İzmir kamp alanları | İzmir'de 26 kamp alanı

İzmir'de ücretli ve ücretsiz; deniz kenarı, bungalow, tabiat parkları, karavan alanları ve çadır kamp alanlarını sizler için listeledik.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-03-08
İzmir kamp alanları | İzmir'de 26 kamp alanı

Ege’nin incisi İzmir, yeşil ve maviyi buluşturan benzersiz doğası ve buram buram zeytin kokusuyla kamp tatilini unutulmaz bir hâle getiriyor. İzmir’in benzersiz bölgelerinde konumlanan birçok kamp bölgesinde kamp yaparken birçok gezi rotasını keşfedebilir, trekking rotaları belirleyebilir ya da berrak sularda özgürce yüzebilmenin keyfini çıkartabilirsiniz. Bu noktada İzmir’in ılık havası sizin için harika bir atmosfer sağlayacaktır. Aynı zamanda İzmir kamp alanlarında konaklarken şehrin köklü bir tarihine doğru adım atabilirsiniz. Campalow olarak bugün sizler için, İzmir’in farklı rotalarında bulunan kamp bölgelerini araştırdık. Tatil için rotanızı İzmir'e çevirdiyseniz özel olarak oluşturduğumuz "Kamp Alanı Bul" motorundan İzmir kamp alanları sayfasına ulaşabilirsiniz. Tatil çantanız, rotanız ve anıları ölümsüzleştirecek fotoğraf makineniz hazır ise; gelin birlikte göz atalım.

 

1 - Morperest Glamping - Karaburun

morperest-glamping
Morperest Glamping

Morperest Glamping, İzmir’in Karaburun ilçesi ve Mordoğan mahallesinde yer alan lüks ve konforuna düşkün kampçıların tercih ettiği bir tatil merkezi. Lüks glamping merkezinde bir kamp deneyiminde ihtiyaç duyacağınız her türlü hizmet en iyi şekilde karşılanıyor. Morperest Glamping’te 4 adet lüks ve 3 adet standart olmak üzere iki tür çadır modeli bulunuyor. Özenle dekore edilen çadırlardan istediğinizi seçerek güvenli biçimde konaklayabilirsiniz. Glamping çadırlarında lüks bir tatil geçirmenizi sağlamak üzere çift kişilik yatak, buzdolabı, priz, aydınlatma, ayna, askılık, havlular, otantik halı, klima, vantilatör, sıcak su, duş ve elektrik bulunuyor. İşletmenin sunmuş olduğu hizmetler sayesinde kendinizi adeta ev konforunda hissedebilirsiniz.

Adres: Mordoğan, Kümeevler 19/2, Karaburun/İzmir

Telefon: 05528611881

Kamp Olanakları: Su, plaj, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, restoran, market, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.             

Fiyat Aralığı: $$$ (Dome House konsepti hafta sonu 700 TL , hafta içi 550 TL.)

Çalışma Periyodu: Full

Morperest Glamping kamp alanı için tıklayın

 

2 - Kaynaklar Kamp Alanı - Buca

kaynaklar-kamp-alani
Kaynaklar Kamp Alanı

Doğa ile baş başa kalırken adrenalin dolu aktivitelerin keyfini çıkartabileceğiniz bir kamp alanı arıyorsanız Kaynaklar tam olarak size göre. Kaynaklar Köyü kamp alanı İzmir’in Buca beldesinde yer alır. Ücretsiz kamp alanında doğanın derinliklerini gözlemleyebileceğiniz, huzur dolu bir kamp tatiline imza atabilirsiniz. Aynı zamanda kamp alanı dağ tırmanışı için sporcuların uğrak noktası hâline gelmiştir. Bölgenin kaya zenginliği 200’ün üzerinde farklı zorluklarda rotalara ev sahipliği yapar. Tırmanış aktivitesine yönelik bir ilginiz var ise bölgede mutlaka dağ sporlarını denemelisiniz.

Adres: Buca/İzmir

Kamp Olanakları: Karavan park alanı, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full  

Kaynaklar kamp alanı için tıklayın

 

3 - Dereköy Kamp Alanı - Kemalpaşa

derekoy-kamp-alani
Dereköy Kamp Alanı

İzmir Kemalpaşa-Torbalı yolu üzerinde bulunan Dereköy kamp alanında dilediğiniz sakinliği bulabilirsiniz. Ücretsiz kamp alanının bulunduğu bölgeye toplu taşıma ile ulaşım sağlanamamakta. Bu nedenle bölgeye özel araç ya da motor ile gitmenizi öneririz. Özel aracınızı rahatlıkla kamp alanına getirebilir ve çadır yanında konumlandırabilirsiniz. Ücretsiz kamp alanı çevresinde herhangi bir işletme bulunmuyor. Ancak Dereköy kamp alanı köy merkezine oldukça yakın. Gün içerisinde market ile yeme-içme gibi ihtiyaçlarınızı köy merkezinden karşılayabilirsiniz. Dereköy kamp alanının düz konumu sayesinde karavanınız ile de gelebilirsiniz. Üstelik ücretsiz konaklama imkânı sayesinde kendi karavanınız ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Bölge kamp ateşi ve mangal yakmak için oldukça müsaittir. Getirmiş olduğunuz yiyecekleri ateş üzerinde ısıtabilir ya da kendi mangalınızı yakabilirsiniz. Kamp işletmesinde wc, duş ya da elektrik gibi hizmetler bulunmuyor. Bu sayede bölgede profesyonel bir kamp deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Adres: Dereköy/Kemalpaşa/İzmir

Aktiviteler: Kültür, tırmanış, yüzme (nehir), bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol. 

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Dereköy kamp alanı için tıklayın

 

4 - Maki Boyabağı - Karaburun

maki-boyabagi
Maki Boyabağı

Kamp tatilinde dilediğiniz her hizmete aynı anda ulaşırken lüks bir konaklama tercih ediyorsanız rotanıza Maki Boyabağı Camping’i ekleyebilirsiniz. İzmir’in Karaburun ilçesi İnecik bölgesinde yer alan Maki Boyabağı Camping işletmesinde arzunuza göre çadırda konaklayabilir ya da özenle tasarlanmış bungalov evleri tercih edebilirsiniz. Denize yürüme mesafesinde konumlanan kamp işletmesinde huzurlu ve nezih bir tatil yapabilirsiniz. İşletmenin özenle dekore ettiği bungalov evlerinde mutfak, buzdolabı, bulaşık makinesi ve mangal gibi gereçler bulunuyor. 1+1 olarak tasarlanmış bungalov evlerde oldukça konforlu ve lüks bir konaklama tercih edebilirsiniz.

Adres: İnecik, Karaburun/İzmir

Telefon: 05395849393

Kamp Olanakları: Su, plaj, elektrik, tuvalet, wifi, duş, soyunma dolapları, mutfak, buzdolabı, otopark, bulaşık yıkama alanı, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, restoran.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$$

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Maki Boyabağı kamp alanı için tıklayın

 

5 - Manal Koyu Kamp Alanı - Karaburun

manal-koyu-kamp-alani
Manal Koyu Kamp Alanı

İzmir’in Mordoğan-İzmir eski karayolu üzerinde konumlanan Manal Koyu, berrak denizi ve ılık esen rüzgârıyla ziyaretçilere huzurlu bir kamp bölgesi sunuyor. Ücretsiz Manal Koyu arkasında bulunan halk plajında tuvalet, duş ve soyunma kabini bulunur. Gün içerisinde ihtiyaçlarınızı küçük bir ücret karşılığında arkadaki halk plajının içerisinde karşılayabilirsiniz. Manal Koyu’nun çevresinde yeme-içme ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere büfe bulunuyor. Büfeden acil ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabilirsiniz. Bunun yanı sıra yemeklik ihtiyaçlarınızın büyük bir çoğunluğunu yanınızda getirmelisiniz.

Adres: Mordoğan, 520. Sk., Karaburun/İzmir

Kamp Olanakları: Tuvalet, duş, soyunma kabini, su, plaj.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, dalış, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Manal Koyu kamp alanı için tıklayın

 

6 - Eos Kamping - Dikili

eos-camping
Eos Camping

İzmir’in Dikili ilçesinde konumlanan Eos Kamping, ailenizle birlikte unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz huzurlu bir kamp alanı. Huzurlu anılar vadeden kamp işletmesi Denizköy Plajı’na sıfır konumda yer alır. Gün içerisinde berrak bir denizde özgür kulaçlar atarken güneşin enerjisini hissedebilirsiniz. Özel kamp işletmesinde çadırla konaklama imkânı bulunur. Çadırda konaklarken hizmetlerinizi kısa sürede karşılayabileceğiniz ve çeşitli aktivitelerle eğlenebileceğiniz bir deneyim arzuluyorsanız Eos Kamping tam size göre. İzmir şehir merkezine 113 kilometre uzaklıkta bulunan kamp işletmesine toplu taşıma ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel aracınız ile gelirseniz de kamp bölgesinde ücretsiz otopark imkânından faydalanabilirsiniz.

Adres: Denizköy Mah, 37. Sk. No:4, Dikili/İzmir

Telefon: +90 539 384 31 13

Kamp Olanakları: Su, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, voleybol alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, yüzme (deniz), rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$ (Öğrenci 75 TL - Tam 90 TL)

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Eos Kamping kamp alanı için tıklayın

 

7 - Kleopatra Koyu - Çeşme

kleopatra-koyu
Kleopatra Koyu

Ege’nin keşfedilmemiş ve özgür sularında kafa dinleyeceğiniz ücretsiz bir kamp yapmak istiyorsanız Çeşme’nin Kleopatra koyu tam olarak size göre. Ücretsiz Kleopatra koyu çevresinde çadır ya da karavan ile konaklayabilirsiniz. Kamp bölgesinde berrak suların keyfini çıkartırken gün boyu tertemiz bir oksijeni tadabilirsiniz. Ücretsiz kamp alanı çevresinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir özel işletme bulunmaz. Bu nedenle yeme-içme gibi ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelirken yolda karşılamanız gerekir.

Adres: Ovacık, Çeşme/İzmir

Kamp Olanakları: Plaj, ağaçlık alan, karavan park alanı, otopark, soyunma dolapları, su bağlantısı.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Kleopatra Koyu kamp alanı için tıklayın

 

8 - Mona Glamping & Wine - Seferihisar

mona-glamping-wine
Mona Glamping & Wine

Mona Glamping & Wine, İzmir’in Seferihisar bölgesinde konumlanan nezih ve huzurlu bir Glamping merkezi. Misafirlerine lüks bir konfor yaşatmak üzere tasarlanmış kamp merkezi, mavi ve yeşilin birleştiği konumda unutulmaz bir Ege tatili sunuyor. Doğa içerisinde özel bir konfor sunan Mona Glamping işletmesinde sakin ve butik bir konaklama imkânı sunuluyor. Özel kamp işletmesinde birbirinden farklı konaklama şekilleri bulunuyor. Tatil merkezinde arzunuza göre Tiny House, karavan ya da glamping çadırında konaklayabilirsiniz.

Adres: Camikebir mah. Sığacık cad. No:164 Seferihisar

Telefon: 02322140914

Kamp Olanakları: Su, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, voleybol alanı.

Kiralama Hizmetleri: Bisiklet, bungalov, karavan, çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$$

Çalışma Periyodu: Full 

Mona Glamping & Wine kamp alanı için tıklayın

 

9 - Deniz Çadır Kamp - Dikili

deniz-cadir-kamp
Deniz Çadır Kamp

Deniz Çadır Kampı, İzmir’in Dikili semti ve Bademli mahallesinde konumlanan nezih ve huzurlu bir kamp alanı. 11.000 metrekare alanda zeytin ve çam ağaçları içerisinde yer alan Deniz Çadır Kampında isteğinize göre karavan ya da çadır ile konaklayabilirsiniz. Kendinize ait bir çadırınız yok ise işletmenin tahsis ettiği çadırları kiralayabilirsiniz. İzmir kent merkezine 124 kilometre uzaklıkta bulunan kamp tesisine özel araç ya da toplu taşıma ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Kamp işletmesinde misafirlerin huzurlu ve rahat hissetmesini sağlamak üzere birçok hizmet sunulmuştur. Günlük yeme ve içme gibi ihtiyaçlarınızı market ya da büfeden temin edebilirsiniz. Kamp bölgesinde yemeklerinizi kendi pişirme olanağınız bulunmuyor. Bu nedenle yiyeceklerinizi hazır hâlde temin edebilirsiniz.

Adres: Salimbey, Bademli 38. Sokak No:16, Dikili/İzmir

Telefon: 0552 8268211

Kamp Olanakları: Su, plaj, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, bulaşık yıkama alanı, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, voleybol alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$ (Çadır ile konaklama 55 TL)

Çalışma Periyodu: Full

Deniz Çadır kamp alanı için tıklayın

 

10 - Su Uçan Şelalesi Kamp Alanı - Menemen

su-ucan-selalesi-kamp-alani
Su Uçan Şelalesi Kamp Alanı

Ege’nin incisi İzmir sınırları içerisinde şehir gürültüsünden uzaklaşıp doğa ile baş başa kalacağınız bir kamp tatili yapmak istiyorsanız Su Uçan Şelaleleri tam olarak size göre. İzmir Menemen Turgutlar istikametinde bulunan büyüleyici şelaleler doğanın mucizelerine tanık olma fırsatı sunuyor. Su Uçuran Şelaleleri bölgesi çadır kampı için uygundur. Bölgeye gelirken özel çadırınızı ve profesyonel kamp ekipmanlarını yanınıza alabilirsiniz. Ücretsiz kamp alanı çevresinde herhangi bir özel işletme bulunmaz. Bu sayede günlük ihtiyaçlarınızın büyük bir çoğunluğunu karşılamak için profesyonel kamp tecrübelerinize başvurmak zorunda kalabilirsiniz.

Adres: Turgutlar, Menemen/İzmir

Kamp Olanakları: Suya erişim, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full  

Su Uçan Şelalesi kamp alanı için tıklayın

 

11 - Zeytin Gölgesi Camping - Dikili

zeytin-golgesi-camping
Zeytin Gölgesi Camping

İzmir’in Dikili ilçesinde konumlanan Zeytin Gölgesi kamp alanı doğaseverlerin hayalini kurduğu bir kamp tatili sunuyor. Bademli Köyü çevresinde bulunan kamp işletmesinde oldukça huzurlu ve güvenli bir kamp tatili yapabilirsiniz. İzmir’den yaklaşık iki saatlik sürede ulaşabileceğiniz kamp bölgesine toplu taşıma ya da özel araçlar ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda kamp işletmesinin adını da altığı zeytin ağaçlarının gölgesinde çadırınız ile güvenli bir kamp tatili yapabilirsiniz.

Adres: Bademli, Bademli 40. Sk No:24, Dikili/İzmir

Telefon: 05418606775

Kamp Olanakları: Su, plaj, elektrik, tuvalet, kimyasal imha noktası, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, bulaşık yıkama alanı, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, restoran.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, karavan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), kano, balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$ (Çadır alanı 90 TL)

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Zeytin Gölgesi Camping için tıklayın

 

12 - Nazarköy Kamp Alanı - Kemalpaşa

nazarkoy-kamp-alani
Nazarköy Kamp Alanı

İzmir’in Kemalpaşa beldesinde konumlanan Nazarköy kamp alanı şirin ve huzurlu bir tatil imkânı sunuyor. Ücretsiz Nazarköy kamp alanına toplu taşıma ya da özel araç ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Huzurlu bir dere ve nezih yürüyüş yolunun olduğu bölgede kuş cıvıltılarıyla dolu muhteşem bir kamp tatili yapabilirsiniz. Ücretsiz kamp alanında herhangi bir özel işletme bulunmuyor. Bu nedenle günlük ihtiyaçların büyük bir çoğunluğunu profesyonel kampçılık tecrübelerinizle doğada giderebilirsiniz. Kamp alanında yalnızca doğal bir su kaynağı bulunur. Bu sayede doğada su ihtiyacınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

Adres: Nazarköy, Kemalpaşa/İzmir

Kamp Olanakları: Su, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (nehir), balık tutma, rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full  

Nazarköy kamp alanı için tıklayın

 

13 - Delikli Koy - Çeşme

delikli-koy
Delikli Koy

Gizli cennet olarak anılan Delikli Koy, İzmir’in Alaçatı ilçesinde yer alıyor. Özellikle turistler tarafından ilgi gören Delikli Koy kamp bölgesinde kafanızı dinleyeceğiniz huzurlu bir kamp tatili yapabilirsiniz. İzmir merkeze 2-3 saatlik bir mesafede bulunan kamp alanına özel aracınız ile rahatça gidebilirsiniz. Toplu taşıma ile gidecekseniz de Alaçatı Port’a ulaştıktan sonra kalan yolu yürüyerek devam edebilirsiniz. Delikli koy kamp alanı çevresinde özel işletme bulunmuyor. Bu nedenle gözlerden uzak ve kafa dinleyeceğiniz bir kamp yapmak istiyorsanız çadırınızı sahil kenarı ya da plajın üst kısmında yer alan kayalıklara kurabilirsiniz.

Adres: Ovacık, Çeşme/İzmir

Kamp Olanakları: Plaj, karavan park alanı, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), rahatlama, gezi, trekking, voleybol. 

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full  

Delikli Koy kamp alanı için tıklayın

 

14 - Hipo Camp - Menderes

hipo-camp
Hipo Camp

İzmir’in Menderes beldesinde konumlanan Hipo Camp, doğa severlere sunduğu imkânlar ve kapsamlı hizmetleri sayesinde sıklıkla tercih edilen bir kamp alanı. Hipo Camp işletmesinde hem çadırınız hem de karavanınız ile konaklayabilirsiniz. Aynı zamanda özel işletmede ziyaretçilere lüks bir konaklama imkânı sunmak üzere 21 adet bungalov bulunuyor. Bungalov yapılarının içinde karyola, yatak, 4 kişilik masa sandalye grubu ve elektrik-aydınlatma sunulur. Bu sayede geceleri konforlu bir uyku çekebilirsiniz. Hipo Camp’ı özel kılan noktalardan biri de mavi bayraklı bir plaja sahip olması. Mavi bayraklı plaj sayesinde kamp işletmesinde misafirlerin güvenli ve konforlu bir yaz tatili geçirmesi sağlanıyor.

Adres: Gümüldür İnönü, Meryem Ana Cd., Menderes/İzmir

Telefon: 0 232 798 74 44

Kamp Olanakları: Su, tuvalet, wifi, mavi bayraklı plaj, duş, mutfak, bebek bakım odası, çocuk parkı, güvenlik kamerası, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, yakacak odun, market, voleybol alanı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov, çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$ 

  • Kişi başı Yetişkin / gün   60.00 TL
  • Çocuk (3-12 yaş)            30.00 TL
  • Çadır (5m²'ye kadar)      37.50 TL
  • Çadır (5m² üzeri)            52.00 TL
  • Karavan + Araba            72.50 TL
  • Motokaravan                  60.00 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Hipo Camp kamp alanı için tıklayın

 

15 - Tanay Tabiat Parkı - Çeşme

tanay-tabiat-parki
Tanay Tabiat Parkı

İzmir Çeşme’nin Ilıca mevkiinde bulunan Tanay Tabiat Parkı, günübirlik ve çadır kampı için ziyaret edebileceğiniz bir tatil beldesi. 30,30 hektarlık geniş bir alana sahip kamp bölgesine hafta sonu başta olmak üzere hafta içi de fazlasıyla yoğun bir talep görülür. İlçe merkezinden 20 dakikalık bir yolculuk sonunda toplu taşıma ile işletmeye ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Tanay Tabiat Parkı işletmesine özel aracınız ile de gelebilirsiniz. Kamp işletmesine özel aracınızla geliyorsanız bisiklet getirmenizi öneririz. Ferah ağaçların arasında yüksek oksijenin keyfini çıkartırken bisikletinizi sürebilirsiniz.

Adres: Celal Bayar, 5221. Sk. No:78, Çeşme/İzmir

Telefon: 0232 369 80 06

Kamp Olanakları: Su, plaj, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, soyunma dolapları, yakacak odun, market, mescid.

Kiralama Hizmetleri: Bisiklet, bungalov, çadır.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$$ (Çadır konaklama: 128 TL - Bungalov konaklama: 422 TL) 

  • Kişi başı giriş ücreti: 8₺
  • İndirimli kişi başı giriş ücreti: 4₺
  • Bisiklet ile giriş ücreti: 8₺
  • Motosiklet ve ATV ile giriş ücreti: 16₺
  • Otomobil ile giriş ücreti: 24₺
  • Minibüs ile giriş ücreti: 72₺
  • Midibüs ile giriş ücreti: 128₺
  • Otobüs ile giriş ücreti: 216₺

Çalışma Periyodu: Full  

Tanay Tabiat Parkı kamp alanı için tıklayın

 

16 – İngiliz Burnu Kamp Alanı - Foça

ingiliz-burnu-kamp-alani
İngiliz Burnu Kamp Alanı

İzmir’in Foça beldesine yakın ücretsiz bir kamp alanı için İngiliz Burnu’nu tercih edebilirsiniz. Ücretsiz kamp bölgesi hem karavan hem de çadır ile konaklama fırsatı sunar. Ancak bölgede herhangi bir özel işletme bulunmadığı için ihtiyaçlarınızı doğada karşılamak zorunda kalabilirsiniz. İngiliz Burnu kamp alanı Foça merkeze oldukça yakın bir konumda bulunur. Bu sayede ihtiyaçlarınızın büyük bir çoğunluğunu şehir merkezinden kısa sürede karşılayabilirsiniz. İngiliz Burnu kamp alanı gün içerisinde şehir güzelliklerini keşfetmeniz için de bir gezi imkânı sunar. Kamp alanında konaklarken çevrede yer alan Siren Kayalıkları, Athena Tapınağı, Foça Adaları, Foça Antik Tiyatrosu, Yel Değirmenleri ya da Foça Frigya Tepesi’ni ziyaret edebilirsiniz. 

Adres: İsmetpaşa, 394. Sk., Foça/İzmir

Kamp Olanakları: Plaj- karavan park alanı, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full  

İngiliz Burnu kamp alanı için tıklayın

 

17 - Gümüldür Orman Parkı - Menderes

gumuldur-orman-parki
Gümüldür Orman Parkı

İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan Gümüldür Orman Kampı, doğanın derinliklerinde huzur bulmak isteyen tatilcilere hitap ediyor. Özel kamp işletmesinde tercihinize göre bungalov ev, çadır ya da karavan konaklaması yapabilirsiniz. İzmir’e 53 km, Gümüldür’e 5 km uzaklıkta bulunan kamp işletmesine toplu taşıma ile ulaşmak mümkündür. İzmir merkezden geliyorsanız bölgeye ulaşmak için servisleri kullanabilirsiniz. Özel aracınızla bölgeye gelecekseniz de muhteşem bir doğada seyir keyfini sürmek için bisiklet getirmenizi tavsiye ederiz. Temel ihtiyaçlar düşünülerek tasarlanan Gümüldür Orman Kampında birçok hizmet sunulur. Restoran, fırın, bar ve market gibi işletmeleri bünyesinde barındıran kamp bölgesinde kendiniz oldukça rahat ve konforlu hissedebilirsiniz.

Adres: Gümüldür Cumhuriyet Mah. Meryem Ana Cad. No: 313 Menderes /İZMİR

Telefon: 0 232 793 45 25

Kamp Olanakları: Su, tuvalet, mescid, şemsiye, şezlong, plaj, elektrik, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, voleybol alanı, çocuk eğlence programı, masa ve banklar.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov, karavan, çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, yüzme (havuz), yüzme (deniz), balık tutma, dalış, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$ 

  • Günlük Şahıs Giriş: 10 TL
  • Otomobil Giriş (4 kişi): 30 TL
  • Motosiklet-ATV Giriş: 20 TL
  • Bisiklet Giriş: 10 TL
  • Çadır Konaklama (4 kişi): 55 TL
  • Karavan Yeri (4 kişi): 55 TL

Çalışma Periyodu: Full

Gümüldür Orman Parkı kamp alanı için tıklayın

 

18 - Üç Çınarlar Çadır Kampı - Dikili

uc-cinarlar-cadir-kampi
Üç Çınarlar Çadır Kampı

İzmir’in Dikili ilçesinde konumlanan Üç Çınarlar kamp alanı doğanın derinliklerinde huzurlu bir tatil imkânı sunuyor. Denize sıfır konumlanan kamp işletmesinde arzunuza göre kendi çadırınızda konaklayabilir ya da işletmenin çadırlarını kiralayabilirsiniz. Üç Çınarlar kamp işletmesinde kendinizi konforlu ve lüks hissetmeniz için ücretsiz birçok olanak sunuluyor. İşletmede konaklama ücretine dâhil olarak sıcak su, wc, duş, şezlong ve buzdolabı gibi hizmetlere ulaşabilirsiniz. Doğanın mucizeleri içerisinde konumlanan kamp bölgesinde arzunuza göre denizin hemen dibinde ya da büyük çınar ağaçlarının altında çadır kurabilirsiniz. Bölgede büfeden yeme-içme gibi ihtiyaçlarınız karşılayabilirsiniz. Ancak yemeğinizi dışardan getirmek isterseniz de kamp işletmesi tarafından hiçbir engel koyulmaz. Dilediğiniz besinleri dışarıdan satın alıp kamp işletmesinin buzdolabında saklayabilirsiniz.

Adres: İsmetpaşa, Kabakum mahallesi Polyak sitesi, 2. Sk. No:1, Dikili/İzmir

Telefon: 0532 726 83 71

Kamp Olanakları: Su, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, soyunma dolapları, bulaşık yıkama alanı, yakacak odun, plaj, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, voleybol alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, balık tutma, dalış, yüzme (deniz), rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $ (Çadır ile konaklama 50 TL)

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Üç Çınarlar Çadır kamp alanı için tıklayın

 

19 - Ürkmez Camping - Seferihisar

urkmez-camping
Ürkmez Camping

İzmir’in Seferihisar ilçesinde bulunan Ürkmez Camping, ailenizle birlikte geçireceğiniz huzur ve eğlence dolu bir kamp tatili vadediyor. Uzun yıllardan beri her yaz sezonu tatilcileri ağırlayan özel kamp işletmesi denize sıfır bir konumda bulunuyor. İşletmede doğanın renklerini birleştiren büyüleyici bir manzara sayesinde unutulmaz kamp tatiline imza atabilirsiniz. Misafirlerin rahat ve konforlu bir tatil geçirmesini amaçlayan kamp merkezinde çadır, karavan ya da bungalov gibi konaklama tipleri bulunuyor. Kendi çadırınız yok ise işletmeye vardıktan sonra tahsis edilen çadırları kiralayabilir ya da bungalov evlerinde konaklayabilirsiniz.

Adres: Bengiler, 6268. Sk. No:8, Seferihisar/İzmir

Telefon: 05324776730

Kamp Olanakları: Su, plaj, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, bulaşık yıkama alanı, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, restoran, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$ (Çadır 40 TL, Karavan 60 TL, Bungalov 200 TL)

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Ürkmez Camping için tıklayın

 

20 - Teos Sanat Kampı - Seferihisar

teos-sanat-kampi
Teos Sanat Kampı

Doğanın güzelliklerini misafirlerle buluşturan Teos Sanat kampında konaklarken kendinizi rahat hissedebileceğiniz birçok hizmete ulaşabilirsiniz. Bölgenin misafirlere sunmuş olduğu ücretsiz olanaklar; wc, duş, elektrik, internet, mutfak, çamaşırhane ve buzdolabı olarak sıralanır. Gün içerisinde birçok ihtiyacınızı kamp işletmesinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Özel kamp işletmesine 18 yaş altı misafirler kabul edilmez. Bu nedenle aile kampı için uygun değildir. Kamp işletmesinde genellikle gençlik grupları için özel alanlar sunulur. İşletmenin 7/24 kesintisiz çalışan güvenlik hizmetleri sayesinde soru işaretlerini ortadan kaldırarak güvenli bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Adres: Sığacık, Teos Sanat Kampı, 139/6. Sokak, Seferihisar/İzmir

Telefon: +905432180545

Kamp Olanakları: Su, tuvalet, TV, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, soyunma dolapları, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, voleybol alanı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov, çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: $$ (Günlük kişi başı 60 TL)

Çalışma Periyodu: Full

Teos Sanat Kampı için tıklayın

 

21 - Caravan Camping - Dikili

caravan-camping
Caravan Camping

İzmir’in Dikili ilçesinde konumlanan Caravan Camping, muhteşem manzara eşliğinde unutulmaz bir kamp tatili vadediyor. Özel kamp işletmesinde çadır ve karavan konaklaması yapabilirsiniz. Kendinize özel bir çadırınız yok ise işletmenin sunmuş olduğu çadırları kiralayabilirsiniz. Kolay bir ulaşım istikametinde bulunan kamp işletmesi Dikili merkeze 3 dakikalık mesafede yer alır. Aynı zamanda İzmir merkezine de yaklaşık 15-20 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz. Yeşil ve maviyi birleştiren huzurlu konumuyla kamp işletmesinde muhteşem bir manzaranın keyfini çıkartabilirsiniz.

Adres: İsmetpaşa, 396. Sk. No:2, Dikili/İzmir

Telefon: 0232 671 37 42

Kamp Olanakları: Su, plaj, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, kimyasal imha noktası, soyunma dolapları, yakacak odun, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$ 

  • Çadır kiralama: 100 TL
  • Çadır konaklama: 60 TL
  • Karavan konaklama: 100 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Caravan Camping için tıklayın

 

22 - Kalemlik Orman Kampı - Menderes

kalemlik-orman-kampi
Kalemlik Orman Kampı

İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan Kalemlik Orman Kampı, ailenizle birlikte konforlu ve keyifli bir tatil imkânı sunuyor. Menderes ilçesine bağlı Özdere bölgesinde bulunan özel kamp alanı denize sıfır konumda yer alır. Bu sayede tatilin keyifli vakitlerini Ege’nin berrak sularında yüzerek huzurlu bir hâle getirebilirsiniz. Kalemlik orman kampında arzunuza göre çadır, karavan ya da bungalov konaklaması yapabilirsiniz. Bölgede yeme-içme ihtiyaçlarını kolayca karşılamak üzere restoran bulunur. Özel lezzetlerin sunulduğu restoranda sabah-öğle ve akşam vakitlerinde unutulmaz yemeklerin tadına bakabilirsiniz.

Adres: Çukuraltı Mah. Efetur Cad. Kalemlik Mevki Jandarma Karakolu Karşısı, İzmir

Telefon: 0 (536) 267 83 05

Kamp Olanakları: Su, plaj, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, restoran, yakacak odun, mescid, soyunma dolabı, kamp ateşi, çamaşır makinesi, yakacak odun, market.

Kiralama Hizmetleri: Bisiklet, bungalov, çadır.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$-$$$ 

  • Günlük Giriş Yaya 1 Kişi : 20,00 TL
  • Standart Çadır Yeri (Elektrik, Su Dahil) : 90,00 TL
  • Özel Çadır Yeri (Elektrik, Su Dahil) : 200,00 TL
  • Çadır Ücreti (Elektrik, Su Dahil) : 150,00 TL
  • Bungalov (Mutfaklı 1+1) : 500,00 TL
  • Prefabrik (Mutfaklı 1+1) : 500,00 TL
  • Apart (Balkonlu & Mutfaklı) : 500,00 TL
  • Karavan (Giriş, Yer, Elektrik Ve Su Dahil : 170,00 TL

Çalışma Periyodu: Full  

Kalemlik Orman Kampı kamp alanı için tıklayın

 

23 - Çam Camping - Dikili

cam-camping
Çam Camping

İzmir Dikili beldesinde konumlanan Çam Camping, denize sıfır yaz tatiline yönelik her beklentinizi karşılamaya aday bir kamp alanı. Özel kamp işletmesinde buram buram zeytin ağaçlarının kokusu altından huzurlu bir tatil yapabilirsiniz. İşletmede misafirleri huzurlu ve rahat hissettirmek adına birçok hizmet sunulur. Çam Camping işletmesinde arzunuza göre karavan ya da çadır konaklaması yapabilirsiniz. Kendi çadırınız yoksa da işletmenin tahsis ettiği özel çadırları kiralayabilirsiniz. Dikili’nin Bademli köyünde konumlanan kamp işletmesine özel aracınız ile ulaşabilirsiniz. Özel aracınız ile geliyorsanız bisikletinizi getirmeyi unutmayın. Oksijenin yüksek olduğu bölgede hem deniz manzaralı hem de ferahlatıcı bir bisiklet turuna çıkabilirsiniz.

Adres: Bademli, 32. Sk. No:3, Dikili/İzmir

Telefon: 0538 627 61 13

Kamp Olanakları: Su, tuvalet, elektrik, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, plaj, yakacak odun, çamaşır makinesi, yakacak odun, bulaşık yıkama alanı, market.

Kiralama Hizmetleri: ATV, bisiklet, çadır.

Aktiviteler: Kültür, kano, yüzme (deniz), balık tutma, dalış, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $-$$ (Çadır konaklama 70-100 TL)

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Çam Camping için tıklayın 

 

24 - Şirin Baba Camping - Karaburun

sirin-baba-camping
Şirin Baba Camping

Şirin Baba Camping; İzmir'in Karaburun ilçesinde bulunan, akvaryumu aratmayan Ege denizi manzarasıyla büyüleyen nezih bir kamp alanı. İlgi çekici renkleri bir araya getiren kamp işletmesi 1 Mayıs tarihinden itibaren faaliyet vermeye başlıyor. Kamp alanında yaz tatilini değerli kılmak adına deniz ve havuz hizmetleri sunuluyor. Dilerseniz günün en kıymetli saatlerini havuzda geçirebilir, dilerseniz de deniz kenarında güneşlenmenin keyfini çıkartabilirsiniz. Özel Şirin Baba kamp işletmesinde misafirleri ev konforunda hissettirmek üzere buzdolabı, market, duş, elektrik, wifi ve çamaşır odası gibi hizmetler sunuluyor. Gün içerisinde ihtiyaçlarınızı kısa sürede işletmeden karşılayabilirsiniz. Muhteşem bir konumda bulunan kamp işletmesine özel araç, toplu taşıma ya da motor ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Adres: Merkez, 1155 sokak No:23, Karaburun/İzmir

Telefon: 0541 714 71 00

Kamp Olanakları: Su, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, merkezi kamp ateşi, soyunma dolapları, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, voleybol alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, dalış, bisiklet, balık tutma, rahatlama, gezi, trekking, yüzme (havuz), voleybol, yüzme (deniz)

Fiyat Aralığı: $$ (Kişi başı konaklama 75 TL)

Çalışma Periyodu: Nisan-Eylül 

Şirin Baba Camping için tıklayın

 

25 - Acar Camping - Foça

acar-camping
Acar Camping

Yaz sıcağından bunalırken size huzurlu bir tatil deneyimi sunacak kamp alanını arıyorsanız Acar Camping tam olarak size göre. Acar Camping işletmesi denize sıfır konumuyla özellikle yaz sezonunda sayısız misafire ev sahipliği yapıyor. Gönülleri adeta fetheden özel kamp işletmesi İzmir’in Foça ilçesinde konumlanıyor. Ormanlık bir alanda bulunan işletme sayesinde doğanın mavi ve yeşil mucizelerini bir arada görme imkânına erişebilirsiniz. Kampın yeşil alanları sizin için mükemmel bir trekking ve gezi rotası sunacaktır.

Adres: İsmetpaşa, Katdere Mevki Yolu, 35687 Foça/İzmir

Telefon: +90 (535) 770 00 75

Kamp Olanakları: Su, plaj, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, bulaşık yıkama alanı, yakacak odun, masa ve banklar, soyunma dolapları.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, dalış, kano, yüzme (deniz), balık tutma, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $ (Çadır konaklama kişi başı 50 TL)

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Acar Camping için tıklayın

 

26 - Özcan Camping - Seferihisar

ozcan-camping
Özcan Camping

Özcan Camping, İzmir’in Seferihisar beldesinin Sığacık mevkiinde konumlanan nezih bir kamp alanı. Özel kamp işletmesi Teos Antik Kenti’nin hemen yanında yer alıyor. Doğada huzurlu bir tatil imkânı sunan kamp işletmesinde arzunuza göre çadır ya da karavan ile konaklayabilirsiniz. Özellikle yaz sezonunda Özcan Camping, tatilciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Güneşin tadını çıkartacağınız bir yaz tatili için tercih listenize işletmeyi ekleyebilirsiniz. Kolay bir ulaşım rotasında bulunan kamp işletmesine özel araç ya da toplu taşıma ile gidebilirsiniz. Denize sıfır kamp işletmesinde günlük ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilmeniz için wc, duş, mutfak, buzdolabı, elektrik, internet, bulaşıkhane, şezlong ve şemsiye gibi hizmetler sunulur. Gün içerisinde ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz imkânlar sayesinde huzurlu bir kamp tatili yapabilirsiniz.

Adres: Sığacık, Teos Cd. No:99, Seferihisar/İzmir

Telefon: 0232 745 12 90

Kamp Olanakları: Su, tuvalet, wifi, duş, bulaşık yıkama alanı, mutfak, buzdolabı, TV bağlantısı, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, market, voleybol alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, yüzme (deniz), dalış, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$ (Günlük konaklama kişi başı 75 TL)

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Özcan Camping için tıklayın

 

İzmir kamp alanları için sıraladığımız listede aradığınızı bulamadıysanız yaklaşık 45 dakikalık mesafede bulunan Muğla kamp alanları sayfamıza göz atabilirsiniz. Aynı zamanda İzmir gibi denize yakın bir şehirde kamp yapmak isterseniz Kamp Alanı Bul isimli motorumuzdan “Deniz kenarı” kamp alanlarını keşfedebilirsiniz. İyi eğlenceler!


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir