Assos'ta ücretli ve ücretsiz 52 kamp alanı

Çanakkale Assos şehrinde bulunan; ücretli-ücretsiz bungalov evi, karavan park alanı ve çadır kamp alanlarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-08-01
Assos'ta ücretli ve ücretsiz 52 kamp alanı

Yaz güneşi pencereden içeri girmeye başladığında Ege’nin yemyeşil doğasıyla bütünleşeceğimiz bir tatilin anısını kurmaya başlıyoruz. Zaman içerisinde bu düşün yerini Akdeniz’in masmavi denizi ve Marmara’nın hem yakın hem de doğayla iç içe atmosferi alıyor. Hayalini kurduğumuz bir tatilde beklentilerimizin tümünü tek bir noktada bulabileceğimiz rotalardan biri de Çanakkale. Ege Denizi’ni Marmara’ya bağlayan Çanakkale, tarihsel birikiminin yanı sıra yaz günlerinde eğlenceden geri kalmayan sokaklarıyla tatile yönelik her türlü beklentinizi karşılayan şehirler arasında yer alıyor. Özellikle tatilde hem eğlence hem de doğal bir atmosfer deyince Çanakkale’nin Assos rotası karşımıza çıkıyor. Ege’nin kuzey sınırında yer alan Assos, masmavi bir denize uzanan kıyı şeridi ve yemyeşil atmosferiyle fiziksel ve ruhsal olarak yenilenebileceğiniz rotalardan. Üstelik Assos ücretli ve ücretsiz kamp alanlarında yılın yorgunluğunu atarken büsbütün yenileneceğiniz vakitler geçirebiliyorsunuz. Çanakkale il merkezinden yaklaşık 1 buçuk saatlik uzaklıkta bulunan Ayvacık ilçesi Assos, bir şehrin kalıcı kültürüne tanıklık ederken denize vuran mehtap ile unutulmaz anılara sahip olmanızı sağlıyor. Campalow olarak Türkiye’nin her bölgesi için özel olarak hazırlamış olduğumuz özel kamp rehberlerinde bugün Assos kamp alanları durağına geldik. Özenle hazırlamış olduğumuz Assos kamp alanları rehberinde ücretli tesis ve ücretsiz kamp bölgelerinin adresleri, konaklama ücretleri, ulaşım bilgileri, konaklama birimleri, iletişim adresleri, hizmet ve aktivite olanaklarını sıraladık. Unutulmaz bir kamp tatili için yönünüzü Çanakkale’nin Assos ilçesine çevirdiyseniz; gelin birlikte değerlendirelim.

 

1 - Dostlar Bahçesi Kamp Alanı - Assos

dostlar-bahcesi-kamp-alani
Dostlar Bahçesi Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Samimi ve aile sıcaklığı temasıyla hizmet veren Dostlar Bahçesi Kamp Alanı tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Dostlar Bahçesi Kamp Alanı ile iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 75 TL
  • Günlük çadır kiralama ücreti: 125 TL
  • Şahsi karavan konaklama ücreti: 75 TL
  • Günlük karavan kiralama ücreti: 150 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Karavan kiralama yerleri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Samimi ve sıcak bir tema çerçevesinde hizmet veren Dostlar Bahçesi, Sokakağzı mevkiinde bulunuyor. Böylece şehir gürültüsünden uzak bir kamp tatili yaparken strest uzak kalabiliyorsunuz. Dostlar Bahçesi Kamp Alanı’na ulaşım hem özel araç ve hem de toplu taşıma ile sağlanıyor. Ancak toplu taşıma ile yola çıkıtğınızda ancak Koyunevi Köyü’ne kadar gelebiliyorsunuz. Tesise yaklaşık 7-8 km’lik bir mesafesi bulunan Koyunevi Köyü’ne geldiğinizde tesisin özel araçları sizi gelip alabiliyor. Bunun için öncelikle tesisi arayarak haber vermeniz gerekiyor. Assos şehir merkezi üzerinden Dostlar Bahçesi Kamp Alanı’na şahsi araçla gelecekseniz de öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemeniz gerekiyor. Daha sonra Ayvacık Gülpınar Yolu ve Koyunevi Köyü Yolu’na doğru sırayla sola dönmelisiniz. Ardından sola, sağa, sola ve tekrar sola döndüğünüzde bir yola bağlanacaksınız. Bu yoldan dümdüz devam ettiğinizde Dostlar Bahçesi Kamp Alanı’nı yolun sol tarafında bulabilirsiniz.

  • Telefon: 0 553 878 40 84

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Şehrin gürültü ve karmaşasından uzaklaşarak huzur bulabileceğiniz Dostlar Bahçesi Kamp Alanı’nda çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, karavan kiralama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, voleybol alanı, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Dostlar Bahçesi Kamp Alanı tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Dostlar Bahçesi Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

2 - Cuppa Beach & Glamping - Assos

cuppa-beach-glamping
Cuppa Beach Glamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yemyeşil bir doğanın ortasında huzur ve sakin atmosferle dolu kamp anıları vadeden Assos Cuppa Beach Galmping tesisinin glamping ve şahsi çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Cuppa Beach Glamping’e tatil için gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için tesis ile iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Glamping çadırları
  • Dom çadırlar

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Cuppa Beach & Glamping tesisi Ayvacık ilçesi Küçükkuyu’ya 3 km’lik kısa bir mesafede yer alıyor. Tatilde aradığınız her türlü imkânı bir arada bulabileceğiniz Cuppa Beach & Glamping’e Assos ilçe merkezi üzerinden şahsi araçla ulaşım yaklaşık yarım saat sürüyor. Bu yolculuk için de Behramkale Köy Yolu’nu tercih etmeniz gerekiyor. Assos ilçe merkezinden yola çıktığınızda öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Daha sonra Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa doğru dönmelisiniz. Ardından Behramkale Köy Yolu yönünde devam ederken yaklaşık 16 km sonra sağa dönmeniz gerekiyor. Son olarak Cuppa Beach & Glamping’i yolun sağ tarafında görebilirsiniz. Cuppa Beach & Glamping’e ulaşım toplu taşıma ile ne yazık ki sağlanamıyor. Ancak tesis, Küçükkuyu Otogar’a 2,5 km’lik bir mesafede bulunuyor. Dolayısıyla gelmeden önce tesise geleceğiniz vakti haber verdiğiniz takdirde sizi özel araçla otogardan gelip alabiliyorlar.

  • Telefon: 0 555 071 17 71
  • Web site: cuppabeachglamping.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta glamping çadırlarıyla konforlu ve birinci sınıf kalitede bir kamp anısı vadeden Assos Cuppa Beach Glamping işletmesinde çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, glamping ve dom çadır alanları, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Cuppa Beach Glamping işletmesinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Cuppa Beach Glamping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

3 - Helen Camping Beach & Restoran - Assos

helen-camping-beach-restoran
Helen Camping Beach & Restoran

Konaklama ücretleri nelerdir?

Sıcak ve samimi bir kamp ortamında doğayla iç içe tatil anıları biriktirmenizi sağlayan Helen Camping Beach & Restoran tesisinin karavan, yerleşik ve şahsi çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Helen Camping Beach & Restoran işletmesine tatil için gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için tesis ile iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı
  • Yerleşik çadır konaklama yerleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Helen Camping Beach & Restoran, Küçükkuyu’ya 3 km’lik kısa bir mesafede yer alıyor. Dolayısıyla tesise Küçükkuyu-Assos arası hizmet veren minibüslerle ulaşmak mümkün. Üstelik tesise Assos ilçe merkezi üzerinden kendi araçınızla yaklaşık yarım saatte ulaşabilirsiniz. Tesise gelirken kendi aracınızı kullanmak için öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerleyerek Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönmelisiniz. Ardından Behramkale Köy Yolu yönünde devam ederek sağa dönmelisiniz. Kısa bir süre sonra Helen Camping Beach & Restoran’ı yolun sağ tarafında görebilirsiniz. Helen Camping Beach & Restoran işletmesine geldiğinizde kendi özel aracınızı park alanına güvenle bırakabilirsiniz.

  • Telefon: 0 501 286 78 17
  • Web site: helencamping.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’un yemyeşil doğasında yenileneceğiniz huzurlu ve sakin birçok tatil anısı vadeden Assos Helen Camping Beach & Restoran işletmesinde çadır konaklama yerleri, karavan park alanı, yerleşik çadır alanları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Helen Camping Beach & Restoran işletmesinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Helen Camping Beach & Restoran tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

4 - Yeşilyurt Life - Plaj, Karavan, Çadır, Tiny House - Assos

yesilyurt-life-plaj-karavan-cadir-tiny-house
Yeşilyurt Life - Plaj, Karavan, Çadır, Tiny House

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın dinlendirici atmosferini keşfederken aile sıcaklığını hissedebileceğiniz Yeşilyurt Life - Plaj, Karavan, Çadır, Tiny House tesisinde 2 adet Tiny House, 3 adet Bungalov, 50 Çadırlık Kamp alanı ve 20 Karavanlık Kamp alanı bulunuyor. Bu bölgelerin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Yeşilyurt Life - Plaj, Karavan, Çadır, Tiny House tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

Tiny House – Yakamoz

  • 17. 07. 2022 – 25. 08. 2022: 2.000 TL
  • 26. 08. 2022 – 30. 08. 2022: 2.250 TL
  • 31. 08. 2022 – 30. 09. 2022: 1.750 TL

Yeşilyurt Life - Plaj, Karavan, Çadır, Tiny House tesisinin Tiny House Yakamoz biriminde fiyatlar gecelik 2 kişiyle sınırlandırılmıştır. Odalara 3. Kişi için ek olarak 200 TL ücret alınır. 

Belirtilmiş olan konaklama ücretine; oda + kahvaltı, özel banyo ve tuvalet, klima, veranda, şezlong, şemsiye ve otopark dâhildir.  

Tiny House – Boho Yaşam

  • 17. 07. 2022 – 25. 08. 2022: 2.600 TL
  • 26. 08. 2022 – 30. 08. 2022: 3.000 TL
  • 31. 08. 2022 – 30. 09. 2022: 2.500 TL

Yeşilyurt Life - Plaj, Karavan, Çadır, Tiny House tesisinin Tiny House Boho Yaşam biriminde fiyatlar gecelik 4 kişiyle sınırlandırılmıştır. Odalara 5. Kişi için ek olarak 200 TL ücret alınır. 

Belirtilmiş olan konaklama ücretine; oda + kahvaltı, özel banyo ve tuvalet, klima, veranda, şezlong, şemsiye ve otopark dâhildir.  

Bungalov

  • 17. 07. 2022 – 25. 08. 2022: 1.350 TL
  • 26. 08. 2022 – 30. 08. 2022: 1.750 TL
  • 31. 08. 2022 – 30. 09. 2022: 1.350 TL

Yeşilyurt Life - Plaj, Karavan, Çadır, Tiny House tesisinin Bungalov biriminde fiyatlar gecelik 2 kişiyle sınırlandırılmıştır. Odalara 3. Kişi için ek olarak 200 TL ücret alınır. 

Belirtilmiş olan konaklama ücretine; oda + kahvaltı, özel banyo ve tuvalet, klima, şezlong, şemsiye ve otopark dâhildir.  

Çadır Kampı (Şahsi çadırlar)

  • 17. 07. 2022 – 25. 08. 2022: 200 TL
  • 26. 08. 2022 – 30. 08. 2022: 225 TL
  • 31. 08. 2022 – 30. 09. 2022: 175 TL

Yeşilyurt Life - Plaj, Karavan, Çadır, Tiny House tesisinin çadır konaklama biriminde fiyatlar gecelik 1 kişiyle sınırlandırılmıştır. 

Belirtilmiş olan konaklama ücretine; ortak tuvalet, duş, mutfak, buzdolabı, şezlong, şemsiye, otopark ve su dâhildir.

Karavan Kampı (Şahsi karavanlar)

  • 17. 07. 2022 – 25. 08. 2022: 550 TL
  • 26. 08. 2022 – 30. 08. 2022: 600 TL
  • 31. 08. 2022 – 30. 09. 2022: 400 TL

Yeşilyurt Life - Plaj, Karavan, Çadır, Tiny House tesisinin çadır konaklama biriminde fiyatlar gecelik 3 kişiyle sınırlandırılmıştır. Karavan birimine 3 kişi üzeri her bir kişi için fiyata ek olarak 100 TL ücret alınır.

Belirtilmiş olan konaklama ücretine; ortak tuvalet, duş, mutfak, buzdolabı, şezlong, şemsiye, otopark, elektrik ve su dâhildir.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Tiny House Boho Yaşam
  • Tiny House Yakamoz
  • Bungalow evleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yeşilyurt Life – Plaj, Karavan, Çadır ve Tiny House’nin bir tarafında tertemiz atmosferiyle yenileyen zeytin ağaçları bulunurken diğer tarafında dalga sesleriyle huzur bulacağınız uzun ve masmavi bir deniz mevcut. Her ayrıntısıyla büyüleneceğiniz Yeşilyurt Life, Küçükkuyu’ya 15 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Böylece tesise gelirken toplu taşımayı kullanmanıza gerek kalmıyor. Tesise Assos ilçe merkezinden ulaşmak isterseniz de şahsi aracınızla Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerleyerek Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönmelisiniz. Ardından Behramkale Köy Yolu yönünde devam ederek sağa dönmelisiniz. Girdiğiniz yolun sağ bölümünde Yeşilyurt Life tesisini görebilirsiniz. Ayrıca tesise vardığınızda kendi aracınızı otoparka da bırakabilirsiniz.

  • Telefon: 0 543 417 32 80
  • Web site: yesilyurtlife.com/
  • E-posta: info@yesilyurtlife.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Kadim zeytin ağaçları ortasında atmosferi bol ve geniş bir arazi üzerine kurulan Yeşilyurt Life – Plaj, Karavan, Çadır ve Tiny House’de çadır konaklama alanları, tiny house evleri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Yeşilyurt Life – Plaj, Karavan, Çadır ve Tiny House tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Yeşilyurt Life – Plaj, Karavan, Çadır ve Tiny House tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

5 - Ginger Camping - Assos

ginger-camping
Ginger Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Zeytin ağaçları gölgesinde unutulmaz bir kamp tatili vadeden Assos Ginger Camping tesisinin karavan ve çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Ginger Camping’e tatil için gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için Assos Ginger Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ginger Camping, hem fiziksel hem de zihinsel olarak dinlenirken yepyeni deneyimler yaşayabileceğiniz huzurlu bir tatil ortamı vadediyor. Üstelik kamp tesisinde Kadırga Koyu’nun berrak denizinde yüzerken zeytin ağaçları altında atmosferin keyfini çıkarabilirsiniz. Assos’un cennet kapısı Ginger Camping’e kendi aracınızla Behram Yolu üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru ilerlemeniz gerekiyor. Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa döndükten sonra Behramkale Köy Yolu yönünde devam edebilirsiniz. Ardından sağ yola dönüp hafif sağ istikamete doğru yönelmelisiniz. Daha sonra sağa ve bir kez sola döndüğünüzde Ginger Camping’i yolun sağ tarafında bulabileceksiniz. Ginger Camping'e doğru yola çıktığınızda tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa da Behram istikametine giden düzenli araçlara binebilirsiniz. Tesise kendi aracınızla geldiğinizde özel aracınızı park edebileceğiniz güvenli bir otopark bulabilirsiniz.

  • Telefon: +90 530 463 75 74
  • Web site: gingercamping.com/
  • E-posta: info@gingercamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta şahsi çadır ve karavanınız ile özgür bir kamp tatili vadeden Ginger Camping işletmesinde çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Ginger Camping’te konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Ginger Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

6 - Orchidee Bungalow - Assos

orchidee-bungalow
Orchidee Bungalow

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın en güzel ve eğlenceli renkleriyle dolu butik bir tatil konseptiyle buluşacağınız Orchidee Bungalow tesisinin bungalow oda konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Orchidee Bungalow işletmesine tatil için gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için Orchidee Bungalow ile iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Bungalow konaklama birimleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Assos ve Küçükkuyu’ya 11 km’lik bir mesafede bulunan Orchidee Bungalow, tatilcilerin kendini evde gibi huzurlu ve konforlu hissedebilmesi için özenle kurulmuş bir tesis. Dolayısıyla tesiste kalırken şehrin gürültüsünden uzaklaşıp kafa dinleyeceğiniz sakin ve huzurlu bir atmosferle buluşabilirsiniz. Orchidee Bungalow tesisine kendi aracınızla ulaşmak için Behramkale Köy Yolu’nu kullanabilirsiniz. Assos ilçe merkezi üzerinden tesise gitmek için yola çıktığınızda öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönerek Behramkale Köy Yolu yönünde devam etmelisiniz. Son olarak sağa doğru döndüğünüzde Orchidee Bungalow’u girdiğiniz solun sağ tarafında görebilirsiniz. Tesise vardıktan sonra özel aracınızı otoparka bırakabilirsiniz. Orchidee Bungalow’a şahsi aracın yanı sıra toplu taşımayla gelmek için de Küçükkuyu-Assos minibüslerini kullanabilirsiniz. Minibüslerin aktif olarak çalışmadığı dönemde tesise gelirseniz de ulaşım için taksiyi tercih edebilirsiniz.

  • Telefon: 0 543 248 17 27
  • Web site: instagram.com/assosorchideebungalow/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Şehrin yorucu ve karşamşık gürültüsünden uzaklaşarak doğanın içerisinde sakinliği keşfedeceğiniz Assos Orchidee Bungalow işletmesinde bungalow odalar, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Orchidee Bungalow işletmesinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Orchidee Bungalow tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

7 - Dada Camping - Assos

dada-camping
Dada Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğada huzurlu vakitler vadederken eğlenceden geri kalmayan Assos Dada Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Dada Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 100 TL
  • Yerleşik çadır kiralama 2 kişilik: 300 TL
  • Yerleşik çadır kiralama 3 kişilik: 400 TL
  • Bungalow konaklama evleri 2 kişilik: 1000 TL
  • Karavan park alanı: 150-300 TL

Dada Camping’in yerleşik çadırlarında konaklama ücretine dâhil olarak ışık, priz, yatak ve temiz çarşaf gibi olanaklar sunuluyor. Ayrıca tesisin ortak kullanım alanında misafirlerin kullanımına özel olarak hazırlanmış ortak mutfak, buzdolabı, mangal alanı, mini spor tesisi, şezlonglar ve şemsiyeler bulunuyor.

Dada Camping’in Bungalow evlerinde duş, tuvalet ve klima gibi olanaklar da yer alıyor. 

Tesisin karavan park alanı ücreti karavanınızın niteliği ve boyutuna göre 150 ve 300 TL arasında değişim gösteriyor.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Bungalow evleri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Müzik ve ateşin Dada Camping, Assos’a 14 km’lik mesafede bulunuyor. Bar konseptli bir çalışma prensibini benimsemiş Dada Camping’in bulunduğu Sokakağzı Koyu’na direkt gelen bir toplu taşıma aracı yok. Bu nedenle öncelikle Ayvacık ya da Küçükkuyu’dan Assos minibüslerine binebilirsiniz. Geldiğiniz noktada Dada Camping’i ararsanız sizi en kısa sürede gelip alabilirler. Dada Camping’e özel araçla da Assos ilçe merkezi üzerinden Ayvacık Gülpınar Yolu’nu kullanarak yaklaşık yarım saat içerisinde ulaşabilirsiniz. Bunun için öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu yönünde sola dönerek yaklaşık 10 dakika boyunca dümdüz devam etmelisiniz. Kısa süre içerisinde Dada Camping’e ulaşabileceksiniz. 

  • Telefon: 0 536 877 72 22
  • Web site: instagram.com/dada_kamp/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Çanakkale’nin Midilli Adaları’na göz kırpan Assos Dada Camping’te çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, bungalow evleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Dada Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, mini spor etkinlikleri, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Dada Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

8 - Aristo Kamp - Assos

aristo-kamp
Aristo Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Geniş bir zeytin bahçesi üzerine kurulmuş Assos Aristo Kamp tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Aristo Kamp tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çadır konaklama ücreti iki kişilik: 100 TL
  • Karavan park yeri konaklama ücreti: 100 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Behram köyü yolu üzerinde bulunan Assos Aristo Kamp, maddi beklentilerden uzak bir şekilde kampçılara keyifli bir tatil imkânı sunmak amacıyla oluşturulmuş. Dolayısıyla var olma nedeniyle bağlantılı olarak Aristo Kamp’ta şehir rutini ve günlük koşuşturmadan uzak kafa dinleyeceğiniz bir tatil yapabilirsiniz. Tesise Behram istikametine giden toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak mümkün. Ayrıca özel aracınızla da çevre bölgelerden gelirken Assos ilçe merkezine ulaştıktan sonra Behram Köyü Yolu’na bağlanabilirsiniz. Kısa bir sürüş mesafesi sonrası Aristo Kamp’a ulaşabilirsiniz. Ayrıca özel aracınızı bölgede park edebileceğiniz elverişli noktalar da bulabilirsiniz. 

  • Telefon: 0505 379 99 03
  • Web site: mobile.twitter.com/aristokaravan

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Hem kültürel hem de doğa ile iç içe bir tatile imza atmanızı sağlayan Assos Aristo Kamp’ta çadır konaklama alanları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, karavan kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Aristo Kamp tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Aristo Kamp hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

9 - Rüzgar Camping & Balık Restaurant - Assos

ruzgar-camping-balik-restaurant
Rüzgar Camping & Balık Restaurant

Konaklama ücretleri nelerdir?

Mavinin göz alıcı tondaki her rengine şahit olacağınız Rüzgar Camping & Balık Restaurant tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Rüzgar Camping & Balık Restaurant tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çadır konaklama ücreti: 150 TL
  • Karavan park yeri konaklama ücreti: 300 TL
  • Bungalow konaklama ücreti: 600 TL

Tesisin bungalow yapılarında yarım pansiyon ücret tarifesi uygulanıyor. Dolayısıyla Rüzgar Camping & Balık Restaurant tesisinin belirlemiş olduğu bungalow konaklama ücretine kahvaltı ve akşam yemeği de dâhil.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Bungalow konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Rüzgar Camping & Balık Restaurant, Assos’un Kadırga Koyu mevkiinde hizmet veriyor. Dolayısıyla akvaryumu andıran bir denizde özgürce yüzmenin keyfini çıkarken beklendiğiniz konforlu konaklama birimlerini bulabilirsiniz. Kadırga Koyu’nda Hizmet veren Rüzgar Camping & Balık Restaurant’a ulaşım da oldukça basit. Bir doğa harikası Rüzgar Camping & Balık Restaurant’a özel araçla gelmek için Behram Yolu’nu kullanmanız gerekiyor. Tesise doğru yola çıktığınızda öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından kalan yolu ilerlediğinizde yaklaşık 15 dakikada tesise ulaşabilirsiniz. Rüzgar Camping & Balık Restaurant’a toplu taşımayla gelmek için de Kadırga Koyu çevresinde düzenli olarak hizmet veren araçları kullanabilirsiniz. Tesise kendi aracınızla geldiğinizde faydalanabileceğiniz bir misafir araç otoparkı da bulabilirsiniz. 

  • Telefon: 0 535 646 57 61
  • Web site: ruzgarcamping.com/
  • E-posta: info@ruzgarcamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Bir doğa harikası olarak görenleri kendine hayran bırakan Assos Rüzgar Camping & Balık Restaurant’ta çadır konaklama alanları, bungalov yapılar, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Rüzgar Camping & Balık Restaurant tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, voleybol, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Rüzgar Camping & Balık Restaurant hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

10 - Sokakağzı Zeytin Kamp - Assos

sokakagzi-zeytin-kamp
Sokakağzı Zeytin Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Hem doğayı keşfedip hem de eğlenceden geri kalmayacağınız Assos Sokakağzı Zeytin Kamp tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Sokakağzı Zeytin Kamp tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

Temmuz-Ağustos Dönemi

  • Şahsi çadırla konaklama: 160 TL
  • Yerleşik çadır kiralama: 270 TL

26-30 Ağustos Dönemi

  • Şahsi çadırla konaklama: 180 TL
  • Yerleşik çadır kiralama: 300 TL

Assos Sokakağzı Zeytin Kamp tesisinde şahsi karavanınızla konaklamak için güncel fiyat bilgisini iletişim kurarak öğrenebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Yerleşik çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Sokakağzı’nda hizmet veren Assos Sokakağzı Zeytin Kamp’a ulaşım, Behram Yolu ve Ayvacık Gülpınar yolu üzerinden iki alternatif şeklinde sağlanıyor. Ayvacık Gülpınar Yolu üzerinden yaklaşık yarım saatte tesise varmak için Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru batı yönünde ilerlemelisiniz. Daha sonra Ayvacık Gülpınar Yolu yönünde sola doğru dönmelisiniz. Ardından Balabanlı Köyü İç Yolu'na doğru sola döndükten sonra bir kez sağa dönebilirsiniz. Dümdüz ilerlediğinizde Sokakağzı Zeytin Kamp’ı yol üzerinde sağda görebilirsiniz. Tesise toplu taşımayla gelmek için de Ayvacık otogarından kalkan Gülpınar minibüslerine binip Koyunevi Köyü'nde inmelisiniz. Kalan 3-4 km'lik yolu yürüyebilir ya da farklı araçlardan yardım isteyebilirsiniz. Önceden tesisi arayıp haber vermeniz durumunda müsaitliğe göre sizi yoldan alabilirler. Tesise gelirken tercihiniz kendi aracınızdan yana olursa da araç otoparkından faydalanabiliyorsunuz. 

  • Telefon: 0 535 811 16 43
  • Web site: zeytinkamp.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Konforlu bir kamp tatiline ilişkin her beklentinize anında karşılık verecek Assos Sokakağzı Zeytin Kamp tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yeri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, gençler için ayrı alan, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Sokakağzı Zeytin Kamp tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, voleybol, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Sokakağzı Zeytin Kamp hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

11 - Judith Glamping - Assos

judith-glamping
Judith Glamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos ilçesinde bulunan Judith Glamping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Judith Glamping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çadır konaklama kişi başı: 100 TL
  • Bungalov konaklama ücreti: 200 TL
  • Glamping çadırıyla konaklama ücreti (Kahvaltı dâhil): 300 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır kiralama imkânı
  • Bungalov konaklama
  • Glamping çadırı konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Kadırga Koyu’nda bulunan Judith Glamping’e merkezi konum avantajı sayesinde ulaşım, hem özel araçlarla ve hem de toplu taşımayla sağlanıyor. udith Glamping’e Assos ilçe merkezinden kendi aracınızla gelmek için Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu’na doğru sağa dönmeniz gerekiyor. Daha sonra Behramkale Köy Yolu yönünde devam ederken yaklaşık 1 km sonra sağa döndüğünüzde Judith Glamping’i yolun sonunda görebileceksiniz. Üstelik kendi aracınızla Glamping tesisine geldikten sonra araç otoparkından da faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Glamping tesisinin kapı önünden geçen Assos minibüslerini de kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0532 333 33 80
  • Web site: instagram.com/judith.glamping/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’un doğayla bir bütün olmanızı sağlayan merkezi Judith Glamping’te çadır konaklama alanları, yerleşik çadır bölgesi, glamping çadırları, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, sıcak su, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet, duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Judith Glamping’te konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Judith Glamping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

12 - By Ergül Glamping - Assos

by-ergul-glamping
By Ergül Glamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos ilçesinde bulunan By Ergül Glamping tesisinin lüks çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla By Ergül Glamping’e tatil için gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için By Ergül Glamping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Glamping çadırı konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Küçükkuyu – Assos arasında, Ahmetçe Köyü mevkiinde bulunan By Ergül Glamping’e ulaşım için kendi aracınızı kullanabilirsiniz. Assos ilçe merkezi üzerinden yola çıktığınızda By Ergül Glamping’e gelmek için Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemeniz gerekiyor. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu’na girdikten sonra sağa dönmelisiniz. Daha sonra Behramkale Köy Yolu yönünde devam ederek yaklaşık 10 km’lik bir sürüş mesafesi sonunda sağ yola doğru dönebilirsiniz. Tesise gelirken toplu taşıma kullanmak isterseniz de Assos içerisinde düzenli seferleri bulunan ilçe minibüslerini tercih edebilirsiniz. Özel aracınızla Glamping tesisine geldiğinizde kullanabileceğiniz bir misafir araç otoparkı da bulunuyor.

  • Telefon: 0 (530) 664 51 44
  • Web site: byergulglamping.com/
  • E-posta: info@byergulglamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta lüks ve konforu birleştiren bir merkez özelliğine sahip By Ergül Glamping’te glamping çadırlar,ı suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet, duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos By Ergül Glamping’te konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos By Ergül Glamping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

13 - Nefes Doğa Evi | Kamp ve Piknik Alanı - Assos

nefes-doga-evi-kamp-ve-piknik-alani
Nefes Doğa Evi Kamp ve Piknik Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yemyeşil bir doğada sessizliğin keyfini çıkarabileceğiniz Assos Nefes Doğa Evi Kamp ve Piknik Alanı tesisinin çadır, bungalov ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Nefes Doğa Evi Kamp ve Piknik Alanı’na tatil için gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için tesis ile iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Yerleşik çadır konaklama yerleri
  • Ahşap bungalov evleri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Nefes Doğa Evi, İzmir Çanakkale Otoyolu’na yakın bir konumda yer alıyor. Ayrıca tesisin Mıhlı Şelalesi’ne yakınlığı tatilinize de kültürel bir boyut kazandırıyor. Ayvacık Bahçedere mevkiinde hizmet veren Nefes Doğa Evi Kamp ve Piknik Alanı’na şahsi aracınızla Küçükkuyu ilçe merkezinden ulaşmak için öncelikle İzmir Çanakkale Yolu/D550/E87 hedefine doğru ilerlemeniz gerekiyor. Ardından 3. Cadde yönünde devam ederken sırayla; sol, sağ, sol, sağ ve sağa doğru dönüş yaptığınızda Halil Efendi Cd. Yönüne ulaşacaksınız. Daha sonra caddeye doğru sağa döndüğünüzde kısa bir süre sonra Nefes Doğa Evi’ne ulaşabilirsiniz. Üstelik tesise vardıktan sonra özel aracınızı otoparka bırakabilirsiniz.

  • Telefon: 0 532 499 86 37
  • Web site: kucukkuyu-nefes-dag-evi-piknik-kamp-alani.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Doğaseverlerin bir tatilden aradığı her türlü beklentiye en doğru ve konforlu şekilde cevap veren  Nefes Doğa Evi Kamp ve Piknik Alanı işletmesinde çadır konaklama yerleri, yerleşik çadır kiralama alanları, ahşap bungalov yapılar, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, ortak oturma alanı, çocuk parkı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Nefes Doğa Evi Kamp ve Piknik Alanı işletmesinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, rahatlama, yoga, gezi ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Nefes Doğa Evi Kamp ve Piknik Alanı tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

14 - Assos Çağdaş Camping - Assos

assos-cagdas-camping
Assos Çağdaş Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Butik bir tatil konseptiyle aradığınız sessiz ve sakin atmosferi bulabileceğiniz Assos Çağdaş Camping tesisinin bungalow, karavan ve çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Çağdaş Camping’e tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için Assos Çağdaş Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı
  • Bungalow konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Assos’un büyüleyici rotası Çağdaş Camping, Babakale mevkiinde yer alıyor. Dolayısıyla Kocaköy-Babakale Yolu’na yakın konumda yer alan tesise hem özel araç hem de toplu taşımayla ulaşım sağlanıyor. Çağdaş Camping’e özel araçla ulaşım en yakın olarak Ayvacık Gülpınar Yolu ve Kocaköy-Babakale Yolu üzerinden mümkün. Yola çıktığınızda öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru ilerlemelisiniz. Daha sonra Ayvacık Gülpınar Yolu yönünde sola dönerek Kocaköy-Babakale Yolu/Kocaköy Sahil Yolu yönünde tekrar sola yönelmelisiniz. Ardından Kocaköy-Babakale Yolu yönünde hafif sağa dönüp, Babakale Köyü İç Yolu yönünde sola girmelisiniz. Son olarak Babakale Köyü İç Yolu boyunca ilerlemek için sağa döndüğünüzde tesisi görebilirsiniz. Ayrıca özel aracınızı park edebileceğiniz güvenli rotalar da bulabilirsiniz. Ayrıca Çağdaş Camping’e gelirken Ayvacık-Babakale yönünde çalışan toplu taşıma araçlarına binebilirsiniz. 

  • Telefon: 0 530 693 79 05
  • Web site: facebook.com/%C3%87a%C4%9Fda%C5%9F-Camping-489461797913860/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta doğanın en güzel ve samimi yüzüyle tanışacağınız Assos Çağdaş Camping işletmesinde çadır konaklama yerleri, bungalow konaklama alanı, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Çağdaş Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Çağdaş Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

15 - Assos Kayıkçı Camping - Assos

assos-kayikci-camping
Assos Kayıkçı Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Şehir hayatından uzaklaşırken tertemiz bir oksijenin keyfini çıkartabileceğiniz Assos Kayıkçı Camping tesisinin karavan ve çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Kayıkçı Camping’e tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için Assos Kayıkçı Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı
  • Yerleşik çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ayvacık Sazlı Köyü ilçesinde yer alan Kayıkçı Camping, tesis misafirlerine güvenli, temiz, huzurlu ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir tatil vadediyor. Dalgalar eşliğinde konforlu bir uyku çekebileceğiniz Kayıkçı Camping’in merkezi konumu ulaşımı da mümkün kılıyor. Dolayısıyla tesise özel aracınızla Behramkale Köy Yolu üzerinden 15 dakika içerisinde ulaşmanız mümkün. Bunun için Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru ilerleyip Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönmelisiniz. Daha sonra Behramkale Köy Yolu yönünde devam edip sağa döndüğünüzde Assos Kayıkçı Camping’i yolun sağında görebilirsiniz. Tesise gelirken Assos ilçesinde hizmet veren toplu taşıma araçlarını da kullanabilirsiniz. Ayrıca tesise gelirken tercihiniz özel araçtan yana olacaksa da park yapabileceğiniz güvenli ve elverişli rotalar bulabilirsiniz.

  • Telefon: +90 531 811 41 87
  • Web site: assoskayikcicamping.com/
  • E-posta: assoskayikcicamping@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Çanakkale şehrinde masmavi bir cennetin kapılarını açan Assos Kayıkçı Camping işletmesinde çadır konaklama yerleri, yerleşik çadır konaklama alanı, suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Kayıkçı Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Kayıkçı Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

16 - Sincap Kamp - Assos

sincap-kamp
Sincap Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos ilçesinde güneş sevdalılarına kapsamlı bir hizmet veren Sincap Kamp tesisinin lüks konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Sincap Kamp’a tatil için gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır kiralama
  • Bungalov oda kiralama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Assos’ta hizmet kalitesini konforlu seçeneklerle buluşturan Sincap Kamp tesisinin merkezi konumu ulaşımı da mümkün kılıyor. Dolayısıyla Assos’un incisi Sincap Kamp’a ulaşım için iki türlü ulaşım alternatifi kullanılıyor. Öncelikle tesise ulaşım için tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa Ayvacık Otogarı’na giden araçları tercih etmelisiniz. Daha sonra Ayvacık Otogarı’ndan kalkan Gülpınar minibüslerine binerek Koyunevi Köyü’nde inmelisiniz. Ardından sahile inen 3-4 km’lik yolu yürüyebilir ya da çevrede bulunan araçlardan yardım isteyebilirsiniz. Sincap Kamp’a gelirken tercihiniz özel araçtan yana olacaksa da Assos ilçe merkezinden yola çıkıp Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru ilerlemelisiniz. Daha sonra Ayvacık Gülpınar Yolu yönünde sola döndükten sonra Balabanlı istikametine doğru gidebilirsiniz. Sincap Kamp’a ulaştıktan sonra özel aracınızı da misafirler için özel tahsis edilen otoparka park edebilirsiniz.

  • Telefon: 0533 374 89 98
  • Web site: sincapkamp.com/
  • E-posta: sincapkamp@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta misafirlerin farklı tatil anlayışlarına hitap etmek üzere özenle geliştirilmiş Sincap Kamp’ta yerleşik çadır bölgesi, çadır konaklama yerleri, bungalov yapılar, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Sincap Kamp’ta konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Sincap Kamp hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

17 - Assos Kadırga Koyu Kamp Alanı - Assos

assos-kadirga-koyu-kamp-alani
Assos Kadırga Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos Kadırga Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Masmavi bir doğayla bütünleşmenizi sağlayan Kadırga Koyu, şehir merkezine yakınlık sunduğu gibi doğayla iç içe bir tatil avantajına sahip. Dolayısıyla ücretsiz kamp alanına kolayca ulaşım sağlarken kısa süre içerisinde şehir gezisi de yapabiliyorsunuz. Tatilcilerin vazgeçilmez rotası Kadırga Koyu’na ulaşım için kullanabileceğiniz iki alternatif bulunuyor. Bölgeye gelirken özel araç tercih ederseniz Assos ilçe merkezi üzerinden yola çıkıp Behram Yolu istikametinde ilerlemelisiniz. Harita yönergeleri doğrultusunda ilerlerken Kadırga Koyu’nu sağ tarafta masmavi bir manzarayla birlikte görebilirsiniz. Gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Behram istikametine giden araçları tercih edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Merkezi konumu ve turistik yapısı sayesinde misafirlere birçok olanak sunan Kadırga Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kadırga Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, yoga ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Kadırga Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

18 - Keçi Camping - Assos

keci-camping
Keçi Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Meşhur Midilli Adaları’na karşı ayrıcalıklı bir kamp tatili olanağı sunan Keçi Camping tesisinin çadır ve bungalov konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Keçi Camping’e tatil için gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır kiralama
  • Bungalov oda kiralama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Assos’ta merkezi konumuyla dikkat çeken Keçi Camping, yaz kış fark etmeksizin her sezon fazlasıyla rağbet görüyor. Tertemiz oksijeniyle misafirleri adeta büyüleyen Keçi Camping, Küçükkuyu-Assos yolu üzerinde yer alıyor. Güneşin sofrası olarak bilinen Keçi Camping’te yıl boyu biriktirmiş olduğunuz stresten arınırken adeta yenilenmiş bir bedene bürünebilirsiniz. Merkezi konumuyla yaz sezonu boyunca tercih edilen Keçi Camping’e ulaşım hem toplu taşıma hem de özel araçlarla sağlanıyor. Tesise özel aracınızla gelmek için Küçükkkuyu mevkiinden araçla yaklaşık 24 dakikalık bir yol gitmeniz gerekiyor. 24 dakikalık bir sürüş süresi sonunda 17 km yol gittikten sonra Keçi Camping’i yolun sol tarafında görebilirsiniz. Tesise gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa da Assos ve Küçükkuyu tarafında düzenli olarak çalışan araçları kullanabilirsiniz. Üstelik tesise özel aracınızla geldiğinizde araç otoparkından da güvenli bir şekilde faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0505 338 14 08
  • Web site: kecicamping.com/
  • E-posta: kecicamping@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta konforlu konaklama imkânıyla gelişmiş bir hizmet politikasını birleştiren Keçi Camping’te yerleşik çadır bölgesi, çadır konaklama yerleri, bungalov yapılar, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, market, sıcak su, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Keçi Camping’te konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Keçi Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

19 - Elysium Garden Assos Bungalow & Glamping - Assos

elysium-garden-assos-bungalow-glamping
Elysium Garden Assos Bungalow & Glamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos ilçesinde otel konforunda birinci sınıf kaliteyle hizmet veren Elysium Garden Assos Bungalow & Glamping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Elysium Garden Assos Bungalow & Glamping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Bungo – 1 (20 metrekare) – 2 kişilik: 750 TL
  • Bungo – 2 (30 metrekare) – 3 kişilik: 1000 TL
  • Bungo – 3A (25 metrekare) – 2 kişilik: 750 TL
  • Bungo – 3Ü (25 metrekare) – 2 kişilik: 850 TL
  • Glamping (16 metrekare) – 3 kişilik: 650 TL
  • Ege - 1 (30 metrekare) – 3 kişilik: 1000 TL
  • Ege – 2 (17 metrekare) – 2 kişilik: 750 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Glamping çadırı konaklama
  • Bungalow ev kiralama 
  • Karavan park alanı
  • Ege odaları

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Elysium Garden Assos Bungalow & Glamping, Ayvacık Koyunevi istikametinde yer alıyor. Yaklaşık 5 buçuk dönümlük geniş bir arazi üzerine kurulmuş tesiste kendinizi konforlu hissederken lüks tercihlerinize de hitap eden bir hizmet bulabileceksiniz. Elysium Garden Assos Bungalow & Galmping tesisine ulaşım özel araçla Ayvacık Gülpınar Yolu üzerinden sağlanıyor. Assos ilçe merkezi üzerinden tesise doğru gelirken Ayvacık Gülpınar Yolu yönünde sola döndüğünüzde Koyunevi Köyü Yolu’na bağlanacaksınız. Ardından sola, sağa, sola ve tekrar sağa döndüğünüzde tesise varabilirsiniz. Bungalow & Glamping tesisine toplu taşımayla gelmek için de Koyunevi istikametine gelen araçları kullanabilirsiniz. Koyunevi’ne geldiğinizde kalan yol için işletmeyi aradığınızda sizi olduğunuz yerden alabilirler. Ayrıca tesiste özel aracınızı park edebileceğiniz geniş bir otopark alanı da bulabilirsiniz.

  • Telefon: 0 532 054 94 17
  • Web site: elysiumgardenassos.com/
  • E-posta: elysiumgardenassos@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Kendinizi otel konforunda bulurken eğlenceli aktivitelerle keyifli anılar biriktirebileceğiniz Elysium Garden Assos Bungalow & Glamping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır bölgesi, glamping çadırları, bungalow yapılar, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Elysium Garden Assos Bungalow & Glamping tesisinde konaklarken kültür, açık hava sineması, canlı müzik, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama ,voleybol, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Elysium Garden Assos Bungalow & Glamping  tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

20 - Veranda Glamping - Assos

veranda-glamping
Veranda Glamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Midilli Adası’na karşı muhteşem bir manzaraya şahit olurken konforlu tatil anıları vadeden Veranda Glamping tesisinin Glamping Tents, Glamping Houses ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Veranda Glamping’e tatil için gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Glamping tents
  • Glamping houses
  • Karavan kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

8.000 m2’lik geniş bir arazi üzerine kurulan Veranda Glamping, Çanakkale'nin Assos bölgesinde Koyunevi Köyü Sokakağzı mevkiinde hizmet veriyor. Üstelik tesisin tatilcilere sunmuş olduğu çeşitli tasarımlarla geliştirilmiş kapsamlı hizmet anlayışı kendinizi oldukça özel hissetmenizi sağlıyor. Sokakağzı’nda saklı bir cennet Veranda Glamping’e ulaşım yalnızca özel araçlarla sağlanıyor. Tesise Assos ilçe merkezi üzerinden Ayvacık Gülpınar Yolu’nu kullanarak yaklaşık yarım saat içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu yönünde sola döndüğünüzde yaklaşık 15 dakika sonra hedefinize ulaşabilirsiniz. Üstelik Veranda Glamping’e geldiğinizde araçlar için özel olarak tahsis edilen araç otoparkından faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: +90 530 156 74 45
  • Web site: verandaglamping.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta denize sıfır bir konumda kendiniz özel hissedeceğiniz konforlu tatil anıları vadeden Assos Veranda Glamping tesisinde Glamping Tents, Glamping Houses ve karavan konaklama yerleri, suya erişim, plaj, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Veranda Glamping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Veranda Glamping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

21 - Neverland Camping - Assos

neverland-camping
Neverland Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos ilçesinde bulunan Neverland Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Neverland Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

Glamping Çadırda Konaklama

  • İki kişilik Glamping çadırı konaklama kahvaltı dâhil: 1800 TL

Yerleşik Hazır Tesis Çadırlarında Konaklama

  • İki kişilik tesis çadırı konaklama kahvaltı dâhil günlük ücret: 700 TL
  • Üç kişilik tesis çadırı konaklama kahvaltı dâhil günlük ücret: 900 TL
  • Dört kişilik tesis çadırı konaklama kahvaltı dâhil günlük ücret: 1100 TL

Şahsi Çadırla Konaklama

  • Çadır boyutu 4 M2’ye kadar ise kahvaltı dâhil konaklama kişi başı ücreti: 250 TL

0-8 yaş tek çocuk ücretsizdir.

8-12 yaş arası misafirler için %50 indirim uygulanmaktadır.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır kiralama imkânı
  • Glamping çadırı konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Assos’un cennet rotası Neverland Camping’in konumu nedeniyle ulaşım yalnızca özel araçla sağlanıyor. Assos ilçe merkezi üzerinden Neverland Camping’e ulaşmak için öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru batı istikametinde ilerlemelisiniz. Ardından “Ayvacık Gülpınar Yolu” yönünde sola dönmelisiniz. Daha sonra Bademli Köyü Sahil Yolu’na doğru yöneldiğinizde bir süre düz devam etmeniz gerekiyor. Daha sonra Neverland Camping’i yolun sonunda solda görebileceksiniz. Üstelik tesise vardıktan sonra aracınızı park edebileceğiniz elverişli noktalar da bulabilirsiniz.

  • Telefon: 0 545 359 96 34
  • Web site: neverlandcamping.com/
  • E-posta: info@neverlandcamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta sunduğu imkânlarla doğayla bütünleşik bir kamp tatili vadeden Neverland Camping’te çadır konaklama alanları, yerleşik çadır bölgesi, glamping çadırları, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Neverland Camping’te konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama ,voleybol, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Neverland Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

22 - Assos Sivrice Koyu Kamp Alanı - Assos

assos-sivrice-koyu-kamp-alani
Assos Sivrice Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos Sivrice Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Muhteşem bir denizin yanı başında kamp yapmak için gözlerden uzak kalmayı başarmış ücretsiz Sivrice Koyu’na gidebilirsiniz. Üstelik koya ulaşımda zorluk yaşamayacağınız ulaşım alternatifleri de bulunuyor. Assos ilçe merkezinden Sivrice Koyu’na gelirken özel araç kullanacaksanız Babakale'ye doğru giderken 10 km sonra Bektaş Köyü’nün içinden geçmeniz gerekiyor. Ardından köyün içinden geçerek yaklaşık 3 km boyunca ilerlediğinizde Sivrice Koyu’na ulaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda Sivrice Koyu’na ulaşım için toplu taşıma araçlarını da kullanabiliyorsunuz. Üstelik özel aracınızla Sivrice Koyu Kamp Alanı’na geldiğinizde park yapabileceğiniz elverişli ve güvenli rotalar da bulabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ücretsiz konaklama imkânı sayesinde turizmin alışıldık rotası Assos’ta sıklıkla tercih edilen Sivrice Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Sivrice Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, yoga ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Sivrice Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

23 - Nil Kamp - Assos

nil-kamp
Nil Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğayla bütünleşip atmosferiyle adeta büyüleyen Nil Kamp tesisinin çadır ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Nil Kamp’a tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır kiralama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Küçükkuyu Assos Yolu üzerinde bulunan Nil Camping’te misafirlerin kendini hem konforlu hem de özel hissedebilmesi için birçok imkân sunuluyor. Tesisin yaz sezonu boyunca tatilciler tarafından tercih edilmesini sağlayan etkenlerden biri de merkezi ve denize sıfır konum. Masmavi bir denize yakın olmanızı sağlayacak Nil Camping’e gelirken de herhangi bir zorluk yaşamıyorsunuz. Tesise özel aracınızla gelecekseniz Behramkale Köy Yolu’na doğru ilerlemelisiniz. Ardından yaklaşık yarım saatlik bir sürüş süresi sonunda yol üzerinde sol tarafta Nil Camping’i görebilirsiniz. Camping tesisine gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa da Assos içinde çalışan düzenli minibüs seferlerini kullanabilirsiniz. Üstelik şahsi aracınızla Nil Camping’e geldikten sonra misafirler için özel olarak ayrılmış araç otoparkından faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0286 752 63 82
  • Web site: facebook.com/nilcamping/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Meşhur Assos deniziyle baş başa bir tatil avantajı sunan Assos Nil Kamp’ta yerleşik çadır bölgesi, çadır konaklama yerleri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş, mescid (bay) ve mescid (bayan) gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Nil Kamp’ta konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Nil Kamp hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

24 - Zeus Motel Camping - Assos

zeus-motel-camping
Zeus Motel Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yemyeşil bir doğaya kapılarını açan Zeus Motel Camping tesisinin çadır ve bungalov konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Zeus Motel Camping’e tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır kiralama
  • Bungalov konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Tertemiz oksijeniyle tatilden adeta yenilenerek dönme imkânı sunan Assos Zeus Motel Camping’e ulaşım için de türlü alternatifler mevcut. Tesise gelirken arzunuza göre özel araç ya da toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Camping’e gelirken özel aracınızı kullanacaksanız öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru batı yönünde ilerlemelisiniz. Daha sonra Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönmeli ve Behramkale Köy Yolu yönünde devam etmelisiniz. Ardından sırasıyla iki kez sağa döndüğünüzde tesisi yolun sol tarafında görebilirsiniz. Zeus Beach & Camping’e gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa da Ayvalık ilçe terminali üzerinden minibüslere binebilir ya da tesisin anlaşmalı olduğu taksileri kullanabilirsiniz. Üstelik Assos Zeus Motel Camping’e vardıktan sonra özel aracınızı tatil süresi boyunca güvenle park edebileceğiniz bir araç otoparkından da faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0507 260 23 90
  • Web site: instagram.com/zeusbeachcamping

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Yıl boyunca biriktirmiş olduğunuz stresten arınmanızı sağlayacak Assos Zeus Motel Camping’te yerleşik çadır bölgesi, çadır konaklama yerleri, bungalov konaklama alanı, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Zeus Motel Camping’te konaklarken kültür, kano, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Zeus Motel Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

25 - Kafadar Beach Club - Assos

kafadar-beach-club
Kafadar Beach Club

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos ilçesinde lezzetli öğünlerle kamp günlerini daha keyifli bir hâle getirebileceğiniz Kafadar Beach Club tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Kafadar Beach Club tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çadır ile konaklama: 100 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ayvacık’ta hizmet veren Kafadar Beach Club, bir restoran ve beach çalışma mantığına sahip. Ayrıca tesisin arka tarafında misafirlerin gün yorgunluğunu atabilmesi için çadır kurmasına müsaade ediliyor. Dolayısıyla Kafadar Beach Club’ta çadır kurarken gün boyunca lezzetli yemeklerin keyfini çıkartıp beach hizmetinden faydalanabiliyorsunuz. Kafadar Beach Club’a Sokakağzı Koyu’na geldikten sonra taksi ya da kiralık arabayla ulaşabilirsiniz. Tesise özel araçla Assos ilçe merkezi üzerinden gelmek isterseniz de Ayvacık Gülpınar Yolu’nu kullanmanız gerekiyor. Bunun için öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu ve Balabanlı Köyü İç Yolu konumunda yönünde sola dönmelisiniz. Yaklaşık 130 metre sonra sola döndüğünüzde 700 metre boyunca dümdüz ilerlemelisiniz. Ardından Kafadar Beach Club’u yolun sol tarafında görebilirsiniz.

  • Telefon: 0 542 591 23 46
  • Web site: instagram.com/kafadarbeachclub/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta konforlu bir kamp tatili yaparken yemek ve eğlenceden mahrum kalmayacağınız Assos Kafadar Beach Club’te çadır konaklama alanları, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Kafadar Beach Club’te konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Kafadar Beach Club hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

26 - Robinson Beach Restoran Camp - Assos

robinson-beach-restoran-camp
Robinson Beach Restoran Camp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Tesiste bulduğunuz çeşitli hizmetler sayesinde kendinizi ev konforunda hissedebileceğiniz Robinson Beach Restoran Camp tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Robinson Beach Restoran Camp tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çift kişilik büyük yerleşik çadır kiralama: 400 TL
  • Çadırla konaklama: 150 TL
  • Karavan park alanı günlük ücreti: 200 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ayvacık Babakale mevkiinde yer alan tesiste birbirinden lezzetli yemeklerin tadına bakarken özenle hazırlanmış eğlenceli bir beach plajında vakit geçirebiliyorsunuz. Üstelik günün yorgunluğunu atabilmek için huzurlu bir konaklama seçeneği olarak çadır ve karavan imkânı da mevcut. Robinson Beach Restoran Camp’a ulaşım hem toplu taşıma hem de özel araçlarla sağlanıyor. Assos ilçe merkezi üzerinde şahsi aracınızla tesise ulaşmak için Ayvacık Gülpınar Yolu’nu kullanmanız gerekiyor. Bunun için öncelikle Assos ilçe merkezinden yola çıkıp, Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Daha sonra Bademli Yolu’nu bağlanmak için Ayvacık Gülpınar Yolu’na doğru gitmelisiniz. Ardından sola ve tekrar sağa döndüğünüzde Babakale rotasına doğru ulaşabilirsiniz. Kısa bir süre daha ilerledikten sonra tesise varabilirsiniz. Robinson Beach Restoran Camp’a toplu taşımayla gelmek için de şehir içinde hizmet veren minibüsleri kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 544 629 83 69

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta denize sıfır bir tatil konforu sunan Robinson Beach Restoran Camp tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır alanları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Robinson Beach Restoran Camp tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Robinson Beach Restoran Camp tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

27 - Assos Ali Baba Relax Camping - Assos

ali-baba-relax-camping
Ali Baba Relax Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Misafirlerine yaz sezonu boyunca güvenli ve sakin bir kamp tatili ortamı sunan Assos Ali Baba Relax Camping tesisinin şahsi ve yerleşik çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Ali Baba Relax Camping’e tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için Assos Ali Baba Relax Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yerleri
  • Yerleşik çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ayvacık Arıklı’da bulunan Ali Baba Relax Camping, zeytin ve meyve ağaçlarıyla kapsanmış muhteşem atmosferiyle misafirlerine sakinliği vadediyor. Üstelik Kaz Dağları’nın eteğinde yer alan tesiste adeta yenileyici bir atmosferin keyfini çıkarabiliyorsunuz. Assos’un vazgeçilmez rotası Ali Baba Relax Camping’e ulaşım için Assos ilçe merkezi üzerinden yola çıkarak Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru ilerlemeniz gerekiyor. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa döndükten sonra Behramkale Köy Yolu’na doğru ilerlemelisiniz. Daha sonra iki kez sağa döndüğünüzde tesisi kısa süre içerisinde bulabilirsiniz. Assos ilçesi üzerinden toplu taşımayla tesise ulaşmak için de Ayvalık ilçe terminalinden kalkan minibüslere binebilirsiniz. Özenle dekore edilmiş yaşam merkezine geldiğinizde aracınızı park edebileceğiniz güvenli bir araç otoparkı da bulabilirsiniz.

  • Telefon: 0 531 585 58 17
  • Web site: instagram.com/alibabarelaxcamping1/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

7’den 70’e her yaştan misafirini mutlu etmek için gelişmiş hizmet olanağı ve konaklama birimi sunan Assos Ali Baba Relax Camping işletmesinde çadır konaklama yerleri, yerleşik çadır konaklama alanı, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Ali Baba Relax Camping işletmesinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Ali Baba Relax Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

28 - Assos Apollon Plajı Kamp Alanı - Assos

assos-apollon-plaji-kamp-alani
Assos Apollon Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos Apollon Plajı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ayvacık Gülpınar bölgesinde yer alan Apollon Plajı’nda ücretsiz bir şekilde çadır kampı yapmak mümkün. Apollon Plajı genellikle çevrede yazlığı bulunan kişiler tarafından tercih ediliyor. Ancak akşam vakti ve gece olduğunda bölgenin sessizliğiyle asıl kamp keyfini çıkarabilirsiniz. Yeşillikler içinde bakirliğini korumayı başaran Apollon Plajı’na özel aracınızla gitmek için Ayvacık Gülpınar Yolu istikametini kullanabilirsiniz. Özel araçla Apollon Plajı’na giderken öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerleyerek Ayvacık Gülpınar Yolu yönüne bağlanmak için sola dönmelisiniz. Daha sonra Ezine Gülpınar Yolu konumunda sola dönerek Babakale Yolu yönünde devam etmelisiniz. Son olarak bir kez sağa ve sola döndüğünüzde Apollon Plajı’nı yolun sol tarafında görebilirsiniz. Geldiğiniz yol biraz toprak olabilir. Bu nedenle zemini alçak araçları kullanırken dikkatli gelmenizi öneririz. Bölgeye özel araçla vardığınızda ise park yapabileceğiniz elverişli rotalar bulabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’un keşfedilmemiş bir bölgesinde doğanın dinlendirici atmosferini keşfedebileceğiniz Assos Apollon Plajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, Suya erişim, market, soyunma dolapları, restoran, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Apollon Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Apollon Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

29 - Serenay Çadır Camping - Assos

serenay-cadir-camping
Serenay Çadır Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos ilçesinde bulunan Serenay Çadır Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Serenay Çadır Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Bungalov ile konaklama: 400-600-700 TL

Bungalov yapıların sezonluk kiralama ücreti büyüklüğü ve hizmet yapısına göre değişim gösteriyor.

  • Çadır ile konaklama: Kişi başı 100 TL

Assos Serenay Çadır Camping, mini bir kamp alanı yapısına sahip. Dolayısıyla gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Bungalov konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğayla iç içe konumlanmış Serenay Çadır Camping’te yıl boyunca biriktirdiğiniz stresi atabileceğiniz sakin bir kamp deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Doğanın muhteşem atmosferiyle hem sağlıklı hem de sessiz bir ortam sunan Serenay Çadır Camping’e ulaşım da oldukça basit. Tesise özel aracınızla yaklaşık 25 dakika içerisinde ulaşabiliyorsunuz. Camping tesisine doğru yola çıktığınızda öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Daha sonra Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönerek Behramkale Köy Yolu’na ulaşmalısınız. Ardından yaklaşık 12 km sonra sağa döndüğünüzde aradığınız hedefi sağ tarafta görebilirsiniz. Üstelik tesise özel araçla geldiğinizde araç otoparkından da faydalanabilirsiniz. Serenay Çadır Camping’e gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Assos ilçe merkezinden hareket eden minibüsleri tercih edebilirsiniz.

  • Telefon: 0 545 780 23 17
  • Web site: serenay-cadir-camping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta doğanın her türlü rengine şahit olma imkânı sunan Serenay Çadır Camping’te çadır konaklama alanları, bungalov konaklama yeri,suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Serenay Çadır Camping’te konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Serenay Çadır Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

30 - Assos Rüya Kamping - Assos

assos-ruya-kamping
Assos Rüya Kamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kendinizi hayalini kurmuş olduğunuz tatilin içinde hissedebileceğiniz Assos Rüya Kamping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Rüya Kamping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadırla konaklama: 100 TL
  • Yerleşik çadır kiralama: 400 TL
  • Bungalov evde konaklama: 500 TL
  • Karavan park alanı: 350 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır kiralama imkânı
  • Karavan park alanı
  • Bungalov konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ayvacık ilçesinin Ahmetçe Köyü’nde hizmet veren Assos Rüya Kamping’te aileniz ve sevdiklerinizle huzur dolu vakitler geçirebilirsiniz. Çanakkale şehir merkezine 84,4 kilometre ve Ayvacık ilçe merkezine 18,9 kilometre uzaklıkta bulunan Assos Rüya Kamping’e ulaşım hem özel araç hem de toplu taşıma ile sağlanıyor. Dolayısıyla tesise ulaşım süresince de konforunuzdan ödün vermiyorsunuz. Assos Rüya Kamping’e özel aracınızla gelecekseniz öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru ilerlemelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu’ndan sağa dönerek Behramkale Köy Yolu yönünde devam etmelisiniz. Yol üzerinde iki kez sağa ve bir kez sola döndüğünüzde tesise ulaşacaksınız. Assos ilçe merkezinden tesise yaklaşık 20-25 dakikalık bir sürüş süresi sonunda ulaşım sağlanıyor. Üstelik tesise geldiğinizde araçlar için tahsis edilen özel otoparkı da kullanabiliyorsunuz. Assos Rüya Kamping’e toplu taşımayla gelmek için de Assos mevkiinde hizmet veren düzenli minibüsleri tercih edebilirsiniz.

  • Telefon: 0 539 204 53 74
  • Web site: instagram.com/assosruyacamping/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’ta hayalini kurduğunuz birçok tatil anısını gerçeğe dönüştürmeyi başaran Assos Rüya Kamping’te çadır konaklama alanları, yerleşik çadır bölgesi, bungalov konaklama yeri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş ve mangal yakılabilir alan gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Rüya Kamping’te konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Rüya Kamping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

31 - Kamp At - Assos

kamp-at
Kamp At

Konaklama ücretleri nelerdir?

Masmavi deniziyle gördüğünüz ilk andan itibaren hayran kalacağınız Kamp At tesisinin çadır ve bungalov konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Kamp At tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır kiralama
  • Bungalov konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yaz sezonlarının gözdesi Assos’un Behram bölgesinde yer alan Kamp At, yemyeşil doğasıyla bütünleşen akvaryumu andıran bir denize yürüme mesafesinde bulunuyor. Dolayısıyla doğanın birbirinden güzel renklerini keşfederken konforlu bir kamp kurabiliyorsunuz. Kamp At’a Assos ilçe merkezinden yola çıktığınızda yaklaşık 10 dakikalık bir süre içerisinde ulaşabiliyorsunuz. Bunun için Behram Yolu’nu kullanmanız gerekiyor. Assos Kamp At’a gelirken öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından hedefinize doğru ilerleyerek kısa bir süre içerisinde tesise varabilirsiniz. Gelirken tercihiniz toplu taşıma araçlarından yana olacaksa da Behram Yolu istikametinde çalışan düzenli araçları tercih edebilirsiniz. Üstelik özel aracınızla Assos Kamp At’a geldiğinizde araç otoparkını güvenle kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 543 872 18 84
  • Web site: kamp-at.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

7’den 70’e her yaştan misafir için keyifli tatil anıları vadeden Assos Kamp At tesisinde yerleşik çadır bölgesi, çadır konaklama yerleri, bungalov konaklama alanı, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Kamp At tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Kamp At hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

32 - Assos Club Beyaz - Assos

assos-club-beyaz
Assos Club Beyaz

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kristal berraklığına sahip bir denizde yüzerken konforlu birçok hizmetle buluşacağınız Assos Club Beyaz tesisinin bungalov konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Club Beyaz tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Bungalov konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Zeytin ağaçlarıyla süslenmiş odanın içerisinde konforlu bir konaklama imkânına erişebilirsiniz. Assos merkeze 4 km’lik mesafede bulunan işletmeye arzunuza göre toplu taşıma, hızlı feribot ya da özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Assos Club Beyaz’a ilçe merkezi üzerinden özel araçla gelmek için Behram Yolu’nu kullanabilirsiniz. Yaklaşık 10 dakikalık bir sürüş mesafesi bulunan tesise ulaşmak için öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu’na doğru sağa dönmelisiniz. Karşınıza çıkan Behramkale Köy Yolu yönünde devam ederken önce sağa dönerek daha sonra hafif sola yönelmelisiniz. Son olarak sağa döndüğünüzde hedefiniz olan Assos Club Beyaz’ı yolun sağında görebilirsiniz. Üstelik tesise vardığınızda özel araç otoparkından da faydalanabilirsiniz. Assos Club Beyaz’a gelirken tercihiniz toplu taşıma araçlarından yana olacaksa da Assos ilçesinde düzenli olarak çalışan minibüsleri kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 538 970 8313
  • Web site: assosclubbeyaz.com
  • E-posta: info@assosclubbeyaz.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Yedi dönümlük bir zeytin bahçesine kurulan Assos Club Beyaz tesisinde bungalov konaklama alanı, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Club Beyaz tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Club Beyaz hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

33 - Gargara Kamp - Assos

gargara-kamp
Gargara Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Size özel ayrılan bir plajda şehrin gürültü ve rutinlerinden tek seferde sıyrılabileceğiniz Assos Gargara Kamp tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Gargara Kamp tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

Asma Çadırla Konaklama

3 Haziran-7 Temmuz Dönemi

  • Yarım pansiyon kişi başı: 375 TL

8 Temmuz-31 Temmuz Dönemi

  • Yarım pansiyon kişi başı: 425 TL

Şahsi Çadır ve Karavanla Konaklama

3 Haziran-7 Temmuz Dönemi

  • Karavan yeri konaklama kişi başı: 175 TL
  • Çadır ve Karavan yeri yarım pansiyon kişi başı: 300 TL

8 Temmuz-31 Temmuz Dönemi

  • Karavan yeri konaklama kişi başı: 200 TL
  • Çadır ve Karavan yeri yarım pansiyon kişi başı: 350 TL

Yerleşik Çadır Kiralama

3 Haziran-7 Temmuz

  • Yarım pansiyon kişi başı: 400 TL

8 Temmuz-31 Temmuz

  • Yarım pansiyon kişi başı: 450 TL

Assos Gargara Kamp’ın bayram ve özel günler için değişen fiyat listesini öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Asma çadırla konaklama
  • Çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı
  • Yerleşik çadır alanları

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Assos Gargara Kamp; Kaz Dağları, Assos, Küçükkuyu bölgelerine yakın mesafede bulunuyor. Tesis, Küçükkuyu-Assos Yolu üzeri 7. km’de Arıklı Köyü Altı Mevkiinde ve Çanakkale’ye 80 km, Truva’ya 60 km, Assos’a 17 km, Küçükkuyu’ya 7 km mesafede yer alıyor. Dolayısıyla Assos Gargara Kamp’a ulaşım noktasında hem özel araç hem de toplu taşıma araçları kullanılıyor. Tesise geliş için tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa çevre illerden Küçükkuyu Otogar’a gelip, taksi veya Küçükkuyu–Assos minibüsünü kullanarak Assos Gargara Kamp’a ulaşabilirsiniz. Tercihiniz özel araçtan yana olacaksa da Assos ilçe merkezinden yola çıktığınızda Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönerek bağlanmış olduğunuz Behramkale Köy Yolu yönünde devam edin ve bir süre sonra sağa dönün. Bir kez daha sağa döndüğünüzde aradığınız Assos Gargara Kamp’ı yolun sağ tarafında görebileceksiniz. Üstelik tesise özel araçla geldiğinizde güvenli bir araç otoparkından da faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: +90 286 752 58 57
  • Web site: gargarakamp.com
  • E-posta: iletisim@gargarakamp.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Yemyeşil bir doğayla baş başa bir tatil imkânı sunan Assos Gargara Kamp tesisinde asma çadır konaklama alanı, çadır konaklama yeri, yerleşik çadır konaklama bölgesi, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Gargara Kamp tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yoga, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Gargara Kamp hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

34 - Assos Yelken Kamp - Assos

assos-yelken-kamp
Assos Yelken Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Mavi ve yeşilin birleştiği muhteşem bir doğaya tanıklık edeceğiniz Assos Yelken Kamp tesisinin pansiyon birimi konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Yelken Kamp’a tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için Assos Yelken Kamp tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Pansiyon konaklama birimleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

İncecik sahil şeridiyle her adımda kendinizi bir rüyada hissedeceğiniz Yelken Kamp’ta misafirlerin konforu için her türlü imkân sunuluyor. Tesis, Assos Antik Liman’a çok yakın mesafede yer alıyor. Dolayısıyla tesise Assos ilçe merkezi üzerinden yürüyerek 15 dakikada ulaşmak mümkün. Özel aracınızla gelmek isterseniz de 5 dakika içerisinde Yelken Kamp’ta olabilirsiniz. Çevre illerden gelip toplu taşımayla tesise varmak için öncelikle ilçe otogarına gelmelisiniz. Ardından otogardan düzenli seferi bulunan Assos minibüslerini kullanarak tesise varabilirsiniz. Üstelik özel aracıyla tesise gelenlerin de faydalanabilecekleri bir araç otoparkı mevcut.

  • Telefon: 0 286 721 74 33
  • Web site: yelkenkamp.com/kamp.php

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

İncecik bir sahil şeridine uzanan masmavi dalgalara tanıklık edeceğiniz Assos Yelken Kamp işletmesinde pansiyon konaklama birimleri, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Yelken Kamp işletmesinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, yelken, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Yelken Kamp tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

35 - Taş Camping Assos - Assos

tas-camping-assos
Taş Camping Assos

Konaklama ücretleri nelerdir?

Muhteşem denize sıfır bir konumda butik konaklama konforu sunan Taş Camping Assos tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Taş Camping Assos tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Çadır konaklama ücreti: 175 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 250 TL

Taş Camping Assos’un çadır konaklama ücretleri kişi başı olarak hesaplanır. Ayrıca tatile gideceğiniz döneme ait tesisin karavan park yeri konaklama ücret bilgisi için iletişime geçebilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Yerleşim çadır konaklama alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Butik çalışma prensibiyle hizmet veren Taş Camping, Ayvacık ilçesi Bademli mevkiinde yer alıyor. Merkezi konumu sayesinde tesise kolayca ulaşırken yol esnasında da zorluk çekmiyorsunuz. Taş Camping Assos’a ulaşım için özellikle şahsi araçlar kullanılıyor. Kendi aracınızla tesise gelmek için öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru devam etmelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu yönünde sola döndükten sonra Bademli Köyü Sahil Yolu’na doğru devam etmelisiniz. Daha sonra Bademli Köyü Sahil Yolu boyunca ilerlemek için düz devam ettiğinizde Taş Camping’i yolun solunda görebilirsiniz. Tesise gelirken toplu taşımayı tercih edecekseniz de Bademli yönüne giden minibüslere binebilirsiniz. Ancak indiğiniz noktadan tesise kadar uzun bir yol kat etmeniz gerekiyor. Kalan yolu kat etmek için araçlardan yardım isteyebilir ya da taksi tutabilirsiniz. Üstelik tesise özel aracınızla geldiğinizde güvenle kullanabileceğiniz elverişli araç otoparkı da bulunuyor. 

  • Telefon: 0 286 721 70 47
  • Web site: taspalace.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Doğanın her türlü rengiyle buluşarak benzersiz anılar biriktirmenizi sağlayan Taş Camping Assos tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşim çadır konaklama yeri, mangal yakılabilir alan, Suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Taş Camping Assos tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Taş Camping Assos hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

36 - Şirin Camping - Assos

sirin-camping
Şirin Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Her bütçeye özel olarak sunduğu çeşitli konaklama birimleriyle bütçe dostu bir kamp tatili yapabileceğiniz Assos Şirin Camping’te tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Şirin Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 300 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 400 TL
  • Karavan park alanı kullanım ücreti: 300 TL
  • Bungalov kiralama ücreti: 700-1200 TL

Assos Şirin Camping’in bungalov konaklama ücretleri yapının büyüklüğü ve içerdiği hizmetlere göre değişim gösterir. Detaylı bir bungalov konaklama ücreti öğrenmek için iletişim numaraları üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama imkânı
  • Yerleşik çadır kiralama imkânı
  • Karavan park alanı bölgesi
  • Bungalov kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

10 yılı aşkın süredir deneyimi kaliteli hizmetle buluşturan Şirin Camping’te kampçılar için hem konforlu hem de kaliteli bir tatil deneyimi sunuluyor. Dolayısıyla tesiste, hayalini kurduğunuz tatili gerçeğe dönüştürebileceğiniz unutulmaz anılar biriktirebiliyorsunuz. Sımsıcak dekoru ve güler yüzlü hizmet kalitesinin misafirleriyle buluşturan Şirin Camping’in merkezi konum avantajı da bulunuyor. Dolayısıyla tesise gelirken hem toplu taşıma hem de şahsi aracınızı kullanabiliyorsunuz. Tesise özel araçlarla ulaşım Behramkale Köy Yolu üzerinden sağlanıyor. Tesise gelirken Assos ilçe merkezinden yola çıktığınızda Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemeniz gerekiyor. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönerek Behramkale Köy Yolu üzerinde devam etmelisiniz. Daha sonra sağa doğru döndüğünüzde Şirin Camping’i sağda göreceksiniz. Tesise ulaşımınızda Assos içerisinde çalışan minibüsleri de kullanabilirsiniz. Üstelik tesise vardıktan sonra şahsi aracınızı otoparka güvenle park edebilirsiniz.

  • Telefon: 0 537 722 23 46
  • Web site: facebook.com/%C5%9Eirin-Camping-503218546518609/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Nezih ve sakin bir konaklama imkânı sunan Assos Şirin Camping tesisinde bungalov konaklama yerleri, çadır konaklama yeri, yerleşik çadır konaklama bölgesi, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Şirin Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yoga, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Şirin Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

37 - Assos Salkım Saçak Camping - Assos

assos-salkim-sacak-camping
Assos Salkım Saçak Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Şehir gürültüsünden uzaklaşmak için yaptığınız kamp tatilinde doğa ile iç içe ve şehirden izole bir atmosfer sunan Assos Salkım Saçak Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Salkım Saçak Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 150 TL
  • Pansiyon kiralama ücreti: 650 TL

Assos Salkım Saçak Camping tesisinde maksimum iki kişilik çadırla konaklanabilir. 

Assos Salkım Saçak Camping tesisinin sunmuş olduğu pansiyon kiralama hizmetinde fiyat politikası yarım pansiyon şeklinde veriliyor.

Assos Salkım Saçak Camping işletmesinde pansiyon kiralayan müşteriler plajın şezlong ve şemsiyelerinden ücretsiz olarak faydalanabilir. Ancak çadır kuran misafirler için tesiste Temmuz 2022 yılı itibariyle belirlenen fiyat 2 şezlong ve 1 şemsiye için 100 TL’dir.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama imkânı
  • Bungalov oda kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Salkım Saçak Camping’in elverişli konumu ulaşım noktasında da misafirlere kolaylık sağlıyor. Dolayısıyla tesise giderken hem toplu taşıma hem de özel araçları tercih edebiliyorsunuz. Denize sıfır tesise özel aracınızla gitmek için Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerleyerek Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönmelisiniz. Ardından Behramkale Köy Yolu yönünde devam ederek bir kez sağa dönüp daha sonra yine hafif sağa yönelmelisiniz. Sonra tekrar sağa dönüp yeniden sola döndüğünüzde Salkım Saçak Camping’i yolun sağ tarafında görebilirsiniz. Assos ilçe merkezinden tesise yaklaşık 12 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz. Salkım Saçak Camping’e giderken toplu taşımayı tercih edecekseniz de Assos ilçesinde hizmet veren minibüsleri kullanabilirsiniz. Üstelik Salkım Saçak Camping’e geldikten sonra tesisin misafirler için tahsis etmiş olduğu özel araç otoparkından faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0533 350 9332
  • Web site: salkimsacakcamping.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos kıyılarında misafirlerine tatilde de ev konforunu aratmayan Assos Salkım Saçak Camping tesisinde bungalov konaklama yerleri, çadır konaklama yeri, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Salkım Saçak Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yoga, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Salkım Saçak Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

38 - Assos Yeşil Liman Koyu Kamp Alanı - Assos

assos-yesil-liman-koyu-kamp-alani
Assos Yeşil Liman Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos Yeşil Liman Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ayvacık ilçesi sınırlarında yer alan Yeşil Liman Koyu, Assos’un hareketli yaşamı ve turistik özelliğine ters olarak oldukça sakin bir yapıya sahip. Dolayısıyla koy çevresinde dilediğiniz yere çadırınızı kurarak hem sessiz hem de sakin bir gece geçirebilirsiniz. Ayvacık Korubaşı’da yer alan Yeşil Liman Koyu’na ulaşım özel araçlarla sağlanıyor. Ücretsiz kamp alanına gelmek için Assos'tan Babakale yönüne doğru giderken soldaki ilk sapağa yönelmeniz gerekiyor. Ardından yaklaşık 4 km boyunca ilerledikten sonra Yeşil Liman Koyu’na ait bir tabelayla karşılaşıyorsunuz. Bölgede dilediğiniz noktaya çadırınızı kurabilirsiniz. Bölgede masmavi bir denize ulaşmak için de gelmiş olduğunuz rotadan yaklaşık 2 km daha yolu kat etmeniz gerekiyor.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Yemyeşil bir doğa ve masmavi denizi keşfetme fırsatı sunan ücretsiz Assos Yeşil Liman Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Yeşil Liman Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüş ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Yeşil Liman Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

39 - Assos Doğa Camping - Assos

assos-doga-camping
Assos Doğa Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Konfordan ödün vermeyen konaklama birimlerinin yanı sıra doğa dostu bir tatil vadeden Assos Doğa Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Assos Doğa Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 300 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 350 TL
  • Taş oda kiralama ücreti: 600 TL
  • Ahşap oda kiralama ücreti: 450 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama imkânı
  • Yerleşik çadır kiralama imkânı
  • Bungalov oda kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ayvacık Ahmetçe bölgesinde yer alan Doğa Camping, yemyeşil ağaçlara doğru uzanan benzersiz sahil şeridiyle görenleri her seferinde kendine hayran bırakmayı başarıyor. Assos’un doğa harikası Doğa Camping’e ulaşım için hem özel araç hem de toplu taşıma vesaitleri kullanılıyor. Tesise özel araçla gelmek için Behramkale Köy Yolu istikametini kullanmanız gerekiyor. Yol üzerinde öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönerek Behramkale Köy Yolu yönünde devam etmelisiniz. Ulaşmış olduğunuz yolda sağa döndüğünüzde Doğa Camping’i kısa bir süre içerisinde yolun sağında göreceksiniz. Üstelik tesiste özel aracınızı park edebileceğiniz güvenli rotalar da bulabilirsiniz. Özel aracın yanı sıra tercihiniz toplu taşımadan yana olursa da Behram mevkiinde çalışan minibüsleri kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 545 386 52 75

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Konforlu ve şehir yaşamından izole bir konaklama imkânı sunan Assos Doğa Camping tesisinde bungalov konaklama yerleri, çadır konaklama yeri, yerleşik çadır konaklama bölgesi, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Doğa Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yoga, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Doğa Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

40 - Arıklı Birlik Camp - Assos

arikli-birlik-camp
Arıklı Birlik Camp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Berrak bir denizin maviliklerinde adeta özgürlük bulacağınız Arıklı Birlik Camp tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Arıklı Birlik Camp tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır ile konaklama: 250 TL
  • 3 kişilik küçük çadır kiralama: 400 TL
  • 4 kişilik çadır kiralama: 500 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Küçükkuyu’ya 5 km’lik mesafesi bulunan Arıklı Birlik Camp’ın misafirlerine sunduğu bir diğer kolaylık da ulaşım yönünde. Tesise gelirken tercihinizi hem toplu taşıma hem de özel araçlardan yana kullanabiliyorsunuz. Arıklı Birlik Camp’a özel araçla gelmek için öncelikle Küçükkuyu ilçe merkezi üzerinden Süleyman Sakallı Caddesi’ne bağlanmanız gerekiyor. Yola çıktığınızda özel araçla öncelikle İzmir Çanakkale Yolu hedefine ilerlemelisiniz. Ardından İzmir Çanakkale Yolu/D550/E87 yönünde sağa dönmeniz gerekiyor. Daha sonra Süleyman Sakallı Caddesi boyunca ilerlediğinizde yaklaşık 6 dakika sonra sola dönmelisiniz. Yolda bir süre ilerledikten sonra Arıklı Birlik Camp’ı yolun sol tarafında görebilirsiniz. Tesise toplu taşıma araçlarıyla gelmek için de Küçükkuyu ilçesinde hizmet veren araçları tercih edebilirsiniz.

  • Telefon: 0 532 620 93 74
  • Web site: arklbirlikcamp.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Gündüzleri masmavi bir denizde yüzerken akşam vakti keyifli bir kamp ateşinin keyfini çıkarabileceğiniz Arıklı Birlik Camp tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır bölgesi, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Arıklı Birik Camp işletmesinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Arıklı Birik Camp tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

41 - Öz Kamping - Assos

oz-kamping
Öz Kamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yılın tüm yorgunluğunu atarken kafa dinleyebileceğiniz bir tatil imkânı sunan Assos Öz Kamping tesisinin bungalov, çadır ve karavan konaklama yeri ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Club Beyaz tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Bungalov konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Pansiyon konaklama alanı
  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Assos’un kaçamak noktası Öz Kamping, sezon boyunca şehirden uzaklaşıp kafa dinlemek isteyen tatilciler tarafından tercih ediliyor. Üstelik misafirlere sunmuş olduğu konforlu konaklama imkânı ve geniş hizmetleri sayesinde kendinizi birinci sınıf kaliteye ulaşmış bir kamp tatilinde hissedebiliyorsunuz. Özellikle yaz sezonu boyunca tatilcilerin uğrak noktası hâline gelen Öz Kamping’e Behram Yolu üzerinden ulaşım sağlanıyor. Öz Kamping’e özel araçla gelmek için öncelikle Assos ilçe merkezine ulaşmalısınız. Ardından Behram Yolu yönünden Doğu yönünde ilerlediğinizde yaklaşık 4 dakika içerisinde Öz Kamping’e ulaşabilirsiniz. Dolayısıyla tesise ulaşım esnasında hem özel araç hem de Assos içerisinde hizmet veren toplu taşıma araçlarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca toplu taşımayla Ayvacık ilçesine gelerek köy minibüslerine de binebilirsiniz. Üstelik tesis çevresinde aracınızı park edebileceğiniz güvenli park noktaları da bulabilirsiniz.

  • Telefon: 0543 290 94 49
  • Web site: assosozcamping.com/kamping

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos misafirlerine adı gibi kısa bir yoldan öz konfor sunan Öz Kamping tesisinde çadır konaklama yeri, pansiyon bölgesi, bungalov konaklama alanı, suya erişim, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Öz Kamping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yoga, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Öz Kamping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

42 - Assos Barış Huzur Motel Restaurant Beach Camping - Assos

assos-baris-huzur-motel-restaurant-beach-camping
Assos Barış Huzur Motel Restaurant Beach Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Meşhur Kadırga Koyu’nda hayalini kurduğunuz birçok tatil anısını gerçeğe dönüştüren Barış Huzur Motel Restaurant Beach Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Barış Huzur Motel Restaurant Beach Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır ile konaklama: 200 TL
  • Çekme karavan park alanı: 200 TL
  • Yerleşik çadır kiralama: 400 TL

Barış Huzur Motel Restaurant Beach Camping tesisinde beach bölgesinin şezlong ve şemsiye gibi ayrıcalıklı hizmetlerinden Temmuz 2022 yılında alınan fiyat bilgisine göre yaklaşık 50 TL’lik bir ücret karşılığında faydalanabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır kiralama imkânı
  • Çekme karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Konforlu ve lüks seçenekleri bir arada sunan Barış Huzur Motel Restaurant Beach Camping işletmesi, Kadırga Koyu’nda hizmet veriyor. Dolayısıyla tesise hem özel hem de toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşım sağlanıyor. Barış Huzur Motel Restaurant Beach Camping’e özel aracınızla Assos ilçe merkezi üzerinden ulaşmak için Behram Yolu’nu kullanabilirsiniz. Yaklaşık 15 dakika sürecek yolculuğa başlarken öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Daha sonra Behram Yolu üzerinden hedefinize doğru ilerlediğinizde yaklaşık 10 dakika içerisinde Camping’e ulaşabilirsiniz. Tesise gelirken Assos ilçesine doğru her saat başı hizmet veren düzenli dolmuşları da tercih edebilirsiniz. Üstelik Barış Huzur Motel Restaurant Beach Camping’e geldiğinizde araç otoparkını da kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 533 811 77 47
  • Web site: instagram.com/barishuzurmotel/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Denize sıfır sakin ve sessiz bir konumda hizmet veren Assos Barış Huzur Motel Restaurant Beach Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır bölgesi, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Barış Huzur Motel Restaurant Beach Camping işletmesinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, voleybol, yoga, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Barış Huzur Motel Restaurant Beach tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

43 - Şamata Kamp ve Restoran Assos - Assos

samata-kamp-ve-restoran-assos
Şamata Kamp ve Restoran Assos

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kaliteli hizmeti lüks seçeneklerle bulabileceğiniz Şamata Kamp ve Restoran Assos tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel ve değişken fiyat bilgisi için Şamata Kamp ve Restoran Assos tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 150 TL
  • Karavan park alanı çekirdek aile için kullanım ücreti: 400 TL
  • Bungalov (kahvaltı dâhil) iki kişi kiralama ücreti: 1450 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama imkânı
  • Karavan park alanı bölgesi
  • Bungalov kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Tesis adına zıt olarak Şamata Kamp’ta yıl boyunca biriktirdiğiniz yorgunluk ve stresi sessiz atmosfer sayesinde tek bir çırpıda üzerinizden atabilirsiniz. Şamata Kamp ve Restoran Assos’a ulaşım imkânları da oldukça kapsamlı. Tesise giderken kendi aracınızı kullanacaksanız Assos ilçe merkezinden yola çıktığınızda Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerleyerek Ayvacık Gülpınar Yolu’na doğru sağa dönmelisiniz. Ardından Behramkale Köy Yolu yönünde devam ederken karşınıza çıkan üç yoldan sağa dönüş yapmalısınız. Yaklaşık 15-20 dakika içerisinde Şamata Kamp ve Restoran’a ulaşabileceksiniz. Üstelik tesise vardığınızda özel aracınızı da otoparka güvenle park edebilirsiniz. Tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa da Assos içinde hizmet veren minibüsleri kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 (542) 789 10 24
  • Web site: instagram.com/samata_kamp/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Misafirlerine kaliteli hizmetin yanı sıra sessiz ve sakin bir atmosfer vadeden Şamata Kamp ve Restoran Assos tesisinde bungalov konaklama yerleri, çadır konaklama yeri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, çocuk parkı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Şamata Kamp ve Restoran Assos tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yoga, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Şamata Kamp ve Restoran Assos hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

44 - Assos İskele Koyu Kamp Alanı - Assos

assos-iskele-koyu-kamp-alani
Assos İskele Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos İskele Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Çanakkale’nin Ayvacık sınırları dâhilinde yer alan İskele Koyu, masmavi denizi ve bakir kalmış doğasıyla görenleri kendine adeta hayran bırakıyor. Sivrice’nin son kısımlarına doğru kolaylıkla bulabileceğiniz İskele Koyu kampçılara ücretsiz bir şekilde kafa dinleme olanağı sunuyor. Dolayısıyla özellikle güneşin en sıcak hâliyle buluşulan yaz sezonunda kalabalığa denk gelmek mümkün. Ücretsiz bir şekilde çadır kampı kurabileceğiniz Assos İskele Koyu’na gitmek için öncelikle Behram’dan Korubaşı istikametine doğru ilerlemelisiniz. Ardından Bademli yönüne giderken Bektaş Köyü’ne giriş yapmalısınız. Daha sonra denize doğru inen koyu takip ederek Sivrice Koyu’na ulaşabilirsiniz. Koya ulaşım sağladıktan sonra özel aracınızı bırakıp kalan toprak yolu yaklaşık 10 dakika boyunca yürümelisiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Sessizlikten nasibini almış bakir bir koyda ücretsiz konaklama imkânı sunan Assos İskele Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, yakacak odun, market, restoran, masalar ve banklar, ağaçlık alan, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos İskele Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos İskele Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

45 - Assos Sahil Kamp Alanı - Assos

assos-sahil-kamp-alani
Assos Sahil Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos Sahil Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yaz tatilinde “Assos” deyince birçok tatilcinin zihninde ücretli kamp tesisleri canlanıyor. Ancak Assos’un sahil bölgesi ve ormanlık alanlarında ücretsiz çadır kampı kurabileceğiniz birçok rota da mevcut. Assos’un ormanlık ya da sahil bölgesinde kamp kurabilmek için hem özel araç hem de toplu taşımaları kullanabiliyorsunuz. Özel aracınızla bölgeye gelebilmek için Behramkale Köyü Yolu’nu kullanmanız gerekiyor. Bölgeye toplu taşımayla ulaşmak için de Assos çevresinde düzenli olarak hizmet veren minibüsleri tercih edebilirsiniz. Üstelik Assos sahil yolu ve ormanlık alana vardıktan sonra aracınızı park edebileceğiniz çeşitli rotalar bulabilirsiniz. Bölgedeki yoğunluk nedeniyle aracınızı park edemezseniz özel tesislerin araç otoparkını belirli bir ücret karşılığında kullanabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’un eğlenceli sokaklarında vakit geçirirken geceyi yıldızların altında ve ücretsiz bir şekilde sonlandırabileceğiniz Assos Sahil Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Sahil Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, voleybol ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Sahil Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

46 - Assos Poseidon Camping & Beach - Assos

assos-poseidon-camping-beach
Assos Poseidon Camping & Beach

Konaklama ücretleri nelerdir?

Şehrin yorucu karmaşasından uzaklaşırken beden ve zihninizi dinleyeceğiniz yenileyici bir kamp tatili vadeden Assos Poseidon Camping & Beach tesisinin ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Poseidon Camping & Beach tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden işletmeyle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Şahsi çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı
  • Glamping çadırları

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Poseidon Camping & Beach işletmesinde tatilcilere kolaylık sağlayan noktalardan biri de ulaşım yönünde. Tesise ulaşımınızı hem kendi aracınız hem de toplu taşıma araçlarıyla sağlayabilirsiniz. Tesise özel aracınızla Assos ilçe merkezinden 30 dk, Küçükkuyu ilçe merkezinden ise 15 dakika sürecek bir yolculuk sonunda ulaşabilirsiniz. Küçükkuyu ilçe merkezi üzerinden tesise ulaşmak için İzmir Çanakkale Yolu/D550/E87 hedefine doğru giderek Süleyman Sakallı Caddesi’ne bağlanmanız gerekiyor. Caddeyi yaklaşık 6 dakika boyunca düz devam ettikten sonra sola dönmelisiniz. Ardından birkaç dakika içerisinde Poseidon Camping & Beach tesisine ulaşabilirsiniz. Tesise toplu taşıma araçlarıyla gelmek için de Küçükkuyu ilçesinde düzenli olarak hizmet veren minibüs seferlerini kullanabilirsiniz.

  • Telefon: +90 (532) 747 6526
  • Web site: poseidoncamping.com/
  • E-posta: poseidoncamp@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ağaç gölgesi altında doğa ile baş başa kalacağınız birçok kamp anısına imza atan Assos Poseidon Camping & Beach tesisinde glamping çadır kiralama alanı,şahsi çadır konaklama yerleri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Poseidon Camping & Beach tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, voleybol, yoga, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Poseidon Camping & Beach hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

47 - Assos Kozluyalı Glamping - Assos

assos-kozluyali-glamping
Assos Kozluyalı Glamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Midilli’nin tam karşısındaki Kozlu köyünün eteklerinde konforlu bir Glamping kamp tatili vadeden Assos Kozluyalı Glamping tesisinin ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Assos Kozluyalı Glamping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Glamping yerleşik çadır kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde yer alan Kozluyalı Glamping tesisi şehir merkezine 83 km mesafede bulunuyor. İlçeden ulaşımın oldukça kolay sağlandığı işletmeye hem toplu taşıma hem de özel araç ile gidebilirsiniz. Assos Kozluyalı Glamping tesisine Behramkale Köy Yolu üzerinden özel aracınız ile yaklaşık 15 dakika içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle farklı rotalardan harita konumunu takip ederek Assos ilçe merkezine ulaşmanız gerekiyor. Daha sonra Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerleyerek Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa dönmelisiniz. Ardından Behramkale Köy Yolu yönünde devam ederken sırasıyla olmak şartıyla sağa, tam sağa ve ardından sola dönmelisiniz. Son olarak tekrar sola dönüş yaptığınızda Assos Kozluyalı Glamping’i yolun sağ tarafında görebilirsiniz. Kozluyalı Glamping tesisine vardığınızda ücretsiz araç otoparkından da faydalanabilirsiniz. Ayrıca tesise toplu taşımayla gelmek isteyenler için de Assos çevresinde düzenli olarak hizmet veren minibüsler bulunuyor. Arzunuza göre bu minibüs seferlerini de tercih edebilirsiniz.

  • Telefon: 0532 395 77 90
  • Web site: kozluyali.com
  • E-posta: info@kozluyali.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Misafirlerine otel konforu sunarken gelişmiş hizmet kalitesinden ödün vermeyen Assos Kozluyalı Glamping tesisinde glamping çadır kiralama alanı, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, market, sıcak su, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Kozluyalı Glamping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Kozluyalı Glamping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

48 - Assos Baykuş Karavan Kamp - Assos

assos-baykus-karavan-kamp
Assos Baykuş Karavan Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kamp tatiline gönül vermiş ziyaretçilerin her türlü beklentisine hitap etmeyi başaran Assos Baykuş Karavan Kamp tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel ve değişken fiyat bilgisi için Assos Baykuş Karavan Kamp tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Karavan kiralama ücreti: 500 TL

Assos Baykuş Karavan Kamp tesisinin karavan kiralama ücreti ortalama 2 çocuk ve 2 yetişkinin tatil yapabileceği ortalama bir karavan için verilmiştir. Detaylı fiyat bilgisi için Assos Baykuş Karavan Kamp işletmesiyle iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Karavan kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Kababahçe'de bulunan Baykuş Karavan Kamp, klasik bir Camping anlayışının yanı sıra kendinizi özgür hissedeceğiniz macera ve konfor dolu anılar vadediyor. Kadırga Koyu’nda yer alan Baykuş Karavan Kamp’ın Assos ilçe merkezine yaklaşık 10 dakikalık bir sürüş mesafesi mevcut. Dolayısıyla Karavan Kamp alanına özel araç ve toplu taşımayla ulaşım mümkün hâle geliyor. Baykuş Karavan Kamp’a şahsi araçla ulaşmak için Behramkale Köy Yolu yönünde devam etmeniz gerekiyor. Ardından sağa dönüp hafif yolun sağına doğru yöneldiğinizde karşınıza uzun bir yol çıkıyor. Bu yoldan sola döndüğünüzde yaklaşık 400 metre sonra Baykuş Karavan Kamp’a ulaşabilirsiniz. Tesise gelirken şehir içerisinde düzenli olarak hizmet veren minibüsleri de kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 533 265 45 85
  • Web site: baykus-karavan-kamp.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Misafirlerine özenle dekore edilmiş çekme karavanlarda lüks bir konaklama imkânı sunan Assos Baykuş Karavan Kamp tesisinde çekme karavan kiralama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Baykuş Karavan Kamp tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Baykuş Karavan Kamp tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

49 - Zeytindalı Camping - Assos

zeytindali-camping
Zeytindalı Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kaz Dağları’na selam veren etkileyici bir konumda butik bir kamp tatili yapabileceğiniz Zeytindalı Camping tesisinin ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Zeytindalı Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden işletmeyle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Şahsi çadır konaklama yerleri
  • Karavan park alanı
  • Yerleşik çadır kiralama yerleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yemyeşil ağaçların Ege'yi andıran zeytin kokusu altında eğlenceli ve huzurlu tatil anıları vadeden Zeytindalı Camping’e ulaşım hem toplu taşıma hem özel araçla sağlanıyor. Tesise Küçükkuyu ilçe merkezi konumundan kendi aracınızla yaklaşık 15 dakikada ulaşabilirsiniz. İlçe merkezinden yola çıktığınızda öncelikle Süleyman Sakallı Caddesi’ne bağlanmak için İzmir Çanakkale Yolu/D550/E87 hedefine ilerlemeniz gerekiyor. Ardından ulaştığınız yol üzerinden iki kez sola döndüğünüzde girdiğiniz yolun yine sol tarafında Zeytindalı Camping’i görebilirsiniz. Zeytindalı Camping’e gelirken Küçükkuyu ilçesinde hizmet veren düzenli minibüs seferlerinden de faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda özel aracınızı Camping'e güvenle park edebilirsiniz.

  • Telefon: 0 542 225 98 55
  • Web site: fb.com/zeytindalı-camping-beach-club-237236186767951

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Zeytin kokulu sahillerde huzurlu yürüyüş anıları vadeden Zeytindalı Camping tesisinde yerleşik çadır kiralama alanı, şahsi çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, çocuk parkı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Zeytindalı Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, voleybol, yoga, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Zeytindalı Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

50 - Assos Gizem Camping - Assos

assos-gizem-camping
Assos Gizem Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğayla baş başa kalırken eğlenceli konaklama fırsatlarına erişebileceğiniz Assos Gizem Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel ve değişken fiyat bilgisi için Assos Gizem Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 150 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 200 TL
  • Karavan park alanı: 100 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama imkânı
  • Karavan park alanı bölgesi
  • Yerleşik çadır kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Çanakkale'nin turizm rotası Ayvacık’ta hizmet veren Gizem Camping’in ulaşım alternatifleri oldukça geniş. Bir aile sıcaklığını sunan tesise hem özel aracınız hem de toplu taşıma araçlarıyla kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Ayvacık ilçesine 17,5 kilometre uzaklıkta bulunan Gizem Camping’e şahsi araçla gelmek için Ayvacık ilçe merkezinden yola çıkıp Behramkale Köy Yolu üzerinden ilerleyebilirsiniz.  Yaklaşık 17 dakikalık bir sürüş sonunda denize sıfır Gizem Camping işletmesine ulaşabilirsiniz. Tesise geldikten sonra özel aracınızı park noktalarına güvenle park edebilirsiniz. Gizem Camping’e ilçe merkezi üzerinden toplu taşımayla gelmek için Assos, Ayvacık ve Küçükkuyu ilçesinde hizmet veren minibüsleri kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 (537) 354 10 18
  • Web site: instagram.com/gizemcamping/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Butik bir konaklama konforuna erişebileceğiniz Assos Gizem Camping’te yerleşik çadır kiralama alanı, çadır konaklama yeri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Gizem Camping tesisinde konaklarken kültür, kano, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, yoga, rahatlama, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Gizem Camping hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

51 - Assos Bademli Köyü Sahil Yolu Kamp Alanı - Assos

assos-bademli-koyu-sahil-yolu-kamp-alani
Assos Bademli Köyü Sahil Yolu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos Bademli Köyü Sahil Yolu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Bademli Köyü Sahil Yolu’nun yanında bulunan ücretsiz kamp alanına ulaşım hem toplu taşıma hem de özel araçlar ile sağlanabiliyor. Bademli Köyü Sahil Yolu kamp alanına Assos ilçe merkezi üzerinden yaklaşık yarım saat içerisinde gelmek için Ayvacık Gülpınar yolu istikametini kullanmalısınız.  Yolda öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu ve Bademli Köyü Sahil Yolu yönünde sola dönmelisiniz. Son olarak Bademli Köyü Sahil Yolu boyunca ilerlemek için düz devam etmelisiniz. Ardından Bademli Köyü Sahil Yolu ücretsiz kamp alanını sahil tarafında görebilirsiniz. Ayrıca Bademli Köyü Sahil Yolu kamp alanına toplu taşımayla gelmek için düzenli seferi bulunan Bademli minibüslerini kullanabilirsiniz. Bölgeye geldiğinizde aracınızı elverişli noktalara park edebilir ya da otel ve tesislerin ücretli araç otoparkından güvenle faydalanabilirsiniz. Araç parkı için bir ücret ödemek istemezseniz yol kenarında elverişli park noktaları da bulabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’un muhteşem doğasıyla tanışırken ücretsiz bir çadır kampı kurabileceğiniz Assos Bademli Köyü Sahil Yolu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Assos Bademli Köyü Sahil Yolu Kamp Alanı’nda konaklarken bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Assos Bademli Köyü Sahil Yolu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

52 - Rasa & Me Camping Beach Club - Assos

rasa-me-camping-beach-club
Rasa & Me Camping Beach Club

Konaklama ücretleri nelerdir?

Assos’un kamp düşkünü misafirlerine birinci sınıf otel konforunda gelişmiş hizmet politikası vadeden Rasa & Me Camping Beach Club tesisinin ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Rasa & Me Camping Beach Club tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Glamping yerleşik çadır kiralama imkânı
  • Kanvas yerleşik çadır kiralama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Assos Behram köyü'nde hizmet veren Rasa&Me Camping Beach Club’a ulaşım oldukça kolay. Camping ve Beach hizmeti veren tesise ulaşım için hem toplu taşıma hem de özel araç kullanılıyor. Assos ilçe merkezine gelerek kendi aracınızla tesise ulaşmak için öncelikle Behram Yolu yönünden Assos Antik Liman Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemeniz gerekiyor. Ardından Ayvacık Gülpınar Yolu konumunda sağa döndüğünüzde çıkacağınız Behramkale Köy Yolu yönünde yolunuza devam edin. Daha sonra yol üzerinde sağa dönüp hafif de sağa yöneldiğinizde dümdüz bir yola çıkacaksınız. Bu yol üzerinde önce sağa sonra sola döndüğünüzde Rasa&Me Camping Beach Club tesisini yolun sağ bölümünde bulabilirsiniz. Üstelik tesise düzenli seferleri bulunan toplu taşımayla gelmek için de Assos ilçesinde hizmet veren dolmuşları kullanabilirsiniz. Şahsi aracınızla Camping ve Beach tesisine geldiğinizde araç otoparkından da yararlanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 533 558 14 29
  • Web site: rasamebeach.com/
  • E-posta: rezervasyon@rasamebeach.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Assos’un en güzel rotalarından birinde doğayla iç içe kamp tatilinin yanı sıra misafirlere konfor ve hijyeni bir arada vadeden Rasa&Me Camping Beach Club tesisinde glamping çadır kiralama alanı, kanvas çadır kiralama yerleri, suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Rasa&Me Camping Beach Club tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yoga, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Rasa&Me Camping Beach Club tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

Kültürel bir mirasa yaptığı ev sahipliğinin yanı sıra muhteşem bir atmosfere kapı açan meşhur doğasıyla Assos kamp alanları rehberimizin sonuna geldik. Kapsamlı bir şekilde hazırlamış olduğumuz Assos’ta ücretli ve ücretsiz kamp alanları rehberinde aradığınızı bulamadıysanız detaylı şekilde hazırlamış diğer rehberlerimizi değerlendirebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz bir tatil anısı için yönünüzü Çanakkale ilinde tutmak isterseniz Bozcaada kamp alanları ya da Gökçeada kamp alanları rehberlerimize bakabilirsiniz. Ayrıca Marmara Bölgesi’nde farklı seçenekleri değerlendirmek isteyenler için de kapsamlı Şile kamp alanları rehberimizi öneririz. Tatilinizde rotayı Ege’nin zeytin kokulu sokaklarına çevirmek isterseniz İzmir kamp alanları ya da Muğla kamp alanları rehberlerimiz size yardımcı olacaktır. Bölge seçimi konusunda daha ilçe bazlı değerlendirmek isterseniz de Çeşme kamp alanları, Dikili kamp alanları, Bodrum kamp alanları, Datça kamp alanları, Marmaris kamp alanları ya da Fethiye kamp alanları yazılarımıza bakabilirsiniz. Ayrıca eğlence dolu sokakların yenileyici gücünden mahrum kalmamak için Kuşadası kamp alanları ya da Didim kamp alanları rehberlerine göz atabilirsiniz. Masmavi bir denizde özgürce yüzmenin hayalini kuruyorsanız Alanya kamp alanları, Antalya kamp alanları ya da Kaş kamp alanları rehberlerimizi değerlendirebilirsiniz. Aynı Assos gibi kalbinizi hem Ege hem de Marmara Bölgesi’nden alamıyorsanız Ayvalık kamp alanları yazımıza göz atabilirsiniz. Düzenli olarak farklı bölgeleri eklediğimiz kamp alanı rehberlerimizde aradığınızı bulamadıysanız Campalow olarak hazırladığımız “Kamp Alanı Bul” isimli arama motorunu kullanabilirsiniz. Böylece şehir, kamp bilgileri ve hizmet olanakları hakkında detaylı bilgiler girerek dilediğiniz özelliklere uygun kamp alanlarını sıralayabilirsiniz. Doğayı ve eğlenceyi keşfedeceğiniz unutulmaz bir kamp için şimdiden iyi tatiller dileriz!


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir