Dikili’de ücretli ve ücretsiz 16 kamp alanı

İzmir'in Dikili ilçesinde bulunan; ücretli-ücretsiz bungalov evler, karavan kiralama ile park ve çadır kamplarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-07-06
Dikili’de ücretli ve ücretsiz 16 kamp alanı

Kamp tatiline gönül vermiş tatilcilerin vazgeçilmez rotalarından biri de Ege’nin yemyeşil doğasıyla birleşen akvaryum gibi denizi oluyor. Üstelik Ege şehirlerinin her sokağında gezerken zeytin ağaçlarının muhteşem kokusuyla adeta kendinizi bir film sahnesinde hissediyorsunuz. Kamp sevdasından vazgeçemeyenlerin Ege Bölgesi’nde değişmez rotalarından biri de çıtır gevreğiyle İzmir’in ta kendisi. Adeta yeşili sevdiren İzmir’in her bölgesinde uzun zamandır hissedemediğiniz kadar huzurlu ve dinç hissedebiliyorsunuz. Üstelik akvaryumu andıran muhteşem İzmir denizinde kendinizi özgür dalgalara bırakırken hayallerinizi gerçeğe dönüştürebiliyorsunuz. Yaz sezonu gelip güneşin ilk sıcak ışıkları hissedilmeye başlayınca kampçıların İzmir’deki rotaları kıyı bölgeler oluyor. Denize sıfır bir noktada kamp tatili imkânı sunan deniz kenarı bölgelerde sakin bir denizin dalga seslerini duyarken mehtaba karşı kitabınızı okuyabiliyorsunuz. Kalbini Ege’de bırakanlar ve deniz sevdalılarının İzmir’de vazgeçemediği rotalardan biri de Dikili. İzmir şehir merkezine yaklaşık 1 buçuk saatlik uzaklıkta bulunan Dikili, şehir gürültüsünden uzaklaşırken hayalini kurduğunuz bir kamp tatilini gerçeğe dönüştürme imkânı sunuyor. Aynı zamanda İzmir’in en güzel kıyı bölgelerinden birinde akvaryum berraklığında bir denizin keyfini çıkartabiliyorsunuz. Campalow olarak Türkiye’nin her bölgesi için özel olarak hazırlamış olduğumuz özel kamp rehberlerinin bugün Dikili kamp alanları durağına geldik. Sizin için hazırlamış olduğumuz Dikili kamp alanları rehberimizde ücretli tesis ve ücretsiz kamp bölgelerinin adresleri, konaklama ücretleri, ulaşım bilgileri, konaklama birimleri, iletişim adresleri, hizmet ve aktivite olanaklarını sıraladık. Düşlediğiniz bir kamp tatilini gerçeğe dönüştürmek için tercihiniz İzmir’in Dikili ilçesinden yanaysa, gelin birlikte değerlendirelim.

 

1 - Ütopya Beach & Camping Resort – Dikili

(2023 Yaz Sezonunda Aktif Hizmet Vermiyor)

utopya-beach-camping-resort
Ütopya Beach & Camping Resort

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili ilçesinde bulunan Ütopya Beach & Camping Resort tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösteriyor. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Ütopya Beach & Camping Resort ile iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çadır konaklama kişi başı: 100 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

2022’nin yaz sezonunda kapılarını hizmete açan Ütopya Beach & Camping Resort’un ulaşımı da oldukça elverişli. Özel aracınızla tesise gelirken Dikili ilçe merkezi üzerinden yola çıktığınızda Çandarlı Yolu Caddesi’ne doğru ilerlemelisiniz. Çandarlı Yolu’nda benzin istasyonu ve büfeleri geçtikten sonra hedefinizi yolun sağında görebilirsiniz. Üstelik özel aracınızı kullanarak tesise geldiğinizde faydalanabileceğiniz bir özel araç otoparkı da bulabilirsiniz. Ütopya Beach & Camping Resort’a toplu taşımayla gelecekseniz de Dikili Terminali’nden Çandarlı Terminali’ne giden araçları tercih edebilirsiniz. Çandarlı Terminali’nde indikten sonra kalan yaklaşık 10 dakikalık yolu yürüyerek Ütopya Beach & Camping Resort’a kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Web site: instagram.com/utopyacampingresort/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ütopya Beach & Camping Resort’ta çadır konaklama alanları, karavan park alanı, suya erişim, plaj, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, çocuk parkı, buzdolabı, masalar ve banklar, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Ütopya Beach & Camping Resort’ta konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve voleybol gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ütopya Beach & Camping Resort hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

2 – Huzur Camping - Dikili

huzur-camping
Huzur Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili ilçesinde bulunan Huzur Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösteriyor. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çadır konaklama kişi başı: 90 TL
  • Çadır kiralama kişi başı: 120 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Çadır kiralama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Denize sıfır bir bölgede doğanın büyüleyici renklerini sunan Huzur Camping’e çeşitli ulaşım alternatifleri bulunuyor. Huzur Camping’e ulaşmak için toplu taşıma ya da özel araçları tercih edebiliyorsunuz. Huzur Camping’e özel aracınızla gitmek için öncelikle Dikili ilçe merkezine gelmeniz gerekiyor. Daha sonra Şehit Sami Akbulut Caddesi yönünden güneydoğu yönüne doğru ilerleyin. Ardından Bademli Yolu Caddesi üzerinde devam edin. 1. Sokak yönüne girdikten sonra dümdüz devam edin ve yaklaşık 500 metre sonra Huzur Camping istikametine doğru sağa dönün. Biraz ilerledikten sonra tesisi sağ tarafta göreceksiniz. Huzur Camping’e gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Bademli istikametine doğru düzenli seferleri olan araçları tercih edebilirsiniz. Tesise çeşitli ulaşım alternatifleriyle geldikten sonra özel aracınızı otoparka güvenle park edebilirsiniz.

  • Telefon: 0552 846 92 96
  • Web site: huzur-camping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Huzur Camping’te çadır konaklama alanları, karavan park alanı, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, çocuk parkı, buzdolabı, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Huzur Camping’te konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Huzur Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

3 – Çandarlı Cennet Tepe Piknik ve Kamp Alanı - Dikili

candarli-cennet-tepe-piknik-ve-kamp-alani
Çandarlı Cennet Tepe Piknik ve Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Çandarlı Cennet Tepe Piknik ve Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Çandarlı Cennet Tepe Piknik ve Kamp Alanı, Dikili ilçe merkezine yaklaşık 18 km’lik bir mesafede bulunuyor. Dolayısıyla ücretsiz kamp ve piknik alanına giderken tercihinizi toplu taşıma ve özel araçtan yana kullanabiliyorsunuz. Doğa harikası kamp bölgesine özel aracınızla gitmek için öncelikle Dikili ilçe merkezine gelmeniz gerekiyor. İlçe merkezine ulaştıktan sonra Çandarlı-Dikili Yolu üzerinden Çandarlı hedefine doğru yönelmelisiniz. Daha sonra Kara Halil Paşa Caddesi rotasını izleyerek Sahil Plajı Caddesine doğru ilerleyebilirsiniz. Çandarlı bölgesine geldikten sonra kısa sürede ücretsiz çadır kampı kurabileceğiniz Çandarlı Cennet Tepe Piknik ve Kamp Alanı’na ulaşabilirsiniz. Dikili ilçe merkezi üzerinden Çandarlı’ya toplu taşımayla gelmek için de Dikili Terminal-Çandarlı arası çalışan otobüs seferlerini tercih edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Çandarlı Cennet Tepe Piknik ve Kamp Alanı’nda ağaçlık alan, yakacak odun, ortak oturma alanı, çadır konaklama yerleri ve mangal yakılabilir alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Çandarlı Cennet Tepe Piknik ve Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Çandarlı Cennet Tepe Piknik ve Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

4 – Eos Kamping - Dikili

eos-kamping
Eos Kamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili ilçesinde bulunan Eos Kamping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösteriyor. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Kişi başı konaklama: 150 TL
  • İndirimli öğrenci kişi başı konaklama: 125 TL
  • Günübirlik ziyaret ücreti: 75 TL

Fiyat Tarifesine Dair Notlar

  • Eos Kamping’te ücretlendirmeler kişi başı olarak yapılır.
  • Tesiste 7 yaş altı misafirler ücretsiz olarak konaklayabilir.
  • Eos Kamping’te konaklama ücretine dâhil olarak ortak kullanım alanlarından faydalanabilirsiniz.
  • Tesise bisikletle gelen misafirlere ilave indirim uygulanır.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yaz sezonunda İzmir’in Dikili ilçesini ziyaret eden misafirlerin başlıca tercihi Eos Kamping merkezi bir konumda bulunuyor. Dolayısıyla çadır kurarak kamp yapabileceğiniz Eos Kamping’e ulaşım hem toplu taşıma hem de özel araçlarla sağlanabiliyor. Denize sıfır Eos Kamping’e özel aracınızla gelmek için öncelikle Dikili ilçe merkezi üzerinden yola çıkmanız gerekiyor. Ardından Şehit Sami Akbulut Caddesi yönünden güneydoğu yönünde Bademli Yolu Caddesi üzerinde ilerleyin. Daha sonra Denizköy yoluna doğru ilerlediğinizde yaklaşık 950 metre sonra Eos Kamping’i solda görebilirsiniz. Tesise özel aracınızla geldikten sonra işletmenin hizmete açmış olduğu otoparkı kullanabilirsiniz. Eos Kamping’e gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa da Denizköy istikametine doğru giden araçları tercih edebilirsiniz. Denizköy Plajı’nı gördükten sonra kısa bir süre içerisinde tesise varabilirsiniz.

  • Telefon: +90 539 384 31 13
  • Web site: eoskamping.com
  • E-posta: info@eoskamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Eos Kamping’te çadır konaklama alanları, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, mangal yakılabilir alan, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Eos Kamping’te konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Eos Kamping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

5 – Küçük Zindancık Koyu Kamp Alanı - Dikili

kucuk-zindancik-koyu-kamp-alani
Küçük Zindancık Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Küçük Zindancık Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şehir merkezine yaklaşık 10 km’lik mesafesi bulunan ve ücretsiz karavan-çadır kampı kurabileceğiniz Küçük Zindancık Koyu’na ulaşım da oldukça basit. Koya özel aracınızla gelmek için öncelikle Dikili ilçesine varmanız gerekiyor. Ardından Dikili ilçe merkezi üzerinden 7 km boyunca güney istikametinde devam ederek Bademli Köyü’ne gelebilirsiniz. Daha sonra Killik Koyu istikametini takip ederek kısa bir süre içerisinde Küçük Zindancık Koyu Kamp Alanı’na ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Küçük Zindancık Koyu’na geldikten sonra aracınızı park edebileceğiniz düzlük noktalar da bulabilirsiniz. Bölgeye gelirken toplu taşımayı kullanacaklar için de Dikili ilçe merkezinden hareket eden Bademli araçları bulunuyor. Söz konusu araçları kullanarak Küçük Zindancık Koyu’na kısa sürede varabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Dikili Küçük Zindancık Koyu’nda ağaçlık alan, yakacak odun, çadır konaklama yerleri, karavan park alanları ve mangal yakılabilir alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Küçük Zindancık Koyu’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, yoga, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Küçük Zindancık Koyu hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

6 – Dikili Karagöl Kamp Alanı - Dikili

dikili-karagol-kamp-alani
Dikili Karagöl Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili Karagöl Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğa güzellikleri konusunda cömertliğiyle bilinen Dikili Karagöl Kamp Alanı’na ulaşım biraz problemli. Karagöl Kamp Alanı’na ulaşmak için öncelikle Denizköy istikametine doğru gitmeniz gerekiyor. Ardından harita istikametini takip ederek Karagöl’e doğru gelebilirsiniz. Ancak araçla gelseniz de kalan 2 km’lik yolu yürümeniz gerekiyor. Yürüdüğünüz yolda volkanik kayalarla karşılaşarak büyüleyici anılar biriktirebilirsiniz. Durum böyle olunca bölgeye yaz sezonunda ziyaret de oldukça az oluyor. Dolayısıyla kamp tatilinden beklentiniz sessizlik ve sakinlik yönündeyse rotaya mutlaka Dikili Karagöl’ü eklemelisiniz. 

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Dikili Karagöl Kamp Alanı’nda ağaçlık alan, yakacak odun, çadır konaklama yerleri ve mangal yakılabilir alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Dikili Karagöl Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, yoga, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (nehir) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Dikili Karagöl Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

7 – Zeytin Gölgesi Camping - Dikili

zeytin-golgesi-camping
Zeytin Gölgesi Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili ilçesinde bulunan Zeytin Gölgesi Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösteriyor. Bu nedenle tesise gideceğiniz sezona dair gecelik çadırla konaklama ücretini öğrenmek için iletişim adresleri üzerinden kısa sürede bağlantı kurabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ruhunu Ege’de bırakan tatilcilerin vazgeçilmez rotası Zeytin Gölgesi Camping’in tercih edilme nedenlerinden biri de kolay ve elverişli ulaşım imkânı. Söz konusu tesise ulaşım hem özel araç hem de toplu taşıma ile sağlanabiliyor. Ege’nin incisi Zeytin Gölgesi Camping’e özel aracınızla Bademli Yolu Caddesi üzerinden yaklaşık 20-25 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz. Tesise özel aracınızla giderken öncelikle Şht. Sami Akbulut Cd. yönünden 3/1. Sk. konumuna doğru Güneydoğu yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Bademli Yolu Caddesi üzerinde devam etmeniz gerekiyor. Daha sonra 1. Sokak yönünde devam ederek 40. Sokağın yönünde sola dönerseniz hedefinize kısa bir süre sonra ulaşabileceksiniz. Zeytin Gölgesi Camping’e giderken toplu taşıma kullanacaksanız da Dikili ve Bademli arası çalışan toplu taşıma seferlerini tercih edebilirsiniz. Tesise özel aracınızla gittikten sonra güvenle park edebileceğiniz bir otopark da bulabilirsiniz.

  • Telefon: 0541 860 67 75
  • Web site: instagram.com/zeytingolgesicamping

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Zeytin Gölgesi Camping’te çadır konaklama alanları, karavan park noktaları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Zeytin Gölgesi Camping’te konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), kano, doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Zeytin Gölgesi Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

8 – Deniz Çadır Kamp - Dikili

deniz-cadir-kamp
Deniz Çadır Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili ilçesinde bulunan Deniz Çadır Kamp tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösteriyor. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Kişi başı gecelik çadırla konaklama: 85 TL
  • Kişi başı gecelik yerleşik çadır kiralama 1-2 kişi: 300 TL
  • Kişi başı gecelik yerleşik çadır kiralama 3-4 kişi: 400 TL
  • Kişi başı gecelik karavan park alanı: 85 TL

Fiyat Tarifesine Dair Notlar

  • Dikili Deniz Çadır Kamp’ta planlı ve verimli bir yerleşim sağlamak amacıyla konaklamalar rezervasyon ile yapılıyor. Bu nedenle gitmeden önce mutlaka tesisle iletişime geçmelisiniz.
  • Tesisin giriş ve çıkış saatleri 10:00-20:00 arasındadır.
  • Dikili Deniz Çadır Kamp’ta ücretlendirme kişi başı yapılır. Tesiste yedi (7) yaş altı 2 (iki) çocuk ücretsizdir. Bunun dışında 2+ çocuk ücrete dâhil olarak sayılır.
  • Tesiste 8 (sekiz) m² ve üzeri çadırlar için özel alanlar belirlenmiştir. 8 (sekiz) m² ve üzeri maksimum 5 (beş) çadır kontenjanı bulunuyor.
  • Deniz Çadır Kamp’ta rezervasyon sırasında toplam ücretin %50'si kaparo olarak banka hesabına yatırılır. Daha sonra iptal edilen rezervasyonlarda konaklamaya dair kaparo ücreti iade edilmez.
  • Kampta konaklayan tatilcilerin dışarıdan gelen misafirleri kişi başı günübirlik 40 TL ücrete tabidir. Aynı zamanda misafirlerin en geç 20:00'a kadar kamp alanında kalmasına izin verilir.
  • Tesiste bisikletli misafirlere konaklamada %15 indirim uygulanır.
  • Deniz Çadır Kamp’ın yerleşik çadırları en fazla 4 kişiliktir.
  • Kamp işletmesinde 01 Eylül - 30 Mayıs tarihleri arasında karavan konaklaması yapılabilir.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır kiralama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Hayalini kurduğu tatil için ruhunu İzmir’den ayıramayanların tercihi Dikili’de bulunan Deniz Çadır Kamp’tan yana oluyor. Üstelik tatilcilerin tercihi olan kamp tesisine ulaşım alternatifleri de oldukça fazla. İzmir kent merkezine 124 kilometre uzaklıkta bulunan Deniz Çadır Kamp tesisine özel araç ya da toplu taşıma ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Dikili ilçe merkezi üzerinden yola çıktığınızda öncelikle Bademli Yolu Caddesi’ne doğru ilerlemelisiniz. Harita yönergelerini takip ettiğinizde Yaz Cennet Sitesi yönünde sola dönerek dümdüz devam etmelisiniz. Girdiğiniz yönde hedefinizi solda göreceksiniz. Dikili ilçe merkezi üzerinden yaklaşık 15-20 dakikada ulaştığınız Deniz Çadır Kamp’ta aracınızı da özel otoparka park edebilirsiniz. Tesise gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa da Dikili’den Bademli istikametine doğru hareket eden araçlara binebilirsiniz.

  • Telefon: 0552 8268211
  • Web site: denizkamp.com
  • E-posta: bademlidenizkamp@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Deniz Çadır Kamp’ta çadır konaklama alanları, yerleşik çadır alanları, karavan park noktaları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Deniz Çadır Kamp’ta konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Deniz Çadır Kamp hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

9 – Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı - Dikili

samligol-kamp-ve-piknik-alani
Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili ilçesinde bulunan Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösteriyor. Bu nedenle tesise gideceğiniz sezona dair gecelik çadırla konaklama ücretini öğrenmek için iletişim adresleri üzerinden kısa sürede bağlantı kurabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı’na adım attığınız andan itibaren doğanın birçok rengine şahit olurken sessizliğin keyfini çıkartabiliyorsunuz. Tesisin misafirlerine sunduğu kolaylıklardan biri de merkezi konum avantajı. Bademli Yolu üzerinden ulaşabileceğiniz tesise hem toplu taşıma hem de özel araçlarla kolayca gidebiliyorsunuz. Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı’na giderken tercihiniz özel araçtan yana olacaksa öncelikle Dikili ilçe merkezine gelmelisiniz. Ardından Şehit Sami Akbulut Caddesi yönünden güneydoğu yönüne doğru ilerleyerek Bademli Yolu’na doğru gelmelisiniz. Bademli Yolu Caddesi üzerinde devam ederken 450 metre sonra sağa dönüp, ardından 900 metre sonra hafif sola yöneldiğinizde Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı’na ulaşacaksınız. Tesise gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olursa da Bademli istikametine doğru giden araçları kullanabilirsiniz. Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı’na özel araçla gelirseniz de tesisin misafirler için tahsis etmiş olduğu otoparktan faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0543 871 67 21
  • Web site: facebook.com/Şamlıgöl-Piknik-Alanı-1327325870717752

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı’nda çadır konaklama alanları, karavan park noktaları, mangal yakılabilir alan suya erişim, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, su bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Şamlıgöl Kamp ve Piknik Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

10 – Halil Pasha Beach Camping - Dikili

halil-pasha-beach-camping
Halil Pasha Beach Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili ilçesinde bulunan Halil Pasha Beach Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösteriyor. Bu nedenle tesise gideceğiniz sezona dair gecelik çadırla konaklama ücretini öğrenmek için iletişim adresleri üzerinden kısa sürede bağlantı kurabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Çandarlı mevkiinde bulunan Halil Pasha Beach Camping’in merkezi konumu ulaşımınızı da oldukça elverişli kılıyor. Bu sayede özel bir işletme tarafından çalışmaları sürdürülen kamp alanına hem toplu taşıma hem de özel araçla gidebiliyorsunuz. Halil Pasha Beach Camping’e özel araçla gitmek için Dikili ilçe merkezinden hareket ederek Çandarlı Yolu Caddesi’ne doğru yönelmeniz gerekiyor. Ardından Çandarlı-Dikili Yolu üzerinde devam ederken Sanayi Caddesi’ne yönelmelisiniz. Daha sonra başlayan Çandarlı Yolu üzerinde hedefinizi sağda görebilirsiniz. Beach Camping'e giderken toplu taşıma kullanacaksanız da Dikili-Çandarlı istikametinde çalışan otobüs seferlerini tercih edebilirsiniz. Üstelik Halil Pasha Beach Camping’e vardıktan sonra tesisin misafirler için özenle oluşturduğu özel araç otoparkından faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0532 296 47 52
  • Web site: halil-pasha-beach-camping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Beach Camping konseptiyle hizmet veren Halil Pasha Beach Camping’te çadır konaklama alanları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Halil Pasha Beach Camping’te konaklarken kültür, bisiklet, dalış, yelken, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Halil Pasha Beach Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

11 – Aşıklar Şelalesi (Nebiler) Kamp Alanı - Dikili

asiklar-selalesi-nebiler-kamp-alani
Aşıklar Şelalesi (Nebiler) Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili ilçesinde bulunan Aşıklar Şelalesi (Nebiler) Kamp Alanı’nın konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Kişi başı gecelik çadırla konaklama: 50 TL
  • Piknik için giriş kişi başı: 20 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Dikili’nin Nebiler Köyü mevkiinde bulunan Aşıklar Şelalesi Kamp Alanı, İzmir şehir merkezine yaklaşık 128 km’lik bir uzaklıkta bulunuyor. Tatilcilerin uğrak noktası hâline gelen Aşıklar Şelalesi yemyeşil geniş bir ormanlık alan üzerine kurulmuş. Dolayısıyla şelaleye geldiğinizde doğanın birbirinden güzel mucizelerine tanık olma fırsatı bulabiliyorsunuz. Nebiler Köyü’nde bulunan Aşıklar Şelalesi (Nebiler) Kamp Alanı merkezi bir konumda bulunuyor. Bu sayede giderken toplu taşıma ya da özel aracınızı kullanabiliyorsunuz. Aşıklar Şelalesi’ne Dikili ilçe merkezi üzerinden gelmek için öncelikle Şehit Sami Akbulut konumuna doğru kuzeydoğu yönünde ilerlemelisiniz. Daha sonra döner kavşak üzerinden Atatürk Caddesi’ne çıkarak İzmir-Çanakkale Yolu yönünde sağa doğru dönün. Daha sonra Nebiler Köyü’ne doğru gittikten sonra kısa bir süre içerisinde Aşıklar Şelalesi’ni göreceksiniz. Bölgeye toplu taşımayla gelmek için de Dikili’den Nebiler istikametine giden araçları tercih edebilirsiniz. Şelale girişinde özel aracınızı bırakabileceğiniz bir bölge de bulunuyor. 

  • Telefon: 0535 945 97 81

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Aşıklar Şelalesi (Nebiler) Kamp Alanı’nda çadır konaklama alanları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, yakacak odun, sıcak su, ortak oturma alanı, masalar ve banklar, su bağlantısı, ağaçlık alan, restoran ve tuvalet gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Aşıklar Şelalesi (Nebiler) Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (nehir), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Aşıklar Şelalesi (Nebiler) Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

12 – Killik Koyu Halk Plajı Kamp Alanı - Dikili

killik-koyu-halk-plaji-kamp-alani
Killik Koyu Halk Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili Killik Koyu Halk Plajı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Killik Koyu’na gelişte kendi aracınızın yanı sıra toplu taşımaları da kullanabiliyorsunuz. Kolay ulaşım imkânı sayesinde kamp alanına giderken zorluk çekmediğiniz gibi vardığınız anda da tarifi imkânsız bir güzellikle karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Killik Koyu Kamp Alanı’na özel araçla gidecekseniz öncelikle Dikili’ye varmanız gerekiyor. Ardından Bademli Yolu Caddesi üzerinden devam etmelisiniz. Bademli 40. Sokak yönünde sola ve ardından sağa döndüğünüzde kısa süre içerisinde ücretsiz koya ulaşabilirsiniz. Killik Koyu’na gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Dikili’den Bademli istikametine giden araçları tercih edebilirsiniz. Üstelik Killik Koyu Halk Plajı Kamp Alanı’na geldikten sonra özel aracınızı park edebileceğiniz birçok nokta da bulabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Dikili Killik Koyu Halk Plajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Dikili Killik Koyu Halk Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, voleybol, yoga, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Dikili Killik Koyu Halk Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

13 – Hayıtlı Koyu Kamp Alanı - Dikili

hayitli-koyu-kamp-alani
Hayıtlı Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili Hayıtlı Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Hayıtlı Koyu, İzmir şehir merkezine yaklaşık 108 km’lik bir mesafede yer alıyor. Dolayısıyla şehir hayatından sıkıldığınızda bir kaçış rotası olarak ücretsiz kamp yapabileceğiniz Hayıtlı Koyu’na doğru yola çıkabilirsiniz. Koy çevresine toplu taşımayla gelmek için öncelikle Dikili’ye varmanız gerekiyor. Ardından Bademli servisine binerek ücretsiz koya ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel araçla gelmek için de Dikili’ye vardıktan sonra Bademli Yolunu takip edebilirsiniz. Cadde üzerinde bir süre devam ettikten sonra Hayıtlı Koyu’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Hayıtlı Koyu’na giden yolun biraz bozuk olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle özellikle zemini alçak araçlarla gidecekseniz dikkatli olmanız gerekiyor.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Dikili Hayıtlı Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, yakacak odun ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Dikili Hayıtlı Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, yoga, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Dikili Hayıtlı Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

14 – Pissa Koyu Kamp Alanı - Dikili

pissa-koyu-kamp-alani
Pissa Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili Pissa Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Dikili ilçe merkezine yaklaşık 12 km’lik mesafede bulunan Pissa Koyu’nda popüler bir plaja tanıklık ederken hem doğa hem de şehir ile iç içe bir çadır kampı kurabilirsiniz. Deniz kenarında kamp yapmak isteyenlerin birinci tercihi hâline gelen Pissa Koyu’nu özel kılan noktalardan biri de ulaşım olanakları. Ücretsiz plaja hem özel araç hem de toplu taşımayla kolaylıkla gidebilirsiniz. Pissa Koyu’na özel aracınızla gitmek için öncelikle Dikili ilçe merkezine gelmeniz gerekiyor. Ardından Bademli Yolu Caddesi’ne bağlanmak için Şehit Sami Akbulut Caddesi yönünden güneydoğu istikametine karşı ilerlemelisiniz. Bademli Yolu Caddesi üzerinde devam ederken 1. Sokak yönünde ilerleyip Sahil Yolu Caddesi’ne doğru sola dönmelisiniz. Pissa Koyu’nu giderken yol üzerinde solda göreceksiniz. Plaj çevresine gelirken toplu taşıma kullanmak isterseniz de Dikili’den Bademli istikametine doğru giden düzenli araçları tercih edebilirsiniz. Bölgeye vardığınızda özel aracınızı park edebileceğiniz noktalar da bulabilirsiniz. Üstelik bölgenin kolay ulaşım imkânı sayesinde karavanınızla da kamp yapabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Dikili Pissa Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Dikili Pissa Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, voleybol, yoga, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Dikili Pissa Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

15 – Üç Çınarlar Çadır Kampı - Dikili

uc-cinarlar-cadir-kampi
Üç Çınarlar Çadır Kampı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili ilçesinde bulunan Üç Çınarlar Çadır Kampı tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla tatile gideceğiniz tarihe özel geçerli fiyat politikası hakkında bilgi sahibi olmak için tesisle bağlantı kurabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Çadır kiralama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yaz sezonunda Dikili’ye gelen tatilcilerin birinci tercihi Üç Çınarlar Çadır Kampı hem mütevazi yapısı hem de samimi işletmesiyle tatilcilerden tam not alıyor. Üstelik tüm bu güzelliklerin içine bir de ulaşım kolaylığı eklendiğinde vazgeçilmez bir rota hâline geliyor. Üç Çınarlar Çadır Kamp’a gelirken tercihinizi hem özel araç hem de toplu taşımadan yana yapabiliyorsunuz. Özel kamp işletmesine gelirken özel araç kullanacaksanız öncelikle Dikili ilçe merkezi üzerinden yola çıkmanız gerekiyor. Ardından Bülent Ecevit Meydanı yönünden Şht. Sami Akbulut Cd. konumuna doğru Kuzeydoğu yönünde ilerlemelisiniz. Yaklaşık 3 km sonra döner kavşak üzerinden Uğur Mumcu Caddesi’ne çıkmalısınız. Daha sonra Sahil Caddesi’ne doğru sola dönüp Polyak Caddesi yönünde devam ettiğinizde 35. Sokak hedefine geleceksiniz. Söz konusu sokaktan sola döndüğünüzde kısa bir süre sonra Üç Çınarlar Çadır Kampı’na ulaşabilirsiniz. Üç Çınarlar Çadır Kampı’na gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Dikili’den düzenli hareket eden otobüsleri tercih edebilirsiniz. Her iki türlü ulaşım imkânında da yolculuğunuz kısa sürecektir. Dolayısıyla çok vakit kaybetmeden kamp alanına ulaşabilirsiniz.

  • Telefon: 0532 726 83 71
  • Web site: uc-cnarlar-cadr-kamp.business.site

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Dikili Üç Çınarlar Çadır Kampı’nda çadır konaklama alanları, yerleşik çadır alanları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Dikili Üç Çınarlar Çadır Kampı’nda konaklarken kültür, bisiklet, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (nehir), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Dikili Üç Çınarlar Çadır Kampı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

16 – Çam Camping - Dikili

cam-camping
Çam Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dikili ilçesinde bulunan Çam Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla tatile gideceğiniz tarihe özel geçerli fiyat politikası hakkında bilgi sahibi olmak için tesisle bağlantı kurabilirsiniz. Dikili Çam Camping’in fiyat tarifesinde 7 yaş altı misafirlerden ücret alınmaz. Aynı zamanda güncel fiyatlar da kişi başı olarak hesaplanır.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Çadır kiralama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Muhteşem deniziyle adeta göz dolduran Dikili Çam Camping’in tercih edilme nedenlerinden biri de kolay ulaşım imkânı. Dikili’nin Bademli ilçesinde bulunan Çam Camping’e gelirken hem şahsi aracınız hem de toplu taşıma araçlarını tercih edebiliyorsunuz. Dikili ilçe merkezinden yola çıktığınızda Çam Camping’e doğru gelmek için öncelikle Şht. Sami Akbulut Cd. yönünden 3/1. Sk. konumuna doğru Güneydoğu yönünde ilerleyerek Bademli Yolu Caddesi’ne gelmelisiniz. Ulaştığınız yol üzerinde dümdüz devam ederken yaklaşık 750 metre sonra sağa dönmeniz gerekiyor. Ardından hafif sağa yöneldiğinizde Çam Camping’i sağ tarafta görebilirsiniz. Tesise ulaştığınızda özel aracınızı da güvenle park edebileceğiniz bir otopark bulabilirsiniz. Özel camping işletmesine gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Dikili-Bademli istikametinde sürekli seferleri bulunan araçları tercih edebilirsiniz. 

  • Telefon: 0538 627 61 13
  • Web site: camcampingdikili.com
  • E-posta: bilgi@camcampingdikili.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Dikili Çam Camping’te çadır konaklama alanları, yerleşik çadır alanları, karavan park alanları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Dikili Çam Camping’te konaklarken kültür, bisiklet, kano, rahatlama, yoga, balık tutma, gezi, dalış, yüzme (deniz), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Dikili Çam Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

Berraklığına adeta hayran kalacağınız bir deniz ve zeytin ağacı kokulu sokaklarıyla meşhur Dikili kamp alanları rehberimizin sonuna geldik. Dikili’de yer alan ücretli kamp tesisleri ve ücretsiz kamp bölgeleri arasında aradığınızı bulamadıysanız diğer rehberlerimize de göz atabilirsiniz. Kalbini Ege’de doğanın renkleriyle bütünleşmiş sokaklarından alamayanlar için İzmir kamp alanları ya da Muğla kamp alanları rehberlerimiz yol gösterici olacaktır. Merkez noktaların yanı sıra daha ilçe odaklı bir kamp tatili arayışındaysanız Ege Bölgesi’ne özel hazırlamış olduğumuz Çeşme kamp alanları, Bodrum kamp alanları, Datça kamp alanları, Marmaris kamp alanları ya da Fethiye kamp alanları yazılarını değerlendirebilirsiniz. Muhteşem bir doğayla bütünleşirken eğlence dolu sokaklardan mahrum kalmamak için de Kuşadası kamp alanları ya da Didim kamp alanları rehberlerimiz sizin için bir yol gösterici olacaktır. Yönünü Ege’den Akdeniz’in masmavi sularına çevirenler için de kamp rehberlerimiz bir kaynak niteliği gösteriyor. Hayal dünyasından bir kesit sunacak unutulmaz bir kamp tatili için tercihiniz Akdeniz’den yana olacaksa da Alanya kamp alanları, Antalya kamp alanları ya da Kaş kamp alanları rehberlerimizi değerlendirebilirsiniz. Hayalindeki kamp tatilini gerçeğe dönüştürürken şehir hayatından uzaklaşmak istemeyenler için de Marmara Bölgesi’ne özel birçok kamp rehberimiz bulunuyor. Kamp kuracağınız alanı Marmara Bölgesi’nden seçmek isterseniz Şile kamp alanları, Bozcaada kamp alanları ya da Gökçeada kamp alanları rehberlerimize göz atabilirsiniz. Hem Marmara’nın merkezi konumu hem de Ege’nin muhteşem doğasını bir arada keşfetmek isterseniz de Ayvalık kamp alanları rehberimiz sizin için yol gösterici olacaktır. Devamlı geliştirmiş olduğumuz kamp alanları rehberimizde aradığınız rotayı bulamadıysanız Campalow olarak düzenlediğimiz “Kamp Alanı Bul” isimli arama motorunu kullanabilirsiniz. Kamp alanlarını bulacağınız motor üzerinden şehir, kamp bilgileri ve hizmet olanakları hakkında detaylı bilgiler girerek dilediğiniz özelliklere uygun kamp alanlarını sıralayabilirsiniz. Düşlerinizi gerçeğe dönüştürecek kamp tatili için şimdiden iyi eğlenceler dileriz!


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir