Datça kamp alanları | Datça’da 19 kamp yeri

Muğla'nın Datça bölgesinde; ücretli-ücretsiz bungalov evler, karavan park ile kiralama ve çadır kamplarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-04-22
Datça kamp alanları | Datça’da 19 kamp yeri

Tatil vakti geldiğinde içimizi ister istemez bir heyecan sarıyor. Üstelik bu heyecana ülkenin birbirinden keyifli rotaları eklendiğinde tatil fazlasıyla cazip bir hâle geliyor. Yıl boyu beklediğimiz tatili gerçeğe dönüştürmek için rotayı belirlerken haritaya baktığımızda batıdan doğuya dek birbirinden güzel şehirleri keşfediyoruz. Üstelik şehrin dokusunu oluşturan kıymetli bir tarih ve berrak bir deniz birleştiğinde unutulmaz anılara ev sahipliği yapıyor. Yaz sezonu geldiğinde hayalini kurduğunuz bir tatilin özgür detaylara sahip olması gerektiğini düşünüyorsanız kamp tatilini deneyebilirsiniz. Macera dozu yüksek ve eğlenceli birçok aktiviteyi yapabileceğiniz kamp bölgelerinde konforlu bir konaklamanın da tadını çıkartabilirsiniz. Doyasıya maviyi keşfetmek isteyenler için geçtiğimiz günlerde Muğla kamp alanları listesi yapmıştık. Aynı zamanda Fethiye kamp alanları incelediğimiz bir yazı da yayınlamıştık. Bugün rotamızı başka bir noktaya çevirip, Datça kamp alanları listesi yapacağız. Doğanın muhteşem güzelliklerini birleştiren Datça’da geniş hizmet politikası ve konforlu konaklama imkânlarına sahip birçok kamp alanı bulunuyor. Gezi rotanız, malzeme listeniz ve çantanız hazır ise gelin birlikte değerlendirelim.

 

1- Datça Base Camp – Datça

datca-base-camp
Datça Base Camp

Kamp tatilinde her şeyin en güzeli ve en konforlusunu talep ediyorsanız Base Camping tam olarak size göre. Datça’nın Hızırşah istikametinde yer alan Base Camping, ilçe merkezine 8 km’lik kısa bir mesafeye sahip. Bu sayede bölgeye aracınızla kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Base Camping’in doğa ile iç içe konumu sportif aktiviteler için de elverişli bir imkân sunuyor. Kamp tatilinizde doğa sporları, açık hava aktiviteleri ve su sporlarını deneyimlemek isterseniz Base Camping’i tercih edebilirsiniz. Yemyeşil bir doğanın büyüleyici güzelliğiyle baş başa kalacağınız tesiste Glamping çadırlarında konaklayabiliyorsunuz. Base Camping’te gerçek bir kamp deneyimi yaşayabilmeniz için gerekli imkânlar sunuluyor. Tesiste konaklarken ortak wc, duş ve mutfak gibi hizmetlerden faydalanabiliyorsunuz. Üstelik işletmede yiyeceklerinizi güvenle muhafaza edebileceğiniz ortak kullanım bir buzdolabı da bulunuyor. Aynı zamanda doğada keyifli vakitler geçirebileceğiniz bir semaver imkânı da var. Glamping çadırlarında konaklama imkânı sunan tesiste dilerseniz kendi çadırınızı da kurabiliyorsunuz. Konforlu bir konaklama ve geniş hizmet politikasını güler yüzlü yapısıyla birleştiren tesiste uzun süre unutamayacağınız anılar biriktireceğinizi söyleyebiliriz.

Adres: Hızırşah, Datça/Muğla

Telefon: 0505 901 42 58

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, tırmanış, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking.

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır konaklama: 70 TL

Datça Base Camp Glamping konaklama ücretlerini iletişim adresleri üzerinden bağlantı kurarak öğrenebilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Datça Base Camp kamp alanı için tıklayın

 

2- Bal Badem Bungalov – Datça

bal-badem-bungalov
Bal Badem Bungalov

Doğal yaşama dönüp, negatif düşünceleri geri planda bırakmak isterseniz tatilinizde Bal Badem Bungalov tesisini tercih edebilirsiniz. Datça’nın Mesudiye Köyü’nde bulunan tesis, ilçe merkezine yaklaşık 20 km uzaklıkta konumlanıyor. Geniş arazi üzerinde kurulan bungalov yapılarda konaklarken yemyeşil bir doğal güzelliğe doyacağınızı söyleyebiliriz. Evcil hayvan dostu işletme özellikle Datça’nın akvaryumu andıran Ovabükü Plajı’na yakınlığıyla sezon boyunca tercih ediliyor. Siz de konforlu bir tatil yaparken özgürce yüzmenin keyfini çıkartabilirsiniz. Bal Badem işletmesinde misafirlere yalnızca bungalov konaklama imkânı sunuluyor. Bungalov yapılarda misafirlere özel tahsis edilmiş klima, TV ünitesi ve su ısıtıcı gibi imkânlar bulunur. Ayrıca tesisin bahçe ve dinlenme alanında konforlu vakitler geçirebiliyorsunuz. Tesisin özel yüzme havuzu da denizi tercih etmeyen misafirlere hitap ediyor. Üstelik açık havuzun yanında ahşap platformlar üzerine kurulu şemsiye ve şezlonglar yer alıyor. Bu sayede hayalini kurduğunuz konforu tatilde bulabiliyorsunuz. Bal Badem Bungalov tesisi özel restoranında ev yemeğini aratmayacak muhteşem lezzetler hazırlanır. Üstelik sabah, öğle ve akşam yemeği için hazırlanan tüm besinler tesisin kendi bahçesinde özel olarak yetiştirdiği meyve ve sebzelerle yapılır. Bu sayede hem sağlıklı hem de doyurucu bir öğünle yemek vakitlerini taçlandırabilirsiniz.

Adres: Mesudiye, Datça/Muğla

Telefon: +90 541 248 1632

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, plaj, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Bungalow.

Aktiviteler: Kültür, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), yüzme (havuz), tırmanış, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$$

  • Mayıs, Haziran Ağustos ve Eylül iki kişilik oda: 400 TL
  • Temmuz ve Ağustos: 450 TL. 
  • Üç kişilik oda konaklama: +100 TL.

Çalışma Periyodu: Full

Bal Badem Bungalov kamp alanı için tıklayın

 

3- Pembe Çakıl Koyu Kamp Alanı - Datça

pembe-cakil-koyu-kamp-alani
Pembe Çakıl Koyu Kamp Alanı

Datça’nın nadide güzelliğini gözler önüne seren muhteşem bir koyda kamp tatili yapmak için rotanızı Pembe Çakıl Koyu’na çevirebilirsiniz. Yemyeşil bir doğa ve özgür maviyi buluşturan eşsiz bir doğada yer alan Pembe Çakıl Koyu yüzme ve çadır kampı için tercih edilebilecek en doğru yerlerden biri. Akvaryumu andıran eşsiz koyun geniş sahili irili ufaklı çakıl taşlarından oluşuyor. Koyun denizi de aynı sahil gibi zeminde küçük taşlara sahip. Koyun rüzgâra açık bir bölgede bulunması denizin ılık olmasını sağlıyor. Ancak bu durum büyük bir dalgaya sebep olmuyor. Bu sayede Pembe Çakıl Koyu’nun sakin denizinde özgürce yüzmenin keyfini çıkartabiliyorsunuz. Pembe Çakıl Koyu kamp alanına gelirken arzunuza göre özel araç ya da tekne turlarını tercih edebilirsiniz. Bölgeye araçla gelirken Knidos Antik Kenti istikametini takip etmeniz gerekir. Ardından yolu takip ederek koya ulaşım sağlayabilirsiniz. Bölgeye Datça merkezinden kalkan günübirlik tekne turları ile de gelebilirsiniz. Pembe Çakıl Koyu özel araç ve tekne turu ile ulaşımda kolaylık sunsa da genellikle meşakkatli bir yolda bulunuyor. Bu durum da koy çevresinin olabildiğince sessiz ve huzurlu olmasını sağlıyor. Saklı bir cenneti andıran ücretsiz kamp alanında huzurlu bir çadır kampı yapabilirsiniz.

Adres: Hızırşah, Datça/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, yoga, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Pembe Çakıl koyu kamp alanı için tıklayın

 

4- Akvaryum Plajı Palamutbükü - Datça

akvaryum-plaji-palamutbuku
Akvaryum Plajı Palamutbükü

Akvaryumu andıran güzellik ve saf manzarasıyla görenleri adeta hayran bırakan Akvaryum Plajı’nı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Çadır kampı için tercih edilen bölge, Datça’nın Palamütbükü ve Ovabükü plajları arasında yer alıyor. Plajın ulaşılabilir konumu özellikle günübirlik ziyaretçilerin yol üzerinde durarak gelmesini sağlar. Akvaryum Plajı, Datça ilçe merkezine yaklaşık 27 km’lik bir mesafede yer alır. Yol üzerinde bulunan kamp bölgesinin ulaşılabilir konumu sayesinde tatil için rotanızı kolaylıkla çevirebilirsiniz. Akvaryum Plajı’na arzunuza göre özel araç ya da karavan ile gelebilirsiniz. Bölgenin düzlük arazileri sayesinde aracınızı güvenle park edebilir ve kampınızı yapabilirsiniz. Akvaryum Plajı Palamutbükü’nde kamp yaparken günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir özel tesis ya da işletme bulunmuyor. Bu nedenle birçok ihtiyacınızı kendi imkânlarınızla gidermek zorunda kalıyorsunuz. Kamp yaparken yeme-içme gibi ihtiyaçlar için yanınızda dayanıklı besinler getirebilirsiniz. Diğer wc ve duş gibi ihtiyaçlarınız için de portatif kamp ekipmanlarından yardım alabilir ya da profesyonel kamp tecrübelerine başvurabilirsiniz. Akvaryumu andıran plajın üst kısmı ağaçlık bir alandan oluşuyor. Bu sayede kamp alanında gölgelik bölgeler olabildiğince fazla. Bu bölgede dilerseniz piknik yapabilir dilerseniz de çadırınızı güvenle kurabilirsiniz.

Adres: Yaka, Datça/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, yoga, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Akvaryum Plajı Palamutbükü kamp alanı için tıklayın

 

5- EzgiM Camping – Datça

ezgim-camping
EzgiM Camping

Doğanın bize sunduğu mucizelerle baş başa kalırken huzurlu bir kamp tatili geçirmek isterseniz EzgiM Camping’i tercih edebilirsiniz. Datça’nın Ovabükü ve Hayıtbükü plajları arasında yer alan tesiste konaklarken her iki plaja da yürüme mesafesinde ulaşabiliyorsunuz. İşletmenin kendine özel bir plajı da bulunur. Arzunuza göre dilerseniz tesisin plajında güneşin keyfini çıkartabilir dilerseniz de sakin bir koyda özgürce yüzebilirsiniz. Badem ağaçları altında doğal bir gölgelik sunan tesiste çadır konaklaması yapabiliyorsunuz. Üstelik kuş cıvıltısı ve yaprak hışırtılarıyla zenginleşmiş bölgede tatilin hiç bitmesini istemeyeceğinizi garanti ederiz. EzgiM Camping konforlu ve mütevazi bir konaklamanın yanı sıra geniş hizmet politikasıyla da misafirler tarafından ilgi görüyor. Tesiste konaklarken 24 saat kesintisiz sıcak su, wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, mutfak, buzdolabı, ücretsiz otopark, mangal ve semaver yeri, dinlenme alanı gibi hizmetlere anında ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Üstelik misafirlerine birçok kolaylık imkânı sunan tesiste samimiyet ve güler yüzler birinci planda tutuluyor. Bu sayede aileniz ve sevdiklerinizle hayalini kurduğunuz kamp tatilini yapabiliyorsunuz.

Adres: Mesudiye Köyü No:187 Ovabükü sokak, Datça/Muğla

Telefon: 05396581388

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, plaj, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, yamaç paraşütü, balık tutma, dalış, yüzme (deniz), bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 60 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

EzgiM Camping kamp alanı için tıklayın

 

6- Domuzbükü Koyu Kamp Alanı - Datça

domuzbuku-koyu-kamp-alani
Domuzbükü Koyu Kamp Alanı

Zihninize işlemiş şehir gürültüsünden uzaklaşırken gözlerden uzak bir kamp yapmak için Domuzbükü Koyu’nu tercih edebilirsiniz. Datça ilçe merkezine yaklaşık 10 km’lik mesafede bulunan kamp bölgesinde benzersiz bir doğa manzarasına tanıklık edebileceksiniz. Üstelik bölgenin akvaryumu andıran berrak denizinde özgürce yüzerken zihninize yer etmiş negatif düşünceleri geride bırakabileceksiniz. Domuzbükü Koyu her ne kadar ilçe merkezine yakın konumda gözükse de bölgeye özel araç ya da toplu taşıma ile ulaşım sağlanamıyor. Koya ulaşım için yalnızca ilçe merkezinden hareket eden günlük tekne turlarını kullanabilirsiniz. Kara yolu ile ulaşımın olmaması koy çevresini olabildiğince sakin kılar. Bu sayede huzurlu ve sakin bir kamp tatili geçirebilirsiniz. Domuzbükü Koyu kamp alanı çevresinde herhangi bir özel işletme ya da tesis bulunmuyor. Bu nedenle günlük yeme-içme ya da wc-duş gibi temel ihtiyaçları kendi imkânlarınızla karşılamanız gerekiyor. Ancak koyun güzelliği ulaşım ya da özel tesis gibi eksiklikleri geri planda bırakmaya yetiyor. Bölgede çadırınızı kurduktan sonra kendinizi adeta sessizliğin kollarına bırakıyorsunuz. 

Adres: Yaka, Datça/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, yoga, rahatlama, gezi, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Domuzbükü Koyu kamp alanı için tıklayın

 

7- Bağlarözü Bungalov Kamp Konaklama – Datça

baglarozu-bungalov-kamp-konaklama
Bağlarözü Bungalov Kamp Konaklama

Datça’nın Bağlarözü rotasında bulunan kamp alanında doğanın her türlü mucizesinin keyfini çıkartabilirsiniz. Knidos Antik Kenti yolu üzerinde bulunan tesisin yerleşim yerlerine olan uzaklığı oldukça sessiz olmasını sağlıyor. İşletmenin kendine has özel konumu sayesinde tatil boyunca kendinizi yenilenmiş hissedebileceksiniz. Yazıköy Plajı’na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunan tesiste konaklarken gün içerisinde berrak bir denizin keyfini çıkartabilirsiniz. Kamp işletmesinin misafirlere sunduğu kolaylıklardan biri de ulaşım avantajı. Tesise Datça merkezden yola çıktığınızda Knidos Antik Kenti istikametinde ilerledikten sonra Bağlarözü yoluna saparak kolayca ulaşabilirsiniz. Bağlarözü Bungalov ve Kamp Konaklama tesisinde misafirlerin kendini konforlu hissedebilmesi için birçok olanak düşünülmüş. Tesiste çadır ya da bungalov yapılarda konaklarken düzenli yerleşim imkânı sayesinde sıkışıklığa maruz kalmıyorsunuz. Bu sayede bir tatile yönelik huzur ve sakinlik beklentileri de karşılanıyor. Tesisin ortak kullanım alanında misafirlerin kendi yemeklerini pişirebilmesi için bir mutfak ayrılmış. Üstelik artan yemeklerin de muhafaza edilebilmesi için bir buzdolabı bulunuyor. Tesisin geniş hizmet politikasında wc, duş, plaj, otopark, internet bağlantısı ve elektrik gibi önemli ihtiyaçlar sunuluyor. Bu sayede her ihtiyacınıza kısa sürede çözüm bulabiliyorsunuz. 

Adres: Yazı Köyü, Datça/Muğla

Telefon: 0505 225 51 90

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, plaj, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, TV bağlantısı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, balık tutma, dalış, yüzme (deniz), bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, yoga, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 60 TL
  • Bungalov konaklama: 150 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Bağlarözü Bungalov Kamp Konaklama için tıklayın

 

8- Bencik Koyu Kamp Alanı - Datça

bencik-koyu-kamp-alani
Bencik Koyu Kamp Alanı

Datça’nın Hisarönü sınırları içerisinde yer alan Bencik Koyu kamp alanında sakin ve huzurlu bir kamp tatili yapabilirsiniz. Sessizliğin merkezi Bencik Koyu, Marmaris ve Datça arasında ince bir sınırda yer alıyor. Yemyeşil bir doğayı keşfedeceğiniz koyda konakladığınız süre boyunca ruhen dinlendiğinizi hissedebilirsiniz. Bencik Koyu’na gelebilmek için özel aracınızı kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kamp alanına gelmek için Datça Hisarönü istikametinden kalkan teknelere de binebilirsiniz. Yemyeşil bir ormanla çevrelenmiş bölge rüzgârlara karşı korunaklı bir durumdadır. Bu sayede bölgenin denizi özellikle yat ve teknelerin uğrak noktası hâline gelir. Rüzgârı kesen konumu sayesinde Bencik Koyu çevresinde arzunuza göre dalış ya da yüzme gibi aktiviteleri de güvenle yapabilirsiniz. Koy çevresi sezon içinde bile olabildiğince sessizdir. Bu sayede çadırınızı kurduktan sonra konforlu bir konaklamanın keyfini çıkartabilirsiniz. Bölgenin yüksek oksijen seviyesi de size oldukça iyi gelecektir. Koy çevresinde konaklarken gün içerisinde derin nefesler alacağınız bir yoga yapabilir, bisiklet sürebilir ya da parlak yıldızlar altında bir kamp ateşinin keyfini çıkartabilirsiniz. Bencik Koyu’na gelirken çevrede herhangi bir özel tesis bulunmadığını göz önünde bulundurmanız gerekir.

Adres: İskele, Datça/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, bisiklet, voleybol, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, yoga, rahatlama, gezi, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Bencik Koyu kamp alanı için tıklayın

 

9- Balık Aşıran Koyu Kamp Alanı - Datça

balik-asiran-koyu-kamp-alani
Balık Aşıran Koyu Kamp Alanı

Datça’nın Hisarönü Körfezi’nde bulunan Balık Aşıran Koyu kamp alanında gözlerden uzak bir konaklama yapabilirsiniz. Marmaris-Datça kara yolu üzerinde bulunan koy yat ve teknelerin uğrak noktası hâline gelmiş. Üstelik bu bölge adını balıkların koydan karşı kıyıya geçmesi nedeniyle almış. Muhteşem berraklık ve çarşaf gibi dokuya sahip koy denizinde yüzerken adeta kendinizi yenilenmiş hissedebileceksiniz. Balık Aşıran Koyu’na gidebilmek için taş, toprak ve yarıklarla dolu bir yoldan geçmeniz gerekiyor. Epey sıkıntılı koy yoluna altı alçak araçlarla gitmenizi önermeyiz. Koya en kısa sürede ve kolayca ulaşmak için sıklıkla koy çevresine uğrayan tekne turlarına katılabilirsiniz.  Büyüleyici bir manzara ve dinginleştirici bir doğayı birleştiren muhteşem konumda yer alan koy çevresinde herhangi bir özel işletme ya da tesis bulunmuyor. Bu nedenle koyda wc, duş ya da yeme-içme gibi temel ihtiyaçlar için şahsi imkânları kullanmanız gerekiyor. Profesyonel kampa ilişkin bir tecrübeniz yok ise koya gitmeden önce portatif kamp ekipmanlarına göz atabilirsiniz. Koy çevresinde herhangi bir işletme olmaması çevreyi olabildiğince sessiz ve huzurlu bir yer hâline getiriyor. 

Adres: Emecik, Marmaris Datça Yolu, Datça/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, dalış, bisiklet, voleybol, yüzme (deniz), olta balıkçılığı, rahatlama, gezi, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Balık Aşıran Koyu kamp alanı için tıklayın

 

10 – Datça Aktur Orman Kampı - Datça

datca-aktur-orman-kampi
Datça Aktur Orman Kampı

Ailenizle birlikte güvenli ve konforlu bir kamp tatili için Datça Aktur Orman Kampını tercih edebilirsiniz. Muğla’nın Datça ili merkez konumunda bulunan özel kamp işletmesi şehir merkezine ise 134 km’lik mesafede konumlanır. Kolay bir ulaşım istikametinde bulunan kamp işletmesine toplu taşıma ya da özel aracınız ile gidebilirsiniz. Misafirlerin konaklama isteğine hitap etmek üzere bölgede karavan, çadır ve bungalov tipleri bulunur. Geniş kamp alanında karavan ve çadır konaklaması için oldukça büyük bir alan ayrılmıştır. Bu sayede şahsi karavan ya da çadırınız ile bölgede konforlu bir biçimde konaklayabilirsiniz. Güvenli ve konforlu biçimde organize edilmiş işletmede konaklarken birçok hizmetten faydalanabilirsiniz. Datça Aktur Orman Kampının sunmuş olduğu hizmetler; sıcak su, wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, çamaşır makinesi, buzdolabı, pişirme alanı, restoran ve büfe olarak sıralanır. 

Adres: Emecik, Marmaris Datça Yolu, Datça/Muğla

Telefon: 0252 724 61 68 - 69

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, mutfak, ağaçlık alan, otopark, çamaşır makinesi, çocuk eğlence programı, revir, mescid, çocuk parkı, kapalı oyun tesisleri, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, kano, gezi, sörf, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

Mayıs Dönemi 

  • Karavan konaklama 32 TL
  • Çadır konaklama 22 TL

Haziran – Temmuz – Ağustos – Eylül Dönemi 

  • Karavan konaklama 45 TL
  • Çadır konaklama 32 TL

Ekim Dönemi 

  • Karavan konaklama 32 TL
  • Çadır konaklama 22 TL 

0-5 yaş arası ücretsiz.

6-11 yaş arası %50 indirimli fiyat.

1 KW elektrik ücreti: 2.25 TL.

Günlük buzdolabı kullanımı: 20 TL.

Tek yıkama çamaşır makinesi kullanımı: 17.50 TL.

Karavan kışlama: 100 TL - römork kışlama: 50 TL.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Datça Aktur Orman Kampı için tıklayın

 

11 – Kargı Koyu Kamp Alanı - Datça

kargi-koyu-kamp-alani
Kargı Koyu Kamp Alanı

Ege sahillerinde ruhunuzu dinlendireceğiniz ücretsiz bir tatil için Kargı Koyu kamp alanını tercih edebilirsiniz. Ücretsiz konaklama imkânı sunan Kargı Koyu, Muğla’nın Datça ilçesinde konumlanır. Muğla şehir merkezine 2 saat ve Datça merkezine 3 km’lik mesafede bulunan kamp bölgesine minibüs, özel araç ya da karavan ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Kargo Koyu kamp alanı özellikle ulaşım kolaylığı sayesinde yaz sezonunda sıklıkla tercih edilir. Kamp bölgesine kolayca ulaşım sağladıktan sonra dilediğiniz yere çadır kurabilirsiniz. Üç bir yanı ormanlarla çevrili kamp bölgesinde yüzünüzü sakin Ege sularına döneceğiniz muhteşem bir konaklama imkânı bulabilirsiniz. Kargı Koyu’na doğru kamp için yola çıktığınızda ateş yakmanın yasak olduğunu bilmeniz gerekir. 

Adres: İskele, Datça/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, su, duş, wc, plaj, market, restoran, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Kargı Koyu Kamp Alanı için tıklayın

 

12- Özil Camping – Datça

ozil-camping
Özil Camping

Şehir gürültüsünden uzaklaşırken gözlerden de uzak ve huzurlu bir bölgede kamp yapmak isteyenler için vazgeçilmez noktalardan biri de Özil Camping. Datça’nın Karaincir mevkinde bulunan tesisin denize sıfır konumu ve doğa ile bütünleşmiş dokusu görenleri adeta hayran bırakıyor. Huzurlu kamp alanına gitmek için özel araç ya da toplu taşımayı kullanabilirsiniz. Farklı renklerin harmanıyla tasarlanan özel kamp işletmesinde misafirler için hem karavan hem de çadır konaklama imkânı sunuluyor. Bu sayede yıl boyunca hayalini kurduğunuz bir kamp tatilini yapabiliyorsunuz. Özil Camping’te konaklama alanları geniş bir arazi üzerine kurulmuştur. Tesiste kamp yaparken çadır ve karavanların arasında belirli bir boşluk kalacaktır. Tesisin gelişmiş hizmet politikası sayesinde gün içerisinde sıcak su, duş, wc, mutfak, bulaşık yıkama alanı, elektrik ve internet bağlantısı gibi önemli gereksinimlere ulaşabilirsiniz. İşletmenin özel mutfak alanında kendi yemeğinizi hijyenik biçimde pişirebilir, buzdolabı ve bulaşık yıkama gibi alanları kullanabilirsiniz. Yemek başta olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarınız için de büfe ve süpermarkete ulaşabilirsiniz.

Adres: Emecik, Datça/Muğla

Telefon: 0533 816 26 48

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, plaj, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, yakacak odun, karavan kamp alanı, kimyasal imha noktası, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, balık tutma, dalış, yüzme (deniz), bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 70 TL
  • Karavan konaklama: 150 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Özil Camping kamp alanı için tıklayın

 

13 – Yazıköy Plaj ve Kamp Alanı - Datça

yazikoy-plaj-ve-kamp-alani
Yazıköy Plaj ve Kamp Alanı

Yaşam temposundan uzaklaşırken ruhunuzu dinlendirecek bir kamp yeri arayışındaysanız tatilde Yazıköy Plajı’nı tercih edebilirsiniz. Datça şehir merkezine yaklaşık 32 km’lik bir mesafede bulunan kamp alanında doğayla bütünleşeceğiniz, sakin ve huzur dolu bir tatil geçirebilirsiniz. Hem ruhen hem de fiziksel olarak oldukça rahatlayacağınız kamp alanına özel ya da toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Kamp alanına kısa sürede ulaşım sağladıktan sonra çadırınızı araç yanına kurabilir ve keyifli bir kamp tatili yapabilirsiniz. Huzurlu bir çadır kampı yapabileceğiniz Yazıköy Plajı çevresinde herhangi bir özel işletme bulunmuyor. Bu durum tatiliniz için sessiz bir atmosfer oluştursa da ihtiyaçlarınızı kendi tecrübelerinizle karşılayabilmeniz gerekiyor. Özellikle günlük yeme ve içme gibi ihtiyaçlarınızı gelirken yolda ya da en yakın 1 km uzaklıktaki Yazı Köyü çevresinden karşılayabilirsiniz. Çevresinde yemyeşil tepelerin göze çarptığı kamp alanında herhangi bir yerleşim alanı da bulunmuyor. Bu sayede çadırınızı kurduğunuz andan itibaren sessiz, sakin ve huzurlu bir kamp tatili geçirebiliyorsunuz. 

Adres: Yazıköy/Datça/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, yoga, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Yazıköy Plaj ve Kamp Alanı için tıklayın

 

14 – Gıynap Koyu Kamp Alanı - Datça

giynap-koyu-kamp-alani
Gıynap Koyu Kamp Alanı

Datça ilçe merkezine yaklaşık 34 km’lik bir mesafede bulunan Gıynap Koyu kamp alanında kendinizi özgür ve huzurlu hissedebileceksiniz. Gıynap Koyu, Datça’da Knidos Antik Kenti’ne gelmeden hemen yol sonunda yer alıyor. Bölgeye özel araç ya da toplu taşıma ile gelecekseniz Knidos yoluna kadar ilerleyip kalan yolu yürüyerek kat etmeniz gerekiyor. Özel aracınızla geliyorsanız da yolda aracı bırakarak kalan yolu yürüyerek devam edebilirsiniz. Koya daha rahat şekilde ulaşmak isterseniz tekne turlarıyla bölgeye gelebilirsiniz. Kos ve İncirli Adalarını gören bölgede enfes bir manzarayla baş başa kalabileceksiniz. Üstelik koy denizi akvaryumu andıran benzersiz bir berraklığa sahip. Adeta dibi görünen denizde yüzerken vücudunuzda biriken negatif duyguları ortadan kaldırabilirsiniz. Büyüleyici koyun sahil kısmı olabildiğince dar bir yapı ve taşlık zeminden oluşuyor. Sahilin hemen bitim noktasında bulunan düzlük bölgeye çadırınızı güvenle kurabilirsiniz. Huzurlu bir konaklama imkânı bulacağınız kamp alanı çevresinde herhangi bir özel işletme ya da tesis bulunmuyor. Dolayısıyla günlük yeme-içme gibi temel ihtiyaçları kendi imkânlarınızla karşılamanız gerekiyor. Bu sayede profesyonel bir kamp deneyimi de kazanmış oluyorsunuz.

Adres: Datça/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, yoga, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Gıynap Koyu Kamp Alanı için tıklayın

 

15- Gülbahar Pansiyon ve Camping – Datça

gulbahar-pansiyon-ve-camping
Gülbahar Pansiyon ve Camping

Kamp tatilinde kendinizi ev konforunda hissetmek istiyorsanız huzurlu havasıyla adeta büyüleyen Gülbahar Pansiyon ve Camping’i tercih edebilirsiniz. Datça’nın Ovabükü konumunda yer alan tesiste hem pansiyon hem de çadır konaklaması yapabilirsiniz. Sezon boyunca misafirler tarafından sıklıkla tercih edilen tesis, altın sarısı kumsalıyla büyüleyen Ovabükü Plajı’na sıfır konumda yer alıyor. Bu sayede deniz ve doğanın içerisinde huzurlu bir kamp tatili yapabiliyorsunuz. Tesisin konforlu bir konaklama sunmasıyla birlikte ücretleri de olabildiğince makul. Bu sayede aradığınız konforu en iyi şekilde sunarken her açıdan rahat bir tatil geçirmenize imkân tanıyor. Gülbahar Pansiyon ve Camping’te günlük yeme-içme ihtiyaçlarınızı tesisin sunmuş olduğu ev lezzetlini aratmayan yemekler ile karşılayabiliyorsunuz. Aynı zamanda restoran yemeklerini tercih etmezseniz tesise kendi malzemelerinizi getirip ortak kullanım mutfakta hazırlayabiliyorsunuz. Tesisin ortak kullanım mutfağında buzdolabı ve elektrik de bulunuyor. Bu sayede kullanmadığınız besinleri uzun süre güvenle muhafaza edebiliyorsunuz. Geniş bir hizmet politikasını benimseyen tesiste tüm bunların yanı sıra internet bağlantısı, ücretsiz otopark, mangal ve semaver alanı, bahçe ve dinlenme yeri, wc ve duş gibi imkânlar da sunuluyor. Bu sayede her ihtiyacınızı kısa süre içerisinde karşılayabiliyorsunuz.

Adres: Mesudiye, Datça/Muğla

Telefon: 0535 599 54 99

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, plaj, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, yakacak odun, merkezi kamp ateşi.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, balık tutma, dalış, yüzme (deniz), bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Şahsi çadır: 100 TL
  • Çadır kiralama: 150 TL
  • Oda konaklama: 200 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Gülbahar Pansiyon ve Camping kamp alanı için tıklayın

 

16 – Murdala Koyu Kamp Alanı - Datça

murdala-koyu-kamp-alani
Murdala Koyu Kamp Alanı

Murdala Koyu kamp alanında, yıl boyunca arzuladığınız gözlerden uzak, sakin ve sessiz bir kamp tatilini yapabileceksiniz. Bölgenin kısıtlı ulaşım imkânları kimisi için problem olsa da sessiz ve sakin bir koy arayışında olanlara bulunmaz imkânlar sunuyor. Datça’nın Kuzeybatı bölgesinde bulunan Murdala Koyu kamp alanı özellikle yüzme aktiviteleri için tercih ediliyor. Bölgenin berrak ve sakin denizinde yüzerken kendinizi hiç olmadığınız kadar özgür hissedebileceksiniz. Datça ilçe merkezine yaklaşık bir saatlik mesafede bulunan kamp alanına özel araçla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ancak yolların engebesi nedeniyle gelirken yüksek tabanlı araçları tercih etmeniz tavsiyemizdir. Muhteşem bir manzarayı ayağınıza getiren ücretsiz kamp alanının iki çevresi de yükseltilerle çevrili. Bu sayede kamp bölgesine makul bir düzeyde rüzgâr giriyor. Bu durum da çadır kampı ve yüzme imkânını kolaylaştırıyor. Bölgede çadır kuracaksanız iç alanları tercih etmenizi öneririz. Sabah doğan güneş, öğlen vakitlerinde iç bölgelere doğru döner ve ağaçlık alanların gölge oluşturmasını sağlar. Bu sayede hem konforlu hem de serin bir kamp tatili yapabilirsiniz. Murdala Koyu kamp alanı çevresinde günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir özel işletme bulunmuyor. Bu nedenle yeme-içme ya da tuvalet gibi önemli ihtiyaçları kendi imkânlarınızla gidermeniz gerekiyor. 

Adres: Cumalı, Datça/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, voleybol, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, dalış, yoga, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Murdala Koyu Kamp Alanı için tıklayın

 

17 – Ilıca Camping - Datça

ilica-camping
Ilıca Camping

Muğla’nın Datça beldesinde konumlanan Ilıca Camping, tertemiz ve berrak bir maviyi benzersiz doğası ile bütünleştiren büyüleyici bir kamp alanı. Ilıca Camping işletmesinde huzur, eğlence ve macerayı bir arada bulabileceğiniz unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Özel kamp işletmesinde ziyaretçilere konforlu bir konaklama imkânı sunmak üzere çadır, bungalov ya da karavan imkânı bulunur. Özenle dekore edilmiş bungalovlarda konforlu bir konaklama keyfini çıkarırken çevrede sunulan hizmetlerle ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Ilıca Camping işletmesi çevresinde wc, duş, buzdolabı, çamaşır makinesi, mutfak, salon ya da masa ve bank gibi hizmetler sunulur. Bu sayede günlük ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabilirsiniz. 

Adres: İskele, Park Cd. No:18, Datça/Muğla

Telefon: 0 252 712 01 00

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, TV, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, ATV, bisiklet.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, basketbol, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır Konaklama: 50 TL
  • Karavan Konaklama: 100 TL

Çalışma Periyodu: Full

Ilıca Camping için tıklayın

 

18 – Körmen Camping - Datça

kormen-camping
Körmen Camping

Huzur verici bir kamp tatili yaparken şehirle bağınızı koparmak istemezseniz Körmen Camping tam olarak size göre. Geniş bir arazi üzerine kurulan Körmen Camping’in çevresi meşhur kızılçam ormanlarıyla kaplı. Şehirden uzaklaşmadan doğanın güzelliklerini misafirlerine sunan tesiste kendinizi oldukça özel ve huzurlu hissedebileceksiniz. Denize sıfır konumda yer alan özel kamp işletmesine özel araç ya da toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşabilirsiniz. Tesise gelirken Yat Limanı Sokağı üzerinden ilerlemeniz yeterlidir. Ayrıca toplu taşıma kullanırken tesis önünden geçen araçlara binebilirsiniz. Körmen Camping’te misafirlerin konforlu bir kamp tatili geçirebilmesi için türlü gereksinimler ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Geniş bir arazi üzerinde kurulan tesiste 1 bungalov, 20 karavan ve toplam 50 adet çadır alanı bulunur. Tesisin geniş konaklama imkânları sayesinde kendinizi en huzurlu hissettiğiniz yerde konaklayabilirsiniz. Konforlu bir konaklama sunan işletmede her ihtiyacınıza da kısa sürede çözüm bulabileceksiniz. Tesisin misafirler için sunmuş olduğu hizmetler; sıcak su, duş, wc, elektrik, internet bağlantısı, mutfak, mangal, semaver alanı, havuz ve karavan park alanı olarak sıralanır. Gelişmiş hizmet politikası sayesinde tesiste birçok ihtiyacınızı kısa sürede karşılama imkânı bulabilirsiniz. 

Adres: Datça limanı Datça/Muğla Türkiye

Telefon: 0535 228 92 00

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, TV, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market, açık havuz, karavan park alanı, kimyasal imha noktası.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Tek kişilik çadır konaklama: 50 TL
  • İki kişilik çadır konaklama: 75 TL
  • Karavan konaklama: 160 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Körmen Camping için tıklayın

 

19 – Akçabük Kamping - Datça

akcabuk-kamping
Akçabük Kamping

Kamp tatilinde berrak bir denizin keyfini sürerken yüksek oksijenle adeta yenilenmek istiyorsanız rotanızı Akçabük Kamping’e çevirebilirsiniz. Palamutbükü-Mesudiye yolu üzerinde bulunan Akçabük Kamping’te yıl boyu hayalini kurduğunuz konforlu ve denize sıfır bir kamp tatili yapabilirsiniz. Yaklaşık 50 dönümlük geniş bir araziye sahip olan tesiste çadırınızı kurarak özgürce konaklayabilir ya da bungalov evlerin konforunu deneyimleyebilirsiniz. Aynı zamanda tesisin geniş arazisine kendi karavanınız ile giderek kaliteli hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Sezon boyunca sıklıkla kamp konaklaması için tercih edilen tesiste dikkat çeken özelliklerden biri de kesintisiz temizlik hizmetleri. İşletmede misafirlerin konaklama süresi boyunca kullanabileceği duş, wc ve mutfak gibi ortak kullanım alanları düzenli olarak temizleniyor. Bu sayede bir kamp tatilinde aradığınız hijyen politikasına ulaşabiliyorsunuz. Datça’nın en çok tercih edilen kamp işletmesinde tatil boyunca ihtiyaç duyacağınız wc, duş, mutfak, elektrik, internet bağlantısı, buzdolabı ve sıcak su gibi çeşitli imkânlar sunuluyor. Dolayısıyla birçok ihtiyacınızı kısa sürede karşılayabiliyorsunuz. 

Adres: Palamutbükü Mesudiye Yolu, Palamutbükü Sokak No: 428 Datça/Muğla

Telefon: +90 531 101 42 59

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, ağaçlık alan, TV, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, yakacak odun, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, plaj, market, karavan park alanı, kimyasal imha noktası.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

1 Mayıs 2022 – 31 Mayıs 2022 ve 1 Ekim 2022 – 31 Ekim 2022

  • Gecelik tek kişi çadır: 60 TL
  • Karavan konaklama: 50 TL
  • Bungalov konaklama: 450 TL

1 Haziran 2022 – 30 Haziran 2022 ve 1 Eylül 2022 – 30 Eylül 2022

  • Gecelik tek kişi çadır: 75 TL
  • Karavan konaklama: 70 TL
  • Bungalov konaklama: 450 TL

1 Temmuz 2022 – 31 Ağustos 2022

  • Gecelik tek kişi çadır: 110 TL
  • Karavan konaklama: 80 TL
  • Bungalov konaklama: 600 TL

Tesis konaklama ücretlerine ortak kullanım wc, duş, mutfak ve plaj-şemsiye hizmetleri dâhildir.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Akçabük Kamping için tıklayın

 

Doğanın benzersiz mucizelerini yansıtan Muğla’nın gözdesi Datça’da bulunan ücretli-ücretsiz kamp alanlarını sıraladık. Hazırladığımız kapsamlı listede aradığınızı bulamadıysanız Campalow’un “Kamp Alanı Bul” motorunu kullanarak, Muğla kamp alanları ya da Fethiye kamp alanları araması yapabilirsiniz. Kamp rotanızı Ege yönünde tutmak isterseniz İzmir kamp alanları rehberimiz de size yardımcı olacaktır. Tatilde farklı rotalardan yanaysanız da Antalya kamp alanları, Bozcaada kamp alanları ve Gökçeada kamp alanları gibi kapsamlı rehberlerimize göz atmanızı öneririz. Campalow olarak kamp tatilinizde şimdiden iyi eğlenceler dileriz.


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir