Gökçeada kamp alanları | Gökçeada’da 11 kamp alanı

Çanakkale Gökçeada’da bulunan; ücretli-ücretsiz bungalov evler, karavan kiralama ile park ve çadır kamp alanlarını listeledik.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-03-31
Gökçeada kamp alanları | Gökçeada’da 11 kamp alanı

Bulutların yavaş yavaş yerini güneş ışıklarına bıraktığı yaz sezonunda kendimizi serin sulara atabileceğimiz tatil yeri arayışına geçeriz. İçimizdeki özgür ruhu tatmin etmek için de kamp sevdamızı ortaya çıkartırız. Özellikle kamp sezonu açılınca Türkiye’nin batısından doğusuna dek doğanın bizlere armağan ettiği güzellikleri keşfederken kendimizi bulabiliriz. Yıl boyunca doğal rüzgârları, yüksek oksijeni, yemyeşil dokusu ve buram buram tarihiyle bizi içine çeken şehirlerden biri de Çanakkale. Şehirde nesillere kök salmış bir tarihin izlerini keşfederken kültürel bir gezinin verdiği tatmini berrak denizin masmavi sularında yüzerken hissettiğimiz özgürlük ile tamamlarız. Berrak deniz ve yemyeşil bir doğanın birleştiği mucizevi bölgeler arasında Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi yer alır. Gökçeada; sualtı zenginlikleri, sörf sporu için tercih edilen engin rüzgârları ve akvaryumu andıran deniziyle özellikle yaz sezonunda tatilcilerin gözdesi hâline geliyor. Campalow olarak Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde ziyaret edebileceğiniz kamp alanlarını topladık ve bir Gökçeada kamp alanları rehberi oluşturduk. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek unutulmaz bir tatil için yönünüzü Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine çevirdiyseniz, “Kamp Alanı Bul” motoru üzerinden Gökçeada kamp alanları araması yapabilirsiniz. Kamp tatiline dair hazırlıklarınız tamamsa gelin birlikte göz atalım.

gokceada-harita
Gökçeada

 

1 - Sualtı Milli Parkı Kamp Alanı – Gökçeada

sualti-milli-parki-kamp-alani
Sualtı Milli Parkı Kamp Alanı

Adanın el değmemiş bir güzelliği andıran saklı cennetini keşfetmek isterseniz rotanızı ücretsiz konaklayabileceğiniz Sualtı Milli Parkı kamp alanına çevirebilirsiniz. Çevresinde ücretsiz tesis ya da işletmenin bulunmadığı bölgede adeta ruh ve bedeninizi yenileyeceğiniz bir kamp tatili yapabilirsiniz. Ancak güvenliğe dair soru işareti duymanıza gerek yok. Bölgeye adım atanlar genellikle sezonun klasik kampçıları oluyor. Her güzelliğin meşakkati gibi koya ulaşım sağlarken de türlü zorluklara maruz kalabilirsiniz. Milli park alanında herhangi bir ulaşım altyapısı bulunmuyor. Bu nedenle özel aracınızla geliyorsanız koya 2 km’lik bir mesafe kala aracınızı park etmeli ve kalan yolu yürüyerek devam etmelisiniz. Bölgede ihtiyaçlarınızı ücretli bir biçimde karşılamak isterseniz de koyda kurulan özel işletmelerden faydalanabilirsiniz. Bu mekânlarda ücretli şekilde wc, duş, elektrik ya da su gibi imkânlar sunuluyor. Bu sayede bazı eksiklerinizi zorlanmadan giderebiliyorsunuz.

Adres: Kaleköy/Gökçeada/Çanakkale

Kamp Olanakları: Suya erişim, sıcak su, wc, duş, plaj, restoran, elektrik bağlantısı, market, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.             

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Sualtı Milli Parkı kamp alanı için tıklayın

 

2 – Gizli Liman Kamp Alanı – Gökçeada

gizli-liman-kamp-alani
Gizli Liman Kamp Alanı

Gökçeada’da geniş bir kumsala ev sahipliği yaparken berrak denizi kucaklayan ferah sahilde kamp yapmak istiyorsanız Gizli Liman’ı tercih edebilirsiniz. Ücretsiz kamp alanı Gökçeada’nın en batı bölgesinde yer alır. Uğurlu Köyü çevresinden ulaşımın kolay sağlandığı kamp bölgesine özellikle sezon dâhilinde rağbet oldukça fazladır. Huzuru bulacağınız kamp alanına ulaşabilmek için özel aracınızı tercih edecekseniz yolların zorlu olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Bölgeye toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak isterseniz de öncelikle Gökçeada’nın batısında yer alan Uğurlu Köyü’ne gelmeniz gerekir. Köye vardıktan sonra kıyı istikametini takip ederek kamp alanına ulaşım sağlayabilirsiniz. Uğurlu Plajı çevresine 200 metre uzaklıkta yer alan Gizli Liman kamp alanına çadır kuracaksanız özel tesislerin yokluğunu göz önünde bulundurmalısınız. Yeme-içme gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için Uğurlu Köyü plaj çevresinde bulunan özel tesislerden yararlanabilirsiniz. Özellikle kamp alanına gelmeden önce yolda tüm eksikleri gidermenizi tavsiye ederiz. Gökçeada’nın diğer koylarına nazaran daha ulaşılabilir bir konumda bulunan Gizli Koy çevresi kamp sezonunda kalabalık olabilir. Sessizliği tercih ediyorsanız tenha bir noktaya çadırınızı kurabilir ve gün boyu masmavi bir denizle manzaranın keyfini çıkartabilirsiniz.

Adres: Dereköy Şahinkaya Köyü, Gökçeada/Çanakkale

Kamp Olanakları: Suya erişim, sıcak su, wc, duş, plaj, restoran, masalar ve banklar, market, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Gizli Liman kamp alanı için tıklayın

 

3 – Uğurlu Köyü Kamp Alanı – Gökçeada

ugurlu-koyu-kamp-alani
Uğurlu Köyü Kamp Alanı

Uğurlu Köyü kamp alanında huzurun doruklarına ulaşabileceğiniz sessiz ve konforlu bir tatile imza atabilirsiniz. Gökçeada’nın batısında yer alan Uğurlu Köyü, köy hayatına ilgi duyan ve şehrin karmaşasından sıkılan tatilcilere hitap etmeyi başarıyor. Sakinliğin adresi Uğurlu Köyü’ne özel araç ile ulaşmak için öncelikle Gökçeada merkezinden yola çıkıp batı yönünde hareket etmeniz gerekir. Daha sonra Şirinköy yolunu takip ederek Uğurlu Köyü istikametine ulaşabilirsiniz. Köyleri gösteren geniş tabelalar sayesinde köyü bulmanız kolaylaşacaktır. Köye ulaştıktan sonra aracınızı ücretsiz biçimde park edebileceğiniz alanlar bulabilirsiniz. Bölgeye toplu taşıma ile gelmek isterseniz de Gökçeada merkezinden Şahinkaya ya da Uğurlu Köyü’ne giden araçları kullanabilirsiniz. Ücretsiz kamp alanına ulaştıktan sonra köyün dilediğiniz bir noktasına çadır kurabilirsiniz. Yerel halk kampçılara alışık olduğu için bölge son derece güvenlidir. Kamp yaparken gün içerisinde yeme-içme ihtiyacınızı köyün bakkal ya da marketinden karşılayabilirsiniz. Ancak tuvalet ve duş gibi ihtiyaçlarınız için bir tesis bulamayabilirsiniz. Bu noktada profesyonel kamp tecrübelerinize başvurmanız gerekebilir.

Adres: Uğurlu/Gökçeada/Çanakkale

Kamp Olanakları: Restoran, market, karavan park alanı, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, yüzme (deniz), futbol, olta balıkçılığı, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Uğurlu Köyü kamp alanı için tıklayın

 

4 – Vagon Camping – Gökçeada

vagon-camping
Vagon Camping

Doğanın güzelliklerini keşfederken eğlenceli renklere tanıklık edeceğiniz bir kamp tatili için Gökçeada’nın gözdesi Vagon Camping’i tercih edebilirsiniz. Adanın merkezinde bulunan tesis olabildiğince gürültüden de izole olmayı başarmış. Bu sayede misafirlerine eğlencenin yanı sıra sessizlik ve huzuru vadeden bir kamp alanı olduğunu söyleyebiliriz. Geniş bir arazi üzerine kurulu Vagon Camping’te hem çadır hem de bungalov konaklama hizmeti veriliyor. Renklerin ahengiyle süslenmiş vagon biçiminde bungalov evlerde konaklarken kendinizi oldukça lüks ve konforlu hissedebileceksiniz. Bunun yanı sıra doğanın yüksek oksijenini keşfedeceğiniz bir çadır kampı da yapabilirsiniz. Adanın merkezinde bulunan tesisin ulaşım yönünden sıkıntısı da yok. Çanakkale’de feribota bindikten sonra Kuzu Limanı’na gelerek kısa süre içerisinde tesise varabilirsiniz. Özel aracınızla bölgeye geliyorsanız işletmenin sunmuş olduğu ücretsiz otopark imkânından da faydalanabilirsiniz. Tesis sınırları içerisinde konaklarken günlük birçok ihtiyacınıza da kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz. İşletmede yeme-içme ihtiyacınızı karşılayabilmek için lezzetli yemeklerin sunulduğu bir restoran bulunuyor. Tesis restoranında deniz ürünlerinin yanı sıra sıcak ev yemeklerinin de tadına bakabilirsiniz. Yiyeceğinizi kendiniz hazırlamak isterseniz de ortak kullanım mutfak ya da mangal yakma alanından faydalanabilirsiniz.

Adres: Çınarlı, Anafartalar Cd. No:37, Gökçeada/Çanakkale

Telefon: 05300481919

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, masalar ve banklar, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, TV bağlantısı, merkezi kamp ateşi, bulaşık yıkama alanı, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, bisiklet, rahatlama, gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: $$

  • Tek kişi tek çadır konaklama: 100 TL
  • İki kişi tek çadır konaklama: 70 TL
  • Bungalow konaklama: 450 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Vagon Camping için tıklayın

 

5 – Kaleköy Limanı Kamp Alanı – Gökçeada

kalekoy-limani-kamp-alani
Kaleköy Limanı Kamp Alanı

Kolay bir ulaşım istikameti sayesinde hem karavan hem de çadır konaklaması yapabileceğiniz bir kamp alanı için Kaleköy Limanı’nı tercih edebilirsiniz. Gökçeada’nın kuzey noktasında yer alan ücretsiz kamp alanı oldukça geniş bir alana ev sahipliği yapıyor. Düz asfalt yolunun sağladığı kolay ulaşım imkânı sayesinde bölgeye karavanla da gelebilirsiniz. Kaleköy Limanına özel araçla gelmek istiyorsanız Gökçeada merkez istikametinde ilerlerken İsmail Gaspıralı Caddesi yönüne saptıktan sonra tabelaları takip ederek bölgeye ulaşabilirsiniz. Bölgeye toplu taşıma ile ulaşmak için de sürekli sefer düzenlenen araçlardan faydalanabilirsiniz. Bölgede aynı adı taşıyan bir köy ve limana sahip kamp bölgesinde yerleşim yeri olanaklarından faydalanabilirsiniz. Köy merkezinde market ve restoran gibi tesisler bulunur. Bu sayede günlük ihtiyaçlarınızın büyük bir çoğunluğunu köy merkezinden temin edebilirsiniz. Gökçeada merkezine 7-8 dakikalık sürüş mesafesinde bulunan kamp alanında ihtiyaçlarınızı yük etmeden kolay bir şekilde merkezden de karşılayabilirsiniz.

Adres: Kaleköy Limanı, Kaleköy/Gökçeada/Çanakkale

Kamp Olanakları: Restoran, su, tuvalet, plaj, duş, market, karavan park alanı, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Kaleköy Limanı kamp alanı için tıklayın

 

6 – Aydıncık Sahili Kamp Alanı – Gökçeada

aydincik-sahili-kamp-alani
Aydıncık Sahili Kamp Alanı

Gökçeada’nın güneyinde yer alan Aydıncık sahili, huzurlu ve güvenli yapısıyla ailenizle kamp yapabileceğiniz konforlu bir kamp alanı. Gökçeada’nın merkez noktasına yaklaşık 15 dakikalık mesafede bulunan Aydıncık Sahili kamp alanına toplu taşıma ya da özel araç ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Bölgeye toplu taşıma aracıyla gelmek için öncelikle Gökçeada’dan Eşelek-Aydıncık Plajı minibüslerine binmeniz gerekir. Özel araç ile ulaşmak isterseniz de Gökçeada merkezinden Anafartalar Caddesi’ne dönüp, Eşelek’ten sonra tabelalardan faydalanarak Aydıncık Sahili’ne ulaşabilirsiniz. Aydıncık Sahili kamp alanında ücretsiz çadır kurabileceğiniz birçok alan bulunuyor. Arzunuza göre deniz kıyısı ya da iç kesimlere çadırınızı kurarak güvenli bir kamp tatili yapabilirsiniz. Bölgenin güvenli ve konforlu yapısı özellikle çocuklu aileler tarafından rağbet görmesini sağlar. Kamp alanında konaklarken günlük yeme-içme gibi ihtiyaçlarınızı büfe ya da marketlerden karşılayabilirsiniz. Bunun yanı sıra günlük wc, duş ya da elektrik gibi ihtiyaçlarınızı da çevrede bulunan ücretli tesislerden karşılayabilirsiniz.

Adres: Eşelek/Gökçeada/Çanakkale

Kamp Olanakları: Restoran, su, tuvalet, plaj, duş, market, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Aydıncık Sahili kamp alanı için tıklayın

 

7 – Kefalos Plajı Kamp Alanı – Gökçeada

kefalos-plaji-kamp-alani
Kefalos Plajı Kamp Alanı

Adanın denize girebileceğiniz en güzel yerleri arasında Kefalos Plajı bulunur. Berrak deniziyle adeta büyüleyen Kefalos Plajı çevresinde huzurlu bir kamp tatili yapabilirsiniz. Sezon boyunca özellikle Çanakkale ve çevre illeri tarafından Kefalos Plajı’nın berrak suyu ile yumuşak kumları sıklıkla ziyaret edilir. Kolay ulaşım imkânı sayesinde Çökçeada merkezinden bölgeye kısa sürede varabilirsiniz. Özel aracınızla bölgeye geliyorsanız merkezden yola çıktıktan sonra tabelaları takip ederek plaj çevresine varabilirsiniz. Toplu taşıma ile gelmek isterseniz de merkezden plaja giden minibüs ve otobüsleri kullanabilirsiniz. Kefalos Plajı çevresi ücretli kamp yapabileceğiniz birçok işletmeyle çevrelenmiş. Ancak profesyonel kamp tecrübelerinize başvururken ücretsiz bir konaklama tercih ediyorsanız düzlük bölgelere çadırınızı kurabilirsiniz. Aynı zamanda gününüzün büyük bir çoğunluğunu ücretli tesislerin sunmuş olduğu plajda şezlong ve şemsiye imkânlarından faydalanarak geçirebilir ve gün sonunda ücretsiz kamp alanında sakin bir konaklama imkânı bulabilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlamadan gelirseniz de bölgede bulunan restoran ve büfelerde yeme-içme gibi temel ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Adres: Eşelek/Gökçeada/Çanakkale

Kamp Olanakları: Restoran, su, tuvalet, plaj, duş, market, elektrik bağlantısı, yakacak odun, ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Kefalos Plajı kamp alanı için tıklayın

 

8 – Yıldızköy Arkadia Kamp Alanı – Gökçeada

yildizkoy-arkadia-kamp-alani
Yıldızköy Arkadia Kamp Alanı

Yıldızköy Arkadia kamp alanı, Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine bağlı Kaleköy sınırları içerisinde yer alıyor. Doğal güzellikleriyle görenleri hayran bırakan özel işletme kamp misafirlerine unutulmaz anılar vadediyor. Özel kamp işletmesi Gökçeada Sualtı Milli Parkı sahasına oldukça yakın konumda bulunuyor. Bu sayede keyifli başladığınız bir günü birbirinden eğlenceli aktivitelerle taçlandırabilirsiniz. Üstelik bölgede misafirlere sportif aktiviteler sunmak adına özel trekking parkuru da bulunur. Böylece keyifli adımlar atarken vücut sağlığını da koruyabilirsiniz. Yıldızköy Arkadia kamp alanında misafirlere çadır konaklama imkânı sunulur. Üstelik ziyaretçileri ev konforunda hissettirmek adına ortak kullanım bölgesinde tuvalet, banyo, bulaşıkhane, mangal alanı, mutfak ve oturma bölgesi bulunur. Bunun yanı sıra günlük ihtiyaçlarınız yarıda bırakmamak adına işletmede elektrik, sıcak su, internet gibi hizmetler sunulur. Böylece günlük hayat rutinlerini tatilde de yarım bırakmanız gerekmez. Yıldızköy Arkadia kamp alanına Gökçeada-Kaleköy arası hizmet veren servis ya da taksi ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra özel araç ya da motor ile de bölgeye kısa sürede varabilirsiniz.

Adres: Kaleköy/Gökçeada/Çanakkale

Telefon: +90 (286) 887 28 46

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, masalar ve banklar, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, TV bağlantısı, merkezi kamp ateşi, bulaşık yıkama alanı, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, bisiklet, rahatlama, gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: $

Şahsi Çadır (Kahvaltısız)

  • 11 Mayıs - 15 Haziran arası: 70 TL
  • 15 Haziran - 15 Temmuz arası: 85 TL
  • 15 Temmuz - 25 Temmuz arası: 100 TL
  • 25 Temmuz - 1 Eylül arası: 85 TL
  • 1 Eylül itibarı ile 70 TL

Kamp Çadırı (Yatak ve Nevresim)

  • 11 Mayıs - 15 Haziran arası kahvaltısız: 100 TL / kahvaltılı: 135 TL
  • 15 Haziran - 15 Temmuz arası kahvaltısız: 115 TL, kahvaltılı 155 TL
  • 15 Temmuz - 25 Temmuz arası kahvaltılı: 165 TL
  • 25 Temmuz - 1 Eylül arası kahvaltılı: 150 TL
  • 1 Eylül itibarı ile kahvaltısız 100 TL / kahvaltılı 140 TL

Çalışma Periyodu: Full

Yıldızköy Arkadia kamp alanı için tıklayın

 

9 – Laz Koyu Kamp Alanı – Gökçeada

laz-koyu-kamp-alani
Laz Koyu Kamp Alanı

Gökçeada’ya gelirken uzun süre unutamayacağınız bir plaja tanıklık etmek isterseniz rotanızı Laz Koyu kamp alanına çevirmelisiniz. Laz Koyu, bölgenin en temiz ve düzenli plajına ev sahipliği yapıyor. Temiz ve bakımlı sahil boyu sayesinde özellikle çocuklu aileler tarafından sezon boyunca ilgi görür. Ancak bölgeye ulaşım imkânı biraz kısıtlı. Laz Koyu’na özel araç ile gelmek için ada merkezinden ayrıldıktan sonra Şahinkaya Köyü’nü geçip Tepe Köyü istikametine gelmeden sola dönmeniz gerekir. Ancak kalan yol epey topraklıdır. Bu nedenle zorlu yolu oldukça dikkatli bir biçimde kat etmeniz gerekir. Koyun zorlu yolu toplu taşıma ile ulaşım imkânını ortadan kaldırır. Plaj çevresinde konaklama boyunca ihtiyaç duyacağınız wc, soyunma kabini, şezlong, şemsiye, duş ve elektrik gibi imkânları bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra sahil noktasına çadır kurmak isterseniz de 60 TL’lik bir ücret vermeniz gerekir. Tesiste 2 şezlong ve 1 şemsiyenin ortalama fiyatı 30 TL olarak belirlenmiştir. Tesisin talep ettiği ücreti vererek oldukça konforlu ve güvenli bir kamp tatili geçirebilirsiniz. Günlük yeme-içme ihtiyaçlarınızı da tesisin hizmetlerinden faydalanarak kolayca giderebilirsiniz.

Adres: Dereköy Köyü Yolu, Gökçeada/Çanakkale

Kamp Olanakları: Restoran, su, tuvalet, plaj, duş, market, elektrik bağlantısı, buzdolabı, otopark, yakacak odun, ağaçlık alan.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır kurmak: 60 TL
  • 2 şezlong ve 1 şemsiyenin ortalama fiyatı: 30 TL

Çalışma Periyodu: Full

Laz Koyu kamp alanı için tıklayın

 

10 – Gökçeada Surf Inn – Gökçeada

gokceada-surf-inn
Gökçeada Surf Inn

Kite Surf tutkunları tarafından hayata geçirilen Gökçeada Surf Inn işletmesinde macera dolu bir kamp tatili yapabilirsiniz. Özel kamp işletmesi Kefalos Plajı’nın hemen yanında denize sıfır konumda bulunuyor. Kamp alanına özel aracınızla gelmek isterseniz Gökçeada merkezi üzerinden Eşelek Köyü yönü ve Tuz Gölü-Kefalos Plajı istikametinde ilerleyerek tesise ulaşım sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bölgeye toplu taşıma araçlarıyla gelmek için ada merkezinden minibüs seferlerini tercih edebilirsiniz. Lüks bir deneyimden ziyade konforu birinci plana koyan Surf Inn işletmesinde çadır, karavan ve bungalov konaklama imkânı sunuluyor. Tesiste günlük ihtiyaçlarınızı kamp sınırları içerisinde karşılayabilmeniz için elektrik bağlantısı, wc, duş, sıcak su, internet bağlantısı, restoran, plaj, şemsiye, şezlong, ücretsiz otopark ve soyunma kabinleri bulunuyor. Balıkçılık ve yüzmenin bir tutku olarak benimsendiği tesiste birçok aktiviteyi de deneme fırsatı bulabilirsiniz. Tesisin sunmuş olduğu macera dozu yüksek aktiviteler; uçurtma sörfü, tüplü dalış, trekking, bisiklet turu, balıkçılık, gezi ve avcılık olarak sıralanır. Bu sayede hem konforlu hem de eğlenceli bir kamp tatili geçirebilirsiniz.

Adres: Çınarlı Mahallesi, Aydıncık mevki, Çınarlı Sk., Gökçeada/Çanakkale

Telefon: 0533 293 22 08

Kamp Olanakları: Su, elektrik, kimyasal imha noktası, karavan park alanı, tuvalet, masalar ve banklar, wifi, duş, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, TV bağlantısı, merkezi kamp ateşi, bulaşık yıkama alanı, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow, çadır, karavan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, sörf, bisiklet, rahatlama, gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: $$

  • Şahsi çadırla konaklama: 60 TL
  • Bungalov konaklama: 600 TL

İşletmenin güncel fiyat durumu sezona göre değişim gösterir. Gideceğiniz tarih için net bir fiyat bilgisi alırken işletmeyle iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Gökçeada Surf Inn kamp alanı için tıklayın

 

11 – Şen Kamping - Gökçeada

sen-kamping
Şen Kamping

Gökçeada sakinliğiyle ruhunuzu dinlendirebileceğiniz bir kamp tatili için adanın güneyinde konumlanan Şen Kamping’i tercih edebilirsiniz. Berrak bir denize doğru uzanan tesis Kefalos Plajı’na yürüme mesafesinde bulunuyor. Bu sayede yaz tatilinizde özgürce yüzmenin keyfini çıkartabilirsiniz. Düz bir zemin ve toprak alandan oluşan tesiste bungalov, karavan ya da çadır konaklaması yapabilirsiniz. Yüksek oksijeniyle büyüleyen beldede bir bungalov konaklaması yapmak dilediğiniz konforu sağlayacaktır. Bunun yanı sıra şahsi karavanınızla bölgeye gidebilirsiniz. Aynı zamanda şahsi çadırınız yok ise işletmenin kiraladığı özel çadırlardan faydalanabilirsiniz. Tesise ulaşım özellikle ada çevresinde oldukça kolay biçimde sağlanır. Toplu taşıma aracı ile bölgeye gelecekseniz otobüs ve minibüs gibi düzenli ulaşım hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra özel aracınızla geliyorsanız Eşelek Köyü istikametinde ilerledikten sonra Kefalos Plajı istikametine doğru giderek bölgeye ulaşabilirsiniz. Tesise adım attıktan sonra günlük birçok ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz hizmetlerle karşılaşabilirsiniz. Denize sıfır konumda bulunan işletmede; şezlong, şemsiye, wc, elektrik, internet bağlantısı, duş, restoran, plaj ve TV imkânları sunuluyor. Aynı zamanda aileler için çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri oyun alanları da bulunuyor.

Adres: Aydıncık Plajı, Gökçeada/Çanakkale

Telefon: (0286) 898 10 20

Kamp Olanakları: Su, elektrik, çocuk parkı, TV bağlantısı, kimyasal imha noktası, karavan park alanı, tuvalet, masalar ve banklar, wifi, duş, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, merkezi kamp ateşi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow, çadır.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, bisiklet, rahatlama, gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 50 TL 
  • Karavan konaklama: 100 TL 
  • Oda konaklama: 180 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Şen Kamping için tıklayın

 

Masmavi denizi ve doğal güzellikleriyle görenleri hayran bırakan Gökçeada’da yer alan ücretli ve ücretsiz kamp alanlarını sıraladık. Aradığınız bölgeyi rehberimizde bulamadıysanız Çanakkale kamp alanları sayfamıza yeniden göz atabilirsiniz. Tatilinize Ege’nin yemyeşil doğasında devam etmek isterseniz İzmir kamp alanları ya da Muğla kamp alanları yazılarımıza göz atabilirsiniz. Aynı zamanda unutulmaz bir Akdeniz tatili için de Antalya kamp alanları rehberimizi değerlendirebilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller dileriz!


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir