Bodrum'da ücretli ve ücretsiz 20 kamp alanı

Bodrum'da; ücretli-ücretsiz bungalov, karavan ve çadır kamplarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-05-29
Bodrum'da ücretli ve ücretsiz 20 kamp alanı

Evin penceresinden içeri süzülen güneş ışığı artık içimizi ısıtmaya başladığında yavaş yavaş yaz tatiline kendimizi hazırlıyoruz. Kimi zaman “tatil” deyince deniz ve kum birlikteliği zihinlerde canlansa da ruhunuzu dinginliğe kavuşturacak atmosferi doğanın derinliklerinde bulabiliyorsunuz. Üstelik Türkiye’nin Akdeniz, Ege ve Marmara başta olmak üzere her noktasında kendinizi iyi hissedebileceğiniz tertemiz bir oksijenle masmavi deniz baş gösteriyor. Tatil zamanı geldiğinde maceraperest kampçıların da dikkatini çeken noktalar arasında Muğla bulunuyor. Ege’nin incisi Muğla, yerli ve yabancı ayırt etmeksizin her noktadan çektiği tatilcilerle adeta cazibe merkezi hâlini alıyor. Üstelik tatilde cazibe deyince olmazsa olmaz rotalardan biri de Bodrum. Muğla Bodrum’un göz alıcı gece hayatıyla bütünleşen benzersiz doğası bir tatilden beklediğiniz her türlü imkânı sunmayı başarıyor. Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da kampçılara hitap eden ücretli ve ücretsiz olmak üzere birçok kamp alanı bulunuyor. Üstelik bu kamp alanlarında doğanın güzelliklerini keşfetme fırsatı yakalarken Ege Denizi’nde su altı güzelliklerini görebiliyorsunuz. Muğla Bodrum kamp alanları araştırması yaparken kapsamlı bilgilere ulaşmak isterseniz rehberimize göz atabilirsiniz. Çantanız, rotanız ve hazırlıklarınız tamamsa, gelin birlikte değerlendirelim.

 

1 - Bodrum Masalı Camping - Bodrum

bodrum-masali-camping
Bodrum Masalı Camping

Bodrum’um meşhur mandalina ağaçları arasında huzur bulacağınız bir kamp tatili için Bodrum Masalı Camping’i ziyaret edebilirsiniz. Geniş bir arazi üzerinde kurulan ve bir aile işletmesi olan tesiste hem çadır hem de pansiyon konaklaması yapabiliyorsunuz. Özgürlüğe ve kampçılığa düşkünseniz tercihinizi çadır kampından yana kullanabilirsiniz. Şahsi çadırınız yoksa da işletmeden bir çadır kiralayabilirsiniz. Aynı zamanda tesise şahsi karavanla da gelebilirsiniz. Şahsi karavanınız yoksa da işletmeye gelerek misafirler için özel tasarlanan karavanları kiralayabilirsiniz. Doğa ile iç içe kalacağınız paha biçilmez bir kamp deneyimi sunan Masalı Camping’e toplu taşıma ve özel araç ile gidebiliyorsunuz. Muhteşem mandalina kokusuyla mest olacağınız Bodrum Masalı Camping’te her ihtiyacınıza hitap eden kapsamlı hizmetler bulabilirsiniz. Tesisin sunduğu hizmetler wc, duş, sıcak su, internet bağlantısı, elektrik, restoran, çamaşır makinesi, ocak, buzdolabı, otopark, mutfak ve mangal yakılabilir alan olarak sıralanır. Bodrum Masalı Camping’te yeme-içme ihtiyacınızı gidermek için çeşitli seçenekler bulunur. Kendi yemeğinizi yapmak isterseniz ortak kullanım mutfak alanında ocak ve buzdolabını değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda tesisin kahvaltı servisine ek olarak sunmuş olduğu öğün yemeklerini tadabilirsiniz. Farklı bir lezzeti denemek isterseniz de mangal yapabilirsiniz.

Adres: Gümüşlük, 1095. Sk. 2/2, Bodrum/Muğla

Telefon: +90 538 2951020

Kamp Olanakları: Suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, TV bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow, karavan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: $

  • 3 Kişilik çadır kiralama: 165 TL
  • Şahsi çadır: 40 TL
  • Paylaşımlı hostel tek kişilik yatak: 60 TL
  • Karavan konaklama: 50 TL

Bodrum Masalı Camping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Bodrum Masalı Camping için tıklayın

 

2 - Bodrum Wanderheaven Kamp Alanı - Bodrum

bodrum-wanderheaven-kamp-alani
Bodrum Wanderheaven Kamp Alanı

Bodrum’un saklı cenneti Gümüşlük’te yer alan Bodrum Wanderheaven Kamp Alanında yıl boyunca unutamayacağınız benzersiz kamp anıları biriktirebilirsiniz. Masmavi Ege denizine yaklaşık 50 km’lik mesafede bulunan Bodrum Wanderheaven’de kendi çadırınızda konaklayabilir ya da tesisin çadırlarını kiralayabilirsiniz. Daha lüks seçenekleri tercih etmek isterseniz de Tiny House ve Bungalow tiplerine göz atabilirsiniz. Mandalina ağaçlarının altına kurulmuş çadır alanlarında gölgenin tadını çıkartırken muhteşem bir kokuyla adeta büyülenebilirsiniz. Kolay bir ulaşım mevkiinde bulunan Wanderheaven Camping’e hem özel araç hem de toplu taşımayla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bodrum Wanderheaven’de her çadır 16 m2'lik bir özel alan içerisinde kurulur. Bu sayede diğer konaklama yerlerinden makul uzaklıkta kalarak sosyal mesafeyi koruyabilirsiniz. Muhteşem bir doğayla bütünleşmiş tesiste birçok hizmeti de aynı anda bulabileceksiniz. Tesiste wc, duş, sıcak su, elektrik, internet bağlantısı, restoran, mutfak, plaj, ücretsiz otopark, ortak oturma alanı gibi birçok hizmet sunuluyor. Bu sayede tesiste dilediğiniz konfora ulaşabiliyorsunuz. 

Adres: Kilimci Sok. No:35/12 Gümüşlük, Bodrum, Muğla, Türkiye

Telefon: +90 252 394 3477

Kamp Olanakları: Suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, soyunma, dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, balık tutma, dalış, yüzme (deniz), rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: $$$

Şahsi Çadır

  • Nisan: 85 TL
  • 29 Nisan-5 Mayıs: 135 TL
  • 6 Mayıs-15 Haziran: 100 TL
  • 16 Haziran-30 Ağustos: 135 TL
  • 8 Temmuz-12 Temmuz: 150 TL

Çadır tesisten kiralandığında fiyatlara ek +50 TL ücret alınır.

Mini Kütük Ev (2 kişilik – Çift kişilik kahvaltı dahil)

  • Nisan: 350 TL
  • 29 Nisan-5 Mayıs: 500 TL
  • 6 Mayıs-15 Haziran: 400 TL
  • 16 Haziran-30 Ağustos: 500 TL
  • 8 Temmuz-12 Temmuz: 600 TL

Standart Bungalow (2 kişilik – Kahvaltı dahil)

  • Nisan: 450 TL
  • 29 Nisan-5 Mayıs: 1000 TL
  • 6 Mayıs-15 Haziran: 550 TL
  • 16 Haziran-30 Ağustos: 850 TL
  • 8 Temmuz-12 Temmuz: 1000 TL

1+1 Bungalow (2 odalı, 4 kişilik – Kahvaltı dahil)

  • Nisan: 550 TL
  • 29 Nisan-5 Mayıs: 1000 TL
  • 6 Mayıs-15 Haziran: 750 TL
  • 16 Haziran-30 Ağustos: 1100 TL
  • 8 Temmuz-12 Temmuz: 1250 TL

Aile Çadırı (2 odalı, 4 kişilik)

  • Nisan: 300 TL
  • 29 Nisan-5 Mayıs: 500 TL
  • 6 Mayıs-15 Haziran: 400 TL
  • 16 Haziran-30 Ağustos: 500 TL
  • 8 Temmuz-12 Temmuz: 600 TL

Bodrum Wanderheaven Kamp Alanı güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Bodrum Wanderheaven Kamp Alanı için tıklayın

 

3 - Bodrum Türkbükü Kamping - Bodrum

bodrum-turkbuku-kamping
Bodrum Türkbükü Kamping

Bodrum Türkbükü çadır kamp alanı, Muğla yolu üzerinde konumlanır. 7/24 ve yılın her sezonu kesintisiz hizmet veren işletmede keyifli bir kampın tadını çıkarabilirsiniz. Tatilinizi keyifli kılmak için kurulan aile işletmesi, kibar ve nezih bir yaklaşımı ilke edinir. Kamp işletmesi kesintisiz şekilde tüm noktaları kapsayan bir güvenlik kamerasına sahiptir. Böylece güvenli bir kamp deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Türkbükü kamp işletmesinde tatilcileri ev konforunda hissettirmek üzere çeşitli hizmetler sunulur. İşletmenin hizmetleri; WC, sıcak su, duş, wifi, buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrik, mutfak ve ocak olarak sıralanır. Hijyen ve temizlik konularında uzman yönetim kadrosuyla hizmet veren Türkbükü kamp işletmesinde tertemiz wc ve duş imkânları ile buluşabilirsiniz. Üstelik merkezi bir konumda yer alan işletmeden 5-10 dakikalık yürüme mesafesinde market, büfe ve alışveriş yapabileceğiniz türlü mekânları bulabilirsiniz. Şirin ve kibar bir butik kamp alanı hizmeti veren Türkbükü işletmesinde hem zemin kat hem de terasta çadırınızı kurabilirsiniz. Terasta kurmuş olduğunuz çadırdan muhteşem deniz manzarasını kesintisiz seyredebilirsiniz. Konforlu bir konaklama ile geçirdiğiniz gecenin sabahında yürüme mesafesinde bulunan plaj ve beach konumlarına erişebilirsiniz.

Adres: Türkbükü Mahallesi 78.SK NO:2 Bodrum/Muğla

Telefon: 0532 244 27 96

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, ocak, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, voleybol alanı, yakacak odun.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır ile konaklama: Ortalama 60 TL

Bodrum Türkbükü Kamping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Bodrum Türkbükü Kamping için tıklayın

 

4 - Bungalow Bodrum - Bodrum

bungalow-bodrum
Bungalow Bodrum

Minimalist bir doğada kalite ve konfordan ödün vermeyeceğiniz bir tatil için rotanıza mutlaka Bungalow Bodrum’u eklemelisiniz. Kısa süre önce açılmasına rağmen tatilciler tarafından fazlasıyla rağbet gören tesis, Yalıçiftlik-Bodrum yolu üzerinde yer alıyor. Yerleşim yerlerinden olabildiğince uzakta kurulmuş Bungalow Bodrum’da şehir gürültüsünden uzaklaşırken özlem duyduğunuz sakinliği bulabiliyorsunuz. Beş yıldızlı otel konforunu aratmayan Bungalow Bodrum’da kapsamlı bir hizmet de sunuluyor. Tesisin hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için hizmet listesinde wc, elektrik, duş, sıcak su, mutfak, internet bağlantısı, otopark, çamaşırhane, restoran, bar, resepsiyon ve bahçe alanı gibi olanaklar bulunuyor. Dolayısıyla tesiste konakladığınız süre boyunca kaliteli hizmet alabiliyorsunuz. Tesisin bungalov tipleri iki ve tek kişilik olacak biçimde düzenlenmiş. Aynı zamanda her odada lavabo, duş ve klima gibi olanaklar bulunuyor. Böylece Bungalow Bodrum’da hem kalite hem de konforu bir arada bulabiliyorsunuz.

Adres: Yalı, Gerenkuyu Caddesi, 3638 Sk No: 120, Bodrum/Muğla

Telefon: 05323708233

Kamp Olanakları: Suya erişim, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: ATV, bisiklet, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), off road, rahatlama, gezi, trekking, yoga.

Fiyat Aralığı: $$

  • Bungalow Bodrum konaklama ücretleri sezona göre değişim gösterebilir. İşletmeye gideceğiniz tarihlerdeki güncel konaklama fiyatlarını öğrenmek için iletişim numaraları üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.

Çalışma Periyodu: Full

Bungalow Bodrum için tıklayın

 

5 - Volo Camping - Bodrum

volo-camping
Volo Camping

Volo Camping, şehrin stres ve kaosundan bunalanlar için doğa ile baş başa sakin bir kamp aktivitesi sunuyor. Özel kamp bölgesinin Muğla Bodrum yarımada konumu sayesinde bölgenin turistik, kültürel ve tarihi bölgelerini ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretçilerine unutulmaz anılar vadeden Volo Camping’te arzunuza göre karavan, çadır, villa ya da bungalov yapılarında konaklayabilirsiniz. Özel tasarlanmış bungalov ve villa tipleri ihtiyacınız olan konforu sağlamaya yardımcı olur. Odada yer alan banyo, tuvalet, elektrik, wifi gibi hizmetler ev konforunda hissetmenizi sağlar. Bunun yanı sıra havlu, yatak ve çarşaf gibi ek hizmetler ile konforlu bir konaklamanın keyfini çıkartabilirsiniz. Muğla’nın incisi Volo Camping, Bodrum–Turgutreis yolunda yer alır. Konumu sayesinde özel kamp işletmesine toplu taşıma, özel araç ya da motor ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Kamp işletmesine toplu taşımayla ulaşmak için Bodrum Otogardan Turgutreis dolmuşlarına binebilirsiniz. Bunun yanı sıra farklı şehirlerden hava yolu ile ulaşım sağlayacaksanız özel servislerden faydalanabilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Caddesi No:299 Gürece/Bodrum/Muğla

Telefon: 0542 321 86 56

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, ocak, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, voleybol alanı, yakacak odun, açık havuz, kimyasal imha noktası, mescid.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, dalış, voleybol, yüzme (havuz).

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır ile konaklama: Ortalama 80 TL
  • Bungalow ile konaklama: 200 TL

Volo Camping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Volo Camping için tıklayın

 

6 - Bodrum Ecofarm Camping - Bodrum

bodrum-ecofarm-camping
Bodrum Ecofarm Camping

Şehir gürültüsünden uzaklaşırken Ege sahilinde huzur bulmak istiyorsanız rotanıza Bodrum Ecofarm Camping’i ekleyebilirsiniz. Muğla’nın Bodrum mevkiinde yer alan kamp işletmesinin şehir merkezine 20 km’lik konumu sayesinde toplu taşıma ya da özel araçlar ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Mandalina ağaçları altında huzurlu ve sessiz bir kamp tatili sunan Efocarm Camping’te arzunuza göre Hostel hizmetinden yararlanabilir ya da özenle dekore edilen bungalow odalarda konaklayabilirsiniz. Özgür ruhunuza hitap eden bir kamp tatili geçirmek isterseniz de işletme bahçesine çadır atabilirsiniz. Misafirlerini konforlu hissettirmek üzere özenle dekore edilmiş Bodrum Ecofarm Camping ortak kullanım alanlarında buzdolabı, elektrik, sıcak su, wc ve tuvalet gibi imkânlar sunulur. Bunun yanı sıra gün içerisinde ev yapımı yemeklerin tadını çıkartabilirsiniz. Yılın belirli dönemlerinde işletmenin bahçe, temizlik ve bulaşık işleri gönüllü personeller tarafından gerçekleştirilir. Bu sayede konakladığınız süre boyunca hijyenik ve konforlu bir tatil yapabilirsiniz.

Adres: Bahçelievler Mahallesi, Gümüşlük Cd. No:111, Turgutreis Belediyesi/Bodrum/Muğla

Telefon: 0536 229 46 74

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, restoran, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, yakacak odun, kamp ateşi, TV, market.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, gezi, trekking, yoga, dalış, balık tutma, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: $$

1 Mayıs-15 Haziran

  • Çadır: 50 TL
  • Bungalov: 180 TL
  • Hostel: 60 TL

15 Haziran-30 Ağustos

  • Çadır: 60 TL
  • Bungalov: 250 TL
  • Hostel: 70 TL

30 Ağustos-15 Ekim

  • Çadır: 50 TL
  • Bungalov: 180 TL
  • Hostel: 60 TL

Kahvaltı: 30 TL

Akşam Yemeği: 40 TL

Çay ve İçme Suyu: Ücretsiz

Bodrum Ecofarm Camping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Ekim

Bodrum Ecofarm Camping için tıklayın

 

7 - Bodrum Vosvos Camping - Bodrum

bodrum-vosvos-camping
Bodrum Vosvos Camping

Türkiye’nin ilk sanat köyü Vosvos Camping’te uzun süre unutamayacağınız eğlenceli anılar biriktirebilirsiniz. Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Vosvos Camping, yemyeşil ağaçlarla zenginleştirilmiş geniş bir alana sahip. Üstelik yemyeşil ağaçları rengarenk masa ve sandalyeler de destekleyerek daha eğlenceli bir hâle getiriyor. Doğanın her rengini keşfedeceğiniz Vosvos Camping’e ulaşım da oldukça kolay. Bodrum’un eğlence kaynağı Vosvos Camping, Sulhi Bey ve eşi tarafından hayata geçirilmiş. Tesisin hangi köşesine dönerseniz dönün gökkuşağını andıran renkler ve özgün eserlerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi adeta nostaljik bir rüyada hissedeceğiniz Vosvos Camping’te her türlü ihtiyacınız için çözümler sunan hizmetler de bulunuyor. Tesiste konaklarken wc, duş, sıcak su, mutfak, internet bağlantısı, elektrik, yüzme havuzu, restoran, cafe ve bar gibi olanaklardan faydalanabilirsiniz. Organik ürünlerle zenginleştirilmiş lezzetli yemekleri tesisin restoranında tadabilirsiniz. Her türlü ihtiyacınıza kısa sürede hitap eden Bodrum Vosvos Camping’te çadır ve karavan konaklama imkânı sunuluyor. Sanatın izlerini yansıtan tesiste arzunuza göre çadır kiralayabilir ya da kendi çadırınızla gelebilirsiniz. Aynı zamanda gelirken şahsi karavanınızı da kullanabilirsiniz.

Adres: Gürece, Bodrum/Muğla

Telefon: 0535 734 60 81

Kamp Olanakları: Suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, açık havuz, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, yüzme (havuz), rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 75 TL

Bodrum Vosvos Camping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Bodrum Vosvos Camping için tıklayın

 

8 - Begonvil Türkbükü Kamp Alanı - Bodrum

begonvil-turkbuku-kamp-alani
Begonvil Türkbükü Kamp Alanı

3.500 m2’lik geniş çadır alanıyla konfor ve rahatlığı bir arada sunan Begonvil Türkbükü Kamp Alanını tatil için tercih edebilirsiniz. Göltürkbükü Belediye’sine 200 metrelik kısa bir mesafede bulunan tesis yemyeşil doğaya açılan kapısıyla görenlere huzur vadediyor. Begonvil Türkbükü’nde kampçılara hitap eden konaklama seçenekleri de bulunuyor. Özel kamp işletmesinde kendi çadırınızla konaklayabilir ya da işletmenin geleneksel bir havayı andıran kıl çadırlarını tercih edebilirsiniz. Tesisin gelişmiş kıl çadırlarında konaklarken wc, duş ve mutfak gibi imkânları da kişiye özel şekilde bulabilirsiniz. Merkez Atatürk Caddesi istikametinden ulaşabileceğiniz tesise hem özel araç hem de toplu taşıma ile gelebilirsiniz. Özel araca sahipseniz tesisin misafirlere ayırdığı özel otoparkı da kullanabilirsiniz. Kamp severlerin her türlü isteği gözetilerek kurulan Begonvil Türkbükü Kamp Alanında birçok hizmeti de bir arada bulabilirsiniz. Tesisin kıl çadırlarında özel wc, duş ve mutfak gibi gereksinimlerin yanı sıra ortak kullanım alanlarında da elektrik, wc, duş, internet bağlantısı, sıcak su, mutfak, bahçe ve otopark gibi olanaklar sunulur. Bu sayede arzuladığınız konaklama biçimi değişse de ulaştığınız hizmetler aynı kaliteyi korur. 

Adres: Göltürkbükü, Atatürk Cd., Bodrum/Muğla

Telefon: 0542 408 28 04

Kamp Olanakları: Suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: $

  • Şahsi çadır: 60 TL
  • Begonvil Kıl Çadırı: 150 TL

Tesiste 0-7 yaş ücretsiz, 7-12 yaş %50 indirimli.

Begonvil Türkbükü Kamp Alanı güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Begonvil Türkbükü Kamp Alanı için tıklayın

 

9 - Yahşi Plajı Kamp Alanı - Bodrum

yahsi-plaji-kamp-alani
Yahşi Plajı Kamp Alanı

Ege’nin dingin rüzgârlarını keşfederken hem çadır kampı yapıp hem de yüzmenin keyfini çıkarmak isterseniz Yahşi Plajı’na gidebilirsiniz. Bodrum’un Bitez ilçesine yaklaşık 2 km mesafede bulunan bölgede ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki ayrı plaj yer alıyor. Sessiz ve sakin dokusuyla dikkat çeken ücretsiz plaj bölümünde çadır da kurabiliyorsunuz. Tertemiz denizi ve yumuşacık kumsalıyla dikkat çeken Yahşi Plajı’na toplu taşıma ve özel araç ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Yahşi Plajı’nda ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgede herhangi bir özel işletme bulunmuyor. Ancak şezlong, soyunma kabini, şemsiye, wc, duş ve elektrik gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak için ücretli plajdan faydalanabilirsiniz. Gün içerisinde hem ihtiyaçlarınızı karşılayıp hem de konforlu bir kamp yapmak için yürüme mesafesinde bulunan her iki kampı da tercih edebilirsiniz. Birçok ihtiyacınızı ücretli kamp alanından karşılarken gün sonunda ücretsiz plaja çadır kurabilirsiniz. 

Adres: Ortakentyahşi, Bodrum-Yalıkavak Yolu, Bodrum/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, suya erişim, yakacak odun, market, masalar ve banklar, otopark, plaj, elektrik bağlantısı, soyunma dolapları.

Aktiviteler: Kültür, rahatlama, bisiklet, balık tutma, gezi, trekking, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Yahşi Plajı Kamp Alanı için tıklayın

 

10 - Bodrum Cennet Koyu Kamp Alanı - Bodrum

bodrum-cennet-koyu-kamp-alani
Bodrum Cennet Koyu Kamp Alanı

Adından da anlaşılacağı üzere adeta cennete açılan bir doğada kamp yapmak isterseniz rotaya mutlaka Bodrum Cennet Koyu kamp alanını eklemelisiniz. Ücretsiz çadır kampı yapabileceğiniz bölgenin muhteşem manzarası ve yüksek oksijeni sezon boyunca misafirler tarafından sıklıkla ziyaret edilmesini sağlıyor. Öyle ki sabah ya da akşam vakitlerinde gitseniz bile boş yer bulamayabilirsiniz. Bu nedenle özellikle gözlerden uzak ve sakin bir çadır kampı için hafta içini tercih edebilirsiniz. Cennet Koyu’na Göltürkbükü güzergahından özel aracınız ile gelebilirsiniz. Ancak bölgeye herhangi bir toplu taşıma ile ulaşım sağlanmıyor. Bu nedenle kamp için yola çıkarken mutlaka özel araç kullanmanız gerekiyor. Bodrum Cennet Koyu kamp alanı çevresinde yeme-içme ya da tuvalet ve banyo gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz özel işletmeler bulunmuyor. Ancak bölgeye özel araçla ulaşım sağlayabildiğiniz için gelirken yanınızda dayanıklı besinler getirebilirsiniz. Tuvalet ve duş gibi ihtiyaçlar için de profesyonel kamp tecrübelerine başvurmanız gerekebilir.

Adres: Göltürkbükü, Bodrum/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, rahatlama, bisiklet, balık tutma, gezi, trekking, dalış, yoga, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Bodrum Cennet Koyu Kamp Alanı için tıklayın

 

11 - Ilgın Koyu Kamp Alanı - Bodrum

ilgin-koyu-kamp-alani
Ilgın Koyu Kamp Alanı

Yaşam rutinlerinden sıkılıp kısa bir kaçamak yapmak isterseniz tatil rotanıza mutlaka Ilgın Koyu kamp alanını eklemelisiniz. Bodrum’un Mazıköy ilçesinde yer alan ücretsiz kamp alanında muhteşem deniz dalgaları, yaprak şırıltısı ve kuş sesleri dışında bir gürültüye maruz kalmıyorsunuz. Dolayısıyla tatil sonunda sizi muhteşem bir dinginlik bekliyor. Mazıköy’de bulunan Ilgın Koyu’na toplu taşıma ve özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bölgenin ulaşım kolaylığı hayalini kurduğunuz bir karavan kampını da gerçeğe dönüştürecektir. Arzunuza göre dilerseniz karavan dilerseniz de şahsi çadırınızla kamp alanına gelebilirsiniz. Bodrum’un el değmemiş nadide güzelliği Ilgın Koyu çevresinde herhangi bir özel işletme ya da tesis bulunmuyor. Bu nedenle yeme-içme ya da tuvalet gibi ihtiyaçlarınız için hazırlanarak gelmeniz gerekiyor. Kamp alanı dışından ihtiyaçlarınızı karşılamak isterseniz yakında bulunan apartın hizmetlerini küçük bir ücret karşılığında kullanabilirsiniz. Ilgın Koyu, tatilinde eğlence ve dans arayanlardan ziyade daha çok kitap okuma, yoga ve meditasyon gibi dinlendirici aktivitelere ağırlık veren misafirlerin kalbini kazanmayı başarıyor. Siz de tatilinizde dinlenmek ve dinç bir şekilde dönmek isterseniz geç kalmadan Ilgınlar Koyu’nu ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Mazıköy, Bodrum/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı, yakacak odun.

Aktiviteler: Kültür, rahatlama, bisiklet, balık tutma, yoga, gezi, trekking, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Ilgın Koyu Kamp Alanı için tıklayın

 

12 - Çökertme Koyu Kamp Alanı - Bodrum

cokertme-koyu-kamp-alani
Çökertme Koyu Kamp Alanı

Çökertme Koyu, meşhur şarkılara konu olduğu gibi doğasıyla da görenleri hayran bırakacak sakin ve sessiz bir ücretsiz kamp alanı. Bodrum ilçe merkezine yaklaşık 45 dakikalık mesafede bulunan Çökertme Koyu’nda kafanızı dinleyeceğiniz konforlu bir çadır kampı yapabilirsiniz. Mandıra Filozofu çekimleriyle ünlenmiş Çökertme Koyu’nda butik otel ve balıkçılar yer alıyor. Çökertme Koyu’nda ilerleyip kayalıkları geçtikten sonra kısa bir süre içerisinde ulaştığınız minik bölgede çadır kampı kurabiliyorsunuz. Oldukça makul bir büyüklüğe sahip koy yok denecek kadar sakin. Bu sayede uzun süredir aradığınız huzuru burada bulabiliyorsunuz. Çökertme Koyu’na gelmek için özel araçları kullanabilirsiniz. Ancak Çökertme Koyu ilerisinde yer alan kayalıkları geçtikten sonra ulaşacağınız yol çamurlu bir yapıya sahip. Bu nedenle aracınızı çamura bulamamak için kayalıkların civarında aracınızı bırakıp eşyaları kendi imkânlarınızla taşımanızı öneririz. Çökertme Koyu çevresinde kamp ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz özel bir işletme ya da bir tesis bulunmuyor. Bu nedenle kampa gelirken çeşitli ihtiyaçları yanınızda getirmelisiniz. 

Adres: Çökertme, Milas/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, yakacak odun.

Aktiviteler: Kültür, rahatlama, bisiklet, balık tutma, gezi, trekking, dalış, yoga, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Çökertme Koyu Kamp Alanı için tıklayın

 

13 - Bodrum Kaya Camping - Bodrum

bodrum-kaya-camping
Bodrum Kaya Camping

Denize sıfır muhteşem bir konumda unutulmaz kamp tatiline imza atmak için Bodrum Kaya Camping’i rotaya ekleyebilirsiniz. Bodrum Güvercinlik mevkiinde yer alan Kaya Camping, gün boyunca dalga seslerini duyarken yeşilliğin oksijeniyle kendinizi iyi hissedeceğiniz hem konforlu hem de huzurlu bir kamp tatili vadediyor. Bodrum Milas kara yolu üzerinde hizmet veren Kaya Camping’e arzunuza göre hem toplu taşıma hem de özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Tesise geldikten sonra aracınızı ister çadır yanına isterseniz de özel otoparka bırakabilirsiniz. Düz ve geniş bir arazi üzerine kurulmuş Kaya Camping’e karavanınız ya da şahsi çadırınızla gelebilirsiniz. Özel bir çadırınız yoksa da işletmenin sizin için özel tahsis ettiği konforlu çadırlardan kiralayabilirsiniz. Üstelik otoparkın da konaklama alanlarıyla iç içe bir konumda bulunduğu tesiste araç üstü karavan tatili de yapabilirsiniz. Kaya Camping’in misafirler tarafından tercih edilmesini sağlayan başlıca nedenlerden biri de eksiksiz hizmet politikası. Tesiste konaklarken wc, duş, sıcak su, elektrik, internet bağlantısı, mangal alanı, ücretsiz otopark, buzdolabı, oyun alanı, plaj, çadır ve karavan konaklama yeri gibi birçok hizmete ulaşabilirsiniz. 

Adres: Güvercinlik Mevki Bodrum Milas Karayolu 20. Km., Bodrum / Muğla

Telefon: 05552258971

Kamp Olanakları: Suya erişim, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: $

  • Şahsi çadır: 40 TL

Bodrum Kaya Camping güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Bodrum Kaya Camping için tıklayın

 

14 - The Camp Bodrum - Bodrum

the-camp-bodrum
The Camp Bodrum

Otantik bir köy konseptini yaşayacağınız The Camp Bodrum’da konforlu ve dinginleştirici bir kamp tatili yapabilirsiniz. 5.000 m2’lik geniş bir alan üzerine kurulmuş The Camp Bodrum’un çevresi yaklaşık 1500 adet dikili ağaç ile çevrili. Bu sayede köy hayatının otantik dokusunu hissederken yüksek bir oksijen ile adeta yenilendiğinizi görebilirsiniz. The Camp Bodrum’da misafirlerin konaklaması için 4 farklı bungalov ve çadır alanları bulunuyor. Arzunuza göre konaklama için hem bungalov hem de çadır tercihinde bulunabilirsiniz. Tesisin bungalov tipleri; Bamboo, Paul Auster, Ceku ve Diego isimleriyle anılıyor. Bir kamp tatiline ilişkin konaklama tercihinize karar verdikten sonra size en uygun olan bungalov tipini seçebilirsiniz.  Her biri özenle tasarlanmış bungalov evlerde yatak, yastık ve nevresim gibi eşyaları da bulabileceksiniz. The Camp Bodrum’un geniş bir arazide yer alan konumu ulaşımı da oldukça kolay bir hâle getiriyor. Hem kolay ulaşım imkânı hem de konforlu bir konaklama sunan tesiste dikkat çeken bir diğer nitelik de hizmet olanakları. The Camp Bodrum’da misaifirler için sıcak su, wc, duş, internet bağlantısı, elektrik, mangal alanı, bar, kahvaltı servisi ve otopark gibi hizmetler bulunuyor. Böylece kamp tatili boyunca her ihtiyacınızı tesiste kolayca karşılayabiliyorsunuz.

Adres: Gümüşlük Caddesi 6.Çıkmaz Sokak No:189 Bodrum/Muğla

Telefon: +90 542 646 08 27

Kamp Olanakları: Suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, TV bağlantısı, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalow, ATV, tekne.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), off road, yelken, rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: $$

  • Bungi çadır kişi başı: 75 TL
  • Hangar Bungalow 4 kişilik: 300 TL
  • Paul Auster Bungalow 3 kişilik: 350 TL
  • Ceku Bungalow 4 kişilik: 400 TL
  • Diego Bungalow: 400 TL
  • Hangar Bungalow 4 kişilik: 300 TL

The Camp Bodrum güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

The Camp Bodrum için tıklayın

 

15 - Ilgınlar Camping & Plaj - Bodrum

ilginlar-camping-plaj
Ilgınlar Camping & Plaj

Göz alıcı parlaklıkta yıldızları keşfederken sakin ve sessizliğin keyfini süreceğiniz bir kamp tatili için Ilgınlar Camping & Plaj’ı tercih edebilirsiniz. Bodrum’un Turgutreis ilçesine yakın konumda bulunan tesiste hem sakin bir çadır konaklaması hem de deniz tatili yapabilirsiniz. Bodrum’u ziyaret eden misafirler tarafından sıklıkla tercih edilen Ilgınlar Camping, yemyeşil ağaçlar ve masmavi bir denizin çevrelediği muhteşem bir doğada yer alıyor. Dolayısıyla tesiste çadır kampı yaparken eşsiz anılara sahip olabiliyorsunuz. Ilgınlar Camping, merkezi konum olanağı ve hizmetlerin yanı sıra oldukça makul bir fiyat aralığına da sahip. Bu sayede Bodrum’un en güzel sahilinde hem konforlu hem de bütçe dostu bir kamp tatili yapabilirsiniz. Ilgınlar Camping’te konaklama ücretine dâhil olarak bulabileceğiniz hizmetler wc, duş, şezlong, şemsiye, soyunma kabini, üç öğün ücretli yemek servisi, restoran, bar, otopark, yürüyüş parkuru, elektrik ve internet bağlantısı olarak sıralanır. Böylece konaklama süresi boyunca her türlü ihtiyacınıza karşılık bulabilirsiniz. 

Adres: Yahşi, Ortakentyahşi/Bodrum/Muğla

Kamp Olanakları: Suya erişim, merkezi kamp ateşi, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 50 TL

Ilgınlar Camping & Plaj güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Ilgınlar Camping & Plaj için tıklayın

 

16 - Küdür Koyu Kamp Alanı - Bodrum

kudur-koyu-kamp-alani
Küdür Koyu Kamp Alanı

Ege’nin ihtişamlı sularını seyrederken ücretsiz bir çadır kampı yapmak için Küdür Koyu kamp alanını tercih edebilirsiniz. Küdür Koyu, Muğla incisi Bodrum’un Yalıkavak sınırları içerisinde yer alıyor. Bölgenin neresinden bakarsanız bakın karşı konulmaz bir manzaraya şahit olacak ve benzersiz anılar biriktirebileceksiniz. Halk Plajı statüsünde korunan Küdür Koyu’nda hiçbir ücret ödemeden sakin ve sessiz bir çadır kampı yapabilirsiniz. Kampa doğru yola çıkacaksanız özel aracınızı tercih edebilirsiniz. Ne yazık ki kamp alanına toplu taşımalar ile ulaşım sağlanmıyor. Bu durum da kamp bölgesini oldukça sakin ve sessiz bir hâle getiriyor. Küdür Koyu’na geldikten sonra muhteşem bir oksijenle büyüleneceğiniz uçsuz bucaksız bir doğada çadırınızı kurabilirsiniz. Bölgeniz neresi olursa olsun sessizliğe doyacağınızı söyleyebiliriz. Küdür Koyu kamp alanı çevresinde kamp ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz özel bir işletme bulunmuyor. Bu nedenle birçok ihtiyacınız için evden tedarikli gelebilir ya da yolda malzemeleri temin edebilirsiniz. Bölgede işletme olmayışı etrafı da çok sakin yapacağı gibi kamp tecrübenizi de oldukça profesyonel bir hâle getirecektir.

Adres: Yalıkavak, Bodrum/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, soyunma dolapları.

Aktiviteler: Kültür, rahatlama, bisiklet, balık tutma, gezi, trekking, dalış, yoga, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Küdür Koyu Kamp Alanı için tıklayın

 

17 - Pitos Bungalows - Bodrum

pitos-bungalows
Pitos Bungalows

Huzur verici tasarımı sayesinde kendinizi keyifli ve mutlu hissedeceğiniz Pitos Bungalows’u mutlaka ziyaret etmelisiniz. Bodrum’un Gümüşlük bölgesinde bulunan tesiste dört farklı bungalov türü ile konaklama hizmeti veriliyor. Yemyeşil bir bahçede kurulup ağaç malzemesinden yapılmış evlerde gökkuşağının her türlü rengine şahit olabilirsiniz. Tesisin ağaç evlerinde wc, saç kurutma makinesi, havlu ve banyo gibi olanaklar bulunuyor. Dolayısıyla bungalov evlerde konaklarken ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Merkezi bir konumda yer alan Pitos Bungalows’a özel araç ve toplu taşıma ile gelebilirsiniz. Kendinizi özel hissedeceğiniz Pitos Bungalows’ta birçok hizmet de sunuluyor. Tesiste konaklarken şemsiye, şezlong, soyunma kabini, bar, restoran, güvenlik görevlisi, çocuk bakıcısı, otopark, kuru temizleme, havaalanı servisi, bahçe teras, çatı bahçesi ve güneşlenme çimenliği gibi olanaklara ulaşabiliyorsunuz. Tesiste yeme-içme gibi temel ihtiyaçlarınız için de kendi yemeğinizi getirebilir ya da restoranda ev yemeği lezzetini aratmayan tatları deneyebilirsiniz. Tesisin restoranında hem Türk ve de Dünya lezzetleri bir arada sunuluyor. Böylece lüks bir konaklamanın tadını çıkartabiliyorsunuz.

Adres: Gümüşlük Caddesi 14. sokak No 26 Kadıkalesi, Bodrum/Muğla

Telefon: +90 533 723 9437

Kamp Olanakları: Suya erişim, bebek bakım odası, çocuk eğlence programı, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Jet ski, bisiklet, bungalow.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), rahatlama, gezi, trekking.

Fiyat Aralığı: $$$

  • 2 kişilik bungalow: 48 €
  • 3 kişilik bungalow: 58 €
  • 4 kişilik bungalow: 65 €
  • 2 kişilik bungalow – iki ayrı yatak: 48 €
  • Apart: 1000 €

Pitos Bungalows güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Pitos Bungalows için tıklayın

 

18 - Çınar Çadır ve Karavan Kamp Alanı - Bodrum

cinar-cadir-ve-karavan-kamp-alani
Çınar Çadır ve Karavan Kamp Alanı

Merkezi konumu ve denize sıfır özelliğiyle Çınar Çadır ve Karavan kamp alanını yaz kampları için mutlaka tercih etmelisiniz. Bodrum’un Bitez bölgesinde yer alan Çınar Çadır ve Karavan kamp alanı, oldukça geniş bir otoparkın dönüştürülmesiyle tesis hâline gelmiş. Otoparktan dönüştürülmüş tesisin misafirlere sunduğu imkânlardan biri de oto yıkama hizmeti. Tesisin sunmuş olduğu birçok hizmet ve konforlu konaklama olanaklarının yanı sıra aracınız için de hizmet alabiliyorsunuz. Birçok hizmet olanağı ve merkezi konumuyla dikkat çeken Çınar Çadır ve Karavan kamp alanına hem toplu taşıma hem de özel araç ile gelebilirsiniz. Tesisin düzenli karavan park alanında dilerseniz kendi şahsi konaklama tercihinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda şahsi çadırınızı getirerek konaklayabilir ya da işletmeden çadır kiralayabilirsiniz. Çınar Çadır ve Karavan kamp alanında misafirlerin kendini mutlu ve konforlu hissedebilmesi için her türlü imkân da sunuluyor. İşletmenin wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, otopark, karavan park alanı, büfe, bahçe ve dinlenme yeri gibi imkânları sayesinde her türlü ihtiyacınızı kısa sürede karşılayabilirsiniz. Üstelik manav, bakkal, tekel bayi, restoran ve market gibi alanlara da yürüme mesafesinde ulaşabilirsiniz.

Adres: Bitez, 1306. Sk. No:10, Bodrum/Muğla

Telefon: 0535 033 49 74

Kamp Olanakları: Suya erişim, merkezi kamp ateşi, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), rahatlama, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 50 TL

Çınar Çadır ve Karavan Kamp Alanı güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Çınar Çadır ve Karavan kamp alanı için tıklayın

 

19 - Zetaş Kamp - Bodrum

zetas-kamp
Zetaş Kamp

Sahile çok yakın konumda bütçe dostu bir kamp tatili yapmak için rotanızı Zetaş Kamp’a çevirebilirsiniz. Bodrum’un gözde beldesi Gümbet’te bulunan Zetaş Kamp, okaliptüs ağaçlarıyla çevrili oldukça geniş bir arazi üzerine kurulmuş. Eğlence merkezi Gümbet’te bulunan tesiste kendinizi dinç ve huzurlu hissedebileceğiniz bir kamp tatili yapabiliyorsunuz. Yaz sezonu yerli ve yabancı turistlerin adeta gözdesi hâline gelen Zetaş Kamp’ta hem karavan hem de çadır konaklaması yapabiliyorsunuz. Tesis, eğlence mekânlarına yakınlığına rağmen oldukça makul fiyatları sayesinde bir tatile yönelik her beklentinizi karşılamaya yetiyor. Bodrum’un eğlence merkezi Gümbet’te bulunan Zetaş Kamp’a toplu taşıma ve özel araç ile gelebiliyorsunuz. Zetaş Kamp’ın Bodrum şehir merkezine yakınlığı ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için de konforlu bir imkân sunuyor. Aynı zamanda birçok ihtiyacınızı kamp alanı sınırları içerisinde de karşılayabiliyorsunuz. Tesisin misafirler için sunmuş olduğu hizmet politikasında wc, sıcak su, duş, internet bağlantısı, elektrik, restoran, şemsiye, soyunma kabinleri ve şezlong bulunuyor. Bu sayede her türlü ihtiyacınıza kısa süre içerisinde çözüm bulabiliyorsunuz.

Adres: Gümbet, Ethem Kaptan Sk. No:9/A, Bodrum/Muğla

Telefon: 02523192231

Kamp Olanakları: Suya erişim, merkezi kamp ateşi, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, Wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet, duş.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), rahatlama, gezi, trekking, voleybol, yoga.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 40 TL

Zetaş Kamp güncel fiyat bilgisi için iletişime geçmenizi öneririz.

Çalışma Periyodu: Full

Zetaş Kamp için tıklayın

 

20 - Gümüşlük Halk Plajı Kamp Alanı - Bodrum

gumusluk-halk-plaji-kamp-alani
Gümüşlük Halk Plajı Kamp Alanı

Yaz deyince Bodrum’un gözdesi hâline gelen Gümüşlük Halk Plajı’nda özgürce yüzerken ücretsiz çadır kampının keyfini çıkartabilirsiniz. Yalıkavak yolu üzerinde bulunan Gümüşlük Halk Plajı’nda çadırınızı kurarken enerjik bir şehir dokusunu keşfedebilirsiniz. Haftanın neredeyse her günü yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen Gümüşlük Halk Plajı’na ulaşım için hem toplu taşıma hem de özel aracı tercih edebilirsiniz. Özel araç ile gelecekseniz Gümüşlük’e gelip Yalıkavak yolunu takip ederek bölgeye ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda özel aracınızı otoparka park edebilirsiniz. Ancak bunun için küçük bir ücret ödemeniz gerekebilir. Toplu taşımayla kamp alanına gelecekseniz de Bodrum ve Turgutreis’ten Gümüşlük istikametine doğru yarım saatte bir aralıklarla giden minibüsleri tercih edebilirsiniz. Ücretsiz çadır kampı kurabileceğiniz Gümüşlük Halk Plajı’nda birçok imkân da bulunuyor. Ege Denizi’nde yüzmenin keyfini çıkartırken şezlong, şemsiye, duş ve soyunma kabinini ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz. Ancak halk plajında yeme ve içme gibi ihtiyaçlarınız için dışarıdan dayanıklı besinler getirmeniz gerekiyor. 

Adres: Gümüşlük, Açelya Sk., Bodrum/Muğla

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, suya erişim, otopark, plaj, soyunma dolapları.

Aktiviteler: Kültür, rahatlama, bisiklet, balık tutma, gezi, trekking, dalış, voleybol, yüzme (deniz).

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Gümüşlük Halk Plajı Kamp Alanı için tıklayın

 

Rehberimizde Bodrum kamp alanları listesini ücretli işletmeler ve ücretsiz bölgeler hâlinde sıraladık. Hazırlamış olduğumuz kapsamlı listede aradığınızı bulamadıysanız Muğla kamp alanları rehberimize de göz atabilirsiniz. Rotanızı daraltmak isterseniz Marmaris kamp alanları ve Datça kamp alanları rehberlerimizi de değerlendirebilirsiniz. Ege’de bir kamp tatili düşünüyorsanız İzmir kamp alanları yazımızı da öneririz. Rotanızı Akdeniz’e çevirmek isterseniz de Antalya kamp alanları, Kaş kamp alanları ve Fethiye kamp alanları rehberleri size yardımcı olacaktır. Kamp tatili için fazla uzağa gitmeden Marmara Bölgesi’ni değerlendirmek için Bozcaada kamp alanları, Gökçeada kamp alanları ya da Şile kamp alanları rehberimize göz atabilirsiniz. Campalow olarak şimdiden iyi tatiller dileriz!


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir