Ayvalık’ta ücretli ve ücretsiz 14 kamp alanı

Balıkesir'in gözdesi Ayvalık ilçesinde; ücretli-ücretsiz bungalov evler, karavan park ile kiralama ve çadır kamplarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-06-24
Ayvalık’ta ücretli ve ücretsiz 14 kamp alanı

Güneşin ilk ışıklarıyla birlikte tatil enerjisi de gelip çatmaya başlıyor. Üstelik daha yaz başlamadan içimizi ısıtan küçük bir güneş ışığıyla tatil psikolojisine girmeye başlıyoruz. Tatil deyince de uzun bir yılın yoğunluğuyla hayallerimizi süsleyen şey sessiz ve sakin bir doğa kampı oluyor. Şehir gürültüsünden uzakta, yalnızca denizin dalga sesi ve kuş cıvıltılarıyla geçireceğimiz bir tatilin adeta rüyasıyla yaşıyoruz. Yaz vakti gelip çatınca da yıl boyunca düşlediğimiz fikirleri gerçeğe dönüştüren Ege ve Akdeniz gibi tatil beldeleri karşımıza çıkıyor. Tatilde ev yaşamı ve şehirden çok uzaklaşmak istemeyenlerin tercihi de Marmara Bölgesi’nden yana oluyor. Bu noktada Marmara ve Ege’yi birleştiren bir yaka görevini Balıkesir üstleniyor. Ege ve Marmara’nın incisi Balıkesir, tarih kokulu rengarenk sokakları ve benzersiz doğasıyla gören herkesi kendine adeta hayran bırakıyor. Balıkesir’in Ege koluna uzanan, tatilcilerin vazgeçilmez rotalarından biri de Ayvalık. Balıkesir’de bulunan Ayvalık kamp alanları, gerçek olamayacak kadar güzel doğası ve şehir merkezine yakınlığıyla kampçılara unutulmaz tatil anıları bırakıyor. Üstelik muhteşem bir doğa ve şehir sokaklarıyla zeytin kokusu birleştiğinde ruhunuzu doyuracak deneyimlere imza atabiliyorsunuz. Ayvalık ilçesinde ücretli kamp alanlarında konforlu hizmet politikalarıyla karşılaşırken ücretsiz kamp bölgelerinde doğa ile iç içe unutulmaz vakitler de geçirebilirsiniz. Campalow olarak düzenlediğimiz kamp alanları rehberimizde bugün Ayvalık ilçesini ele alıyoruz. Sizin için hazırlamış olduğumuz Ayvalık kamp alanları rehberimizde ücretli tesis ve ücretsiz kamp bölgelerinin adresleri, konaklama ücretleri, ulaşım bilgileri, konaklama birimleri, iletişim adresleri, hizmet ve aktivite olanaklarını sıraladık. Kamp tatil için rotanızı Balıkesir’in incisi Ayvalık’a çevirdiyseniz gelin rehberimizi birlikte değerlendirelim.

 

1 - Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Kamp Alanı - Ayvalık

ayvalik-adalari-tabiat-parki-kamp-alani
Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı girişinde ya da kamp konaklamasında herhangi bir ücret talep edilmiyor.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Çadır ve karavan kampı yapabileceğiniz Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’na gidiş için hem özel araç hem de toplu taşıma tercih edilebiliyor. Tabiat Parkı’na toplu taşımayla gitmek için ilçe merkezinden düzenli olarak hareket eden minibüsleri tercih edebilirsiniz. Kamp alanına ulaşım için özel araç kullanacaksanız da öncelikle Ayvalık ilçe merkezine gelmeniz gerekiyor. Ardından ilçe merkezi üzerinden yaklaşık 9 km’lik bir mesafeyi devam ederek Tabiat Parkı’na ulaşabilirsiniz.

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nda suya erişim, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, tuvalet, duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), yüzme (havuz), doğa yürüyüşü, voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

2 - Ortunç Koyu Kamp Alanı - Ayvalık

ortunc-koyu-kamp-alani
Ortunç Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Ortunç Koyu Kamp Alanı ücretsizdir. 

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ayvalık halkı tarafından özellikle yaz sezonunda sıklıkla tercih edilen Ortunç Koyu’na giden yol biraz dar ve engebeli. Bu nedenle kamp alanına gelirken dikkatli olmanız gerekiyor. Ücretsiz kamp alanına ulaşım hem toplu taşıma hem de özel araçlarla sağlanıyor. Bu durum da bölgeyi olabildiğince kalabalık bir hâle getiriyor. Bölgeye özel araçla gelecekseniz öncelikle Ayvalık istikametini geçip Cunda Adası’na doğru ilerlemeniz gerekiyor. “Cunda Island” tabelasına doğru devam ettikten sonra solda Ada Camping’i görerek sola doğru dönmelisiniz. Az bir mesafe gittikten sonra Ortunç Koyu’na ulaşabilirsiniz. Bölgeye toplu taşımayla gelmek için de Ayvalık-Cunda arası düzenli seferler yapan minibüsleri tercih edebilirsiniz. Ancak Cunda’ya geldikten sonra kalan yolu devam etmek için bir toplu taşıma bulunmuyor. Bu nedenle kalan yol için araç kiralaması yapabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ortunç Koyu Kamp Alanı’nda plaj, market, restoran, yakacak odun ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Ortunç Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, yoga, voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ortunç Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

3 - Sarımsaklı Tabiat Parkı - Ayvalık

sarimsakli-tabiat-parki
Sarımsaklı Tabiat Parkı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Sarımsaklı Tabiat Parkı fiyat bilgisi Haziran 2022 tarihinde alınmıştır. Tesisin güncel fiyatları gelecek dönemlerde değişiklik gösterebilir.

Giriş Ücretleri

  • Şahıs: 4 TL 
  • İndirimli Şahıs: 2 TL 
  • Midibüs: 105 TL 

Konaklama Ücretleri

  • Kırevi - 2 Yataklı: 135 TL
  • Kırevi - 3 Yataklı: 180 TL 
  • Kırevi - 4 Yataklı: 240 TL 
  • Kırevi - 5 Yataklı: 310 TL 
  • Kırevi - 6 Yataklı: 350 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı
  • Kır evi konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Sarımsaklı’nın yaz mevsimi boyunca yerli ve yabancı turistleri tarafından sıklıkla ziyaret edilen Sarımsaklı Tabiat Parkı’na ulaşım hem özel araç hem de toplu taşımayla sağlanıyor. Çadır, karavan ve kır evinde konaklayabileceğiniz tesise doğru özel aracınızla yola çıkarken öncelikle Ayvalık istikametine doğru ilerlemelisiniz. Ardından sahil yolunu takip ederek Tabiat Parkı’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Toplu taşımayı kullanacaksanız da Ayvalık-Sarımsaklı arasında düzenli seferleri bulunan minibüsleri kullanabilirsiniz. Bölgeye özel araçla gelirseniz ziyaretçi otoparkını da kullanabilirsiniz. 

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Sarımsaklı Tabiat Parkı’nda suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alan, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet, duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Sarımsaklı Tabiat Parkı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Sarımsaklı Tabiat Parkı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

4 - Ayvalık Akvaryum Koyu Kamp Alanı - Ayvalık

ayvalik-akvaryum-koyu-kamp-alani
Ayvalık Akvaryum Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Ayvalık Akvaryum Koyu Kamp Alanı ücretsizdir. 

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Muhteşem bir denizde yüzmenin keyfini çıkartabileceğiniz Ayvalık Akvaryum Koyu Kamp Alanı’na ulaşım özel araçlarla sağlanıyor. Ancak ücretsiz kamp tatili yapabileceğiniz kamp bölgesinde herhangi bir otopark mevcut değil. Bu nedenle gelirken yol üzerinde aracınızı bırakıp kalan yolu yürüyerek devam etmeniz gerekiyor. Kamp alanına doğru özel aracınızla gelirken öncelikle Ayvalık ilçe merkezine doğru ilerleyebilirsiniz. Ardından 15 Eylül Caddesi ve Kırmızıkuyu Caddesi istikametinde ilerleyerek kısa süre içerisinde bölge yakınlarına ulaşabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ayvalık Akvaryum Koyu Kamp Alanı’nda ağaçlık alan gibi olanağı bulabilirsiniz. Aynı zamanda Ayvalık Akvaryum Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, yoga, voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ayvalık Akvaryum Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

5 - Sarımsaklı Plajı Kamp Alanı - Ayvalık

sarimsakli-plaji-kamp-alani
Sarımsaklı Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Sarımsaklı Plajı Kamp Alanı ücretsizdir. 

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ücretsiz çadır kampı kurabileceğiniz Sarımsaklı Plajı Kamp Alanı merkezi konumuyla tatilciler tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Sarımsaklı Plajı’na giderken toplu taşıma ve özel araçları tercih edebiliyorsunuz. Gelirken özel araç kullanacaksanız öncelikle Ayvalık ilçe merkezine gelmeniz gerekiyor. Ardından Sarımsaklı istikametine doğru yönelerek ücretsiz kamp alanına ulaşım sağlayabilirsiniz. Plaja gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Ayvalık-Sarımsaklı arasında düzenli seferi olan minibüsleri tercih edebilirsiniz. 

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Sarımsaklı Plajı Kamp Alanı’nda suya erişim, plaj, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Sarımsaklı Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Sarımsaklı Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

6 - Badavut Plajı Kamp Alanı - Ayvalık

badavut-plaji-kamp-alani
Badavut Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Badavut Plajı Kamp Alanı ücretsizdir. 

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Balıkesir’in incisi Ayvalık’ta bulunan Badavut Plajı’na hem özel araç hem de toplu taşımayla ulaşım sağlanabiliyor. Kamp alanının ulaşım kolaylığı yaz sezonunda kalabalığa neden olabiliyor. Ancak bölgede hem karavan hem de çadır kampı yaparken dilediğiniz sakin bir bölgede konaklayabiliyorsunuz. Sarımsaklı Tabiat Parkı’na 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Badavut Plajı’na Sarımsaklı yönüne doğru hareket eden düzenli minibüslerle gidebilirsiniz. Badavut Plajı’na giderken özel aracı kullanacaksanız da öncelikle Ayvalık ilçe merkezine gelmeniz gerekiyor. Ardından yolunuza İnönü Caddesi, Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı ve Hamit Ağa Caddesi üzerinden plaja ulaşabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Badavut Plajı Kamp Alanı’nda suya erişim, plaj, karavan park alanı, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, su bağlantısı, ağaçlık alan, otopark, tuvalet, duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Badavut Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Badavut Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

7 - Cunda Halk Plajı Kamp Alanı - Ayvalık

cunda-halk-plaji-kamp-alani
Cunda Halk Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Cunda Halk Plajı Kamp Alanı ücretsizdir. 

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Mükemmel bir doğa ile baş başa kalabileceğiniz Cunda Halk Plajı’nda ücretsiz kamp kurmak için özel aracınızla gelebilirsiniz. Plaja gelmek için Ayvalık Adaları Tabiat Parkı yönünde ilerleyebilirsiniz. Kısa bir süre içerisinde kamp alanına ulaşacaksınız. Ancak bölgede aracı park edebileceğiniz herhangi bir otopark bulunmuyor. Bu nedenle aracınızı park ederek plaja doğru ilerleyebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Cunda Halk Plajı Kamp Alanı’nda plaj, yakacak odun, market, ağaçlık alan ve restoran gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Cunda Halk Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Cunda Halk Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

8 - Ayayorgi Beach Club - Ayvalık

ayayorgi-beach-club
Ayayorgi Beach Club

Konaklama ücretleri nelerdir?

Ayayorgi Beach Club’un fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihinden itibaren Tesisin güncel fiyatları gelecek dönemlerde değişiklik gösterebilir.

2022 Temmuz

  • Çadırla konaklama: 200 TL

Ayayorgi Beach Club’ta bungalow ve karavan konaklamasına dair ücret bilgisini tesisi arayarak öğrenebilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Bungalow
  • Çadır konaklama
  • Çadır kiralama
  • Karavan kiralama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Misafirlerin kendini huzurlu ve dingin hissetmesi amacıyla kurulan Ayayorgi Beach Club’a ulaşım toplu taşıma ve özel araçlarla sağlanıyor. Üstelik tesise varınca aracınızı özel otoparka güvenle park edebiliyorsunuz. İşletmeye özel araçla ulaşmak için öncelikle Ayvalık ilçe merkezine gelmeniz gerekiyor. Ardından 15 Eylül ve Maden Caddesi yönünde ilerleyerek tesise ulaşım sağlayabilirsiniz. Gelirken toplu taşımayı tercih edecekseniz de Cunda istikametine giden araçları kullanmanız gerekiyor.

  • Telefon: 0 (266) 606 0 234
  • Web Site: ayayorgibeachcunda.com/
  • E-posta: info@ayayorgibeachcunda.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ayayorgi Beach Club’ta suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, açık havuz, çocuk parkı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Ayayorgi Beach Club’ta konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), yüzme (havuz), doğa yürüyüşü, yoga ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ayayorgi Beach Club hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

9 - Patriçya Burnu Kamp Alanı - Ayvalık

patricya-burnu-kamp-alani
Patriçya Burnu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Patriçya Burnu Kamp Alanı ücretsizdir. 

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Çadır kampı kurabileceğiniz Patriçya Burnu Kamp Alanı’na giden yol biraz bozuk ve engebeli. Bu nedenle yolda giderken dikkatli olmanız gerekiyor. Ücretsiz çadır kampı yapabileceğiniz Patriçya Burnu’na özel araçlarla ulaşım sağlanabiliyor. Kamp bölgesine gitmek için Cunda ilçe merkezine ulaşmadan önce toprak yola dönemiz gerekiyor. Ancak sizi gideceğiniz toprak yol konusunda uyarmalıyız. Yolun bozuk ve taşlı yapısı özellikle zemini yüksek olmayan araçların geçişi için zorlayıcı olabilir. Bu nedenle bölgeye giderken zemini yüksek araçları tercih edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Patriçya Burnu Kamp Alanı’nda suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, restoran, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Patriçya Burnu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, yoga, voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Patriçya Burnu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

10 - Körfez Kamping - Ayvalık

korfez-kamping
Körfez Kamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Körfez Kamping’in fiyat bilgisi Haziran 2022 tarihinde alınmıştır. Tesisin güncel fiyatları gelecek dönemlerde değişiklik gösterebilir.

2022 Haziran

  • Kişi başı çadırla konaklama: 100 TL

Körfez Kamping’te bungalow konaklama ücret bilgisini tesisi arayarak öğrenebilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Bungalow
  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Deniz kenarında doğa ile baş başa kalacağınız Körfez Kamping’te merkezi konum avantajı da bir hayli yüksek. Bu sayede yol süresince vakit kaybetmeden kamp alanına varabiliyorsunuz. Körfez Kamping’e ulaşım özel araç ve toplu taşıma araçlarıyla sağlanabiliyor. Kamping’e özel aracınızla gelmek için Ayvalık ilçe merkezinden sahil yolunu takip edebilirsiniz. Yaklaşık 3 km’lik yol sonunda tesise ulaşabilirsiniz. Gelirken toplu taşımayı kullanacaksanız da şehir içi düzenli olarak çalışan minibüsleri tercih edebilirsiniz. 

  • Telefon: 02663314238
  • Web Site: instagram.com/korfez_camping/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Körfez Kamping’te suya erişim, plaj, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Körfez Kamping’te konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), yüzme (havuz), doğa yürüyüşü, yoga ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Körfez Kamping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

11 - Cunda Mocamp - Ayvalık

cunda-mocamp
Cunda Mocamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Cunda Mocamp’ın fiyat prensibine göre ücret bilgisi telefon üzerinden veriliyor. Çeşitli konaklama birimlerinin fiyat bilgisine ulaşmak için tesisin iletişim adresleri üzerinden bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Bungalow
  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ayvalık’ın en güzel köşesi Cunda’da yer alan tesise ulaşımda özel araç ve toplu taşımayı kullanmak mümkün. Cunda Mocamp’a giderken özel araç kullanacaksanız öncelikle Ayvalık ilçe merkezine gelmeniz gerekiyor. Ardından 15 Eylül ve Kırmızıkuyu Caddesi üzerinden ilerleyerek tesise kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Üstelik özel araçla gelecekseniz tesisin misafirler için hizmete açmış olduğu otoparka aracınızı park edebilirsiniz. Tesise gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Cunda istikametine giden otobüslere binebilirsiniz.

  • Telefon: 0266 327 17 35
  • Web Site: instagram.com/cundamocamp/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Cunda Mocamp’ta suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Cunda Mocamp’’ta konaklarken kültür, basketbol, futbol, bisiklet, dalış, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, yoga ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Cunda Mocamp hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

12 - Murat Reis Çamlık Kamping - Ayvalık

murat-reis-camlik-kamping
Murat Reis Çamlık Kamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Murat Reis Çamlık Kamping’in fiyat bilgisi Haziran 2022 tarihinde alınmıştır. Tesisin güncel fiyatları gelecek dönemlerde değişiklik gösterebilir.

2022 Haziran

  • Kişi başı çadırla konaklama: 175 TL
  • Çadır kiralama: 195 TL
  • Karavan park alanı: 400 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Bungalow
  • Çadır konaklama
  • Çadır kiralama hizmeti

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Merkezi konum avantajıyla birçok hizmeti bir arada bulabileceğiniz Murat Reis Çamlık Kamping’e özel araç ve toplu taşımayla gitmek mümkün. Sarımsaklı kavşağından 200 metre içeri ve sahil şeridinde yer alan tesise özel araçla gelmek için öncelikle Ayvalık istikametinden ilerleyerek Sefa Çamlık’ı geçmeniz gerekiyor. Ardından Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde ilerleyerek Sarımsaklı’ya gelmeden sağa dönmelisiniz. Sahil yolunu takip ettiğinizde kısa bir süre içerisinde tesise ulaşabilirsiniz. Gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Ayvalık-Sarımsaklı arasında düzenli olarak çalışan minibüslere binebilirsiniz. Minibüsten Sarımsaklı kavşağında inerek kalan yaklaşık 10 dakikalık yolu yürümeniz gerekiyor.

  • Telefon: 0544 892 4360
  • Web Site: instagram.com/muratreiscamlikcamping

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Murat Reis Çamlık Kamping’te suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, kurutma odası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvale ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Murat Reis Çamlık Kamping’te konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), yüzme (havuz), doğa yürüyüşü, yoga ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Murat Reis Çamlık Kamping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

13 - Çamlık Kamping - Ayvalık

camlik-kamping
Çamlık Kamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Çamlık Kamping’in fiyat bilgisi Haziran 2022 tarihinde alınmıştır. Tesisin güncel fiyatları gelecek dönemlerde değişiklik gösterebilir.

2022 Haziran

  • Kişi başı çadırla konaklama: 125 TL

Çamlık Kamping’in bungalow, çadır kiralama ve karavan park alanı konaklama hizmeti için ücret bilgisini tesisle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Bungalow
  • Çadır konaklama
  • Çadır kiralama hizmeti
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Çamlık Kamping, Ayvalık ve Sarımsaklı’nın tam orta yerinde bulunuyor. Aynı zamanda Sefa Çamlık’a da yürüme mesafesi bulunan tesise özel araç ve toplu taşımayla ulaşım sağlanıyor. Tesise özel araçla gelirken Ayvalık istikametinde Sefa Çamlık’a doğru ilerlemeniz gerekiyor. Sahil yolunu takip ederken Atatürk Büstü’nün olduğu kavşaktan Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı’na dönmelisiniz. İki dakikalık kısa bir sürüş sonrası tesise ulaşabilirsiniz. Gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa da Ayvalık-Sarımsaklı arası çalışan minibüsleri kullanabilirsiniz. Aynı zamanda tesise özel araçla geldiğinizde park edebileceğiniz güvenli bir otopark da bulabiliyorsunuz.

  • Telefon: (0266) 312 22 86
  • Web Site: camlikkamping.com/
  • E-posta: aligurtunca@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Çamlık Kamping’te suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Çamlık Kamping’te konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), yüzme (havuz), doğa yürüyüşü, yoga ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Çamlık Kamping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

14 - Ayvalık Camping - Ayvalık

ayvalik-camping
Ayvalık Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Ayvalık Camping’in fiyat bilgisi Haziran 2022 tarihinde alınmıştır. Tesisin güncel fiyatları gelecek dönemlerde değişiklik gösterebilir.

2022 Haziran

  • Kişi başı çadırla konaklama: 150 TL

Ayvalık Camping’te bayram günleri kişi başı çadırla konaklama ücreti 250 TL’dir. Tesiste 0-8 yaş arası misafirlerden ise ücret alınmaz. Diğer konaklama birimlerinin ücret bilgisi için iletişim adresleri üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Bungalow
  • Çadır konaklama
  • Çadır kiralama hizmeti
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Unutulmaz tatil anıları biriktireceğiniz saklı cennet Ayvalık Camping’e iki türlü ulaşım alternatifi bulunuyor. Tesise toplu taşımayla gelmek için Ayvalık-Sefa Çamlık arası düzenli çalışan minibüsleri kullanabilirsiniz. Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde yer alan tesise özel araçla gelmek için de Ayvalık üzerinden yola çıkıp sahil yolunu takip edebilirsiniz. Sefa Çamlık’a geldikten sonra kamp alanına kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Üstelik özel araçla geldiğinizde de güvenle park edebileceğiniz bir bölge bulabilirsiniz. 

  • Telefon: 0266 606 06 34
  • Web Site: ayvalikcamping.com/
  • E-posta: info@ayvalikcamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ayvalık Camping’te suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Ayvalık Camping’te konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), yüzme (havuz), doğa yürüyüşü, yoga ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ayvalık Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

Kamp tatilinde mavi ve yeşilin muhteşem dengesinden vazgeçemeyen kampçılara özel Ayvalık kamp alanları rehberimizin sonuna geldik. Ayvalık’ta ziyaret ettiğiniz her kamp alanında doğa ile bütünleşeceğiniz birbirinden güzel anılar biriktirebileceksiniz. Ayvalık kamp alanları rehberimizde aradığınız bölgeyi bulamadıysanız yine Ege’de bulunan İzmir kamp alanları ya da Muğla kamp alanları rehberlerimizi değerlendirebilirsiniz. Daha merkezi konumları değerlendirmek isterseniz Çeşme kamp alanları, Bodrum kamp alanları, Datça kamp alanları, Marmaris kamp alanları ya da Fethiye kamp alanları yazılarımıza da göz atabilirsiniz. Turizmin gözde beldesi Ege’den kalbinizi alamazsanız Kuşadası kamp alanları ya da Didim kamp alanları rehberimizi de değerlendirebilirsiniz. Kalbiniz mavinin başkenti Akdeniz’deyse Antalya kamp alanları ya da Kaş kamp alanları yazılarımız size yardımcı olacaktır. Tatilde şehir merkezinden uzaklaşmak istemezseniz Marmara Bölgesi için hazırladığımız Şile kamp alanları, Bozcaada kamp alanları ya da Gökçeada kamp alanları kaynaklarımıza da bakabilirsiniz. Rehberlerimizde aradığınız kamp alanlarını bulamazsanız Campalow olarak hazırlamış olduğumuz “Kamp Alanı Bul” arama motoruna şehir ve kamp bilgilerini yazarak araştırma yapabilirsiniz. Şimdiden kamp tatili için hayalinizin gerçeğe dönüştürmesini dileriz!


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir