Fethiye kamp alanları | Fethiye’de 26 kamp alanı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde; ücretli-ücretsiz bungalov evler, karavan park ile kiralama ve çadır kamplarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-04-17
Fethiye kamp alanları | Fethiye’de 26 kamp alanı

Yıl boyu iş stresi ve yaşam koşuşturması derken kendimizi yorgun bir hâlde bulabiliyoruz. İşte bu yorgun vakitlerde biraz olsun motivasyonumuzu artıracak düşüncelerden biri de tatil fikri. Tatil sezonunda rotanızı belirlemek, çantanızı hazırlamak ve yola çıkmak yorgunluğumuzu bir anda yok ederek enerjik olmamızı sağlıyor. Üstelik özgür ve macera sever bir ruha sahipseniz hayalini kurduğunuz tatili oluşturan noktalardan biri de kamp tatili. Çadır, tiny house, bungalov ve karavan gibi konaklama türlerinin söz sahibi olduğu kampçılıkta hem doğa ile baş başa kalıyor hem de ruhunuzu dinlendirecek kıymetli vakitler bulabiliyorsunuz. Yaz için rotanızı Türkiye’nin batısına doğru çevirdiyseniz mutlaka önereceğimiz noktalardan biri de Fethiye. Muğla’nın Fethiye ilçesinde mavi ve yeşilin muhteşem birleşimi beraberinde unutulmaz bir manzaraya ev sahipliği yapıyor. Üstelik kamp bölgelerinde konaklarken yüzme, dalış ve olta balıkçılığı gibi birçok aktiviteyi deneme imkânı bulabiliyorsunuz. Şehrin güzide noktalarından biri olarak Likya Yolu üzerinde trekking yapabilme şansına dâhi sahipsiniz. Daha önce Muğla şehri için kapsamlı bir Muğla kamp alanları rehberi hazırlamış ve birbirinden kıymetli 27 kamp alanını listelemiştik. Bugün biraz daha derinlere iniyor ve Fethiye kamp alanları incelemesi yapıyoruz. Çadır, çanta, uyku matı, bisiklet ve kamp lambası gibi tüm eşyalarınız hazırsa, gelin birlikte değerlendirelim.

 

1 – Bağ Camp Kabak – Fethiye

bag-camp-kabak
Bağ Camp Kabak

Kabak Koyu’nun en göz alıcı konumlarından birinde kamp yapmak istiyorsanız rotanıza Bağ Camp Kabak tesisini ekleyebilirsiniz. Masmavi bir denizi ayaklar altına seren manzarasıyla adeta büyüleyen tesiste hem çadır hem de karavan konaklaması yapabilirsiniz. Doğayla iç içe ruhunuzu dinlendireceğiniz işletmede arzunuza göre şahsi çadırınızı kurabilir ya da işletmenin müşteriler için tahsis etmiş olduğu çadırları kiralayabilirsiniz. Gürültüden uzak, sessiz ve sakin bir konaklama imkânı sunan işletmede uzun zamandır hissetmediğiniz kadar huzurlu ve konforlu hissedebileceksiniz. Misafirlerine karavan konaklama imkânı da sunan kamp işletmesine toplu taşıma ya da özel araçlar ile gelebilirsiniz. Doğa ile iç içe konaklama imkânı sunan tesiste kendinizi adeta şehir hayatından soyutlanmış hissedebilirsiniz. Yemyeşil bir doğa ve bol oksijen içerisinde yapacağınız organik tarım faaliyetleri de kendinizi doğa ile bütünleşmiş hissetmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda işletmenin misafirler için sunmuş olduğu; wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, restoran, otopark, mutfak ve yürüyüş parkurlarının keyfini çıkartabilirsiniz.

Adres: Faralya mahallesi kabak caddesi no:34, Fethiye/Muğla

Telefon: 0532 553 04 48

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, karavan park alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), dalış, olta balıkçılığı, yoga, gezi, trekking, voleybol.             

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 120 TL
  • Şahsi çadır kurma: 30 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere 90 TL)

Çalışma Periyodu: Full

Bağ Camp Kabak kamp alanı için tıklayın

 

2 – Deep Ocean Camping – Fethiye

deep-ocean-camping
Deep Ocean Camping

Muğla’nın Fethiye ilçesinde konumlanan Deep Ocean Camping, rüya gibi bir tatile imza atacağınız nezih kamp alanı. Butik bir tatil konseptini benimseyen özel işletmede farklı konaklama imkânlarına ulaşırken çeşitli aktivitelerin tadını çıkartabilirsiniz. Deep Ocean Camping işletmesinde farklı konaklama isteklerine hitap eden çadır, karavan ve bungalovlar bulunur. Arzunuza göre özel çadır alanında konaklayabilir ya da panoramik ve standart bungalov tiplerini deneyimleyebilirsiniz. Kamp alanında sabah ve akşam yemeği fiyata dâhil ücretsiz biçimde sunulur. Ocean Camping 12 yaş üzeri ziyaretçilere hizmet verir. İşletmeye arkadaş ve sevdiklerinizle ziyaret edebilirsiniz. Üstelik kamp alanında Maira ve Niks adında 2 dişi labrador köpeği bulunur. Siz de minik dostunuzla birlikte kamp alanını ziyaret edebilirsiniz. Deep Ocean özel kamp işletmesinde misafirleri ev konforunda hissettirmek üzere wc, banyo, sıcak duş, wifi, balkon, dolap ve klima hizmetleri bulunur. 

Adres: Uzunyurt / Faralya Mahallesi Kabak Mevki No: 34/1 Fethiye- Muğla

Telefon: +90 552 230 76 87

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, mescid, havuz, kapalı oyun tesisleri, çocuk parkı, voleybol alanı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), yüzme (havuz), yamaç paraşütü, dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, voleybol.             

Fiyat Aralığı: $$$

  • Tesisin bungalow konaklama ücretleri ev tipine göre 1700 ve 2500 TL arasında değişir. Detaylı bilgi için iletişim numaraları üzerinden arayabilir ya da web sitesinden rezervasyon talebinde bulunabilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Deep Ocean Camping için tıklayın

 

3 – Pusula Bungalow – Fethiye

pusula-bungalow
Pusula Bungalow

Fethiye’nin incisi Kayaköy’de hem romantik hem de huzurlu bir balayı tatili için Pusula Bungalow’u tercih edebilirsiniz. Tunç Aksu isimli gezgin tarafından hayata geçirilen tesiste konforlu bungalow konaklamasının yapıldığı huzurlu bir ortam vadediyor. Her türlü hizmetin karşılandığı ve kaliteli konaklama imkânının sunulduğu Pusula Bungalow’da kusursuz bir serpme köy kahvaltısı ile güne lezzetli başlangıçlar yapabilirsiniz. Pusula Bungalow'un özenle tasarlanan bungalowları bölgeye özel kokulu sedir ağaçlarından imal edilmiş. Dolayısıyla astım başta olmak üzere birçok hastalığa bir şifa gibi gelecek bir mimaride konaklama şansı bulabiliyorsunuz. Aynı zamanda otelin etrafında bulunan ağaçlar, şehir gürültüsünden izole bir ortam yaratılmasına yardımcı olur. Bu sayede vücut ve zihin yorgunluğunuzu atacağınız huzurlu bir konaklama geçirebilirsiniz. 

Adres: Kayaköy, Kuyubaşı Karayaka sokak no:9 Fethiye/Muğla

Telefon: +90 530 283 19 07

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, restoran, ortak oturma alanı, TV bağlantısı.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow, ATV.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (havuz), yamaç paraşütü, dalış, olta balıkçılığı, off road, gezi, trekking, voleybol.             

Fiyat Aralığı: $$$

Balayı otelinin farklı tatil paketlerine dair fiyat bilgisini öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Pusula Bungalow için tıklayın

 

4 – Cennet Camping – Fethiye

cennet-camping
Cennet Camping

Muğla’nın Fethiye ilçesinde saklı kalmış bir cennetin izini sürmek isterseniz kamp tatilinizde Cennet Camping’i tercih edebilirsiniz. Benzersiz bir doğanın izlerini yansıtırken kuş cıvıltılarıyla ruhunuzu dinlendirecek tesis, Likya Yolu üzerinde bulunuyor. Yerleşim yerlerine uzak konumda yer alan Cennet Camping’e ulaşımda birtakım problemler yaşayabilirsiniz. Tesise özel araç ya da toplu taşıma ile gelmek mümkün değil. Likya Yolu istikametini bir trekking rotası olarak belirlediyseniz yürüyüşünüzün bir noktasında bölgeye uğrayabilirsiniz. Aynı zamanda Kabak Koyu istikametinden hareket eden teknelerle ortalama bir ücret karşılığında tesise ulaşım sağlayabilirsiniz. Tesise vardıktan sonra ihtiyacınız olan birçok hizmeti bulabileceksiniz. Cennet Camping’te tesis misafirlerine; wc, duş, sıcak su, elektrik, ortak kullanım mutfak, dinlenme alanları, ateş yakılabilir alan, restoran ve yürüyüş parkurları sunulur. 

Adres: Karaağaç, Alınca Mevkii, Cennet Koyu Cd., Fethiye/Muğla

Telefon: 05443528755

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, kano, rahatlama, yüzme (deniz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, voleybol.             

Fiyat Aralığı: $$

Fiyat Bilgisi Temmuz 2022

Cennet Camping’te 2022 yılı Temmuz ayı için alınan fiyat bilgisine göre şahsi çadır ile konaklama ücreti sabah kahvaltısı, akşam yemeği dâhil olmak üzere 400 TL olarak belirlenmiştir. Şahsi çadırınız yok ise işletmenin tahsis ettiği çadırları kiralayarak kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere 450 TL'ye konaklayabilirsiniz. Cennet Camping'te misafirler için bir adet bungalov da bulunuyor. Ancak yoğun sezonlarda bungalov müsaitliği ve fiyat bilgisi için iletişime geçebilirsiniz. Tesise ait verilen fiyat bilgisi gelecek sezonlarda değişim gösterebilir. Güncel fiyat politikası ve müsait vakitler hakkında bilgi sahibi olmak için işletmeyle iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Cennet Camping için tıklayın

 

5 – Darboğaz Fethiye Kamp Alanı – Fethiye

darbogaz-fethiye-kamp-alani
Darboğaz Fethiye Kamp Alanı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan Darboğaz Koyu kamp alanı sessiz ve sakin bir konaklama imkânı sunuyor. Gürültüden uzak ve gözlerden ırak bir kamp tatili istiyorsanız rotanızı Darboğaz kamp alanına çevirebilirsiniz. Ücretsiz kamp bölgesi Muğla şehir merkezine 154 km, Fethiye’ye ise 25 km uzaklıkta yer alıyor. Ancak koya direkt kara yolu ile ulaşmanız pek mümkün değil. Koya yaklaştıktan sonra aracınızı bırakıp kalan yolu 1 km uzunlukta yürüyebilirsiniz. Toplu taşıma ile geliyor ya da yürümek istemiyorsanız arada bir koyu ziyaret eden tekneler aracılığıyla bölgeye ulaşabilirsiniz. Gemiler Adası ve Babadağ manzarasına bakan Darboğaz kamp alanı çevresinde herhangi bir özel işletme bulunmuyor. Bu nedenle günlük ihtiyaçlarınızın büyük çoğunluğunu yolda karşılamanız gerekebilir. Aynı zamanda kamp alanı yakınında bulunan yerleşim yerlerinde büfe ve marketlerden yeme-içme ihtiyacını giderebilirsiniz. Tuvalet ve duş gibi ihtiyaçlar için de profesyonel kamp tecrübelerinizden faydalanabilir ya da portatif kamp ekipmanları edinebilirsiniz.

Adres: Kayaköy/Fethiye/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, yoga, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Darboğaz Fethiye kamp alanı için tıklayın

 

6 – Kestep Sanat ve Yaşam Kampı – Fethiye

kestep-sanat-ve-yasam-kampi
Kestep Sanat ve Yaşam Kampı

Doğanın sessizliğinde dinlenirken sanat atölyeleriyle ruhunuzu tatmin edebileceğiniz bir kamp tatili için Kestep Sanat ve Yaşam Kampını tercih edebilirsiniz. Özel kamp işletmesi Muğla’nın Fethiye ilçesinde konumlanır. Şehir merkezine 125 km’lik bir mesafesi bulunan kamp alanına arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda işletmenin kolay konumu ve geniş arazisi karavan konaklaması için de uygundur. Kestep Sanat ve Yaşam Kampında sanatsal düşüncenin keyfini sürerken birçok ihtiyacınızı da giderme fırsatı bulabilirsiniz. İşletmede günlük yeme-içme ihtiyacınızı karşılamak üzere restoran ve bar bulunur. Ancak yemeğinizi kendiniz yapmak isterseniz de işletmenin ortak alan kullanımına açmış olduğu mutfaktan faydalanabilirsiniz. İşletmede herhangi bir market bulunmadığı için ihtiyacınız olan besinleri temin ederek bölgeye gelmeniz gerekir. 

Adres: Patlangıç, 357. Sk. No:1, Fethiye/Muğla

Telefon: +905315522732

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, kimyasal imha noktası, TV bağlantısı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow, karavan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, kano, rahatlama, yüzme (nehir), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 50
  • Bungalow konaklama: 130 TL

Çalışma Periyodu: Full

Kestep Sanat ve Yaşam Kampı için tıklayın

 

7 – Kabak Natural Life – Fethiye

kabak-natural-life
Kabak Natural Life

Kabak Natural Life’de konaklarken muhteşem bir manzara karşısında büyülenirken sessizliğin keyfini çıkartabilirsiniz. İlçe merkezine bir saatlik mesafede yer alan kamp alanına gelmek için Fethiye Otogarı çevresinden iki saatte bir kalkan Faralya-Kabak dolmuşlarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda koya özel araç ile de ulaşım sağlayabilirsiniz. Ancak kamp alanı karavanlar için uygun değildir. Doğadan ilham alarak dekore edilmiş kamp alanında arzunuza göre taş bungalov evlerde konaklayabilir ya da çadır kampının keyfini çıkartabilirsiniz. Kabak Natural Life Camping’i diğer kamp alanlarından ayıran en önemli özellik doğada var olan malzemeler ya da maddelerin dönüştürülmesiyle tasarlanmış olması. Kampın misafirler için özenle hazırladığı bungalov evlerde kapı kolları doğal ağaç dallarından yapılır. Bunun yanı sıra işletmede geri dönüşümü sağlayan çeşitli atık kutuları da bulunur. Bu sayede doğanın özel kaynaklarını korurken huzurlu ve mutlu bir kamp tatili yapabilirsiniz. 

Adres: Kabak Koyu no40, Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 642 11 85

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, TV bağlantısı, yakacak odun, açık havuz, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (havuz), yüzme (deniz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, yoga, voleybol.             

Fiyat Aralığı: $$$

  • Tesisin güncel fiyat bilgisi için iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Kabak Natural Life için tıklayın

 

8 – Kelebekler Vadisi Kamp Alanı – Fethiye

kelebekler-vadisi-kamp-alani
Kelebekler Vadisi Kamp Alanı

Macera dozu yüksek ve özgür ruhlara hitap eden bir kamp tatili deyince ilk akla gelen noktalardan biri Kelebekler Vadisi’dir. Bölge özellikle kamp sezonunda sırt çantasını takıp gezen kamp severlerin gözdesi hâline gelmiştir. Kelebekler Vadisi kamp alanı çevresinde konforlu bir çadır konaklaması sunacak birden çok düzlük alan bulunuyor. Arzunuza göre çadırınızı düzlük alan ya da bembeyaz kumların berrak denize uzandığı sakin sahil şeridine kurabilirsiniz. Kelebekler Vadisi kamp alanı çevresinde konaklama ücreti yaklaşık 90 TL. Bölgeye geldiğiniz andan itibaren görevliye konaklama ücretini tahsil etmeniz gerekir. Ancak tesiste sunulan konaklama ücretine hiçbir hizmet dâhil değildir. Bölgede yeme-içme gibi şahsi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılamanız gerekir. Bölgede konaklarken yiyecek ihtiyaçlarınız için yolda dayanıklı besinler satın alabilir ya da sosyal tesislerin restoran ve büfe hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Adres: Uzunyurt, Fethiye/Muğla

Kamp Olanakları: Su, yakacak odun, restoran, ağaçlık alan, plaj, market, masalar ve banklar, tuvalet, merkezi kamp ateşi, duş, elektrik, ortak oturma alanı, internet bağlantısı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, yoga, rahatlama, gezi, trekking.

Fiyat Aralığı: $

  • Kişi başı yaklaşık 90 TL

Çalışma Periyodu: Full

Kelebekler Vadisi kamp alanı için tıklayın

 

9 – Shiva Camp – Fethiye

shiva-camp
Shiva Camp

Huzurlu bir doğada konaklarken hem beden hem ruhunuzu tatmin edecek aktiviteleri deneyimlemek için Shiva Camp’ı tercih edebilirsiniz. Doğanın mucizelerini sunan tesiste arzunuza göre kendi çadırınızda özgürce konaklayabilir ya da işletmenin misafirler için tahsis etmiş olduğu çadırları kiralayabilirsiniz. Huzurlu bir ortamda konfordan vazgeçemezseniz de konaklamak için ahşap bungalov yapıları tercih edebilirsiniz. Kabak Koyu’nun saklı cennetlerinden biri olan Shiva Camp’a ulaşmak için toplu taşıma ya da özel araç tercihinde bulunabilirsiniz. İşletmeye özel araç ile geliyorsanız Faralya istikametine ulaştıktan sonra tesis tabelalarını takip edebilirsiniz. Üstelik işletmede özel araçlarınız için bir otopark da bulunuyor. Kamp bölgesine toplu taşıma ile gelecekseniz de Faralya istikametine giden minibüsleri kullanabilirsiniz. Tesiste konaklarken sıcak su, bar, restoran, wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, otopark ve açık havuz gibi hizmetlere ulaşabilirsiniz. 

Adres: Faralya Mahallesi Kabak Koyu No: 41

Telefon: +90 252 642 1050

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, açık havuz, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow, tekne.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yamaç paraşütü, off road, yüzme (havuz), yüzme (deniz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, yoga, voleybol.             

Fiyat Aralığı: $$$

  • Çadır konaklama iki kişilik: 250 TL
  • İki odalı ahşap ev konaklama: 700 TL
  • Standart oda konaklama: 400 TL
  • Deluxe oda konaklama: 500 TL

Çalışma Periyodu: Full

Shiva Camp için tıklayın

 

10 – Kabak Valley Camp – Fethiye

kabak-valley-camp
Kabak Valley Camp

Şehir gürültüsünden uzaklaşıp muhteşem bir doğa ile baş başa kalacağınız tatil için rotanıza Kabak Valley Camping’i mutlaka eklemelisiniz. Fethiye’nin Faralya bölgesinde bulunan özel kamp işletmesi misafirlerin kendini konforlu ve huzurlu hissedebilmesi için çeşitli konaklama imkânları sunar. Şehir merkezinden toplu taşıma ya da özel araç ile yaklaşık 2 saat içerisinde ulaşabileceğiniz işletmede tercihinize göre lüks/standart bungalov ya da çadır konaklaması yapabilirsiniz. Kabak Valley Camping’te misafirler için özenle tasarlanan bungalov tiplerinde şahsi duş ve wc gibi olanaklar bulunur. Bunun yanı sıra işletmenin özel oda tipi çadırlarında konaklarken de ortak wc ve duş hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. İşletmenin özel üç öğün yemek servisinin çıktığı restoranı ve büfesi bulunur. Bu sayede gün içerisinde yeme-içme ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda özel kamp işletmesi elektrik, sıcak su, otopark ve internet bağlantısı gibi hizmetleri konaklama ücretine dâhil olarak ziyaretçilerine sunar.

Adres: Kabak Koyu Fethiye, Kabak, Muğla

Telefon: +90 252 642 10 27

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, yoga, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

20 Mart - 20 Nisan

  • Lüks bungalov: 175 TL
  • Standart bungalov: 150 TL
  • Çadır kiralama: 130 TL
  • Şahsi çadır: 100 TL.

20 Mayıs - 20 Eylül

  • Lüks bungalov: 225 TL
  • Standart bungalov: 200 TL
  • Çadır kiralama: 130 TL
  • Şahsi çadır: 100 TL.

20 Eylül- 20 Mart

  • Lüks bungalov: 150 TL
  • Standart bungalov: 125 TL
  • Çadır kiralama: 130 TL
  • Şahsi çadır: 100 TL.

Çalışma Periyodu: Full

Kabak Valley Camp için tıklayın

 

11 – Aktaş Beach Camping – Fethiye

aktas-beach-camping
Aktaş Beach Camping

Yemyeşil bir ormana kapıları açarken denize sıfır konumuyla büyüleyen Aktaş Beach Camping’te hayalini kurduğunuz kamp tatilini yapabilirsiniz. Aktaş Beach Camping’e ulaşım da oldukça kolay. Tesise gelirken Ölüdeniz istikametini geçip Faralya’ya ulaştıktan sonra tabelaları takip edebilirsiniz. İşletmeye hava yolu ile gelmek isterseniz de Dalaman Havalimanında sunulan servis hizmetlerini kullanabilirsiniz. Aktaş Beach Camping’te huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmeniz için her türlü hizmet sunuluyor. Tesiste konaklarken; sıcak su, tuvalet, duş, plaj, internet bağlantısı, elektrik, restoran ve servis hizmeti gibi her türlü imkâna ulaşabilirsiniz. Tesise gelirken yanınızda besin getirmenize gerek kalmıyor. Aktaş Beach Camping’in birbirinden güzel lezzetlerin sunulduğu restoranı sayesinde sabah öğle ve akşam yemeklerini lezzetli öğünlerle karşılayabiliyorsunuz. Restoranda sunulan yemekleri muhteşem bir manzara karşısında yerken kendinizi çok özel hissedebileceksiniz.

Adres: Faralya Mah Kızılcakaya Mevkii/Fethiye Muğla

Telefon: +05302003730

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, restoran, mutfak, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır konaklama kişi başı: 140 TL
  • Şahsi çadırla konaklama: 70 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Aktaş Beach Camping için tıklayın

 

12 – Caliente Bungalow – Fethiye

caliente-bungalow
Caliente Bungalow

Doğanın muhteşem güzelliklerini keşfederken unutulmaz anılar biriktireceğiniz bir tatil için Caliente Bungalow tesisini rotaya ekleyebilirsiniz. Kabak Koyu’nda yer alan tesis, tatilinde sessiz ve sakin bir bölge arayanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Tesiste misafirler için özgür ruhlara hitap eden bir çadır konaklaması ve ev konforunu aratmayan bungalov yapılar sunuluyor. İşletmede kendinizi ev konforunda hissetmenizi sağlayan hizmetlerden biri de yemekler. Caliente Bungalow’a gitmek için arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç kullanabilirsiniz. Toplu taşıma ile gitmek için Fethiye ilçe otogarından kalkan Faralya minibüslerini kullanmanız gerekiyor. Tesisin misafirler için sunmuş olduğu hizmet politikasında; sıcak su, duş, wc, internet bağlantısı, bar, elektrik, klima, ortak kullanım alanları ve restoran bulunuyor. Bu sayede ihtiyaçlarınızı karşılamak için tesisin hizmetlerini kolayca kullanabiliyorsunuz. 

Adres: Faralya mahallesi kabak mevkii no 55, FETHİYE/Muğla

Telefon: 0544 952 73 74

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, restoran, mutfak, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, açık havuz, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (havuz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 60 TL
  • Bungalow konaklama: 150 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Caliente Bungalow için tıklayın

 

13 – Katrancı Koyu Tabiat Parkı – Fethiye

katranci-koyu-tabiat-parki
Katrancı Koyu Tabiat Parkı

Fethiye’nin görenleri yalnızca büyülemekle kalmayıp unutulmaz anılara sahip olmasını sağlayan Katrancı Koyu Tabiat Parkını mutlaka ziyaret etmelisiniz. Bölgeye gittiğinizde doğal güzelliklerle büyülenmekle kalmayıp aynı zamanda çadır ve karavan kampı da kurabileceksiniz. Dilerseniz yemyeşil bir doğada çadır kurduğunuz unutulmaz bir kamp tatili yapabilir ya da ailenizle mangalın tadını çıkartacağınız benzersiz bir anıya imza atabilirsiniz. Katrancı Koyu Tabiat Parkı içerisinde günlük ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilmeniz için büfe, restoran ve kafeterya gibi bölgeler bulunuyor. Tesisin sunmuş olduğu imkân sayesinde yorucu ve keyifli bir günün ardından benzersiz tatların keyfini doyasıya çıkartabilirsiniz. Aynı zamanda çadır kampı yapanlar için tesis; elektrik, internet bağlantısı, wc, duş, çeşme, sıcak su, buzdolabı, market ve soyunma kabini gibi imkânlar da sunuyor. 

Adres: Yanıklar Mh. Muğla Cad No:79 Katrancı Koy​u Tabiat Parkı Feth​iye/MU​ĞLA

Telefon: 0252 633 ​63 67

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, restoran, mutfak, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, market, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Şahıs Giriş Ücreti: 9 TL
  • Otomobil 27 TL
  • Minibüs: 81 TL
  • 4 Kişi çadır kamp ücreti: 55 TL
  • Karavan yeri: 65 TL
  • Mangal kiralama kömürlü 15 TL - Kömürsüz 10 TL

Çalışma Periyodu: Full

Katrancı Koyu Tabiat Parkı için tıklayın

 

14 – Yerdeniz Kamp – Fethiye

yerdeniz-kamp
Yerdeniz Kamp

Fethiye’ye gelmişken Kabak Koyu çevresinde kamp yapmak isterseniz mutlaka Yerdeniz Kamp işletmesini ziyaret etmelisiniz. Tesis; Kelebekler vadisine 9,8 km, Ölüdeniz’e 18,1, km, Fethiye merkeze ise 33,2 km’lik bir mesafede yer alıyor. Olabildiğince geniş bir düzlükte kurulan kamp alanına dilerseniz kendi çadırınızı kurabilir dilerseniz de bungalov evlerde konaklayabilirsiniz. Şahsi çadırınız olmasa da tesisin misafirlerine tahsis ettiği çadırları kiralayabilirsiniz. Yerdeniz Kamp tesisine ulaşım oldukça kolay. Bölgeye arzunuza göre minibüs, özel araç, motor ya da hava yolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Tesise giderken dışarıdan yiyecek ve içecek kabul edilmediğini bilmeniz gerekiyor. İşletmede konaklama ücretine dâhil olarak açık büfede sabah ve akşam oldukça lezzetli yemekler sunuluyor. Bunun yanı sıra kamp alanında wc, duş, sıcak su, elektrik, internet bağlantısı ve ücretsiz otopark gibi imkânlara da ulaşabiliyorsunuz.

Adres: Uzunyurt Mah, Kabak Koyu Ölüdeniz-Faralya, Fethiye/Muğla

Telefon: +90 (534) 706 60 31

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, plaj, duş, buzdolabı, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow, tekne.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, kano, yüzme (havuz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Tesisin güncel fiyat bilgisini öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Yerdeniz Kamp için tıklayın

 

15 – Ömer Eşen Tabiat Parkı – Fethiye

omer-esen-tabiat-parki
Ömer Eşen Tabiat Parkı

Fethiye Günlüklü’de bulunan Ömer Eşen Tabiat Parkında çam ormanları ve masmavi denizin çevrelediği muhteşem bir doğaya şahit olabilirsiniz. Özel bir işletme tarafından faaliyetleri sürdürülen Tabiat Parkında kendinizi büyükşehrin yorucu gürültüsü ve yoğun yaşam streslerinden izole olmuş hissedebilirsiniz. Kolay ulaşım imkânı sayesinde bölgeye kısa sürede varabilirsiniz. Şehir hayatından izole olurken ruhunuzu dinlendirebilmeniz için tesiste her türlü imkân bulunmakta. Benzersiz bir manzaranın tadını çıkartacağınız Tabiat Parkında arzunuza göre çadır ya da özenle dekore edilmiş kır evlerinde konaklayabilirsiniz. Tesis bünyesinde günlük ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabilmeniz için her türlü imkân sunuluyor. Bölgede konaklarken gün içerisinde çay bahçesi, büfe, kır lokantası, seyir terası, soyunma kabini, sosyal tesisler, iskele, orman köşkü, çeşme, wc, etkinlik alanı, internet bağlantısı ve elektrik gibi birçok imkâna ulaşabilirsiniz. Üstelik tesis imkânlarından faydalanabilmeniz için küçük bir giriş ücreti ödemeniz yeterlidir.

Adres: İnlice, Fethiye/Muğla

Telefon: 03122075000

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, plaj, buzdolabı, restoran, çocuk parkı, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, market, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Şahıs 8 TL
  • Öğrenci 4 TL
  • Bisiklet 8 TL
  • Motosiklet 12 TL
  • Otomobil 24 TL
  • Minibüs 72 TL
  • Midibüs 120 TL
  • Otobüs 216 TL
  • 2 yataklı kır evi 350 TL
  • 4 yataklı kır evi 700 TL
  • 6 yataklı kır evi 1000 TL

Çalışma Periyodu: Full

Ömer Eşen Tabiat Parkı için tıklayın

 

16 – Mandala Camping – Fethiye

mandala-camping
Mandala Camping

Mandala Camping’te adından da anlaşılabileceği üzere etnik, özgür ve doğa ile bütünleşeceğiniz bir kamp tatiline adım atabilirsiniz. Kabak Koyundan vazgeçemeyenlerin adresi Mandala Camping’te büyüleyici bir doğa manzarası karşısında adeta kelimelerin yetersiz kaldığını hissedeceksiniz. Shiva Camp ile birleşik konumda bulunan Mandala Camping’e özel aracınız ya da toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Doğa ile bütünleşirken etnik duyguları tazeleyeceğiniz Mandala Camping’te çadır ve bungalov konaklaması yapabilirsiniz. Özgür ruhunuza ilaç gibi gelecek bir kamp tatili için çadırı tercih edebilirsiniz. Konfordan ödün vermek istemezseniz de işletme tarafından özenle tasarlanmış doğal bungalov evlerinde konaklayabilirsiniz. Kamp yapacağınız süre boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü gereksinimi tesis sınırları içerisinde bulabilirsiniz. Tesisin sunduğu imkânlar; sıcak su, elektrik, internet bağlantısı, wc, duş, açık havuz, piknik alanı, bahçe ve güneşlenme çimleri olarak genişler. Bu sayede birçok ihtiyaç ve isteğinize kısa sürede karşılık bulabilirsiniz.

Adres: Faralya Mah. Kabak Sok. No:124, Fethiye/Muğla

Telefon: 0506 681 17 81

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, otopark, duş, buzdolabı, restoran, mutfak, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır Konaklama: 110 TL
  • Bungalow Konaklama: 200 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Mandala Camping için tıklayın

 

17 – Reflections Camping – Fethiye

reflections-camping
Reflections Camping

Kelebekler Vadisi’nde hem vücut hem de ruhunuzu dinlendirirken güvenilir bir tesiste kamp yapmak isterseniz Reflections Camping’i tercih edebilirsiniz. Tesis, Kelebekler Vadisi konumunda bulunan en eski işletmeler arasında yer alıyor. Tesiste konaklarken arzunuza göre kendi çadırınızda kalabilir, çadır kiralayabilir ya da bungalov evleri tercih edebilirsiniz. İşletmenin sunduğu özel bungalov evlerinde temiz çarşaf ve battaniye gibi imkânlar mevcut. Tesisin konaklama için belirlemiş olduğu ücretler olabildiğince makul. Üstelik belirlenen konaklama ücretine kahvaltı ve akşam yemeği de dâhil. Misafirler için her türlü imkânın bulunduğu işletmede hizmette sınır tanınmıyor. Tesisin sunmuş olduğu hizmetler arasında; sıcak su, duş, elektrik, wc, internet bağlantısı, çadır matı, havlu, ortak oturma alanları, kamp ateşi alanı, mutfak, bar, 24 saat resepsiyon ve çamaşır yıkama hizmeti bulunuyor. 

Adres: Kabak Vadisi Fethiye-Muğla-Türkiye

Telefon: +90 252 642 1020

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, otopark, duş, buzdolabı, restoran, mutfak, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Şahsi çadırda konaklama: 105 TL
  • Çadır kiralama: 125 TL
  • Tek kişilik bungalov/toprak oda (ortak banyolu): 180 TL
  • Çift kişilik bungalov (ortak banyolu): 150 TL
  • Çift kişilik bungalov/toprak oda (özel banyolu): 190 TL

(Tesis konaklama fiyatlarına kahvaltı ve akşam yemeği dâhildir. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 7-12 yaş arası %50 indirimli ve 13 yaş ve üzeri normal fiyat olarak değerlendirilir.)

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Reflections Camping için tıklayın

 

18 – Zirkon Beach Camping – Fethiye

zirkon-beach-camping
Zirkon Beach Camping

Yolda vakit kaybetmeden tatile ulaşabileceğiniz bir kamp alanı arıyorsanız Zirkon Beach Camping tam size göre. Ulaşım sıkıntısının bulunmadığı Zirkon Beach Camping’te arzunuza göre bungalov, çadır ya da karavanınız ile konaklayabilirsiniz. Fethiye ilçe merkezine yürüme mesafesinde bulunan tesis, özel plajında konuklarına ücretsiz şezlong ve şemsiye imkânı da sunuyor. Mevkiden yana problem yaşamayacağınız tesise özel araç, motorlu taşıt, toplu taşıma ya da karavan ile kısa sürede gidebilirsiniz. Doğanın mucizelerini insanlarla buluşturan işletmede birçok hizmet de aynı anda sunuluyor. Tesiste konaklarken gün içerisinde wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, sıcak su, buzdolabı, bulaşık yıkama alanı, sahil pufu, şemsiye ve şezlong gibi hizmetlere ulaşabilirsiniz. 

Adres: Çiftlik mahallesi kumsal sokak Fethiye Türkiye

Telefon: 0532 494 48 48

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, otopark, duş, buzdolabı, karavan park alanı, restoran, mutfak, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, TV bağlantısı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), dalış, olta balıkçılığı, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Şahsi çadır kişi başı: 50 TL
  • Şahsi karavan: 100 TL
  • Glamping zirkon çadırı (3 kişilik) kişi başı: 85 TL
  • Tek kişi konaklama: 125 TL
  • Çift kişilik mini bungalow: 250 TL
  • 25 yaş altı çadır konaklama: 35 TL
  • Açık büfe kahvaltı: 25 TL

Çalışma Periyodu: Full

Zirkon Beach Camping için tıklayın

 

19 – Karagöz Ormanları Kamp Alanı - Fethiye

karagoz-ormanlari-kamp-alani
Karagöz Ormanları Kamp Alanı

Ege’nin huzurlu sularına kendinizi bırakırken şehirle bağınızı koparmak istemezseniz Karagöz Ormanları Kamp Alanı tam olarak size göre. Ücretsiz kamp alanı Muğla’nın Fethiye ilçesi sınırları içerisinde yer alır. Fethiye ilçe merkezine 7 km’lik bir mesafede bulunan kamp bölgesine toplu taşıma araçları ya da şahsi aracınız ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Bölgenin kolay bir ulaşım istikametinde olması özellikle yaz mevsiminde fazlasıyla rağbet görmesini sağlar. Antik mezarlıklara yakın bir konumda bulunan kamp bölgesi şehirleşmiştir. Bu nedenle kamp yaparken sessizliği tercih ederseniz sahil kenarını tercih edebilirsiniz. Ücretsiz kamp bölgesi çevresinde birden çok tesis bulunur. Gün içerisinde wc, elektrik ya da yeme-içme gibi ihtiyaçlarınızı çevreden karşılayabilirsiniz. 

Adres: Fethiye/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı, su, tuvalet, plaj, restoran, market, duş.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol, balık tutma, yüzme (deniz), dalış.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Karagöz Ormanları Kamp Alanı için tıklayın

 

20 – Yeşilvadi Doğa Park ve Kamp Alanı – Fethiye

yesilvadi-doga-park-ve-kamp-alani
Yeşilvadi Doğa Park ve Kamp Alanı

Kamp tatilinde vücudunuzu dinlendirirken adeta ruhunuzu yenileyecek bir terapi için Yeşilvadi Doğa ve Park kamp alanını tercih edebilirsiniz. Şehir gürültüsü ve karmaşasından izole olacağınız kamp bölgesinde yemyeşil ormanın yanında sesiyle rahatlatan bir nehir akıyor. Tesiste çadırınızı dilerseniz ırmağın yanına dilerseniz de çardak biçiminde alanlara kurabilirsiniz. Bölgede hiçbir şekilde telefon ya da internet bağlantısı bulunmuyor. Bu sayede şehir yaşamından izole ve doğa ile baş başa kalacağınız unutulmaz bir kamp tatili geçirebiliyorsunuz. Hırçın ırmağın sesiyle adeta büyülenirken kuş cıvıltıları eşliğinde benliğinizle baş başa kalabileceksiniz. Doğanın mucizeleriyle buluşurken şehir yaşamından izole olabileceğiniz kamp alanında birçok ihtiyacınızı kolay biçimde karşılayabiliyorsunuz. İşletme misafirler için wc, duş, sıcak su, ortak kullanım mutfak, elektrik ve restoran alanı sunuyor. Bu sayede gün içerisinde birçok ihtiyacınızı kamp sınırları içerisinde karşılayabiliyorsunuz. 

Adres: Yanıklar, Fethiye/Muğla

Telefon: 05412305715

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, otopark, duş, buzdolabı, restoran, mutfak, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (nehir), dalış, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Şahsi çadırda konaklama: 50 TL
  • Otomobil park ücreti: 15 TL

Çalışma Periyodu: Full

Yeşilvadi Doğa Park ve Kamp Alanı için tıklayın

 

21 – Ölüdeniz Doğa Kamp - Fethiye

oludeniz-doga-kamp
Ölüdeniz Doğa Kamp

Çadırınızda huzurla uyurken ruhunuzu dinlendireceğiniz bir kamp alanı için Ölüdeniz Doğa Kampını tercih edebilirsiniz. Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan işletmede oldukça güvenli ve konforlu bir doğa tatili yapabilirsiniz. Şehir merkezine yaklaşık 60 km mesafede bulunan kamp alanına arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Kamp alanının konaklama seçenekleri arasında özgürlüğünden vazgeçemeyenler için çadır bulunurken konfor arayanlar için de dağ evi ve ağaç ev gibi bungalov oda tipleri bulunur. Aynı zamanda kamp alanında konaklama ücretine dâhil olarak birçok ihtiyacınız karşılanır. İşletmenin hizmetleri arasında; elektrik, sıcak su, duş, tuvalet, internet bağlantısı, masa, sandalye, ücretsiz otopark, mini bar, ateş yakma alanı ve kitaplık bulunur. 

Adres: Taşyaka, aşağıkuyu çukuru kümeevleri no 1, Fethiye/Muğla

Telefon: +90 535 644 96 62

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, mescid, TV, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yamaç paraşütü, gezi, kano, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

20 Nisan – 20 Haziran 

  • Bungalov ve dağ evi konaklama 120 TL
  • Ağaç ev konaklama 100 TL
  • Çadır kiralama 85 TL
  • Şahsi çadır 50 TL
  • Akşam yemeği ücreti 30 TL

20 Mayıs – 20 Eylül 

  • Bungalov ve dağ evi konaklama 150 TL
  • Ağaç ev konaklama 120 TL
  • Dağ evi konaklama 165 TL
  • Çadır kiralama 100 TL
  • Şahsi çadır 65 TL
  • Akşam yemeği ücreti 35 TL

Çalışma Periyodu: Full

Ölüdeniz Doğa Kamp için tıklayın

 

22 – Gemile Koyu Kamp Alanı – Fethiye

gemile-koyu-kamp-alani
Gemile Koyu Kamp Alanı

Sessiz bir koyda huzurlu anılar biriktirirken mangal yakabileceğiniz bir kamp alanı için Gemile Koyu kamp alanını tercih edebilirsiniz. Fethiye’ye yaklaşık 20 km’lik bir mesafede bulunan koya 40 dakika sürecek bir sürüş ile ulaşabilirsiniz. Gemile Koyunu Fethiye’nin diğer koylarından ayıran en önemli özelliği mangal yakılabiliyor olması. Özellikle bu nedenle koy, hafta sonu ve yaz sezonunda aileler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bölgenin hafta sonları çok kalabalık olduğunu göz önünde bulundurarak gelmenizi öneririz. Özel bir işletmeye ait Gemile Koyu kamp alanında arzunuza göre çadır kurabilir ya da günlük girişler için ziyaret edebilirsiniz. Bölgeye özel aracınızla girmek isterseniz ortalama 25 TL gibi bir ücret vermeniz gerekebilir. Aynı zamanda işletmede masa, şezlong ve şemsiye gibi ihtiyaçları da makul bir ücret karşılığında kiralayabilirsiniz. Bölgede misafirler için sunulan hizmetler arasında wc, duş, plaj, mangal yakılabilir alan ve soyunma kabini bulunur. Bu sayede birçok ihtiyacınızı kısa sürede karşılayabilirsiniz.

Adres: Kayaköy/Fethiye/Muğla

Kamp Olanakları: Su, yakacak odun, restoran, ağaçlık alan, plaj, market, masalar ve banklar, wc, merkezi kamp ateşi, sıcak su, duş, elektrik, soyunma dolapları.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, yoga, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Gemile Koyu kamp alanı için tıklayın

 

23 – Aksazlar Camping – Fethiye

aksazlar-camping
Aksazlar Camping

Fethiye merkezine yakınlığıyla kolay ulaşım imkânı sunan bir bölgede huzuru bulacağınız unutulmaz bir kamp tatili için Aksazlar Camping’i tercih edebilirsiniz. Doğanın yeşiliyle birlikte hem gökyüzü hem de denizin muhteşem mavisini birleştiren tesiste kendiniz oldukça özel hissedebileceksiniz. Özel bir işletme tarafından yürütülen Aksazlar Camping’in konumu sayesinde ulaşımı da oldukça kolaydır. Bölgeye Fethiye ilçe merkezi istikameti üzerinden sahil yolunu takip ederek ulaşabilirsiniz. Tesis bünyesinde aracınızı park edebileceğiniz ücrete dâhil bir otopark imkânı da sunulur. Bu sayede gözünüzün arkada kalmayacağı, güvenli ve konforlu bir kamp tatili yapabilirsiniz. Tesiste konaklarken gün içerisinde istek ya da ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü hizmete ulaşabilirsiniz. Tesisin geniş hizmetleri arasında wc, duş, elektrik bağlantısı, internet, şemsiye, şezlong ve soyunma kabinleri bulunur. Aynı zamanda bölgede yeme ve içme ihtiyacınızı karşılamak için restoran olanağından faydalanabilirsiniz.

Adres: Karagözler, Fevzi Çakmak Cd. No 70, Fethiye/Muğla

Telefon: 02526142422

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, otopark, duş, buzdolabı, restoran, mutfak, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, karavan park alanı, kimyasal imha noktası.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, kano, dalış, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 40 TL (Şezlong ve şemsiye hizmeti dâhil)

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Aksazlar Camping için tıklayın

 

24 – Sultan Camp – Fethiye

sultan-camp
Sultan Camp

Kabak Koyu’nda tüm streslerinizden arınabileceğiniz, doğa ile baş başa bir tesiste konaklamak isterseniz rotanıza Sultan Camp’ı ekleyebilirsiniz. Fethiye’nin Kabak Koyu mevkinde bulunan Sultan Camp, şehir gürültüsü ve kalabalıktan uzakta konforlu bir kamp tatili imkânı sunuyor. Denize beş dakikalık bir yürüme mesafesi bulunan Sultan Camp’ta kendinizi oldukça özgür ve konforlu hissedebiliyorsunuz. Sultan Camp’a ulaşım için arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç kullanabilirsiniz. Sultan Camp’ta misafirlerin kendini konforlu ve özel hissedebilmesi için çeşitli konaklama imkânları sunuluyor. Tesiste arzunuza göre kendi çadırınızla konaklayabilir ya da her biri özenle tasarlanmış bungalov yapıları tercih edebilirsiniz. Bungalov evlerin içerisinde yatak, duş, wc ve kahvaltı gibi ekstra hizmetler sunuluyor. Tesisin misafirlerine sunmuş olduğu su, wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, restoran, bar, ortak oturma alanı ve hamak gibi hizmetler sayesinde ev rahatlığını tatilde de bulabilirsiniz.

Adres: Kabak Koyu/Fethiye/Muğla

Telefon: 0 505 857 32 71

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, duş, buzdolabı, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow, tekne.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), yamaç paraşütü, olta balıkçılığı, dalış, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Deluxe bungalov tek kişi konaklama: 500 - 2 kişi: 600 TL
  • Bungalov tek kişi konaklama: 350 TL - 2 kişi: 450 TL
  • Basic bungalov tek kişi konaklama: 200 TL - 2 kişi: 300 TL
  • Çadır konaklama: 125 TL
  • Şahsi çadır: 100 TL.

Çalışma Periyodu: Nisan-Ekim

Sultan Camp için tıklayın

 

25 – Sea Valley Bungalows – Fethiye

sea-valley-bungalows
Sea Valley Bungalows

Sea Valley Bungalows’ta konaklarken yemyeşil bir doğanın içerisinde adeta ruhunuzu şifalandırabileceksiniz. Kabak Koyu’nun benzersiz güzelliğini yansıtan Sea Valley Bungalows’a gelmek için toplu taşıma ya da özel aracınızı tercih edebilirsiniz. Cennete açılan bir kapıyı andıran tesise vardıktan sonra konaklama tercihinizi çadır ya da bungalov evlerden yana yapabilirsiniz. Konforlu bir biçimde konakladığınız kamp alanında dilediğiniz her hizmete aynı anda ulaşabilirsiniz. Tesiste misafirler için özel olarak sıcak su, wc, duş, internet bağlantısı, elektrik, dinlenme alanı, plaj, havuz, market, açık büfe, çocuk oyun alanı ve otopark gibi hizmetler sunulur. İşletmenin özenle hazırladığı hizmet politikası sayesinde ihtiyaçlarınızı tesis sınırları içerisindeyken kısa sürede giderebilirsiniz.

Adres: Kabak Koyu / Ölüdeniz Fethiye

Telefon: +90 252 642 12 36

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, otopark, duş, buzdolabı, restoran, çocuk oyun alanı, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yüzme (deniz), yüzme (havuz), olta balıkçılığı, dalış, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Tesisin güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmeniz gerekir.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Sea Valley Bungalows için tıklayın

 

26 – Atlas Camping - Fethiye

atlas-camping
Atlas Camping

Doğa, insan ve hayvan sevdalısı bir kamp bölgesine doğru yola çıkmak istiyorsanız rotanıza mutlaka Muğla’nın saklı cenneti Atlas Camping’i ekleyebilirsiniz. Antik Likya Yolu üzerinde konumlanan Atlas Camping ormanlık bir alan içerisinde bulunur. Bu sayede Ege’nin ahenkli rüzgârlarına şahit olurken sessiz ve huzurlu bir kamp tatili geçirebilirsiniz. Denize yedi dakikalık kısa bir yürüme mesafesi bulunan kamp alanına toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bölgede misafirler için konaklama imkânı olarak bungalov ev tipleri ve çadır sunulur. Klima ve duş hizmetiyle zenginleştirilmiş özel bungalov tiplerinde konaklarken kendinizi konforlu ve lüks bir tatilde hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra çadırda konaklarken de ortak kullanım imkânlarından faydalanabilirsiniz. Atlas Camping’in misafirlerin ortak kullanımına sunmuş olduğu wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, sıcak su, çamaşırhane ve restoran gibi hizmetler bulunur. 

Adres: Faralya Köyü Kabak Mevkii N0:43, Fethiye/MUĞLA

Telefon: 0 532 2181582

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, TV, buzdolabı, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, bisiklet.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Bungalov konaklama: 200 TL
  • Çadır konaklama: 100 TL
  • Şahsi çadır: 90 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Ekim

Atlas Camping için tıklayın

 

Muhteşem manzarası ve akvaryumu andıran berrak deniziyle adeta hayran bırakan Fethiye’nin en güzel ücretli ve ücretsiz kamp alanlarını sıraladık. Aradığınız kamp alanını rehberimizde bulamadıysanız Campalow olarak düzenlediğimiz “Kamp Alanı Bul” arama motoru üzerinden Fethiye kamp alanları ya da Muğla kamp alanları sayfasına göz atabilirsiniz. Yönünüzü Ege’den çevirmek istemezseniz İzmir kamp alanları yazımızı da değerlendirebilirsiniz. Farklı fikirlere açıksanız size mutlaka Antalya kamp alanları, Bozcaada kamp alanları ya da Gökçeada kamp alanları rehberimizi de öneriyoruz. Şimdiden keyifli tatiller dileriz. 


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir