İstanbul Anadolu Yakası'nda 36 kamp alanı

İstanbul'un Anadolu Yakasında bulunan ücretli-ücretsiz bungalov evler, karavan park ile kiralama ve çadır kamplarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-10-14
İstanbul Anadolu Yakası'nda 36 kamp alanı

Günümüzde “Büyükşehir” kelimesi geçtiğinde gözümüzü parlak renklerin yerine soluk bir gri hava kaplıyor. Büyükşehrin yorucu gürültüsü ve bitmek bilmeyen rutinleri bir noktadan sonra insanın kendini fiziksel olarak yorgun ve mental anlamda çökük hissetmesine neden olabiliyor. Büyükşehrin insan üzerindeki etkilerini en aza indirerek uzaklardan bir umut ışığı vadeden yegane şey de elbette tatil. Hepimiz yılın tatil vaktini beklerken gözümüzü takvime dikiyor ve son birkaç saati bile adeta saymaya başlıyoruz. Büyükşehrin yüksek binaları ve tozlu dumanları çevresinde uzun bir süre kaldıktan sonra hayalini kurduğumuz bir tatilin gizli anahtarı da doğada oluyor. Doğanın iyileştirici atmosferi masmavi bir deniz ve yemyeşil bir ortamla birleştiğinde adeta hayaldeki cenneti ayaklarınıza getiriyor. Tatil vaktini beklerken sabırsızlandığımız noktada imdadımıza büyükşehrin içinde yer alan gizli kalmış doğasıyla göz dolduran bölgeler yer alıyor. Doğanın ücra köşelerinde cennetten bir izlenime davet eden bölgelerde kamp yapmak da sizi hem ruhsal hem de zihinsel olarak besleyen bir aktivite hâlini alıyor. Büyükşehirde çalışırken yorucu rutinlerden sıkılıp bir kaçış noktası aradığınızda İstanbul’un göbeğinde bulunan ve çok kişi tarafından bilinmeyen kamp noktalarını keşfedebilirsiniz. İstanbul kamp alanları için Anadolu yakasını tercih ederseniz Karadeniz’in hırçın dalgalarıyla baş başa birkaç gün geçireceğiniz gibi günlük hayatınıza da yakın olabilirsiniz. Campalow olarak düzenli bir şekilde hazırlamış olduğumuz kamp rehberlerinde bugün İstanbul Anadolu yakası kamp alanları durağına geldik. Kapsamlı bir araştırma sonucunda hazırladığımız İstanbul Anadolu yakası kamp alanları rehberinde ücretli tesis ve ücretsiz kamp bölgelerinin adresleri, konaklama ücretleri, ulaşım bilgileri, konaklama birimleri, iletişim adresleri, hizmet ve aktivite olanaklarını sıraladık. Uzun süredir düşlediğiniz bir kamp tatilinde İstanbul’dan uzaklaşmadan doğayla baş başa kalabilmek isterseniz, gelin birlikte göz atalım.

 

1 - Maşuk Camping Çeşmeköy – Çekmeköy

masuk-camping-cesmekoy
Maşuk Camping Çeşmeköy

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyükşehrin ortasında kalabalık ve koşuşturmadan sıyrılarak doğayla yapacağınız bir kamp için şans sunan Maşuk Camping Çeşmeköy tesisinin karavan ve çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Maşuk Camping Çeşmeköy tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Maşuk Camping Çeşmeköy’ün düzenli yapısı ve doğanın renklerini yansıtan özel konseptiyle kendinizi konforlu bir kamp tatilinde bulabilirsiniz. Günlük, aylık ve yıllık olmak üzere çeşitli konaklama fırsatları sunan Maşuk Camping Çeşmeköy’e ulaşım da oldukça basit. Çekmeköy bölgesinde hizmet veren tesisler arasından merkeze en yakın lokasyonda bulunan Maşuk Camping’e özel araç ve toplu taşımayla ulaşmak mümkün. Üstelik tesisin merkeze 400 metrelik çok kısa mesafesiyle türlü ihtiyaçlarınızı da kolayca merkezden giderebilirsiniz. Maşuk Camping Çekmeköy tesisi İstanbul şehir merkezine 39 km, Kocaeli’ye 85 km, Tekirdağ’a 222 km ve Sakarya’ya 122 km’lik bir mesafede bulunuyor. Dolayısıyla tesise hem şehir otobüsleri hem de kendi aracınızla gelmeniz mümkün. İstanbul şehir merkezinden Maşuk Camping Çeşmeköy’e ulaşmak için D100’ü kullanarak Şile Otoyolu üzerinden devam edebilirsiniz. Harita konumuna göre yola devam ettiğinizde trafik durumuna da bağlı olmak üzere İstanbul şehir merkezinden yaklaşık 1 saatlik sürüş süresi sonunda tesise ulaşabilirsiniz. 

  • Telefon: 0 537 231 69 81
  • Web site: masukcamping.com/
  • E-posta: masuk@masukcamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

1.500m2 ortak yeşil alan imkânı sunan doğanın kucağında konumlanmış Maşuk Camping Çeşmeköy tesisinde çadır konaklama alanları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, kurutma makinesi, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Maşuk Camping Çeşmeköy tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, rahatlama, gezi ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Maşuk Camping Çeşmeköy tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

2- Doğancılı Camping – Şile

dogancili-camping
Doğancılı Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Deniz ve ormanın birleştiği büyülü bir orman lokasyonunda kesintisiz hizmetlerini sürdüren Doğancılı Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ekim 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Şile Doğancılı Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ekim 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çadır konaklama (1 kişi) : 100 TL
  • Pansiyon konaklama (2 kişi) : 500 TL
  • Bungalov konaklama ( 2 kişi) : 500 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Pansiyon konaklama
  • Bungalow konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Evdeki konfor kalitesiyle buluşurken doğanın güzelliklerini keşfetme fırsatı bulabileceğiniz Doğancılı Camping’e gitmek için hem toplu taşıma hem de özel araçları kullanabilirsiniz. İşletmeye toplu taşıma ile gitmek için İETT otobüslerini kullanmanız gerekiyor. Aynı zamanda özel araçlar ile de kolay biçimde tesise ulaşabiliyorsunuz. İstanbul’un merkez noktasından Doğancılı Camping tesisine özel araçla ulaşım yaklaşık 1 saat 22 dakika sürüyor. Bunun için harita konumunu takip ederek öncelikle Acıbadem konumunda Kennedy Cd. ve Avrasya Tüneli üzerinden D100 istikametinde ilerlemelisiniz. Ardından navigasyon istikametini takip ederek İstanbul Çevre Yolu/O-1/D100 hedefine doğru gidin. D100 ara yolunu izleyip Hasanpaşa/Acıbadem/Kadıköy yönündeki çıkışı kullanmalısınız. Daha sonra Yeşilvadi konumunda Sofular Köyü Yolu hedefine gitmek için Şile Otoyolu, O-7, Kuzey Marmara Otoyolu ve Alemdağ Şile Yolu/D020 rotasını izlemelisiniz. Son olarak ise Sofular Köyü Yolu üzerinde kesintisiz ilerlediğinizde Doğancılı Camping hedefine kısa bir süre içerisinde ulaşabilirsiniz. Üstelik tesise vardıktan sonra özel aracı park edebileceğiniz birçok rota da bulabilirsiniz.

  • Telefon: 0 216 611 93 79
  • Web site: dogancilicamping.com/
  • E-posta: info@dogancilicamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Şehir hayatından çok uzaklaşmadan yemyeşil bir doğada tertemiz atmosferle kendinizi iyi hissedebileceğiniz Şile Doğancılı Camping tesisinde çadır konaklama alanları, bungalow alanları, pansiyon bölümleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Şile Doğancılı Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Doğancılı Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

3- Esenceli Köyü Kamp Alanı – Şile

esenceli-koyu-kamp-alani
Esenceli Köyü Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Muhteşem bir doğa güzelliğiyle hem kampçı hem de piknikçilere hitap etmeyi başaran Esenceli Köyü Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan kamp alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şehrin yorucu rutinlerini geride bırakıp yemyeşil bir dünyaya kapı açacağınız Esenceli Köyü Kamp Alanı’na ulaşım özel araç ile sağlanabiliyor. Dolayısıyla ücretsiz kamp alanına şahsi karavan ile de ulaşabilmeniz mümkün. Esenceli Köyü İstanbul’un merkez noktasından yaklaşık 68 km’lik bir uzaklığa sahip. Bu sayede merkezden yola çıktığınızda yaklaşık 1 saat 26 dakika içerisinde ücretsiz kamp alanına ulaşabilirsiniz. Bunun için Acıbadem konumunda Kennedy Cd. ve Avrasya Tüneli üzerinden D100 hedefine doğru ilerlemelisiniz. Ardından İstanbul Çevre Yolu/O-1/D100 hedefine ilerleyip, D100 ara yolunu izleyip Hasanpaşa/Acıbadem/Kadıköy yönündeki çıkışı takip etmelisiniz. Daha sonra Kömürlük Yolu hedefine gitmek için Şile Otoyolu ve Alemdağ Şile Yolu/D020 rotasını izleyin ve Alemdağ Şile Yolu/D020 üzerinden çıkış yapın. Son olarak Kömürlük Yolu’nu takip ettiğinizde kısa bir süre içerisinde Esenceli Köyü Kamp Alanı’na gelerek ücretsiz bir kamp yapabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Yeşil ve maviyi buluşturan dengeli atmosferiyle adeta büyüleneceğiniz Esenceli Köyü Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, yakacak odun, market, karavan park alanı ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Esenceli Köyü Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, bisiklet turu, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (nehir), voleybol, doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Esenceli Köyü Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

4- Darlık Barajı Kamp Alanı – Şile

darlik-baraji-kamp-alani
Darlık Barajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yemyeşil ağaçların ortasında sahip olduğu büyüleyici bir atmosfer ile balıkçılar ve kampçıların uğrak noktası olan Darlık Barajı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan kamp alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adım attığınız andan itibaren ruhsal ve fiziksel olarak dinlenmiş hissedebileceğiniz Darlık Barajı Kamp Alanı’na ulaşım hem özel araç hem de toplu taşımayla sağlanıyor. Ayrıca bölgede çadırın yanı sıra ücretsiz bir şekilde karavan kampı da yapabilmeniz mümkün. Darlık Barajı Kamp Alanı ve İstanbul merkezi arasında yaklaşık 86 km’lik bir mesafe mevcut. Dolayısıyla merkezden özel araçla yola çıktığınızda yaklaşık 1 saat 44 dakika içerisinde bölgeye ulaşabilirsiniz. Bunun için 0-7 yoluna bağlandıktan sonra Eski İstanbul Şile Yolu’nu takip ederek ve harita yönergelerini izleyerek Darlık Barajı Kamp Alanı’na gelebilirsiniz. Ayrıca bölgeye geldikten sonra çadırınızı kurabilecek ve karavanı park edebileceğiniz elverişli birçok düzlük bulabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Sakin ve sessiz bir atmosfer vadeden Darlık Barajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, yakacak odun, karavan park alanı ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Darlık Barajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (nehir), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Darlık Barajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

5 - Kurtdoğmuş Köyü Kamp Alanı - Pendik

kurtdogmus-koyu-kamp-alani
Kurtdoğmuş Köyü Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Şehrin orta noktasında doğanın tertemiz atmosferinden izler bulabileceğiniz Kurtdoğmuş Köyü Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan kamp alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Pendik’in bakir kalmış doğasında yer alan Kurtdoğmuş Köyü’nde günlük rutinlerden sıyrılırken olta balıkçılığı ve dinlendirici bir yürüyüş yapabileceğiniz kıymetli vakitler geçirebilirsiniz. Köyün Pendik ilçe merkezine 25 km’lik bir mesafesi bulunuyor. Dolayısıyla Anadolu Yakası’nda bulunan Maltepe, Pendik ve Kartal gibi ilçelerden yarım saat içerisinde Kurtdoğmuş Köyü Kamp Alanı’na gelebilirsiniz. Yemyeşil bir doğa ve masmavi gökyüzünün özgür kimyasını birleştiren Kurtdoğmuş Köyü Kamp Alanı’na hem toplu taşıma hem de özel araçla gelmek mümkün. Şahsi araçla bölgeye Kurtköy yolu üzerinden Şile bağlantısıyla kolaylıkla ulaşılabilir. Ayrıca toplu taşıma için de Kartal merkezinden günde 10 seferlik vakitlerde hareket eden 132D otobüsleriyle ulaşabilirsiniz. Ücretsiz çadır ve karavan kampı kurabileceğiniz Kurtdoğmuş Köyü’ne gelirken özel araç kullanabileceğiniz gibi şahsi karavanınızı da yolculuğa dâhil edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Sessiz bir atmosferin yanı sıra ruhunuzu dinlendirecek birçok aktivite imkânı sunan Kurtdoğmuş Köyü Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, yakacak odun, karavan park alanı ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kurtdoğmuş Köyü Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, balık tutma, rahatlama, gezi, yoga ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kurtdoğmuş Köyü Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

6- Gelesun Kampland – Şile

gelesun-kampland
Gelesun Kampland

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın huzurlu bir noktasında konforlu hizmet ayrıntılarıyla buluşacağınız Gelesun Kampland tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ekim 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Şile Gelesun Kampland tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ekim 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çadır konaklama (1 kişi) : 40 TL
  • Karavan park alanı: 20 TL
  • Karavanda konaklarken ekstra elektrik talebinde +20 TL ücret eklenir.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Bungalow çadır yerleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğanın birbirinden farklı mucizeleriyle baş başa keyifli bir kamp tatili geçirebileceğiniz Şile’nin gözde kamp tesisi Gelesun Kampland, Şile ilçe merkezine 31 km, İstanbul merkeze ise yaklaşık 110 km’lik bir mesafede yer alıyor. Yemyeşil ve geniş bir arazi içerisinde kurulan tesiste aktivitelerle dolu macera dozu yüksek bir kamp tatili sizi bekliyor. Şile ilçe merkezine yakın konumda bulunan Gelesun Kampland’a özel araç ya da toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Toplu taşıma ile gelmek için Şile Ağva istikametine giden otobüsleri tercih edebilirsiniz. Tesise özel araçla İstanbul merkezinden 2 saatlik bir sürüş süresi sonunda ulaşabilirsiniz. Bunun için D020 üzerinden ilerlediğinizde Kabaköz Yolu, Karacaköy Yolu ve Soğullar Mh. Yolu rotasını izleyebilirsiniz. Navigasyon hedefini doğru takip ettiğinizde kısa bir süre içerisinde Gelesun Kampland tesisine ulaşabilirsiniz. Tesise kendi karavanınızla gelebileceğiniz gibi özel araçla geldiğinizde de güvenli bir park rotası bulabilirsiniz.

  • Telefon: 0 532 206 22 74
  • Web site: gelesunkampland.com.tr/
  • E-posta: gelesunkamping@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Şile’nin göbeğinde doğal bir atmosferle baş başa kalacağınız Gelesun Kampland tesisinde çadır konaklama alanları, bungalow çadır alanları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masa tenisi, masalar ve banklar, tv bağlantısı, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Şile Gelesun Kampland tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, off road, tenis, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Gelesun Kampland tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

7- Sabribey Camping – Şile

sabribey-camping
Sabribey Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

El değmemiş bir doğada temiz bir oksijen eşliğinde kamp yapabileceğiniz Sabribey Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ekim 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Şile Sabribey Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ekim 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çadır konaklama (1 kişi) : 100 TL

Sabribey Camping tesisinde 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz konaklayabilir. Ayrıca 6-12 yaş arası çocuk misafirler için %50’lik bir indirim tarifesi uygulanır.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Büyükşehrin ortasında doğaya dair gizli kalmış izleri keşfedeceğiniz Sabribey Camping’e ulaşım hem özel araç hem de toplu taşımayla sağlanıyor. Toplu taşımayla tesise gelmek için Üsküdar kalkışlı 139s sahil otobüsleri ile kurna köyüne kadar ulaşabilirsiniz. Ancak indiğiniz nokta ve tesis arasında kalan yaklaşık 2 km’lik yolu yürüyerek kat etmeniz gerekiyor. Yürümeyi sevmiyorsanız tercihinizi özel araçtan yana kullanabilirsiniz. İstanbul merkezinden Sabribey Camping’e özel araçla ulaşım yaklaşık 1 saat 22 dakika sürüyor. Bunun için 0-7 üzerinden devam ederek Kennedy Cd., Avrasya Tüneli, D100, İstanbul Çevre Yolu/O-2 ve Karakiraz Yolu rotasını izlemelisiniz. Harita konumunu takip ederek ulaştığınız son noktada Sabribey Camping’i yolun sağ tarafında görebilirsiniz. Ayrıca tesise geldikten sonra özel aracınızı otoparka ücretsiz bir şekilde bırakabilirsiniz.

  • Telefon: 0 532 348 37 91
  • Web site: sabribeycamping.com/
  • E-posta: sabribeycamping@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Şehrin içinde şehir gürültüsünden uzakta kalabileceğiniz Sabribey Camping tesisinde çadır konaklama alanları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Şile Sabribey Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, off road, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Sabribey Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

8- Kaçkar Kamp – Şile

kackar-kamp
Kaçkar Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Geniş bir konaklama alternatifiyle birlikte kapsamlı bir hizmet politikasıyla çalışan Şile Kaçkar Kamp tesisinin karavan, yerleşik çadır, bungalov ve tiny house konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Şile Kaçkar Kamp tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Bungalow konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Tiny house evleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile’nin Sahilköy bölgesinde hizmet veren Kaçkar Kamp tesisine ulaşım özel araç ile İstanbul merkezinden 1 saat 56 dakika içerisinde sağlanıyor. Kaçkar Kamp’a gitmek için İstanbul şehir merkezinden yola çıktığınızda Yeni Riva Yolu istikametini kullanabilirsiniz. Ayrıca tesise Şile-Ağva bölgesinde hizmet veren toplu taşıma araçlarıyla da ulaşım sağlayabilirsiniz. Tesise geldiğinizde özel araç ve karavanı park edebileceğiniz elverişli ve güvenli birçok rota da bulunuyor.

  • Telefon: 0 543 823 66 74
  • Web site: kackarkamp.com/
  • E-posta: info@kackarkamp.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Mavi ve yeşili birleştiren büyüleyici bir lokasyonda bulunan Kaçkar Kamp tesisinde çadır konaklama alanları, tiny house evleri, bungalow konaklama yeri, mangal yakılabilir alan, Suya erişim, Plaj, Karavan park alanı, Merkezi kamp ateşi, Kimyasal imha noktası, Pişirme olanakları, Elektrik bağlantıları, Yakacak odun, Market, Sıcak su, Soyunma Dolapları, Ortak oturma alanı, Buzdolabı, Restoran, Masalar ve banklar, TV bağlantısı, Çamaşır makineleri, Su bağlantısı, Wifi, Ağaçlık alan, Bulaşık yıkama alanı, Otopark, Tuvalet ve Duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Şile Kaçkar Kamp tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kaçkar Kamp tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

9- Ömerli Barajı Kamp Alanı – Şile

omerli-baraji-kamp-alani
Ömerli Barajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yemyeşil çam ormanları ortasında büyüleyici bir atmosferle tanışacağınız Ömerli Barajı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Muhteşem bir doğa manzarası ve sessizliğiyle Ömerli Barajı’nda uzun süre hissedemediğiniz kadar huzurlu ve mutlu olabilirsiniz. Ömerli Barajı çevresinde kamp yapmak için şahsi aracınızla gelmeniz gerekiyor. Baraj yakınına geliş için toplu taşıma araçlarını kullanamıyorsunuz. Ömerli Barajı Kamp Alanı İstanbul’un merkez noktasına yaklaşık 70 km’lik bir mesafeye sahip. Dolayısıyla 1 buçuk saatlik bir süre içerisinde merkezden Ömerli Barajı’na ulaşabilirsiniz. Bunun için Şile Otoyolu üzerinden Kömürlük Yolu’na doğru harita istikametini takip edebilirsiniz. Üstelik ücretsiz kamp alanına geldikten sonra özel aracınızı da düzlüklere güvenle park edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ejderhayı andıran bir barajı izlerken adeta büyüleneceğiniz Ömerli Barajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yer ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Ömerli Barajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (nehir), kano, voleybol ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ömerli Barajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

10- Alacalı Kamp ve Pansiyon – Şile

alacali-kamp-ve-pansiyon
Alacalı Kamp ve Pansiyon

Konaklama ücretleri nelerdir?

Camping61 olarak da anılan Alacalı Kamp ve Pansiyon tesisinin karavan, yerleşik çadır ve pansiyon konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Alacalı Kamp ve Pansiyon tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Pansiyon konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile şehir merkezine yaklaşık 75 km’lik bir mesafede bulunan Alacalı Kamp ve Pansiyon tesisine hem özel araç hem de toplu taşımayla gelebilirsiniz. Tesisin İstanbul şehir merkezine yaklaşık 1 buçuk saatlik bir uzaklığı bulunuyor. Dolayısıyla gelirken özel aracı tercih edecekseniz öncelikle Acıbadem konumunda Kennedy Cd. ve Avrasya Tüneli üzerinden D100 rotasını takip etmelisiniz. Ardından harita konumuna göre Sofular Köyü Yolu’nu takip ederek ulaştığınızda yolun sağ şeridinde Alacalı Kamp ve Pansiyon tesisini görebilirsiniz. Tesise özel bir aracın yanı sıra toplu taşımayla ulaşmak için de Şile-Ağva istikametinde düzenli olarak hizmet veren otobüsleri kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 216 741 43 20
  • Web site: alacalikamp.tr.gg/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Yemyeşil bir doğada konforlu kamp deneyimine imza atabileceğiniz Alacalı Kamp ve Pansiyon tesisinde çadır konaklama alanları, pansiyon evleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Alacalı Kamp ve Pansiyon tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Alacalı Kamp ve Pansiyon tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

11 - Anadolufeneri Plajı Kamp Alanı – Beykoz

anadolufeneri-plaji-kamp-alani
Anadolufeneri Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

İstanbul’da şehir hayatından uzaklaşırken doğanın kucağında dinlenip denizin keyfini çıkarabileceğiniz Anadolufeneri Plajı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Anadolufeneri Plajı Kamp Alanı şehir merkezlerine oldukça yakın bir noktada bulunmasına rağmen ulaşım detayları ve sessizliği sayesinde kendinizi gözlerden uzak dinlendirici bir rotada hissedebilirsiniz. Üstelik bölgenin taşıt ile belirli bir noktaya kadar ulaşım imkânı hafta sonu da dâhil olmak üzere bölgenin aşırı kalabalık olmasını engelleyebiliyor. Denizin dinlendirici dalgalarıyla keyifli bir gündüz ve gece vakti geçirebileceğiniz Anadolufeneri Plajı Kamp Alanı’na ulaşım bir noktaya kadar özel araç ve toplu taşımayla sağlanıyor. Anadolufeneri’ne gelmek için 15D numaralı otobüse binebilirsiniz. Ayrıca özel araçla da Beykoz ve Poyrazköy istikametini kullanarak kara yoluyla kolayca kamp alanına ulaşabilirsiniz. Anadolufeneri ve plaj arasında yaklaşık 600 metrelik ve sürüşle 3 dakikayı bulan bir mesafe bulunuyor. Dolayısıyla aracınızı en yakın noktaya park ederek kalan yolu yürüyebilirsiniz. Anadolufeneri Plajı Kamp Alanı’nın bir noktaya kadar ulaşım imkânı karavanla yapacağınız bir kampın da önünü kesiyor. Ancak karavanınızla sınırlı bir noktaya kadar gelerek orada kalabilirsiniz. Bu sayede gün içerisinde çevreyi gezebilir ya da yüzebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Beykoz’un gözde rotasında özgür bir denizde yüzme imkânı sunarken yemyeşil bir doğa vadeden Anadolufeneri Plajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, yakacak odun, çeşme, suya erişim ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Anadolufeneri Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, rahatlama, gezi, yoga ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Anadolufeneri Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

12- Bella Kamp – Şile

bella-kamp
Bella Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Günlük rutinlerden kaçıp doğanın kucağına gelebileceğiniz Bella Kamp tesisinin karavan, çadır, yerleşik çadır ve bungalow konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ekim 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Şile Bella Kamp tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ekim 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadırla giriş kişi başı hafta sonu: 150₺ - hafta içi: 100₺
  • Çadır kiralama 2 kişilik 400₺ - Kahvatıyla birlikte 450₺
  • Bungalov ev kiralama - kahvaltı dâhil (2 kişilik) :600 ₺
  • Ahşap bungalov ev kiralama - kahvaltı dâhil (3 kişilik) :800 ₺
  • Ahşap bungalov ev kiralama - kahvaltı dâhil (4 kişilik) :900 ₺
  • Araç üstü çadır konaklama: 300 ₺👈
  • Gecelik karavan kiralama: 1000 ₺👈
  • Karavan park alanı (2 kişi): 300₺ - Ekstra kişi başı: 90 ₺
  • Günübirlik giriş kişi başı: 60 ₺
  • Çuval odun: 80 ₺
  • Ateş kovası: 50 ₺
  • Boş mangal: 40 ₺
  • Yakılmış mangal: 100 ₺ 

Bella Kamp tesisinde 0-6 yaş arası misafirlerden ücret alınmaz. Ayrıca 6-12 yaş arası misafirler %50 indirimli olarak kalabilir. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır kiralama alanı
  • Bungalow konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Karavan kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğada büyülü bir güzelliği keşfedeceğiniz Bella Kamp’a özel araç ve toplu taşımayla gelmek mümkün. Toplu taşımayla gelmek için Üsküdar'dan kalkan 139 S Üsküdar-Sofular Köyü iett hattı ile "Doğancılı Köyü" durağında inip, Sahilboyu sokağa girebilirsiniz. Ardından 50 m sonra solda tesisi görebilirsiniz. Özel araçla gelecekseniz de Çekmeköy üzerinden gelirken "Sofular" tabelasından ilerlemelisiniz. Daha sonra 11 km ilerleyip "Doğancılı" mevkiine girin. Salihboyu sokağa girip 50 m ilerledikten sonra solda Bella Kamp’ı görebilirsiniz.

  • Telefon: 0 537 677 82 88
  • Web site: bellakamp.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ev konforunu doğada da keşfedebileceğiniz Bella Kamp tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır alanı, karavan kiralama yerleri, bungalow evleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Bella Kamp tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, voleybol, yoga, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Bella Kamp tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

13- Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı – Şile

suayipli-koyu-plaji-kamp-alani
Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Hayallerinizden silinmeyecek bir sahil şeridine tanık olacağınınız Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı karavan ve çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı’na tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile ilçe merkezine yaklaşık 30 km’lik bir mesafede yer alan Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı özel bir işletme tarafından çalışmalarını sürdürüyor. Bölgenin muhteşem bir sahil şeridine uzanan berrak denizi özellikle yaz sezonunda sıklıkla misafir ağırlıyor. Huzuru bulacağınız Şuayipli Köyü kamp alanına Ağva’ya giden her türlü araçla ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda bölgeye özel aracınızla da gidebiliyorsunuz. Kurfallı bölgesinde bulunan Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı İstanbul’un merkez noktasına 2 saatlik bir mesafede yer alıyor. Dolayısıyla merkezden yola çıktığınızda D020 hedefini kullanıp Kabaköz Yolu, Karacaköy Yolu ve Soğullar Mh. Yolu hedefine doğru gittiğinizde kısa bir süre içerisinde kamp alanına ulaşabilirsiniz.

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Özgürce yüzerken güneş ve kumsalın tadını çıkarabileceğiniz Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama alanları, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, masalar ve banklar, su bağlantısı, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Şuayipli Köyü Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

14 - Kaptanın Mezarı Kamp Alanı – Beykoz

kaptanin-mezari-kamp-alani
Kaptanın Mezarı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Karadeniz’in meşhur yataklarında sınırlara maruz kalmadan doğayla bütünleşik bir deneyim  elde edebileceğiniz Kaptanın Mezarı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yıl boyunca çadır ve karavan kampı için tercih edilen Kaptanın Mezarı Kamp Alanı, İstanbul’un Beykoz ilçesi ve Riva bölgesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakınlığından dolayı özellikle hafta sonları sık sık ziyaret edilen Kaptanın Mezarı Kamp Alanı’nın Karadeniz’e bir kıyısı mevcut. Dolayısıyla bölgede hem Marmara hem de Karadeniz Bölgesi’ne dair çeşitli izlere rastlayabilirsiniz. Şehrin göbeğinde yemyeşil bir doğayla baş başa kalabileceğiniz Kaptanın Mezarı Kamp Alanı’na ulaşım özel araç ve toplu taşımayla sağlanıyor. Ücretsiz bölgenin İstanbul’a 42, Beykoz’a 21 ve Riva’ya 2 km’lik mesafesi mevcut. Bu sayede çevre noktalardan özel araçla kolayca gelebilirsiniz. Kaptanın Mezarı’na İstanbul’un çeşitli ilçelerinden Beykoz-Riva bölgesine giden araçlar ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Ücretsiz çadır kurma imkânı sunan Kaptanın Mezarı Kamp Alanı’nda özel araçla ulaşım imkânını bir fırsat bilerek karavanla da yola çıkabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Sessiz bir doğanın eteklerinde ücretsiz çadır ve karavan kurma şansına erişebileceğiniz Kaptanın Mezarı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, yakacak odun, karavan park alanı ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kaptanın Mezarı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, dalış, yüzme (deniz), bisiklet turu, rahatlama, tırmanış, gezi, yoga ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kaptanın Mezarı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

15 – Kabakoz Kamp Alanı – Şile

kabakoz-kamp-alani
Kabakoz Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Çadır ve karavan kampı yaparken doğanın çeşitli güzelliklerine tanık olabileceğiniz Kabakoz Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile sınırları içerisinde kampçıları ağırlayan Kabakoz Kamp Alanı’na ulaşım özel araç ve toplu taşımayla sağlanıyor. Özel araçla İstanbul merkezden yola çıktığınızda yaklaşık 2 saatlik bir sürüş süresi sonunda Kabakoz Kamp Alanı’na ulaşabilirsiniz. Bunun için özel aracınızla Acıbadem konumunda Kennedy Cd. ve Avrasya Tüneli üzerinden D100 hedefine doğru devam ettikten sonra Kabaköz Yolu’na doğru gidebilirsiniz. Kısa bir süre sonra hedefinizdeki ücretsiz kamp alanına ulaşabileceksiniz. Ayrıca bölgeye gelirken Şile-Ağva bölgesinde hizmet veren otobüslerden de faydalanabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Kendinizi engin bir deniz sularına bırakabileceğiniz Kabakoz Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, market, sıcak su, ortak oturma alanı, su bağlantısı, ağaçlık alan, tuvalet ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kabakoz Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (nehir), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kabakoz Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

16 - Akçakese Kamp Alanı – Şile

akcakese-kamp-alani
Akçakese Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Sessiz-sakin bir rotada benzersiz bir akşam güneşine tanık olacağınız Akçakese Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile merkezine yaklaşık 16 km mesafede yer alan kamp alanına ulaşım oldukça kolay. Akçakese kamp alanına özel araç ya da karavan ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla doğa ile bir bütün hâline gelen kamp alanına arzunuza göre hem çadır hem de karavan kampını deneyebiliyorsunuz. Sahile yürüme mesafesinde bulunan kamp alanı ulaşım kolaylığı sayesinde yaz sezonunda İstanbul’dan oldukça ziyaretçi alıyor. Tatilinizde sessiz ve sakin bir atmosfer tercih ederseniz çadırınızı tenha bir bölgeye kurabilir ya da gitmek için hafta içini tercih edebilirsiniz. Ayrıca özel araç ve karavanı park edebileceğiniz elverişli düzlükler de bulabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Yeşil ve maviyi keşfedeceğiniz Akçakese Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, wifi, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, ortak oturma alanı, su bağlantısı, tuvalet ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Akçakese Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Akçakese Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

17 - Emirli Köyü Kamp Alanı – Pendik

emirli-koyu-kamp-alani
Emirli Köyü Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyükşehrin içinde adım attığınız her noktada enfes bir manzara eşliğinde ferahlatıcı bir doğa atmosferi vadeden Emirli Köyü Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Emirli Köyü Kamp Alanı özellikle şehrin işlek bir ilçesinde doğaya açmış olduğu büyüleyici bir kapı sayesinde yılın her sezonu sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle yaz sezonu boyunca şehirden kaçarak ailesiyle birlikte piknik yapan birçok ziyaretçiyi gözlemleyebilirsiniz. Ziyaretçilerine enfes bir manzara ve ferahlatıcı atmosfer vadeden Emirli Köyü, İstanbul’un Pendik ilçesi sınırlarında yer alıyor. Üstelik bölgenin, İstanbul merkeze 67 km ve Pendik ilçesine 25 km’lik mesafesi mevcut. Dolayısıyla büyükşehirden gelerek, yöre halkı tarafından bile tam olarak bilinmeyen bir noktada sakinliğin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Ücretsiz çadır ve karavan kampı yapabileceğiniz Emirli Köyü Kamp Alanı’na ulaşım özel araç ve toplu taşımayla kolayca sağlanıyor. Bölgeye özel araçla gitmek için D-020 kara yolunu kullanmanız gerekiyor. Ayrıca toplu taşıma için de 132E Emirli / Kurnaköy – Kartal otobüs seferini kullanabilirsiniz. Söz konusu otobüs seferi günde 4 kere şehirden kalkar. Otobüsle geldiğinizde köy merkezinde inerek kalan yolu baraja doğru yürüyebilirsiniz. Ücretsiz kamp alanının kolay ulaşım imkânı sayesinde çadır yerine karavan kampını da tercih edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Gece ve gündüz olmak üzere günün her vakti benzersiz bir güzelliği içerisinde barındıran Emirli Köyü Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, yakacak odun, karavan park alanı ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Emirli Köyü Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, olta balıkçılığı, rahatlama, gezi, yoga ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Emirli Köyü Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

18 - Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı – Şile

bickidere-koyu-kamp-alani
Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın sesiyle huzur bulacağınız Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile ilçe merkezine yaklaşık 35 km’lik mesafede bulunan ücretsiz kamp alanı, Ömerli Barajı’na da yakın konumda yer alıyor. Özel araçlar ile ulaşım sağlanan Bıçkıdere Köyü kamp alanında hem çadır hem de karavan kampı yapabiliyorsunuz. Akan dere şırıltısı ve yemyeşil bir doğal güzelliği gözler önüne seren yapısıyla Bıçkıdere Köyü’nde unutulmaz birçok anıya sahip olabileceksiniz. Ücretsiz kamp alanı, köyün hemen yanında yer alan Bıçkı Deresi üzerinde yer alıyor. Bu sayede tenha bir noktada kalan kamp alanına ulaşım da kolay bir hâl alıyor. Ücretsiz çadır ve karavan kampı yapabileceğiniz Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı’na özel araçla ulaşım için Alemdağ/Şile istikametini kullanabilirsiniz. Yaklaşık 1 saat 20 dakikalık bir sürüş süresi sonunda kamp alanına ulaşabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ruhsal ve bedensel olarak dinleneceğiniz Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, ortak oturma alanı, su bağlantısı, ağaçlık alan ve tuvalet gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (nehir) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

19 - İstanbul Kamp – Şile

istanbul-kamp
İstanbul Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yaklaşık 10 yıldır binlerce tatilci için hayalleri süsleyen İstanbul Kamp tesisinin karavan, yerleşik çadır ve bungalov konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla İstanbul Kamp tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Bungalov konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ağva bölgesinde bulunan İstanbul Kamp tesisi; Şile ilçe merkezine 15 km, İstanbul şehir merkezine ise 85 km’lik bir mesafede yer alıyor. Oldukça rahat bir bölgede bulunan işletmeye özel araç ya da minibüs gibi toplu taşımalar ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz. İstanbul şehir merkezinden İstanbul Kamp’a 0-7 yolu üzerinden yaklaşık 1 saat 47 dakikalık bir süre içerisinde tesise ulaşabilirsiniz. İstanbul Kamp’a geldikten sonra özel aracınızı otoparka güvenle bırakabilirsiniz.

  • Telefon: 0 532 120 04 98
  • Web site: istanbulkamp.com/
  • E-posta: info@istanbulkamp.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Şile’de ev konforunu hissedebileceğiniz İstanbul Kamp tesisinde çadır konaklama alanları, bungalov evleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, çocuk parkı, buzdolabı, restoran, masa tenisi, masalar ve banklar, tv bağlantısı, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda İstanbul Kamp tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, tırmanış, basketbol, futbol, rahatlama, yoga, tenis, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

İstanbul Kamp tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

20 - Saklıgöl Kamp Alanı – Şile

sakligol-kamp-alani
Saklıgöl Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın kucağında dinlenme imkânı bulabileceğiniz Saklıgöl Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile ilçe merkezine 8 km’lik mesafede yer alan bölge adeta saklı bir cennetin tasvirini yapıyor. Berrak bir gölün gökyüzü ile birleştiği özgür bir maviyi izlerken kendinizi adeta yenilenmiş hissedebileceksiniz. Özel araç ve toplu taşıma ile ulaşımın sağlandığı Saklı Göl, özellikle hafta sonu İstanbul halkı tarafından tercih ediliyor. Ücretsiz çadır ve karavan kampı yapabileceğiniz Saklıgöl Kamp Alanı’na İstanbul’un merkez noktasından 1 buçuk saatlik bir sürüş sonunda ulaşabilirsiniz. Ayrıca çadır kurabileceğiniz elverişli düzlük rotalara özel araç ve karavanınızı da park edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Karamandere’de yemyeşil bir ormanın büyüleyici atmosferini yansıtan Saklıgöl Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, restoran, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan ve tuvalet gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Saklıgöl Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (nehir) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Saklıgöl Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

21 - Kulindağ Dağ Evi – Beykoz

kulindag-dag-evi
Kulindağ Dağ Evi

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyükşehrin göbeğinde doğaya ait mucizeleri keşfetme fırsatı bulabileceğiniz Kulindağ Dağ Evi tesisinin dağ evi konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Kulindağ Dağ Evi tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Dağ evi

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yemyeşil bir doğanın göbeğinde kurulmuş tesis, İstanbul’un Beykoz ilçesinde hizmet veriyor. Dolayısıyla büyükşehrin rutinlerinden sıkılıp kendinizi doğanın sakinliğine bırakmak isterseniz Kulindağ Dağ Evi tam olarak size göre. İstanbul’un göbeğinde hizmet veren Kulindağ Dağ Evi’nin elverişli konumu itibariyle ulaşım hem özel araç hem de toplu taşımayla sağlanıyor. Tesise kendi aracınız ile Avrupa Yakası istikametinden yaklaşık 40 ila 50 dakika arasında ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca tesisin Sakarya’ya 145 km, İzmit’e 94 ve Tekirdağ 200 km gibi çevre illere yakın bir mesafesi bulunuyor. Üstelik Kulindağ Dağ Evi’nin ana caddeye olan yakınlığı sayesinde toplu taşımayla gelirken cadde istikametinde inebilir ve kalan 5 dakikalık yolu yürüyerek kat edebilirsiniz.

  • Telefon: 0 850 302 02 99
  • Web site: kulindag.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

İstanbul’un göbeğinde tertemiz bir doğal atmosfere tanıklık edebileceğiniz Kulindağ Dağ Evi tesisinde dağ evi, suya erişim, merkezi kamp ateşi, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kulindağ Dağ Evi tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, rahatlama, gezi ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kulindağ Dağ Evi tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

22 - Riva Galera Koyu Kamp Alanı – Beykoz

riva-galera-koyu-kamp-alani
Riva Galera Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yılın her sezonu kampçı ve piknikçilerin vazgeçilmez rotası hâline gelen Riva Galera Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Riva Galera Koyu Kamp Alanı’nda Karadeniz’in büyüleyici dalgalarıyla huzur bulurken geceleri parlak bir gökyüzü eşliğinde uykuya dalma şansına sahipsiniz. Üstelik bölgenin enfes manzaralara yapmış olduğu ev sahipliği sayesinde kendinizi çok özel ve mutlu hissedebilirsiniz. Ücretsiz çadır kampı kurabileceğiniz Galera Koyu, İstanbul’un Beykoz ilçesinde Riva sınırları içerisinde yer alıyor. Galera Koyu’nun özellikle İstanbul’a yakınlığı sayesinde şehirden yapacağınız bir kaçamak için oldukça doğru bir rota olacağını söyleyebiliriz. Özellikle hafta sonu ve yaz sezonunda tercih edilen Riva Galera Koyu Kamp Alanı’na ulaşım noktasında yalnızca özel araçlar kullanılıyor. Riva merkezine 3,8 km’lik uzaklığa sahip Galera Koyu’na Riva – Çayağzı üzerinden 3 kilometrelik bir sürüş süresi sonunda ulaşabilirsiniz. Riva Galera Koyu Kamp Alanı’na diret olarak gelen bir toplu taşıma aracı bulunmuyor. Bu nedenle şehirden Riva bölgesinde hizmet veren araçlara binebilir ve kalan yolu devam etmek için taksi tutabilirsiniz. Riva Galera Koyu Kamp Alanı’na ulaşım noktasında özel araçların kullanılıyor olması karavan kampını da mümkün kılıyor. Bu sayede Riva Galera Koyu’nda ücretsiz bir çadır kampı kurabileceğiniz gibi şahsi karavanınızla da özgür bir kamp deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

İstanbul’un kaçış noktası Riva’da yemyeşil bir doğa ve özgür mavilikte denize ait izlerle tanışabileceğiniz Riva Galera Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, yakacak odun ve karavan park alanı gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Riva Galera Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), yoga ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Riva Galera Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

23 - Kilimli Koyu Kamp Alanı – Şile

kilimli-koyu-kamp-alani
Kilimli Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyüleyici bir doğa manzarasına tanık olacağınız Kilimli Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile merkeze yaklaşık 45 km’lik bir mesafede yer alan Kilimli Koyu kamp alanı kamp severlere unutulmaz birçok anı vadediyor. Üstelik sezon boyunca kampçılar tarafından ilgi gören Kilimli Koyu İstanbul merkeze de yaklaşık 100 km’lik bir mesafede yer alıyor. Bu sayede şehirden bunaldığınız anda kaçamak yapabileceğiniz huzurlu bir kamp alanı sunuyor. Kilimli Koyu’na gelmek isterseniz Şile Ağva’ya giden toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Üstelik bölgeye özel aracınız ile de kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul merkezden özel araç ile kilimli Koyu Kamp Alanı’na gelmek için D020 hedefini kullanabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Patika yollarında aktivite yaparken manzara karşısında büyüleneceğiniz Kilimli Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kilimli Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kilimli Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

24 - Kilimli Sahil Kamp Plaj Alanı – Şile

kilimli-sahil-kamp-plaj-alani
Kilimli Sahil Kamp Plaj Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Eşsiz dalgaların kayalıklara vurduğu büyüleyici bir atmosferde kamp yapmak için Kilimli Sahil Kamp Plaj Alanı tesisinin çadır kurma yeri konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Kilimli Sahil Kamp Plaj Alanı tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

Bölgede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri

Kamp yerine ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

İstanbul’un Bucaklı/Şile ilçesinde bulunan Kilimli Sahil Kamp’a ulaşım için özel araç ve toplu taşımayı da tercih edebilirsiniz. Kilimli Sahil Kamp Plaj Alanı tesisi İstanbul şehir merkezine yaklaşık 2 buçuk saatlik bir sürüş süresi içinde ulaşabilirsiniz. Tesisin İstanbul merkezine uzaklığı yaklaşık 121 km. Dolayısıyla merkezden yola çıktığınızda D020’yi kullanarak Dikbucak Yolu’na gidebilirsiniz. Kısa bir süre içerisinde Kilimli Sahil Kamp Plaj Alanı tesisine ulaşabilirsiniz. Ayrıca tesise toplu taşımayla ulaşmak için Şile-Ağva istikametinde hizmet veren minibüs ve otobüsleri kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 530 600 55 34
  • Web site: instagram.com/agvakilimlibeachclup/

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Yemyeşil yosunların kayalıkları kaplamış olduğu Kilimli Sahil Kamp tesisinde çadır konaklama yeri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet, duş, mescid (bay) ve mescid (bayan) gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kilimli Sahil Kamp tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), rahatlama, gezi ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kilimli Sahil Kamp Plaj Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

25 - Hacıllı Şelalesi Kamp Alanı – Şile

hacilli-selalesi-kamp-alani
Hacıllı Şelalesi Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Köy havasında konforlu bir kampı deneyimleyebileceğiniz Hacıllı Şelalesi Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Hacıllı ilçesinde yer alan şelale, Şile merkezine yaklaşık 32 km’lik bir mesafede bulunuyor. Şehir merkezine yakın konumu sayesinde özellikle hafta sonları kampçılar tarafından tercih ediliyor. Hacıllı Şelalesi çevresinde ruhunuzu dinlendirirken kültürleneceğiniz kampta çadır ya da karavan konaklaması yapabilirsiniz. Bölgenin kolay ulaşım imkânı sayesinde gidiş için toplu taşıma, özel araç ya da karavan kullanabiliyorsunuz. Bu sayede tatil için ayırdığınız vakitler ulaşımda geçmiyor. Ücretsiz çadır ve karavan kampı kurabileceğiniz Hacıllı Şelalesi Kamp Alanı ile İstanbul şehir merkezi arasında 112 km’lik bir mesafe bulunuyor. Dolayısıyla kamp alanına yaklaşık 2 saat 15 dakikalık bir sürüş sonunda ulaşabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Patika yollarında aktivite yaparken manzara karşısında büyüleneceğiniz Kilimli Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kilimli Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Hacıllı Şelalesi Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

26 - Çakır Mesire ve Kamp Yeri – Şile

cakir-mesire-ve-kamp-yeri
Çakır Mesire ve Kamp Yeri

Konaklama ücretleri nelerdir?

Piknik, gezi ve kampçılık için sık sık tercih edilen Çakır Mesire ve Kamp Yeri’nde çadır ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Çakır Mesire ve Kamp Yeri’ne tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Sahile yakınlığı sayesinde İstanbul’un göbeğinde birçok su sporunu deneyimleyebileceğiniz Çakır Mesire ve Kamp Yeri’ne ulaşım özel araç ve toplu taşımayla sağlanıyor. İstanbul şehir merkezi üzerinden Çakır Mesire ve Kamp Yeri’ne yaklaşık 1 saat 56 dakikalık bir sürüş süresiyle ulaşabilirsiniz. İstanbul merkeze 102 km mesafede bulunan tesise özel aracın yanı sıra toplu taşıma ve şahsi karavanla da kolayca gelebilirsiniz.

  • Telefon: 0 535 944 81 32

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Geniş bir arazi üzerinde konforlu kamp yapabileceğiniz Çakır Mesire ve Kamp Yeri’nde çadır konaklama yeri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Çakır Mesire ve Kamp Yeri’nde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), rahatlama, voleybol, gezi ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Çakır Mesire ve Kamp Yeri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

27 - Sofular Plajı Kamp Alanı – Şile

sofular-plaji-kamp-alani
Sofular Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Masmavi bir denizin keyfini çıkarabileceğiniz Sofular Plajı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ücretsiz kamp alanı, Şile ilçe merkezine yaklaşık 16 km’lik bir mesafede yer alıyor. İlçe merkezinden ulaşırken vakit kaybetmeyeceğiniz bölgeye hem özel araç hem de toplu taşıma araçları ile gidebiliyorsunuz. Bölgenin hem doğa ile iç içe yapısı hem de ulaşım kolaylığı sezon boyunca kampçılar tarafından ilgi görmesini sağlıyor. Özel araç ile İstanbul şehir merkezinden 0-7 istikametini kullanarak 1 saat 16 dakika içerisinde plaj alanına ulaşabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Sakin bir denizde yüzerken huzurlu bir kamp yapacağınız Sofular Plajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, restoran, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, tuvalet ve duş ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Sofular Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Sofular Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

28 - Kurfallı Plajı Kamp Alanı – Şile

kurfalli-plaji-kamp-alani
Kurfallı Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Vücudunu dinlendirmek isteyen kampçıların uğrak noktası Kurfallı Plajı Kamp Alanı’nda çadır ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Çakır Mesire ve Kamp Yeri’ne tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ağva bölgesindeki diğer bölgelere göre daha sessiz bir şekilde kamp yapabileceğiniz Kurfallı Plajı Kamp Alanı’na özel araç ve toplu taşımayla ulaşabilirsiniz. Şile-Ağva bölgesinde hizmet veren minibüs ve otobüsler plajın yakınından geçiyor. Ayrıca İstanbul merkezden özel araç ile plaja yaklaşık 2 saatlik bir süre içerisinde ulaşım sağlanıyor. Ücretsiz çadır ve karavan kampı kurabileceğiniz bölgeye geldikten sonra özel araç ya da karavanınızı da elverişli düzlük noktalara park edebilirsiniz.

  • Web site: instagram.com/kurfalli_plaji/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Merkeze yakınlığı sayesinde konforlu bir çadır kampı kurabileceğiniz Kurfallı Plajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, su bağlantısı, ağaçlık alan, otopark ve tuvalet gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kurfallı Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yoga, yüzme (deniz), rahatlama, voleybol, gezi ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kurfallı Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

29 - Karacaköy Plajı Kamp Alanı – Şile

karacakoy-plaji-kamp-alani
Karacaköy Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın mucizelerini keşfedebileceğiniz Karacaköy Plajı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile merkeze 22 km, İstanbul merkeze ise 85 km mesafede bulunan ücretsiz kamp alanı sezon boyunca kampçılar tarafından tercih ediliyor. Yemyeşil bir doğayı keşfetmenizi sağlayan kamp bölgesine özel araç ya da şahsi karavan ile ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul şehir merkezine 1 saat 53 dakikalık bir sürüş mesafesi bulunan Karacaköy Plajı Kamp Alanı’na özel araçla ulaşabilirsiniz. Ayrıca bölgeye geldikten sonra kendi özel araç ve karavanınızı güvenli bir bölgeye park edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Sahil ve ormanlık alanda çadır kurabileceğiniz Karacaköy Plajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, yakacak odun ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Karacaköy Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Karacaköy Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

30 - İmren Kamp – Şile

imren-kamp
İmren Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğada uzun süre unutamayacağınız bir kamp deneyimi sunan İmren Kamp’ta çadır ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla İmren Kamp’a tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile ilçe merkezine yaklaşık 60 km’lik bir mesafede bulunan bölgeyi genellikle günübirlik piknikçiler ziyaret ediyor. Özel bir işletme tarafından hizmet sunulan kamp bölgesine İstanbul şehir merkezinden 1 saat 44 dakikalık bir sürüş sonunda ulaşabilirsiniz. Karavan ya da özel aracınızı da güvenle park edebilirsiniz. Tesise özel araçla Kabaköz Yolu rotasını izleyerek gelebilirsiniz.

  • Telefon: 0 216 727 72 08

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Konfor ve gelişmiş bir hizmet kalitesi bulabileceğiniz İmren Kamp’ta çadır konaklama yeri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda İmren Kamp’ta konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), rahatlama, yoga, voleybol, gezi ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

İmren Kamp hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

31 - Karakiraz Köyü Kamp Alanı – Şile

karakiraz-koyu-kamp-alani
Karakiraz Köyü Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Ücretsiz bir noktada köy hayatını deneyimlerken kamp yapabileceğiniz Karakiraz Köyü Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile ilçe merkezine yaklaşık 30 km’lik bir mesafede bulunan ücretsiz kamp alanında çadır ve karavan konaklaması yapabiliyorsunuz. Toplu taşıma ve özel araçlar ile ulaşım sağlayabileceğiniz köyün etrafı heybetli yemyeşil ağaçlar ile kaplı. Etrafı ormanlarla çevrili bir bölgede konaklarken hem köy hayatı hem de kampçılık adına farklı deneyimler kazanabiliyorsunuz. Karakiraz Köyü Kamp Alanı’nın İstanbul şehir merkezine 65 km’lik bir mesafede bulunuyor. Bu sayede ücretsiz kamp alanına özel aracınız ile 1 saat 10 dakikalık bir sürüş sonunda ulaşabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Huzurlu bir bölgede kamp kurabileceğiniz Karakiraz Köyü Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, plaj, karavan park alanı, yakacak odun, market ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Karakiraz Köyü Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, gezi, yoga, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Karakiraz Köyü Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

32 - Seferoğulları Camping – Şile

seferogullari-camping
Seferoğulları Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğada butik bir tatil konsepti bulabileceğiniz Seferoğulları Camping’te bungalov, çadır ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Seferoğulları Camping’e tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı
  • Bungalov konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Kurfallı Köyü’nde butik bir kamp deneyimi yaşamınız sağlayan Seferoğulları Camping tesisine özel araç ve toplu taşımayla gelebilirsiniz. Tesise Şile’den düzenli hareket eden otobüs ve minibüsler ile ulaşmak mümkün. Ayrıca özel aracınız ile İstanbul şehir merkezinden yola çıkarak yaklaşık 2 saat içerisinde Seferoğulları Camping’e ulaşabilirsiniz. Kolay ulaşım imkânı sayesinde sık sık ziyaret edilen tesise kendi karavanınızla da gelebilirsiniz.

  • Telefon: 0 530 111 78 23
  • Web Site: seferogullaricamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Huzur bulabileceğiniz bir aile konsepti sunan Seferoğulları Camping’te çadır konaklama yeri, bungalov yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş, mescid (bay) ve mescid (bayan) gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Seferoğulları Camping’te konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), rahatlama, yoga, voleybol, gezi ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Seferoğulları Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

33 - Sahil Kamp İstanbul – Şile

sahil-kamp-istanbul
Sahil Kamp İstanbul

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın içinde birçok aktiviteyle birlikte konforlu bir konaklamayı deneyimleyebileceğiniz Sahil Kamp tesisinin karavan, çadır, yerleşik çadır, tiny house ve bungalov konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ekim 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Şile Sahil Kamp tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ekim 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama: 120 TL
  • Şahsi karavan konaklama: 150 TL
  • Çadır kiralama: 400 TL
  • Orman Koza Bungalov: 700 TL
  • Deniz Koza Bungalov: 700 TL
  • Şile Hobit Evleri: 650 TL
  • Gardenya Bungalov: 950 TL
  • Glamping Çadırı: 650 TL
  • Ahşap Ev Bungalov: 1700 TL
  • Araç Üstü Çadır Konaklama: 150 TL
  • Maran Karavan: 1000 TL
  • Şile Karataş Ev: 1000 TL
  • Tiny Karavan: 1300 TL
  • Darni Karavan: 1200 TL
  • Villa Domalı: 2500 TL
  • Taş Ev: 1500 TL
  • Tiny House: 1500 TL
  • Villa Gündoğdu: 2500 TL
  • Dome Glamping: 1250 TL
  • Günübirlik Giriş: 75 TL
  • Tiny 10,5: 850 TL
  • Sahil Karavan: 1000 TL
  • Şile Orman Karavan: 1000 TL

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Yerleşik çadır konaklama alanı
  • Glamping çadırları
  • Dome çadırlar
  • Karavan kiralama imkânı
  • Bungalov evler
  • Tiny house evleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile Sahil Kamp tesisine özel araç ve toplu taşımayla ulaşım sağlanıyor. Tesisin kolay ulaşım imkânı sayesinde hafta içi ve hafta sonu dahil olmak üzere yılın her vaktinde ziyaretçi akını yaşanıyor. Sahil Kamp’ın İstanbul şehir merkezine 72 km’lik bir mesafesi mevcut. Bu sayede tesise merkezden yaklaşık 1 saat 15 dakikalık bir süre içerisinde ulaşım sağlanıyor. Hem ulaşım hem de hizmetler yönünden gelişmiş Sahil Kamp İstanbul’a özel araç, karavan ve toplu taşımayla kolayca gelebilirsiniz. Tesise toplu taşımayla gelmek için Ağva-Şile bölgesinde hizmet veren düzenli minibüsleri tercih edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Konforlu konaklama imkânı bulabileceğiniz Sahil Kamp İstanbul’da çadır konaklama yeri, yerleşik çadır alanları, bungalov evleri, tiny house, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, açık havuz, poligon (atış alanı), buzdolabı, restoran, masa tenisi, masalar ve banklar, su bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark ve tuvalet gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Sahil Kamp İstanbul’da konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, gezi, off road, yüzme (havuz), poligon, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Sahil Kamp İstanbul hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

34 - Woody Ville Camping – Şile

woody-ville-camping
Woody Ville Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kırsal bir doğada huzur bulurken festivallerle eğlencenin doruklarına ulaşabileceğiniz Woody Ville Camping’te pansiyon, çadır ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Woody Ville Camping’e tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı
  • Pansiyon konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile’nin merkez noktasına 18 km’lik bir mesafede bulunan tesiste kamp tatilinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle doyasıya eğleneceğiniz kıymetli vakitler elde edebilirsiniz. Şile’nin Akçakese ilçesinde bulunan işletmeye özel araçla kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Tesisin ulaşım kolaylığı karavan kampı yapmanıza da olanak sunar. Kovboy temasıyla adeta hayran kalacağınız tesise İstanbul şehir merkezinden yaklaşık 1 buçuk saatlik sürede ulaşabilirsiniz.

  • Telefon: 0 216 727 72 23
  • Web Site: woodyville.com.tr/
  • E-posta: jalekaraoglan@icloud.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Gelişmiş hizmetlerle konforlu bir konaklama imkânı bulabileceğiniz Woody Ville Camping’te çadır konaklama yeri, pansiyon yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, açık havuz, evcil hayvan çiftliği, çocuk parkı, buzdolabı, restoran, masa tenisi, masalar ve banklar, tv bağlantısı, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş ve macera parkı gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Woody Ville Camping’te konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), at binme, gezi, rahatlama, yüzme (havuz), tenis, yoga, voleybol, gezi ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Woody Ville Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

35 - Kayıp Ada Kamp Alanı – Şile

kayip-ada-kamp-alani
Kayıp Ada Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Masmavi bir denizin sakin dalgalarına şahit olabileceğiniz Kayıp Ada Kamp Alanı’nda çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Kayıp Ada Kamp Alanı’na tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile il merkezine yaklaşık 84 km mesafede bulunan Kayıp Ada Kamp Alanı’nda deniz havasını doyasıya keşfederken sessizliğin keyfini çıkartabilirsiniz. Bölgeye giden yolların biraz bozuk olması ulaşımda birtakım problemlere neden olabilir. Kayıp Ada’nın ulaşım problemi bölgenin olabildiğince sakin ve gürültüden uzak olmasını da sağlıyor. Kamp alanına doğru yola çıkarken zemini yüksek araçları tercih etmenizi ve dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Dolayısıyla Kayıp Ada Kamp Alanı’na özel araçlarla kolayca ulaşabilirsiniz.

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Denize yakınlığıyla sıklıkla tercih edilen Kayıp Ada Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, pansiyon yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kayıp Ada Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), gezi, rahatlama, yoga, voleybol, gezi ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kayıp Ada Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

36- Green Park Camping – Şile

green-park-camping
Green Park Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın yemyeşil yüzüyle tanışacağınız Green Park Camping tesisinin karavan, çadır ve bungalov konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ekim 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Şile Green Park Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ekim 2022 Fiyat Tarifesi

Hafta İçi Konaklama

  • Çadır bungalov: 150 TL
  • Şahsi çadır: 70 TL
  • Bungalov Ev: 200 TL
  • Karavan konaklama: 200 TL

Hafta Sonu Konaklama

  • Çadır bungalov: 200 TL
  • Şahsi çadır: 100 TL
  • Bungalov Ev: 500 TL
  • Karavan konaklama: 300 TL

Kahvaltı dâhil konaklama ücretine +50 TL alınır. 

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Çadır bungalov konaklama alanı
  • Karavan park alanı
  • Bungalov evler

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şile merkeze yaklaşık 30 km’lik mesafede yer alan tesiste hem çadır hem de karavan konaklaması yapabiliyorsunuz. Üstelik kolay bir ulaşım rotasında bulunan tesise özel araçla kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul şehir merkezi ve Green Park Camping arasında 112 km’lik mesafe bulunuyor. Dolayısıyla Kabaköz Yolu, Karacaköy Yolu ve Soğullar Mh. Yolu rotasını izleyerek yaklaşık 1 saat 50 dakika içerisinde tesise ulaşabilirsiniz. 

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Şehir gürültüsü ve rutinlerden uzaklaşacağınız Green Park Camping’te çadır konaklama yeri, yerleşik çadır alanları, bungalov evleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, çocuk parkı, buzdolabı, restoran, masa tenisi, masalar ve banklar, tv bağlantısı, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş, mescid (bay) ve mescid (bayan) gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Green Park Camping’te konaklarken kültür, bisiklet turu, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Green Park Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

Düzenli olarak Türkiye’nin ücretli ve ücretsiz kamp alanlarını sıraladığımız şehir rehberlerimizde bugün İstanbul’un Anadolu Yakası’nı ele aldık. İstanbul Anadolu yakası kamp alanları rehberinde aradığınızı bulamadıysanız çevre illere ilişkin rehberlerimizi değerlendirebilirsiniz. Bunun için Sakarya kamp alanları ya da Kocaeli kamp alanları sizin için verimli olacaktır. Anadolu Yakası yerine tercihiniz Avrupa Yakası’ndan yana olursa Campalow “Kamp Alanları" rehberi üzerinden detaylı bir tesis araştırması yapabilirsiniz. Şehir merkezinden uzaklaşarak Ege ya da Akdeniz’in masmavi sularına karşı kucak açmak isterseniz popüler İzmir kamp alanları ya da Antalya kamp alanları rehberlerimizi değerlendirebilirsiniz. İstanbul’un göbeğinde doğayla baş başa kalacağınız sessiz ve sakin bir kamp tatili için şimdiden iyi tatiller dileriz.


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir