Hisarönü, Marmaris/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, su, duş, wc, plaj, market, restoran, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

İnbükü Mesire Yeri Kamp Alanı için tıklayın

 

3 – Kocabahçe Glamping - Marmaris

kocabahce-glamping
Kocabahçe Glamping

Kocabahçe Glamping, lüksten vazgeçemeyen kampçılara hayallerdeki tatil keyfini sunuyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde konumlanan özel işletme, sizleri şehir gürültüsünden uzaklaştırarak doğanın mucizelerinde huzur bulacağınız bir deneyime davet ediyor. Glamping işletmesinde özel dekore edilmiş pansiyonlarda konaklarken lüks hizmetlerin keyfini çıkartabilirsiniz. Lüks biçimde tasarlanmış bungalov yapılarının içerisinde kişisel duş, wc, sıcak su ve elektrik gibi hizmetler bulunur. Bu sayede günlük ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabilirsiniz. Bozburun’da bulunan Kocabahçe Glamping işletmesine gelirken transferler tekne ile gerçekleşir. Üstelik işletmenin belirlemiş olduğu konaklama fiyatına transfer bedelinin yanı sıra sabah ve akşam yemeği de dâhildir. İşletmenin sağlıklı besinlerle donatılmış açık büfesinde her damak tadına hitap eden yemekler bulabilirsiniz.

Adres: Bozburun, Kocabahçe Koyu, Marmaris/Muğla

Telefon: +90 (532) 341 50 17

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, çocuk eğlence programı, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, tekne.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, kano, gezi, yoga, trekking, dalış, tenis, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$$

  • Lotus çadır: 900 TL
  • Büyük kamp çadırı: 800 TL
  • İzci çadırı: 700 TL,
  • Suit bungalov: 1100 TL
  • Standart bungalov: 1000 TL.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Kocabahçe Glamping için tıklayın

 

4 – Club Amazon Bördübet - Marmaris

club-amazon-bordubet
Club Amazon Bördübet

Kamp tatilinde aile sıcaklığını bulabileceğiniz samimi bir tesis arayışındaysanız rotaya mutlaka Club Amazon’u eklemelisiniz. Marmaris’in Bördübet bölgesinde yer alan kamp alanı 1980 yılından bu yana misafirler için güvenli ve konforlu bir kamp alanı sunma yolunda hizmet veriyor. Özellikle yerleşim yerlerinden ve dolayısıyla gürültüden uzak bir kamp tatili için tesisi tercih edebilirsiniz. Club Amazon’da kampçılar için ahşap bungalov evler ve rengarenk karavanlarda konaklama imkânı sunuluyor. Evinizden kampa doğru yola çıktığınızda toplu taşıma ya da özel araçları kullanarak kısa sürede işletmeye varabilirsiniz. İşletmeye toplu taşıma ile geliyorsanız yola çıkmadan önce tesise haber vermenizi öneririz. İşletme sahipleri, toplu taşıma ile ulaşım sağladığınız Değirmenyanı bölgesinden sizi karşılayacaktır. Tesisin misafirler için sunmuş olduğu olanaklardan biri de lezzetli yemek hizmetleri. İşletmede üç öğün yemek saatlerini tesisin ev sıcaklığını aratmayan lezzetli yemekleriyle doldurabilirsiniz. Üstelik Club Amazon’da wc, duş, restoran, otopark, kesintisiz sıcak su, açık havuz, yürüyüş parkuru, internet bağlantısı ve elektrik gibi imkânlar da sunuluyor. Bu sayede kamp sınırları içerisinde konforlu biçimde konaklarken birçok ihtiyacınızı anında giderebiliyorsunuz. 

Adres: Hisarönü Mah Bördübet Sokak No:7, Marmaris/Muğla

Telefon: 0 252 436 91 11

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, bulaşık yıkama alanı, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, TV bağlantısı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov, karavan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, kano, gezi, yoga, trekking, dalış, voleybol, yüzme (havuz), kano.

Fiyat Aralığı: $$$

Vardolar

27 Mayıs / 16 Haziran (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1050 TL

17 Haziran / 7 Temmuz (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1225 TL

8 Temmuz / 17 Temmuz (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1300 TL

18 Temmuz / 10 Eylül (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1225 TL

Taş Odalar

27 Mayıs / 16 Haziran (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1150 TL         

17 Haziran / 7 Temmuz (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1400 TL      

8 Temmuz / 17 Temmuz (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1500 TL    

18 Temmuz / 10 Eylül (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1400 TL

Butik Vanlar

27 Mayıs / 16 Haziran (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1050 TL

17 Haziran / 7 Temmuz (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1225 TL

8 Temmuz / 17 Temmuz (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1300 TL

18 Temmuz / 10 Eylül (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1225 TL

Küp Oda

27 Mayıs / 16 Haziran (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1050 TL         

17 Haziran / 7 Temmuz (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1225 TL

8 Temmuz / 17 Temmuz (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1300 TL    

18 Temmuz / 10 Eylül (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1225 TL

Bonibon (Glamper Car)

27 Mayıs / 16 Haziran (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1050 TL

17 Haziran / 7 Temmuz (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1225 TL      

8 Temmuz / 17 Temmuz (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1300 TL

18 Temmuz / 10 Eylül (Kişi Başı – Yarım Pansiyon): 1225 TL

(Eylül sonrası konaklama fiyatları için işletmeyle bağlantı kurabilirsiniz.)

Çalışma Periyodu: Full

Club Amazon Bördübet için tıklayın

 

5 – Çubucak Tabiat Parkı – Marmaris

cubucak-tabiat-parki
Çubucak Tabiat Parkı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde konumlanan Çubucak Tabiat Parkı, birbirinden değerli kamp anıları vadediyor. Masmavi bir özgürlüğe açılan kamp alanı büyük yüzölçümü sayesinde birçok aktiviteye kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Yeşille çevrili kamp alanında basketbol ve voleybol oynayabilir; keyifli yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Tesisin karşısında her sabah köylüler tarafından kurulan özel bir pazar yeri bulunur. Günlük sebze ve meyve gibi gıda ihtiyaçlarının büyük çoğunluğunu pazar yerinden karşılayabilirsiniz. Üstelik bölgede bulunan marketten birçok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Çubucak Tabiat Parkına özel araç, toplu taşıma ya da motor ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Kolay bir konumda bulunan kamp işletmesi tatilde unutulmaz birçok anı biriktirmenizi sağlıyor. Benzersiz bir Marmaris denizine uzanan Çubucak Tabiat Parkı, özgürce yüzme imkânı sunar. Bu sayede hayalinizdeki tatile ilişkin birçok özelliği kamp alanında bulabilirsiniz.

Adres: Datça Yolu 23. km Jandarma Karakolu Yanı Marmaris / MUĞLA

Telefon: 0545 467 02 21

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, mescid, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, kimyasal imha noktası, voleybol alanı, çocuk eğlence programı, restoran, soyunma dolapları, TV, ortak oturma alanı, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, karavan, bisiklet, tekne.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, basketbol, gezi, futbol, motorbot, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Şahıs 8 TL
  • Öğrenci 4 TL
  • Bisiklet 8 TL
  • Motosiklet ve ATV 12 TL
  • Otomobil 24 TL
  • Minibüs 72 TL
  • Midibüs 120 TL
  • Otobüs 216 TL
  • Çadır konaklama 38 TL
  • Karavan konaklama 48 TL.

Çalışma Periyodu: Full

Çubucak Tabiat Parkı için tıklayın

 

6 – Pamucak Plajı Kamp Alanı - Marmaris

pamucak-plaji-kamp-alani
Pamucak Plajı Kamp Alanı

Şehir merkezinden çok uzaklaşmadan kuş cıvıltılarıyla huzuru bulacağınız bir kamp alanı için Pamucak Plajını tercih edebilirsiniz. Ücretsiz kamp alanı, şehir merkezine yakın olmasına rağmen bozulmayan sessiz dokusuyla rağbet görür. Marmaris-İçmeler şeridinde yer alan kamp alanı, merkeze 8 km mesafede yer alır. Muğla şehir merkezinden ise 72 km’lik bir mesafesi bulunan Pamucak Plajı kamp alanına özel araç ya da toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Ücretsiz kamp alanı sınırları içerisinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz özel bir işletme bulunmaz. Ancak günlük yeme-içme ya da tuvalet ihtiyaçlarınızı çevrede bulunan tesislerden kısa sürede karşılayabilirsiniz. 

Adres: İçmeler, Marmaris/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, su, duş, wc, plaj, market, restoran.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Pamucak Plajı Kamp Alanı için tıklayın

 

7 – Evcan Camping - Marmaris

evcan-camping
Evcan Camping

Çevre, doğa, dostluk, samimiyet, deniz ve hizmet ile temel atan Evcan Camping’i mutlaka görmelisiniz. Marmaris’in Hisarönü ilçesinde bulunan tesiste arzunuza göre çadır ya da karavan konaklaması yapabiliyorsunuz. Üstelik Evcan Camping, yemyeşil bir doğa ve akvaryumu andıracak mavilikte bir denize ev sahipliği yapıyor. Tesiste konforla konaklarken denize sıfır konum sayesinde özgürce yüzme imkânı bulabiliyorsunuz. Aynı zamanda okaliptüs ağaçlarıyla çevrili bölgede bol oksijenle huzur ve mutluluğun kapılarını aralayabiliyorsunuz. Geniş ve hijyenik bir hizmet politikasını benimseyen Evcan Camping’te misafirlerin ihtiyaçları için her türlü imkân bulunuyor. Tesiste çamaşırhane, sıcak su, duş, wc, elektrik, internet bağlantısı, oyun parkı, gölgelik alan, bulaşık yıkama alanı ve market gibi hizmetler sunuluyor. Bu sayede çadır ve karavan konaklaması yaparken birçok ihtiyacınızı kamp sınırları içerisinde kolayca giderebiliyorsunuz. Evcan Camping’in özel plaj hizmeti sunduğu deniz bölgesinde Türkiye’de nadir görülen kızıl kum hâkimdir. Aynı zamanda denizde yosun ve türevi rahatsız edici maddeler bulunmaz. Bu sayede adeta çarşaf gibi denizde özgürce yüzebileceğiniz keyifli bir tatil yapabilirsiniz. 

Adres: Hisarönü Köyü Bozburun Yolu Üzeri Kerdime Mevkii Marmaris - Muğla

Telefon: +905308494648

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, çocuk parkı, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, karavan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, yoga, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır kiralama: 170 TL
  • Karavan park alanı: 150 TL

Çalışma Periyodu: Full

Evcan Camping için tıklayın

 

8 – Palmira Bungalow & Camping - Marmaris

palmira-bungalow-camping
Palmira Bungalow & Camping

Doğada ruhunuzu dinlendirirken eşsiz bir konfora ulaşmak isterseniz kamp tatili için tercihinizi Palmira Bungalow & Camping’ten yana kullanabilirsiniz. Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan ve 2021 yılında yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayan özel kamp işletmesinde arzunuza göre çadırda konaklayabilir ya da ahşap bungalov ev tiplerini tercih edebilirsiniz. Bungalov odalarda kişisel kullanıma özel internet bağlantısı, wc ve duş gibi imkânlar bulunur. Çadırda konaklayanların da gün içerisinde faydalanabileceği elektrik, wc, duş, sıcak su ve internet gibi imkânlar konaklama ücretine dâhil olarak sunulur. Bu sayede birçok ihtiyacınıza kamp alanı sınırları içerisinde ulaşabilirsiniz. İşletmeye, kamp ekipmanlarınız hazır bir şekilde gelseniz de eksiklerinizi giderebileceğiniz bir büfe ve market bulunur. Bunun yanı sıra açlığınızı kısa sürede giderebilmek için 2 adet A la Carte restoranda sunulan üç öğün yemekten faydalanabilirsiniz.

Adres: Buk Mevkii, No:47, Marmaris/Muğla

Telefon: 0530 872 63 90

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, basketbol, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Kişi başı konaklama: 75 TL

Çalışma Periyodu: 21.03-31.08

Palmira Bungalow & Camping için tıklayın

 

9 – Çetibeli Orman Kamp Alanı - Marmaris

cetibeli-orman-kamp-alani
Çetibeli Orman Kamp Alanı

Ormanın derinliklerinde ruhunuzu özgür bırakacağınız bir kamp tatili için rotanıza Çetibeli Orman kamp alanını ekleyebilirsiniz. Marmaris-Muğla yolu üzerinde yer alan ücretsiz kamp alanı Kızılçam ve Çınar ağaçları arasında konumlanmış huzur vadeden bir bölgedir. Yol üzerinde bulunan kamp işletmesine toplu taşıma ya da özel araç ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel araç ile geliyorsanız bölgeye bir işletmenin bulunmadığını aklınızda bulundurmanız gerekir. Bunun için özel aracınızla gelirken ihtiyaçlarınızı yol boyunca giderebilirsiniz. Bölgede herhangi bir özel işletmenin bulunmaması yeme-içme konusunda da kısıtlayıcı olabilir. Bu nedenle bölgeye varmadan önce dayanıklı besinlerden satın alabilirsiniz. Bölgede duş ve wc gibi ihtiyaçları da kendiniz karşılamalısınız.

Adres: Çetibeli/Marmaris/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Çetibeli Orman Kamp Alanı için tıklayın

 

10 – Camprail Station - Marmaris

camprail-station
Camprail Station

Şehir gürültüsünden uzaklaşırken kafanızı dinleyebileceğiniz bir kamp bölgesi arıyorsanız Camprail Station tam olarak size göre. Kimisi kamp tatilinde deniz-güneş ve kum üçlüsünden vazgeçemezken kimisi için de kampın tasviri sessiz ve huzurlu bir bölgede konaklamaktır. Siz tercihinizi ikinci görüşten yana yapıyorsanız mutlaka Camprail Station’a gelmelisiniz. Yemyeşil bir doğanın ortasında bulunan Camprail Station, özellikle çadır ve karavan kampı için ideal noktalardan biri. Marmaris Adaköy yolu üzerinde bulunan Camprail Station’a aracınızı yol kenarında gölgelik bir alana park ederek ulaşabilirsiniz. Ücretsiz çadır ya da karavan kampı yapabileceğiniz Camprail Station bölgesi çevresinde herhangi bir özel işletme ya da tesis bulunmuyor. Bu nedenle günlük yeme-içme ya da tuvalet gibi ihtiyaçlarınızı kendi imkânlarınızla karşılamanız gerekiyor. Bölgeye en yakın tuvalet yaklaşık 200 metrelik bir uzaklıkta. Dolayısıyla kampta yorulmak istemezseniz bu tür ihtiyaçlar için profesyonel kamp tecrübelerine başvurmanız gerekebilir. 

Adres: Adaköy, Marmaris Adaköy Yolu, Marmaris/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Camprail Station için tıklayın

 

11 – Bonjuk Bay Camping - Marmaris

bonjuk-bay-camping
Bonjuk Bay Camping

Lüks bir kamp tatili için yönünüzü Marmaris’in kuzeyine çevirirseniz mutlaka Bonjuk Bay Camping’i ziyaret etmelisiniz. Marmaris’in Çamlı beldesinde bulunan tesis, doğanın muhteşem güzelliklerini adeta gözler önüne seriyor. Çimenlik üzerine kurulan geniş kamp alanı etrafı yemyeşil ağaçlarla çevrilidir. Kamp alanında bol oksijen sayesinde hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatladığınızı hissedebiliyorsunuz. Bonjuk Bay Camping’te misafirler için taş ev, çadır ve bungalov konaklama imkânı sunuluyor. Arzunuza göre doğru konaklama tercihini yaparak hem konforlu hem de lüks bir kamp tatili geçirebilirsiniz. Bonjuk Bay Camping’te misafirlere sunulan kolaylıklardan biri de ulaşım yönünde. Tesise toplu taşıma ve özel araçla kısa sürede ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Lüks bir glamping konaklama imkânı sunan tesiste gelişmiş bir hizmet politikası da bulunuyor. Tesisin misafirlere özel wc, duş, bar, mutfak, yemek odası, dinlenme odası, yürüyüş parkuru, atölyeler, elektrik ve internet bağlantısı sayesinde kendinizi ev konforunda hissedebileceğiniz bir kamp yapabiliyorsunuz. Üstelik tesiste geleneksele özlem duyanlar için hamam imkânı da bulunuyor. 

Adres: Çamlı Mahallesi Taşbükü Sokak No:17 Bonjuk Koyu, Marmaris/Muğla

Telefon: +90 537 810 27 05

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, TV bağlantısı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, yakacak odun, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, yoga, trekking, dalış, balık tutma, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$$

  • Tesisin fiyat bilgileri sezona göre değişiklik göstermektedir. Güncel fiyat bilgisi için işletmeyle iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Bonjuk Bay Camping için tıklayın

 

12 – Altınkum Camping - Marmaris

altinkum-camping
Altınkum Camping

Uzun süredir hizmet veren, konforlu ve güvenli bir kamp alanı için Altınkum Camping’i rotanıza ekleyebilirsiniz. Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Altınkum Camping’in ilçe merkezine 20 km mesafesi bulunur. Ulaşım yönünden sıkıntısı bulunmayan kamp işletmesine minibüsler ya da özel araç ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Denize sıfır konumda bulunan özel işletmede konaklayan misafirlerin kullanabileceği elektik, sıcak su, duş, internet bağlantısı, mutfak ve çamaşırhane gibi hizmetler bulunur. Bu sayede birçok ihtiyacınızı kısa sürede kamp sınırları içerisinde karşılayabilirsiniz. Ailenizle güvenli bir kamp yapabileceğiniz bölgede ücretsiz otopark, çocuk parkı ve dolap hizmeti bulunur. Kiralamış olduğunuz dolapları konakladığınız süre boyunca yalnızca siz kullanabilirsiniz. Aynı zamanda işletmede yeme-içme ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz balık restoranı ve bar bulunur. Yemeğinizi hazır almak yerine kendiniz hazırlamak isterseniz de buzdolabı, pişirme olanakları ve kap kacağın sunulduğu ortak mutfağı kullanabilirsiniz.

Adres: Hisarönü, Marmaris/Muğla

Telefon: 05333063039

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, çocuk parkı, TV, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Kişi başı çadır konaklama: 60 TL
  • Tek kişi çadır konaklama: 75 TL
  • Kişi başı karavan konaklama: 65 TL
  • Tek kişi karavan konaklama: 80 TL
  • Masa + Sandalye: 40 TL
  • Günlük buzdolabı kiralama ücreti: 25 TL

Çalışma Periyodu: Full

Altınkum Camping için tıklayın

 

13 – İçmeler Maliye Kampı - Marmaris

icmeler-maliye-kampi
İçmeler Maliye Kampı

Marmaris’in berrak denizi çevresinde huzurlu bir kamp tatili için İçmeler Maliye Kampı’nı tercih edebilirsiniz. Marmaris’in İçmeler bölgesinde yer alan kamp alanı geçmişte özel bir işletmeye aitmiş. Ancak günümüzde ücretsiz çadır kurabileceğiniz özgür bir kamp alanı olarak kullanılıyor. Marmaris Körfezi manzarasına sahip İçmeler Maliye Kampı’nda olabildiğince huzurlu ve sessiz vakitler geçirebilirsiniz. Denize sıfır kamp alanı özellikle piknikçiler tarafından hafta sonları sıklıkla tercih ediliyor. Sadece muhteşem bir körfez manzarası için bile tercih edebileceğiniz ücretsiz kamp alanı çevresinde wc, mutfak ya da duş gibi imkânlar bulunmuyor. Dolayısıyla günlük ihtiyaçlarınızı çevrede bulunan işletmelerden karşılamak zorunda kalıyorsunuz. Birçok kamp sever tarafından tercih edilen bölgede ateş yakmak da serbest. Ancak doğal ortama zarar vermemek için ateşi kontrollü bir biçimde yakmanız gerekiyor. Bunun için portatif kamp ateşi ekipmanlarına göz atabilirsiniz. Büyüleyici kamp alanının misafirler tarafından ilgi görmesini sağlayan bir diğer özelliği de giriş-çıkış saatlerinin olmaması. Tamamen halka açık bir kamp imkânı sunan bölgeye dilediğiniz saatte gelip gidebiliyorsunuz. 

Adres: İçmeler, Marmaris/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

İçmeler Maliye Kampı için tıklayın

 

14 – Çatlak Beach & Camping - Marmaris

catlak-beach-camping
Çatlak Beach & Camping

Kamp tatilinden keyif alırken huzurlu bir doğa ile baş başa kalmak isterseniz rotanızı Çatlak Beach Camping’e çevirebilirsiniz. Marmaris’in Hisarönü beldesinde bulunan tesis denize sıfır bir konumda yer alıyor. Üstelik akvaryumu andıran masmavi bir denizi çevreleyen huzur verici yeşillikler de mevcut. Tesisin yerleşim yerlerine uzaklığı da çevreyi olabildiğince sessiz bir hâle getiriyor. Tesis tüm bu özellikleri sayesinde her sezon 7’den 70’e huzurlu bir tatil geçirmek isteyen kamp severlere hitap ediyor. Aynı zamanda tesisin konumu misafirler için ulaşımı da oldukça kolay bir hâle getiriyor. İşletmeye toplu taşıma ya da özel araç gibi farklı seçenekler ile ulaşabiliyorsunuz. Tesisin giriş noktasından itibaren her yeri gökkuşağının ilgi çekici renkleriyle donatılmış. Rengarenk bir kamp tesisi içerisinde yürürken kendinizi rüyada hissedebiliyorsunuz. Üstelik tesiste eğlenceli detayların yanı sıra dikkat çeken bir diğer özellik de gelişmiş hizmet politikası. İşletmede konaklarken birçok ihtiyacınıza kısa sürede ulaşabiliyorsunuz. Tesisin misafirler için hazırlamış olduğu hizmet politikasında wc, duş, otopark, şemsiye, şezlong, çamaşırhane, büfe, buzdolabı, restoran, piknik masası, çocuk oyun alanı, elektrik ve internet bağlantısı yer alıyor. Tesisin restoranında her gün taze olarak hazırlanan lezzetli yemekler açık büfe hâlinde sunulur. Bu sayede konforlu bir tatil yaparken lezzetli yiyeceklerin tadını çıkartabilirsiniz. 

Adres: Hisarönü, Marmaris/Muğla

Telefon: 0530 223 09 42

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, çocuk parkı, TV, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, mutfak, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market, kurutma odası.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 80 TL

Çalışma Periyodu: Full

Çatlak Beach & Camping için tıklayın

 

15 – Elmas Kamp Alanı - Marmaris

elmas-kamp-alani
Elmas Kamp Alanı

Sessiz ve sakinliğe gönül verdiyseniz Marmaris’in Hisarönü ilçesinde bulunan Elmas kamp alanını mutlaka ziyaret edebilirsiniz. Ücretsiz kamp yapabileceğiniz bölge denize sıfır konumda yer alıyor. Marmaris’in akvaryumdan rol çalan muhteşem denizinde özgürce yüzmek istiyorsanız kamp alanı tam olarak size göre. Günbatımında gökyüzünün muhteşem turuncu dokusunu izlerken kendinizi adeta rüyada hissedebileceksiniz. Hisarönü konumunda bulunan ücretsiz kamp alanına ulaşım da olabildiğince kolay. Toplu taşıma ile bölgeye ulaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda özel aracınızla Hisarönü’ne geldikten sonra harita bilgisini takip ederek kamp alanına ulaşabilirsiniz. Kamp bölgesinin kolay ulaşım konumu hem araç hem de karavan girişleri için kolaylık sağlıyor. Bölgede dilerseniz özgürce çadırda konaklayabilir dilerseniz de karavanınızda rüya gibi bir kamp tatili geçirebilirsiniz. Bölgede kamp yapacaksanız çevrede ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir özel işletme ya da tesisin bulunmadığını unutmamalısınız. Dolayısıyla ihtiyaçlarınızı portatif kamp ekipmanları ya da profesyonel kamp tecrübeleriniz ile karşılayabilirsiniz. Kamp alanında su ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz tatlı su kaynağı bir tulumba bulunuyor. Bu sayede gün içerisinde doğal tatlı sudan mahrum kalmıyorsunuz. 

Adres: Hisarönü, Marmaris/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, suya erişim.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Elmas Kamp Alanı için tıklayın

 

Görenlerin bir daha hafızasından silemediği muhteşem bir doğal güzelliği barındıran Muğla’nın Marmaris ilçesindeki ücretli-ücretsiz kamp alanlarını sıraladık. Hazırladığımız kapsamlı Marmaris rehberinde aradığınızı bulamadıysanız Campalow olarak sunduğumuz “Kamp Alanı Bul” isimli arama motoru üzerinden Muğla kamp alanları, Datça kamp alanları ya da Fethiye kamp alanları araması yapabilirsiniz. Rotanızı Ege’de bırakmak isterseniz İzmir kamp alanları rehberimiz de size yardımcı olacaktır. Yönünüzü Akdeniz’e çevirmek isterseniz Antalya kamp alanları rehberimizi değerlendirebilir ya da Çanakkale için özel hazırladığımız Bozcaada kamp alanları ve Gökçeada kamp alanları yazılarımıza bakabilirsiniz. Campalow ailesi olarak özgür ruhunuza ilaç gibi gelecek kamp tatilinde şimdiden iyi eğlenceler dileriz.


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir