Kaş kamp alanları | Kaş’ta 22 kamp yeri

Antalya'nın Kaş ilçesinde yer alan; ücretli-ücretsiz bungalov, karavan park ile kiralama ve çadır kamplarını sizler için düzenledik.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-05-20
Kaş kamp alanları | Kaş’ta 22 kamp yeri

Yaz sezonu gelip çatınca tatil hayallerimiz de güne damgasını vurmaya başlıyor. Özellikle sabahın ilk ışıklarında içimizi ısıtan güneş ışığı pencereden içeriye vurduğunda masmavi denizde özgürce yüzerken kumsalında güneşleneceğimiz bir tatil beldesinin hayaliyle yaşıyoruz. Doğal bitki örtüsü ve tarihi güzellikleriyle görenleri hayran bırakan Türkiye, yaz sezonu başta olmak üzere yılın her sezonunda tatil hayali kuran misafirlerin öncelikli tercihi hâline geliyor. Tatilcilerin popüler rotaları da Antalya, İzmir ve Muğla gibi kıyı kesimlerde toplanıyor. Berrak bir akvaryumu andıran masmavi sularıyla görenleri kendine hayran bırakan bölgelerden biri de Antalya. Akdeniz’in incisi Antalya’da hem su sporlarını doyasıya keşfedeceğiniz hem tarihin dokusunu gözlemleyebileceğiniz hem de bir kamp tatiline yönelik beklentilerinizi karşılayacak birçok belde bulunuyor. Söz konusu popüler beldelerden biri de Kaş. Likya medeniyetinin önemli merkezi Kaş’ta doğa ile iç içe vakit geçirebileceğiniz muhteşem güzellikleri keşfedebiliyorsunuz. Aynı zamanda Kaş’ın benzersiz koylarında benzersiz manzaralara tanıklık edebiliyor ve biriktirdiğiniz anıları ölümsüz kılabiliyorsunuz. Bir süre önce Campalow olarak kamp tatilinize yön verebilmek için Antalya kamp alanları hakkında detaylı bir rehber hazırlamıştık. Bu kez Antalya’nın gözbebeği Kaş’ı merkezimize aldık ve Kaş kamp alanları konulu detaylı bir rehber oluşturduk. Hazırlığınız, fotoğraf makineniz ve sırt çantanız hazırsa rehberimize başlayabiliriz.

 

1 – Hangar Camp - Kaş

hangar-camp
Hangar Camp

Antalya’nın gözdesi Kaş ilçesinde hem sanatsal hem de konforlu bir kamp alanı için Hangar Camping’i ziyaret edebilirsiniz. Kaş-Demre yolu üzerinde konumlanan tesis, şehir rutinlerinden sıkıldığınız anda doğa ile iç içe sunduğu olanaklar sayesinde kendinizi çok özel hissetmenizi sağlıyor. Ağullu Köyü içerisinde bulunan kamp alanına yol kenarından yaklaşık 200 metre ilerleyerek gelebiliyorsunuz. Kaş Terminaline 400 metre mesafesi bulunan Hangar Camping’e yürüyerek kısa sürede varabilirsiniz. Aynı zamanda farklı şehirlerden ulaşmak için Kaş Terminaline gelerek buradan kısa bir süre içerisinde Hangar Camping’e varabilirsiniz. Geniş bir bahçe üzerine kurulmuş konforlu tesiste denize ihtiyaç duymadan özel havuzda keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Aynı zamanda geniş konaklama alanlarında hem kendi çadırınızı kurabilir hem de işletmenin misafirler için tahsis ettiği çadırları kiralayabilirsiniz. Tesiste kendinizi dinç hissedebileceğiniz konforlu bir konaklama yaparken yeme-içme gibi temel ihtiyaçları da restorandan karşılayabilirsiniz. Ayrıca yazın bunaltıcı sıcaklarında serinletici alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri için mini barı ziyaret edebilirsiniz. 

Adres: Andifli, Kaş/Antalya

Telefon: 0543 865 35 25

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, açık havuz, soyunma dolabı, masalar ve banklar, yakacak odun, ağaçlık alan, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (havuz), bisiklet, dalış, trekking, voleybol, rahatlama, gezi, yoga.

Fiyat Aralığı: $$

  • Hangar Camp konaklama ücretleri sezonluk ve özel günlere göre değişim gösterir. Gideceğiniz tarihte konaklama fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Hangar Camp için tıklayın

 

2 – Arıkan Bungalow & Camping - Kaş

arikan-bungalow-camping
Arıkan Bungalow & Camping

Kaş’ın en nezih bölgesinde bungalov ve çadır kampı yapmak için Arıkan Bungalow & Camping’i ziyaret edebilirsiniz. Antalya’nın Kaş ilçesinde yer alan ücretli tesise toplu taşıma ve özel aracınız ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Kaş ilçe merkezine yürüyerek 15 dakikalık sürede ulaşacağınız tesisin önünden yarım saatte bir düzenli olarak servis araçları geçer. Bu sayede merkezden kamp işletmesine zorlanmadan ulaşabilirsiniz. Arıkan Bungalow & Camping’te iki kişilik bungalov evleri ve 15 adet çadır kamp alanı bulunur. Sosyal mesafeye uygun biçimde düzenlenmiş çadırlar ve bungalov evlerde güvenle konaklayabilirsiniz. Arıkan Bungalow & Camping’te özgürlüğe düşkünler için çadır konaklama alanları bulunur. Aynı zamanda muhteşem deniz manzarasını izleyebileceğiniz geniş balkonlara sahip özel bungalov evlerde de konaklayabilirsiniz. Konforlu bir konaklama ve elverişli ulaşım imkânı sunulan işletmede geniş bir hizmet politikası da bulunuyor. Tesiste konaklarken wc, sıcak su, duş, elektrik, internet bağlantısı, ortak kullanım mutfak, priz ve buzdolabı gibi hizmetlere ulaşabilirsiniz. Üstelik özel araçla geliyorsanız da ücretsiz otoparka aracınızı güvenle park edebilirsiniz. Arıkan Bungalow & Camping en yakın markete 300 metrelik bir mesafede bulunuyor. Dolayısıyla yeme-içme gibi temel birçok ihtiyaç malzemesini yakın marketten temin edebilirsiniz. Tesiste kendi pişirdiğiniz yemeklerin yanı sıra hazır olarak gözleme ve bazlama evinden de faydalanabilirsiniz.

Adres: Andifli Mahallesi Bucak Denizi Acısu Mevkii No 4, Kaş/Antalya

Telefon: 0537 427 55 05

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, bulaşık yıkama alanı, TV bağlantısı, buzdolabı, otopark, soyunma dolabı, masalar ve banklar, yakacak odun, ağaçlık alan, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, dalış, trekking, voleybol, rahatlama, gezi, yoga.

Fiyat Aralığı: $$

  • Arıkan Bungalow & Camping’in konaklama ücretlerini iletişim numarası üzerinden bağlantı kurarak öğrenebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Arıkan Bungalow & Camping için tıklayın 

 

3 – Uyuyan Dev (Çukurbağ) Kamp Alanı - Kaş

uyuyan-dev-kamp-alani
Uyuyan Dev (Çukurbağ) Kamp Alanı

Oksijeni yüksek bir doğada doyasıya yürüyüş ve konaklamanın keyfini çıkarmak için Uyuyan Dev (Çukurbağ) kamp alanını tercih edebilirsiniz. Yemyeşil tepelere uzanan masmavi bir deniziyle bölgede harika bir doğa manzarasına şahit olabilirsiniz. Kaş’ın Çukurbağ Köyü sınırları içerisinde yer alan Uyuyan Dev (Çukurbağ) kamp alanı özellikle yaz sezonunda doğa yürüyüşleri ve çadır kampı için tercih ediliyor. Bu sayede bölgede konforlu bir çadır konaklaması yaparken doğanın enfes güzelliklerini keşfetme fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Ücretsiz kamp alanına gitmek için öncelikle Kaş ilçe otogarından Çukurbağ Köyü istikametine giden dolmuşlara binmeniz gerekiyor. 15 dakika süren bir yolculuk sonunda köye varabiliyorsunuz. Ardından kamp alanına ulaşmak için köy üzerinden dağa çıkan patika yolları tercih edebilirsiniz. Uyuyan Dev (Çukurbağ) kamp alanında konaklarken günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir özel işletme bölgede bulunmuyor. Bunun için yiyecek ve içecek gibi temel ihtiyaçlarınızı Kaş ilçe merkezinden temin etmenizi tavsiye ederiz. 

Adres: Andifli, Kaş/Antalya

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, suya erişim, yakacak odun.

Aktiviteler: Kültür, rahatlama, gezi, trekking, dalış, voleybol, yüzme (deniz), yoga.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Uyuyan Dev (Çukurbağ) Kamp Alanı için tıklayın

 

4 – Kaş Joy Glamping - Kaş

kas-joy-glamping
Kaş Joy Glamping

Etrafı tamamen ağaçlarla çevrili adeta rutin yaşamdan izole olmuş bir doğada kamp tatili için tercihinizi Joy Glamping’ten yana kullanabilirsiniz. Yerleşim yerlerine uzak konumda bulunan konaklama tesisi hem sunmuş olduğu hizmetler hem de muhteşem konumu sayesinde beş yıldızlı otel konforunu aratmayacak birçok niteliğe sahip. Glamping tesisinin kolay ulaşım imkânı sayesinde bölgeye gelirken tercihinizi hem toplu taşıma hem de özel araçtan yana yapabiliyorsunuz. Joy Glamping’e Kaş ilçe merkezinden düzenli hareket eden dolmuşlar ile gelebilirsiniz. Ayrıca işletmenin sabah 09:30 ve akşam 20:30’da merkeze giden ve gelen servislerini kullanabilirsiniz. Özel araçla gelmek isterseniz de tesiste aracınızı güvenle park edebileceğiniz ücretsiz bir otopark bulunuyor. Özel bir otel konseptini aratmayan Joy Glamping’te kendinizi özel hissedebileceğiniz birçok konaklama seçeneği bulunuyor. Tesiste tercihinize göre stüdyo daire, glamping çadırı, taş oda, bungalov ve kütük evlerde konaklayabilirsiniz. Özel odalarda konakladığınızda wc, banyo, saç kurutma makinesi ve klima gibi ayrıcalıklara da ulaşabileceğinizi söyleyebiliriz. Tesisin sunmuş olduğu hizmetler oda içinin yanı sıra ortak alanlarda da bulunur. Ortak kullanım alanlarında restoran, otopark, ortak oturma alanı ve mangal bölümünü kullanabilirsiniz. 

Adres: Büyükçakıl, Çetikli yolu üzeri No:152, D:7, Kaş/Antalya

Telefon: +90 542 378 43 99

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, bulaşık yıkama alanı, mutfak, market, buzdolabı, otopark, soyunma dolabı, masalar ve banklar, yakacak odun, ağaçlık alan, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), balık tutma, yamaç paraşütü, kano, bisiklet, dalış, trekking, voleybol, rahatlama, gezi, yoga.

Fiyat Aralığı: $$$

Çalışma Periyodu: Full

Mayıs-Haziran

  • Glamping Çadır (2 kişi): 500 TL
  • 1+1 Apart (3 kişi): 800 TL
  • Bungalow (2 kişi): 750 TL
  • Oda (2 kişi): 500 TL
  • Kütük Ev (2 kişi): 500 TL
  • Taş Oda (2 kişi): 800 TL

Temmuz-Ağustos-Eylül

  • Glamping Çadır (2 kişi): 700 TL
  • 1+1 Apart (3 kişi): 1250 TL
  • Bungalow (2 kişi): 1250 TL
  • Oda (2 kişi): 950 TL
  • Kütük Ev (2 kişi): 750 TL
  • Taş Oda (2 kişi): 1250 TL

Düşük Sezon

  • Glamping Çadır (2 kişi): 400 TL
  • 1+1 Apart (3 kişi): 600 TL
  • Bungalow (2 kişi): 500 TL
  • Oda (2 kişi): 400 TL
  • Kütük Ev (2 kişi): 350 TL
  • Taş Oda (2 kişi): 500 TL

Kaş Joy Glamping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Kaş Joy Glamping için tıklayın

 

5 – Kaş Harnup Camping - Kaş

kas-harnup-camping
Kaş Harnup Camping

Doğanın hem mavi hem yeşil mucizelerini bir arada bulabileceğiniz Kaş Harnup Camping’i mutlaka ziyaret etmelisiniz. Doğa ile iç içe konumuyla görenleri adeta büyüleyen tesis Büyük Çakıl Plajı’na yürüme mesafesinde bulunuyor. Kaş’ın en güzel plajlarından birine olan yakınlığı sayesinde Harnup Camping özellikle yaz sezonunda birçok misafir tarafından ziyaret ediliyor. Konforu birinci planda tutan kamp tesisinde çadır kurmaya müsait geniş bir toprak alan bulunuyor. Dolayısıyla doğa içinde isterseniz kendi çadırınızı kuruyor isterseniz de işletmenin tahsis etmiş olduğu çadırları kiralayabiliyorsunuz. Konforlu bir konaklama tercihi sunan işletmeye hem özel araç hem de toplu taşıma ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Üstelik tesiste, özel araçlarınızı güvenle park edebileceğiniz bir otopark da bulunuyor. Tesisin dağlık çevresi oksijen bakımından elverişli bir atmosfer sunuyor. Böylece tesiste gününüzün büyük bir çoğunluğunu yüksek bir oksijenin keyfini çıkarırken geçirebiliyorsunuz. Kaş Harnup Camping’in sezon boyunca kampçılar tarafından tercih edilmesini sağlayan bir diğer sebep de geniş hizmet olanakları. Özel bir işletme tarafından çalışmaları sürdürülen tesiste wc, duş, sıcak su, elektrik, internet bağlantısı, mutfak, buzdolabı, kahvaltı servisi ve otopark gibi birçok imkâna erişebiliyorsunuz. Tesiste yeme ve içme gibi ihtiyaçlarınız için kendi yemeğinizi hazırlayabilir ya da kahvaltı servisinden faydalanabilirsiniz.

Adres: Andifli, Büyük Çakıl Cd. No:11, Kaş/Antalya

Telefon: (0533) 364 22 86

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, bulaşık yıkama alanı, mutfak, market, buzdolabı, otopark, soyunma dolabı, masalar ve banklar, yakacak odun, ağaçlık alan, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, ATV.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), balık tutma, yamaç paraşütü, kano, bisiklet, dalış, trekking, voleybol, rahatlama, gezi, yoga.

Fiyat Aralığı: $$

  • Kaş Harnup Camping’in güncel konaklama ücretlerini iletişim numarası üzerinden bağlantı kurarak öğrenebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Kaş Harnup Camping için tıklayın

 

6 – Kaş Naos Camping - Kaş

kas-naos-camping
Kaş Naos Camping

Antalya’nın Kaş ilçesinde huzurlu ve samimi bir ortamda kamp yapmak için rotanızı Kaş Naos Camping’e çevirebilirsiniz. Çimenlik bir alana kurulmuş ücretli kamp tesisinde sessizliğin keyfini doyasıya çıkartabilirsiniz. Ulaşıma elverişli bir bölgede konumlanan Kaş Naos Camping’e geliş için arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç kullanabilirsiniz. Özel araçla bölgeye gelecekseniz araç üstü çadır da kurabilirsiniz. Kaş Naos Camping’te misafirler için çadırla konaklama imkânı sunuluyor. Hayalini kurduğunuz bir tatili gerçeğe dönüştürmek için şahsi çadırınızla gelebilir ya da işletmenin tahsis etmiş olduğu konforlu çadırları kiralayabilirsiniz. Düzenli bir şekilde kurulmuş kamp alanında çadır ve ortak kullanım alanları, birbirinden ayrı ve mesafeli bir konumda yer alıyor. Bu sayede çadırınızda uyurken çeşitli seslere maruz kalmıyorsunuz. Tesisin düzenli aralıklarla temizlenen ortak kullanım alanlarında hem hijyenik hem de geniş hizmetler bulabiliyorsunuz. Camping’in ortak kullanım alanında mutfak, çamaşırhane, barbekü alanı, wc, duş, bar ve oturma salonu gibi bölgeler bulunuyor. Dolayısıyla gün içerisinde birçok ihtiyacınızı Camping sınırları içerisinde kolayca giderebiliyorsunuz. 

Adres: Andifli, Büyük Çakıl Cd. No:19, Kaş/Antalya

Telefon: 05347293624

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, bulaşık yıkama alanı, mutfak, market, buzdolabı, otopark, soyunma dolabı, masalar ve banklar, yakacak odun, ağaçlık alan, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), balık tutma, kano, bisiklet, dalış, trekking, rahatlama, gezi.

Fiyat Aralığı: $$

  • Kaş Naos Camping’in güncel konaklama ücretlerini iletişim numarası üzerinden bağlantı kurarak öğrenebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Kaş Naos Camping için tıklayın

 

7 – Kaş Evren Camping - Kaş

kas-evren-camping
Kaş Evren Camping

Kaş merkeze 10 dakikalık yürüme mesafesinde Kaş Marina karşısında zeytin ağaçlarının arasında kurulmuş çadır kamp alanı. Kamp alanında misafirlerin kendi çadırlarını veya işletmeden kiraladıkları çadırlarını kurabilecekleri 35 adet ahşap platform bulunuyor. Her çadır için priz imkânı sağlanıyor. Misafirlerin yemeklerini hazırlayabilecekleri üç adet mutfak ve malzemelerini saklayabilecekleri buzdolapları da mevcut. Kamp alanında dileyenler için mangal alanına da yer verilmiş. İşletmede sıcak su, duş, tuvalet, çamaşır makinesi ve internet bağlantısı gibi imkânlar mevcut. Likya Yolu'nun duraklarından biri olan Kaş'ta bu kamp yerinde konaklayarak kültürel gezinize bir mola verebilirsiniz. Merkezdeki şirketlerle iletişime geçerek Kekova ve çeşitli noktalara tekne turu ve dalış rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Ayrıca Kaş'a kuş bakışı göz atmak isterseniz yamaç paraşütü aktivitesine de şans verebilirsiniz. Günübirlik gezilerle Kaş ve çevresindeki tarihi ve doğal güzelliklere ulaşabilirsiniz.

Adres: Andifli Mahallesi Bucak Denizi Marina Karşısı No:1 07580 Kaş/Antalya

Telefon: 90 535 478 02 43

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, bulaşık yıkama alanı, revir, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, tekne.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), bisiklet, dalış, yamaç paraşütü, gezi, off road.

Fiyat Aralığı: $$

  • Kendi Çadırını Kurmak: 75 TL
  • Çadır Kiralama: 100 TL

Kaş Evren Camping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: 1 Mart-31 Kasım

Kaş Evren Camping kamp alanı için tıklayın

 

8 – Oh Be Camping - Kaş

oh-be-camping
Oh Be Camping

Şehir gürültüsünden uzaklaşıp doğa ile baş başa kalacağınız bir kamp tatili için yönünüzü Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Oh Be Camping’e çevirebilirsiniz. Akçagerme Plajı’nın tam karşısında bulunan özel tesis, heybetli dağların yemyeşil ağaçlar ile bütünleştiği muhteşem bir doğada yer alıyor. Kaş-Kalkan yolu üzeri ve kolay bir ulaşım istikametinde bulunan Oh Be Camping’e arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Uzun bir süre sonra kafanızı dinleyeceğiniz kamp işletmesinde misafirler için birbirinden farklı konaklama imkânları sunulur. Tesiste konforlu bir konaklama için ahşap bungalov evleri tercih edebilirsiniz. Özgürlüğünüze düşkünseniz çadır ya da karavan konaklama tiplerinde de aradığınız huzuru bulabilirsiniz. Tesisin yerleri çakıl olsa da çadır alanlarında ahşap tabanlıklar bulunur. Bu sayede çadırınızı oldukça konforlu bir zemin üzerinde kurabilirsiniz. Hizmetleri sayesinde misafirlerin mutlu ayrıldığı kamp işletmesinde birçok ihtiyacınıza aynı anda ulaşabilirsiniz. Kampta konaklama ücretine dâhil olarak ulaşabileceğiniz hizmetler; sıcak su, wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, çamaşırhane, kahvaltı, bar, restoran ve barbekü alanı olarak sıralanır. Bu sayede günlük yeme-içme ya da hijyen gibi gereksinimleri kolayca karşılayabilirsiniz.

Adres: Yeniköy, Antalya Fethiye Yolu, Kaş/Antalya

Telefon: 0534 500 01 40

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, bulaşık yıkama alanı, mutfak, market, buzdolabı, otopark, soyunma dolabı, masalar ve banklar, yakacak odun, ağaçlık alan, TV bağlantısı, masa tenisi, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, karavan, bungalow, tekne, bisiklet, ATV.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), balık tutma, kano, motorbot, tenis, voleybol, bisiklet, dalış, trekking, rahatlama, gezi.

Fiyat Aralığı: $$

  • Oh Be Camping’in konaklama ücretleri sezon, bayram ve özel günlere göre değişiklik gösterir. Güncel fiyatları iletişim numarası üzerinden bağlantı kurarak öğrenebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Oh Be Camping için tıklayın

 

9 – Gizli Vadi Kamp & Pansiyon - Kaş

gizli-vadi-kamp-pansiyon
Gizli Vadi Kamp & Pansiyon

Doğanın içerisinde huzur bulacağınız minimalist ve şirin bir kamp alanı arıyorsanız Gizli Vadi Kamp & Pansiyon’u mutlaka ziyaret etmelisiniz. Saklı bir doğa içerisinde bulunan tesis, Kaş ilçe merkezine 2 km’lik uzaklığı sayesinde 5 dakikalık sürüş mesafesinde konumlanıyor. Bu sayede şehir merkezinden çok kısa bir süre içerisinde tesise gelebiliyorsunuz. Küçük ve büyük olmak üzere farklı yapılara sahip yeşil tepelerin ortasında çimenlik alan üzerine kurulu tesiste arzuladığınız huzurlu ve samimi atmosferi bulabiliyorsunuz. Tesiste misafirlerin kendini konforlu hissedebilmesi için çadır, karavan ve pansiyon konaklaması sunuluyor. Bu sayede şehir yaşantısından soyutlanarak saklı bir cennetin kapısını aralayabiliyorsunuz. Kaş ilçe merkezi üzerinden Gizli Vadi Kamp & Pansiyon’a ulaşmak için Büyükçakıl Plajı istikametine giden dolmuşları kullanabilirsiniz. Özel araçla geliyorsanız da 5 dakikalık sürüş mesafesinden sonra tesise ulaşabilir ve aracınızı ücretsiz otoparka güvenle park edebilirsiniz. Gizli Vadi Kamp & Pansiyon işletmesi oldukça geniş bir arazi üzerine kurulmuş. Dolayısıyla çadır ve karavan kampı yapılan bölgeler arasında makul bir boşluk bulunuyor. Bu sayede kamp yaparken sessizlik ve huzurun keyfini çıkartabiliyorsunuz. Konforlu bir konaklama için her türlü gereksinimi düşünen işletmede wc, duş, sıcak su, elektrik, internet bağlantısı, restoran, mutfak, otopark ve ateş yakma alanı gibi hizmetler sunuluyor. Bu sayede her ihtiyacınız için kısa süreli ve etkili çözümler bulabiliyorsunuz. 

Adres: Bayındır, Gizli Vadi Kamping, Büyük Çakıl Cd. No:9, Kaş/Antalya

Telefon: 05424873250

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, bulaşık yıkama alanı, kimyasal imha noktası, karavan park alanı, mutfak, market, buzdolabı, otopark, soyunma dolabı, TV bağlantısı, masalar ve banklar, yakacak odun, ağaçlık alan, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), balık tutma, tırmanış, yamaç paraşütü, voleybol, bisiklet, dalış, trekking, rahatlama, yoga, gezi.

Fiyat Aralığı: $$$

Çadır Alanı (Kişi Başı)

  • Günlük: 70 TL
  • Haftalık: 420 TL
  • Sezon Dışı: 40 TL

Çadır Kiralama (2 kişi)

  • Günlük: 180 TL
  • Haftalık: 890 TL
  • Sezon Dışı: 100 TL

Aile Odası

  • Günlük: 400 TL
  • Haftalık: 2500 TL
  • Sezon Dışı: 250 TL

Double Odalar

  • Günlük: 300 TL
  • Haftalık: 2000 TL
  • Sezon Dışı: 200 TL

Karavan Park

  • Günlük: 175 TL
  • Haftalık: 1150 TL
  • Sezon Dışı: 150 TL

Gizli Vadi Kamp & Pansiyon güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Gizli Vadi Kamp & Pansiyon için tıklayın

 

10 – Seyrek Çakıl Plajı Kamp Alanı - Kaş

seyrek-cakil-plaji-kamp-alani
Seyrek Çakıl Plajı Kamp Alanı

Akdeniz’in enerjik dokusunu keşfetmek isterseniz kamp rotanıza mutlaka Seyrek Çakıl Plajı’nı eklemelisiniz. Antalya-Fethiye yolu üzerinde bulunan kamp alanı belediye tarafından işletiliyor. Bu sayede ihtiyacınız olan şezlong, soyunma kabini, şemsiye ve loca gibi her türlü imkâna ulaşabiliyorsunuz. Belediyenin sunmuş olduğu geniş imkânlar sayesinde plaj sınırları dışına çıkmadan da birçok ihtiyacınızı kolay biçimde karşılayabiliyorsunuz. Yaz sıcağından bunaldığınız anda isterseniz masmavi bir denizde serinliyor isterseniz de kafeteryada soğuk içeceklerinizi yudumlayabiliyorsunuz. Kaş ilçe merkezine 14 km’lik mesafede bulunan Seyrek Çakıl Plajı’na özel araçla gelebiliyorsunuz. Ancak bunun için sınırlı otopark imkânını göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Dilerseniz de ilçe merkezinden Kaş-Kalkan yönüne giden minibüsler ile kamp alanına ulaşabilirsiniz. Seyrek Çakıl Plajı’nda hiçbir şeyden mahrum kalmamanız için birçok hizmet sunuluyor. Gün içerisinde yeme-içme gibi temel ihtiyaçlarınızı tesisin özel büfesinden karşılayabiliyorsunuz. Aynı zamanda wc ve duş gibi gereksinimler için de geniş hizmetler bulunuyor. 

Adres: Gökçeören, Kaş/Antalya

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, plaj, market, soyunma dolabı, şemsiye, şezlong, büfe, ağaçlık alan, yakacak odun, restoran, otopark.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), balık tutma, voleybol, bisiklet, dalış, trekking, rahatlama, gezi.

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır konaklama: 70 TL
  • Şezlong-Şemsiye kiralama: 20 TL
  • Loca: 40 TL

Seyrek Çakıl Plajı Kamp Alanı güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Seyrek Çakıl Plajı Kamp Alanı için tıklayın

 

11 – Seles Camping - Kaş

seles-camping
Seles Camping

Ağullu Köyü’nde yer alan Seles Camping, 600 metrelik bir rakımda iki dönüm arazi ve 55 badem ağacının serinletici gölgesine sahip. Bu sayede özellikle yaz sıcağından bunalan kampçıların ilk tercihi arasında yer alıyor. Ağullu Köyü’nde yer alan Seles Camping’e Kaş otobüs terminalinden yürüyerek ya da köy minibüslerine binerek ulaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda tesise özel aracınızla gelirseniz de güvenle park edebileceğiniz bir otopark bulunuyor. Köy hayatını unutmayan Seles Camping’te hem kendi çadırınızı kurabiliyor hem de işletmenin özel çadırlarını kiralayabiliyorsunuz. Aynı zamanda bungalov ya da ahşap ev konaklaması da yapabiliyorsunuz. Tesiste köy hayatını unutmayanlar için Badem Ev ve motosiklete ilgi duyanlar için Biker’s Room bulunuyor. Aynı zamanda konforlu bir bungalov konaklaması için taş oda, mor oda, yeşil oda zeytin ev ya da limon ev konseptini tercih edebiliyorsunuz. Çok eski bir köy evinden restore edilen tesiste her türlü konaklama ihtiyacınızı karşılayacak kapsamlı olanaklar bulunuyor. Tesisin geniş bahçesinde vakit geçirirken yüzme havuzu, bar, restoran, gölet, resim atölyesi, kütüphane, ortak alan ve egzersiz bölümünden faydalanabiliyorsunuz. Aynı zamanda konforlu bir konaklama imkânı sunan tesiste wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, sıcak su, restoran, çay ve kahve hizmeti, havuz, otopark, kahvaltı-akşam yemeği ve ücretsiz su gibi hizmetleri değerlendirebiliyorsunuz.

Adres: Ağullu, Köy İçi Sok No:13, Kaş/Antalya

Telefon: 05326746148

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, bulaşık yıkama alanı, market, buzdolabı, otopark, soyunma dolabı, açık havuz, masalar ve banklar, yakacak odun, ağaçlık alan, TV bağlantısı, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), balık tutma, kano, at binme, yamaç paraşütü, yoga, tenis, voleybol, bisiklet, dalış, trekking, rahatlama, gezi, yüzme (havuz).

Fiyat Aralığı: $$$

  • Şahsi çadır: 120 TL
  • Çadır kiralama: 150 TL
  • Bungalov konaklama tek kişi: 175 TL
  • Köy odası iki kişilik konaklama: 450 TL / Üç kişi: 650 TL
  • Ahşap ev iki kişilik konaklama: 500 TL / Üç kişi: 750 TL

Seles Camping konaklama fiyatlarına açık büfe kahvaltı ile akşam yemeği dâhildir. Seles Camping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Seles Camping için tıklayın

 

12 – Yol Kenarı Camping - Kaş

yol-kenari-camping
Yol Kenarı Camping

Yıl boyunca hayalini kurduğunuz konforlu ve huzurlu bir kamp tatili için Kaş’ın gözdesi Yol Kenarı Camping’i tercih edebilirsiniz. Meşe ağaçlarıyla doğanın zenginliklerini yansıtan Yol Kenarı Camping’e ulaşım için hem toplu taşıma hem de özel araç kullanabiliyorsunuz. İlçe merkezine 7,3 km’lik bir uzaklıkta bulunan özel kamp tesisine yaklaşık 10 dakikalık bir yolculuk sonunda ulaşabilirsiniz. Yol Kenarı Camping’e toplu taşımayla gelecekseniz öncelikle Kaş Terminaline gelip bir taksi tutabilirsiniz. Aynı zamanda Kaş’ın Ağullu bölgesine ulaşarak kalan yolu kısa sürede kat edebilirsiniz. İşletmeye özel araçla gelecekseniz de Antalya-Kemer-Kaş istikameti üzerinden bölgeye ulaşabilirsiniz. Kaş’ın yeşil gözdesi Yol Kenarı Camping’te misafirlerin konaklaması için ahşap bungalov yapılar sunuluyor. Geniş bir arazi üzerinde kurulan özel tesiste 11 adet konforlu bungalov bulunuyor. Rengarenk bungalov evlerde konaklarken misafirlere özel sunulan TV, gardırop, telefon gibi imkânlara ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda oda banyosunda kişiye özel kişisel bakım ürünleri de bulabilirsiniz. Kendinizi özel hissedeceğiniz işletmede oda içinin yanı sıra ortak kullanım alanında da birçok hizmet bulunuyor. Tesiste konaklarken wc, duş, sıcak su, internet bağlantısı, elektrik, otopark, manav, market, çamaşırhane ve resepsiyon gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz. 

Adres: Andifli, Yeni Antalya Caddesi No:46, Kaş/Antalya

Telefon: 05380734868

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, market, buzdolabı, otopark, soyunma dolabı, masalar ve banklar, yakacak odun, ağaçlık alan, merkezi kamp ateşi, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, trekking, rahatlama, gezi.

Fiyat Aralığı: $$

  • Yol Kenarı Camping’in konaklama ücretleri bayram sezonu ve resmi günlere göre değişiklik gösterebilir. Tesise gideceğiniz tarihte aktif konaklama ücretlerini öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Yol Kenarı Camping için tıklayın

 

13 – Can Mocamp - Kaş

can-mocamp
Can Mocamp

Akdeniz’de özgürce yüzerken beş yıldızlı bir konforu yakalamak isterseniz Can Mocamp’ı tercih edebilirsiniz. Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Can Mocamp, yaz sezonunda özellikle tatilciler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Arkadaş grubu ve aile gibi gezmeye gönül vermiş kişilerin ilk tercihi olan konaklama tesisinde her bütçeye hitap eden imkânlar bulabilirsiniz. Tesisin misafirler için hazırlamış olduğu konaklama seçeneklerinde çadır ve bungalov hizmeti bulunuyor. Geniş bir bahçe üzerine kurulan farklı konaklama seçenekleri sayesinde kendinizi hem doğanın bir parçası hem de oldukça özel hissedebiliyorsunuz. Tesisin çadır alanları toprak zeminden oluşurken bungalov yapılarda ahşap detaylara rastlamak da mümkün. Üstelik yerleşim yerlerine uzak konumda bulunan Cam Mocamp’ta arzuladığınız sessiz ve konforlu bir tatil imkânına erişebiliyorsunuz. Antalya-Fethiye kara yolu üzerinde bulunan Can Mocamp’a hem toplu taşıma hem de özel aracınız ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Ulaşımın kolay biçimde sağlandığı işletmede misafirlerin konforlu hissedebilmesi için birçok hizmet de düşünülmüş. Tesiste konaklarken bistro bar, restoran, 7/24 sıcak su, wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, masa ve sandalye gibi birçok imkâna erişebiliyorsunuz.

Adres: Andifli Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:23 Kaş Antalya / Türkiye

Telefon: +90 242 836 15 41

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, voleybol alanı, buzdolabı, mutfak, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, restoran.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol, yoga, yamaç paraşütü.

Fiyat Aralığı: $$$

Şahsi Çadır Konaklama Ücretleri

Nisan 

  • Tek kişi çadır: 100 TL
  • İki kişi çadır: 200 TL

Mayıs

  • Tek kişi çadır: 150 TL
  • İki kişi çadır: 250 TL

Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül

  • Tek kişi çadır: 200 TL
  • İki kişi çadır: 300 TL

Bungalow Konaklama Ücretleri

  • 10 m2 Standart Bungalov (kahvaltı dâhil): 300 TL
  • 25 m2 Deluxe Bungalow (kahvaltı dâhil): 450 TL
  • Deluxe Suit Bungalov (beyaz ev): 500 TL 
  • Yatakhane (hostel) 4 kişilik oda (kahvaltı dâhil): 500 TL
  • Yatakhane (hostel) 6 kişilik oda (kahvaltı dâhil): 700 TL

Can Mocamp güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Can Mocamp için tıklayın

 

14 – Kaş Marin Camping - Kaş

kas-marin-camping
Kaş Marin Camping

Doğa ile iç içe kalırken, güvenli ve konforlu hissedeceğiniz bir kamp alanı için tercihinizi Patara Kaş Marin Camping’ten yana kullanabilirsiniz. Antalya’nın Kaş bölgesinde yer alan kamp işletmesi karavan, çadır ya da pansiyon konaklaması için uygundur. Antalya – Fethiye üzerinde konumlanan kamp işletmesine arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Üstelik Kaş Marin Camping’in Akçagerme Plajı’na yürüme mesafesi bulunan kolay konumu sizin için konforlu bir tatil imkânı sunacaktır. Kaş Marin Camping işletmesi tatil boyunca arzulayabileceğiniz her türlü hizmeti karşılamayı başarır. İşletmede konaklarken beach plaj, plaj bar, havuz, su kaydırağı, havuz bar, kahvaltı servisi, oda servisi, zengin menü, gezi turları ve servis hizmeti gibi birçok imkândan faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda günlük küçük ihtiyaçlarınızı karşılamak için kamp alanında su, elektrik, internet, duş, wc ve mutfak gibi hizmetler sunulur.

Adres: Andifli Mahallesi,acısu mevkii Fener yanı Kaş/Antalya, Kaş/Antalya

Telefon: 0 (242) 836 25 60

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, açık havuz, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak, restoran, plaj.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, tekne, ATV.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol, kano, off road, yamaç paraşütü.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır kurma ücreti kişi başı: 50 TL
  • Ahşap kamelya kullanım ücreti: 75 TL 
  • Karavan kişi başı ücreti: 100 TL
  • Havuz ücreti: 30 TL

Kaş Marin Camping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Kaş Marin Camping kamp alanı için tıklayın

 

15 – Kaş Olympos Mocamp - Kaş

kas-olympos-mocamp
Kaş Olympos Mocamp

Tatilde her türlü ihtiyacınıza kısa sürede ulaşabileceğiniz bir kamp alanı için Kaş Olympos Mocamp’ı tercih edebilirsiniz. Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Kaş Olympos Mocamp’ta arzunuza göre çadır, karavan ya da bungalov tipi konaklama imkânlarından faydalanabilirsiniz. İşletmenin sunmuş olduğu karavan ya da çadır bölgesi sadece özel imkânlarınız için ayrılmıştır. İşletmede çadır ya da karavan kiralama hizmeti verilmez. Konfordan vazgeçemeyeceğiniz lüks bir konaklama tipi için işletmede bungalov kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Kaş Olympos Mocamp Kaş Kalkan yolu üzerinde ve Kaş şehir merkezine 2 km mesafede yer alır. Bu sayede bölgeye özel ya da toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. İşletmenin denize sıfır konumu sayesinde yaz aylarınızı kıymetli kılacak dalış aktivitesinden faydalanabilirsiniz. Özel kamp bölgesinde günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere sıcak su, wc, duş, elektrik, internet, mutfak, buzdolabı ve çamaşır odası gibi hizmetler sunulur.

Adres: Andifli Mah. Küme Evleri No:51, Kaş/Antalya

Telefon: +90 242 836 2252

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, TV, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadırla konaklama: 150 TL
  • Bungalovlar: 600 TL
  • Apart: 750 TL.

Kaş Olympos Mocamp güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Kaş Olympos Mocamp kamp alanı için tıklayın

 

16 – Kalkan Camping - Kaş

kalkan-camping
Kalkan Camping

Tertemiz havasıyla büyüleneceğiniz sakin bir bölgeye çadır kurmak isterseniz Kalkan Camping’i ziyaret edebilirsiniz. Kaş’a 24, Kalkan’a 4 km’lik mesafesi bulunan tesis, Kaş-Kalkan yolu üzerinde konumlanıyor. Bu sayede Kaş-Kalkan istikametine giden dolmuşları kullanarak bölgeye kolayca ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Toplu taşıma ile tesise gelirken Bezirgân Köyü’nde inmeniz yeterlidir. Ardından tesisin tabelasını kısa süre içerisinde görebilirsiniz. Aynı zamanda tesise özel aracınızla kolayca ulaşım sağlayabilir ve aracınızı güvenle otoparka park edebilirsiniz. Yemyeşil geniş bir arazi üzerine kurulan kamp işletmesinde sıcaklığa dair herhangi bir problem çekmiyorsunuz. Büyük ağaçların gölgelik alanları çadır kampı için de hem konforlu bir konaklama hem de tertemiz bir oksijen sunuyor. Bu sayede hayalini kurduğunuz huzurlu bir kamp tatilini gerçeğe dönüştürebiliyorsunuz. Kalkan Camping’te misafirlerin kendini konforlu hissedebilmesi için çadırla konaklama imkânı sunuluyor. Tesise kendi çadırınızla gidebilir ya da yastık ve yorganıyla birlikte tasarlanan tesisin özel çadırlarını kiralayabilirsiniz. Konfor ve rahatlığı birinci planda tutan işletmede sıcak su, wc, duş, büfe, mutfak, buzdolabı, elektrik, otopark ve internet bağlantısı gibi hizmetler sunuluyor. Bu sayede her türlü ihtiyacınızı kamp alanı sınırları içerisinde karşılayabiliyorsunuz. 

Adres: Kalkan, Antalya Fethiye Yolu, Kaş/Antalya

Telefon: 0535 371 82 26

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, mutfak.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), rahatlama, balık tutma, gezi, yoga, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadırla konaklama: 40 TL
  • Çadır kiralama: 60 TL

Kalkan Camping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Kalkan Camping için tıklayın

 

17 – Medusa Camping - Kaş

medusa-camping

Antalya’nın Kaş ilçesinde yer alan Medusa Camping, tatilinde huzur ve konfor bulmak isteyen her misafire hitap etmeyi başarıyor. 1989 yılından itibaren Patara bölgesinde hizmet veren kamp işletmesinde konaklarken otantik ve içten bir havanın hâkim olduğunu görebilirsiniz. Dalaman havalimanına 110 km mesafede bulunan Medusa Camping’e, Fethiye-Kaş karayolu üzerinde çalışan minibüsler ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra özel aracınız ile gitmek isterseniz de basit bir ulaşım istikametinde bulunan işletmeye kolayca varabilirsiniz. Medusa Camping’te yaklaşık 1000 metrekareye ulaşan bir kamp alanı mevcuttur. Medusa Bar’ın arka bahçesi kamp yapmak isteyenler için özel olarak ayrılmıştır. Bu bölgede arzunuza göre çadırda konaklayabilirsiniz. Konfordan ödün vermeyenler için de bungalov evler bulunur. İşletmede günlük ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabileceğiniz duş, sıcak su, tuvalet, elektrik, internet ve mutfak gibi hizmetler sunulur.

Adres: Gelemiş, Kaş/Antalya

Telefon: +90 242 843 51 93

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, plaj, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak, restoran.

Kiralama Hizmetleri: Karavan, çadır.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, yoga, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Kişi başı ücret: Yaklaşık 5€

Medusa Camping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Medusa Camping kamp alanı için tıklayın

 

18 – Nuris Beach Bungalow - Kaş

nuris-beach-bungalow
Nuris Beach Bungalow

Masmavi bir denizle baş başa kalacağınız unutulmaz tatili anılarını Nuri’s Beach Bungalow’da biriktirebilirsiniz. Kaş’ın Limanağzı bölgesinde bulunan tesiste hem otel hem de plaj konsepti sunuluyor. Aynı zamanda tesisin konforlu bungalow yapılarında da konaklayabiliyorsunuz. Bütçe dostu tesis, zeytin ağaçlarıyla çevrelenmiş geniş gölgelik bir alanda bulunuyor. Dolayısıyla gün içerisinde dinlenip kafa dinleyebileceğiniz uygun vakitler bulabiliyorsunuz. Turkuaza çalan muhteşem bir denize sahip Nuri’s Beach Bungalow’da uzun süre hayalini kurduğunuz yaz tatilini gerçeğe dönüştürebileceğinizi söyleyebiliriz. Tesise ulaşım noktasında tekneleri kullanmanız gerekiyor. Dolayısıyla tesise doğru yola çıkmadan bilgi vermeniz önemli. Sırt çantanızla Likya Yolu üzerinden trekking yaparak geziyorsanız yürüyerek de kamp alanına ulaşabilirsiniz. Nuri’s Beach Bungalow’un misafirlere konfor sunan bir diğer özelliği de geniş hizmet olanakları. Tesisin plajında şezlong, şemsiye, soyunma kabini ve minder bulabilirsiniz. Aynı zamanda tesiste wc, duş, sıcak su, internet bağlantısı, elektrik, çamaşırhane, büfe, restoran, bar ve kafeterya gibi olanaklara erişebilirsiniz.

Adres: Andifli, Limanagzi Mevkii, Kaş/Antalya

Telefon: 05388993272

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, mutfak.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), rahatlama, balık tutma, gezi, yoga, bisiklet, kültür, kano.

Fiyat Aralığı: $$

  • Nuris Beach Bungalow konaklama ücretleri sezona göre değişim gösteriyor. Güncel fiyat bilgisini öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Nuris Beach Bungalow için tıklayın

 

19 – Likyaport Apart & Camping - Kaş

likyaport-apart-camping
Likyaport Apart & Camping

Aile sıcaklığını hissederken konforlu bir tatil yapacağınız kamp alanı arayışındaysanız listeye Likyaport Apart & Camping’i ekleyebilirsiniz. Demre-Kaş yolu üzerinde bulunan tesise Kaş ilçe merkezinden yaklaşık 10 dakikayı bulan 7 km’lik bir sürüş mesafesiyle ulaşabiliyorsunuz. Kolay bir ulaşım istikametinde bulunan nezih kamp tesisine hem toplu taşıma hem de özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Tesise toplu taşıma ile gelecekseniz öncelikle ilçe terminaline ulaşmanız gerekiyor. Terminale geldikten sonra yaklaşık 5 dakikalık bir yürüme mesafesi sonunda tesise ulaşabilirsiniz. Özel araçla geliyorsanız da Demre yönünde giderken ilçe terminalinden sonra yolun sağında tesisi görebilirsiniz. Üstelik özel aracınızı tesisin otoparkına güvenle park edebilirsiniz. Misafirlerin konforlu ve samimi bir ortamda hissedebilmesi için her türlü gereksinimi düşünen Likyaport Apart & Camping işletmesinde ahşap bungalov ya da çadırda konaklayabilirsiniz. Aynı zamanda geniş bir bahçe üzerine kurulmuş kamp alanında her türlü ihtiyacınıza hitap eden birden fazla hizmet imkânı bulabilirsiniz. Tesisin misafirler için genişletmiş olduğu hizmet listesi wc, duş, sıcak su, elektrik, internet bağlantısı, oda servisi, club ve bar, otopark, restoran, kütüphane ve TV odası olarak sıralanır. Bu sayede kamp tatili yaparken her ihtiyacınıza anında çözüm bulabilirsiniz. 

Adres: Andifli, Kaş/Antalya, Türkiye

Telefon: 0539 954 00 60

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, plaj, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, çocuk parkı, TV bağlantısı, restoran, buzdolabı, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, mutfak.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow, çadır.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), rahatlama, balık tutma, gezi, bisiklet, kültür.

Fiyat Aralığı: $$

  • Likyaport Apart & Camping konaklama ücretleri sezona göre değişim gösteriyor. Güncel fiyat bilgisini öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Likyaport Apart & Camping için tıklayın

 

20 – Ufakdere Camping - Kaş

ufakdere-camping
Ufakdere Camping

Doğa ile huzurun birleştiği noktada dinlendirici bir tatil için Ufakdere Camping’i ziyaret edebilirsiniz. Akdeniz’in soğuk suları ve dinginleştirici rüzgârıyla birleşen Ufakdere Camping’te konforlu bir yaz tatili yapabilirsiniz. Ücretli kamp alanına ulaşmak için toplu taşıma ya da özel araçları kullanabilirsiniz. İşletmeye gelirken özel aracınızı kullanacaksanız ilk olarak Kaş-Demre istikametinde ilerlemeniz gerekiyor. Tarihin tozlu sayfalarına da tanıklık edeceğiniz Likya Yolu üzerinden Ufakdere Camping’e geldikten sonra çadır konaklaması yapabilirsiniz. Ufakdere’nin muhteşem deniz manzarasıyla büyülenirken çadırınızı dilediğiniz bölgeye kurabilirsiniz. Büyüleyici konaklama hizmetlerinin yanı sıra işletmenin tercih edilme nedenlerinden biri de çeşitli imkânları. Tesiste konaklarken wc, duş, sıcak su, internet bağlantısı, elektrik ve restoran gibi türlü hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Tesisin şirin restoranında uzun bir süre unutamayacağınız lezzeti yemeklerin keyfini çıkartabileceksiniz.

Adres: Andifli, Bayındır/Kaş/Antalya

Telefon: +90 242 834 80 65

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, ağaçlık alan, yakacak odun, restoran, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), rahatlama, balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, yoga.

Fiyat Aralığı: $$

  • Ufakdere Camping konaklama ücretleri sezona göre değişim gösteriyor. Güncel fiyat bilgisini öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Ufakdere Camping için tıklayın

 

21 – İnceboğaz Plajı Kamp Alanı - Kaş

incebogaz-plaji-kamp-alani
İnceboğaz Plajı Kamp Alanı

Kamp tatilinde vücudunuzu huzurlu hissettirecek sıcacık bir denizin keyfini çıkarmak isterseniz rotanızı İnceboğaz Plajı’na çevirebilirsiniz. Çukurbağ Yarımadası üzerinden ulaşım sağlanan plajın sıcacık deniz suyu özellikle yüzme aktivitesi için birçok tatilci tarafından tercih edilmesini sağlıyor. Böylece akvaryumu andıracak berraklığa sahip denizde yüzmenin keyfini çıkarırken yemyeşil bir doğayı da keşfedebiliyorsunuz. İnceboğaz Plajı kıyısında çadır kurmaya elverişli düzlük alanlar da bulunuyor. Bu sayede hem özgürce yüzebiliyor hem de konforlu bir çadır kampı yapabiliyorsunuz. İnceboğaz Plajı’nın tercih edilme nedenlerinden biri de kolay ulaşım imkânı. Konforlu bir çadır kampı yapabileceğiniz bölgeye Kaş şehir merkezinden yürüyerek yarım saat içerisinde ulaşabiliyorsunuz. Yaz sıcağında yürümenin sizi zorlayacağını düşünüyorsanız Kaş ilçe merkezinden İnceboğaz Plajı’na giden minibüsleri kullanabilirsiniz. Ücretsiz kamp alanına gelmek için özel aracınızı kullanacaksanız da plaj işletmesinin ücretli otoparkından faydalanabilirsiniz. İnceboğaz Plajı sınırları içerisinde ihtiyaçlarınızı ücretsiz karşılayabileceğiniz herhangi bir özel işletme ya da tesis bulunmuyor. Bu nedenle yiyecek-içeceklerinizi yanınızda getirmeniz gerekebilir. Bunun yanı sıra wc ya da duş gibi ihtiyaçları da kendi imkânlarınızla karşılamanız gerekiyor. Ancak kamp ihtiyaçlarınızı karşılamak için bir ücret ödemek isterseniz plaj sınırları içerisinde bulunan Çınar Beach’i tercih edebilirsiniz. Özel işletmede wc, duş ya da soyunma kabini gibi ihtiyaçlarınızı şemsiye ve şezlong kiralayarak 10 TL gibi makul bir ücret ile karşılayabilirsiniz. 

Adres: Andifli, Beyhan Cenkçi Cd., Kaş/Antalya

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, suya erişim, plaj, duş, tuvalet, soyunma dolabı, ortak oturma alanı, 

Aktiviteler: Kültür, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

İnceboğaz Plajı Kamp Alanı için tıklayın

 

22 – Kaş Kamping - Kaş

kas-kamping
Kaş Kamping

Günlük hayatın rutinlerinden uzaklaşacağınız dinginleştirici bir kamp tatili için rotanızı Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Kaş Kamping’e çevirebilirsiniz. Kaş ilçe merkezinden yaklaşık 7-8 dakikalık yürüme mesafesiyle ulaşabileceğiniz tesise, Antiphellos Antik Kenti yönüne giden dolmuşlara binerek de gelebilirsiniz. Özel araçla geliyorsanız da aracınızı işletmenin özel otoparkına güvenle park edebilirsiniz. Yılların tecrübesiyle bütünleştirdiği güvenilir hizmet politikasıyla Kaş Kamping’te çadır, karavan, bungalov ve kulüp odasında konaklayabilirsiniz. Kamp keyfini klimalı ve özgün dekorasyonla zenginleştirilmiş bir odada geçirmek için tesiste 4 adet bungalov bulunuyor. Aynı zamanda ahşap malzemeyle bütünleştirilmiş ve eğlenceli renklerle zenginleştirilmiş kulüp odalarında konaklayabiliyorsunuz. Daha özgür bir konaklama seçeneği isterseniz şahsi çadır ya da karavanınızı alarak gelebilirsiniz. İşletmede arzunuza göre konaklarken gelişmiş bir hizmet politikasından da faydalanabilirsiniz. Tesisin gelişmiş hizmetleri arasında wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, kafe, plaj, şemsiye, şezlong, soyunma kabini, klima, saç kurutma makinesi, otopark ve yemek servisi bulunuyor. Böylece her ihtiyacınız için anında çözüm bulabiliyorsunuz. 

Adres: Andifli Mah. Hastane Cad. No:2 Kaş Antalya

Telefon: +90 242 836 1050

Kamp Olanakları: Suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), rahatlama, balık tutma, voleybol, gezi, bisiklet, kültür, yoga.

Fiyat Aralığı: $$

  • Kaş Kamping konaklama ücretleri sezona göre değişim gösteriyor. Güncel fiyat bilgisini öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Kaş Kamping için tıklayın

 

Antalya’nın saklı cenneti Kaş kamp alanları listesinin sonuna geldik. Kaş kamp alanları rehberimizde aradığınız tesis ya da bölgeyi bulamadıysanız Antalya kamp alanları isimli listemize de göz atabilirsiniz. Rotasını Ege yönüne çevirmek isteyenler için de İzmir kamp alanları ya da Muğla kamp alanları önerisinde bulunabiliriz. Kamp rotası için aramanızı sınırlandırmak isterseniz de küçük beldelerin söz konusu olduğu Datça kamp alanları, Fethiye kamp alanları ya da Marmaris kamp alanı rehberlerine göz atabilirsiniz. Ege ve Akdeniz’in yanı sıra Marmara’nın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için de Şile kamp alanları, Gökçeada kamp alanları ya da Bozcaada kamp alanları listesini öneririz. Campalow ailesi olarak kamp tatilinizde şimdiden iyi eğlenceler dileriz! 


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir