Antalya kamp alanları | Antalya’da 27 kamp alanı

Antalya’da ücretli ve ücretsiz; deniz kenarı, bungalow, tabiat parkı, karavan alanı ve çadır kamp alanlarını sizler için listeledik.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-03-17
Antalya kamp alanları | Antalya’da 27 kamp alanı

Yaz sezonu gelip, kamp kapıları açıldığında huzuru çağrıştıran rotalardan biri de Akdeniz’dir. Akdeniz’in berrak sularının uzandığı yumuşak kumsalı her tatili özel ve unutulmaz bir hâle getirmeyi başarır. Üstelik bu tatile kendinizi özgür hissedeceğiniz bir çadır konaklaması ve çeşitli aktiviteler de eklendiğinde hayallerinizi adeta gerçeğe dönüştürür. Campalow olarak, havaların ısınmasıyla yönünü Akdeniz’in serin sularına çevirenler için Antalya kamp alanları rehberi oluşturduk. Antalya sınırları içerisinde yer alan ücretli ve ücretsiz kamp bölgelerinde trekking, yüzme, balıkçılık, tırmanış, kano ve bisiklet sürüşü gibi birçok aktiviteyi deneme fırsatı bulabilirsiniz. Benzersiz bir tatil için rotanızı Akdeniz’e çevirdiyseniz “Kamp Alanı Bul” isimli arama motorumuzdan Antalya kamp alanları sayfasına kolayca ulaşabilirsiniz. Kamp ekipmanlarınız, rotanız ve çantanız hazır ise, gelin birlikte göz atalım.

 

1 - Geyikbayırı Camp – Konyaaltı

geyikbayiri-camp
Geyikbayırı Camp

Antalya merkeze 25 km uzaklıkta, kaya tırmanışçılarının gözde noktalarından biri olan Geyikbayırı'nda bulunan kamp alanı. Kabin, bungalov, karavan ve çadır kiralama imkânı sunan işletmeye misafirler kendi karavan ve çadırlarıyla da gelebilir. Misafirlerine 12 ay boyunca hizmet veren işletmede 24 saat sıcak su, duş, tuvalet, çamaşır makinesi, mutfak, buzdolabı, internet, elektrik ve su bağlantıları mevcut. Ayrıca misafirlere barbekü kiralama hizmeti de sunuluyor. Bu kamp alanını tercih eden misafirler bölgede yer alan parkurlarda kaya tırmanışı yapabilir, işletmeye yaklaşık 30 km uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'ni programlarına ekleyebilir.

Adres: Geyikbayırı Mah. 3601 Sk. No: 10 07070 Konyaaltı/Antalya

Telefon: 90 533 553 63 50

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, restoran, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan, kabin.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, rahatlama, tırmanış, yoga, kayak, gezi, trekking, voleybol.             

Fiyat Aralığı: $$$ 

  • Tiny House: €35
  • Bungalow 1: €35
  • Bungalow 2: €25
  • Bungalow 3: €25
  • Caravan: €28
  • Caravan Mini: €15
  • Kendi Çadırını Kurmak: €6
  • Çadır Kiralama: €10

Çalışma Periyodu: Full

Geyikbayırı Camp kamp alanı için tıklayın

 

2 – Kaş Evren Camping – Kaş

kas-evren-camping
Kaş Evren Camping

Kaş merkeze 10 dakikalık yürüme mesafesinde Kaş Marina karşısında zeytin ağaçlarının arasında kurulmuş çadır kamp alanı. Kamp alanında misafirlerin kendi çadırlarını veya işletmeden kiraladıkları çadırlarını kurabilecekleri 35 adet ahşap platform bulunuyor. Her çadır için priz imkânı sağlanıyor. Misafirlerin yemeklerini hazırlayabilecekleri üç adet mutfak ve malzemelerini saklayabilecekleri buzdolapları da mevcut. Kamp alanında dileyenler için mangal alanına da yer verilmiş. İşletmede sıcak su, duş, tuvalet, çamaşır makinesi ve internet bağlantısı gibi imkanlar mevcut.

Adres: Andifli Mahallesi Bucak Denizi Marina Karşısı No:1 07580 Kaş/Antalya

Telefon: 90 535 478 02 43

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mutfak, buzdolabı, otopark, bulaşık yıkama alanı, revir, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, tekne.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), bisiklet, dalış, yamaç paraşütü, gezi, off road.

Fiyat Aralığı: $$

  • Kendi Çadırını Kurmak: 75 TL
  • Çadır Kiralama: 100 TL

Çalışma Periyodu: 1 Mart-31 Kasım

Kaş Evren Camping kamp alanı için tıklayın

 

3 - Phaselis Kamp Alanı – Kemer

phaselis-kamp-alani
Phaselis Kamp Alanı

Doğasıyla ön plana çıkan, yeşil ve mavileri doyasıya keşfedebileceğiniz bir kamp bölgesi için Phaselis kamp alanını tercih edebilirsiniz. Konaklamanın ücretsiz olduğu kamp bölgesinde çadırınızı kurabilir ve benzersiz bir manzaranın keyfini çıkartabilirsiniz. Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Phaselis kamp bölgesine gitmek için Kumluca-Kemer yoluna girince Tekirova kavşağından Antalya’ya U dönüşü yapmanız gerekir. Daha sonra sırasıyla Alacasu Koyu’ndan Cennet Koyu’na daha sonra da Likya Yolu’na girerek kısa sürede bölgeye ulaşım sağlayabilirsiniz. Kamp bölgesi karavan ulaşımı için uygun değildir.

Adres: Kemer/Antalya

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), bisiklet, dalış, gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Phaselis kamp alanı için tıklayın

 

4 – Bellerofon Camping – Kemer

bellerofon-camping
Bellerofon Camping

Akdeniz’de huzuru bulacağınız bir kamp alanı arıyorsanız Bellerofon Camping’e göz atmanızı öneririz. Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Çıralı bölgesinde bulunan Bellerofon Camping, berrak bir mavi ve huzurlu bir yeşili birleştirerek unutulmaz bir manzaraya imza atıyor. Huzurlu anılar biriktirmenizi sağlayan kamp işletmesinde arzunuza göre çadır ya da karavan konaklamasını tercih edebilirsiniz. Olympos plajı üzerinde yer alan işletmede gün boyu özgürce yüzmenin keyfini çıkarırken muhteşem bir manzaraya şahit olabilirsiniz. Antalya-Kemer-Çıralı güzergahında bulunan Bellerofon Camping’e özel araç ya da toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. İşletmeye ulaştıktan sonra misafirlerin konforunu sağlamak üzere geliştirilen birçok hizmet ile karşılaşabilirsiniz. İşletmenin konaklama ücretine dâhil olarak sunmuş olduğu hizmetler; buzdolabı, su, elektrik, wc, banyo, çamaşırhane, wifi, otopark ve kahvaltı olarak sıralanır. Bu sayede gün içerisinde ihtiyaçlarınızı zorlanmadan karşılayabilirsiniz.

Adres: Ulupınar, Çıralı Yolu, Kemer/Antalya

Telefon: 05068825292

Kamp Olanakları: Su, elektrik, plaj, tuvalet, wifi, duş, restoran, buzdolabı, otopark, yakacak odun, masalar ve banklar, kimyasal imha noktası, çamaşır makinesi, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, karavan.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), bisiklet, dalış, balık tutma, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

Karavan Odalar

  • Mayıs - Haziran – Ekim 2 Kişi: 850 TL
  • Temmuz - Ağustos – Eylül 2 Kişi: 900 TL
  • Bayramlar 2 Kişi: 1000 TL
  • Ekstra Kişi: 200 TL

Kamp Alanı

  • Mayıs - Haziran – Ekim 1 Kişi: 100 TL
  • 5-14 Yaş 1 Kişi:  50 TL
  • Temmuz - Ağustos – Eylül 1 Kişi: 125 TL
  • 5-14 Yaş 1 Kişi:  60 TL
  • Bayramlar 1 Kişi: 150 TL
  • 5-14 Yaş 1 Kişi: 75 TL

Karavanıyla Elektrik ve Su Dahil Konaklama

  • Mayıs - Haziran – Ekim 2 Kişi: 300 TL
  • Temmuz - Ağustos – Eylül 2 Kişi: 325 TL
  • Bayramlar 2 Kişi: 375 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Ekim

Bellerofon Camping kamp alanı için tıklayın

 

5 – Dipsiz Göl Kamp Alanı – Akseki

dipsiz-gol-kamp-alani
Dipsiz Göl Kamp Alanı

Doğanın bir mucizesini sunan Dipsiz Göl kamp alanı Antalya’nın Akseki ilçesi Konya’nın Bozkır ilçesi sınırında yer alır. Göl dibinde konumlanan kamp işletmesinde çadır kampı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşımın kolay biçimde sağlandığı kamp alanında karavanınız ile konaklayabilirsiniz. Dipsiz Göl kamp bölgesine ulaştıktan sonra mutlaka çevreyi gözlemlemenizi hatta bu anları ölümsüzleştirmek için fotoğrafçılığı denemenizi öneririz. Akdeniz’in incisi Dipsiz Göl kamp alanı çevresinde herhangi bir özel işletme bulunmaz. Bu nedenle günlük ihtiyaçlarınızın büyük bir çoğunluğunu profesyonel kamp tecrübelerinize dayanarak gidermeniz gerekebilir.

Adres: Dipsiz Göl/Akseki/Antalya

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), bisiklet, dalış, gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Dipsiz Göl kamp alanı için tıklayın

 

6 – Jungle Bungalow Camping – Kumluca

jungle-bungalow-camping
Jungle Bungalow Camping

Jungle Bungalow Camping ile hayalini kurduğunuz konforlu, özgür ve huzurlu bir kamp tatili yapabilirsiniz. Özel kamp işletmesinde arzunuza göre çadır ya da karavan konaklaması tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda işletmenin özel tasarlamış olduğu ağaçtan yapılmış bungalow evlerde konaklayabilirsiniz. Adrasan merkeze yaklaşık 3 km mesafede bulunan kamp işletmesine özel araç ya da toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Rustik bir konsepti anımsatan özenle hazırlanmış bungalov evlerde balkon, ütü, ütü masası, yatak, balkon ve oturma alanı bulunur. Bunun yanı sıra kampın ortak kullanım alanlarında kafeterya, buzdolabı, restoran, mutfak, bar ve çamaşırhane gibi hizmetler bulabilirsiniz. Günlük yeme-içme ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceğiniz restoranda birbirinden lezzetli tatları deneme imkânı bulabilirsiniz.

Adres: Adrasan, Deniz Mahallesi, Üçbük Mevkii, Antalya

Telefon: 05334938071

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, market, buzdolabı, otopark, masa tenisi, mutfak, çamaşır makinesi, masa ve banklar, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan.

Aktiviteler: Yoga, trekking, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır konaklama: 75
  • Karavan konaklama: 150 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Jungle Bungalow Camping kamp alanı için tıklayın

 

7 – Maden Koyu Kamp Alanı - Kemer

maden-koyu-kamp-alani
Maden Koyu Kamp Alanı

Tatilinizde doğanın sessizliğiyle huzur bulmak istiyorsanız Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Atbükü mevkiinde bulunan Maden Köyü kamp alanını tercih edebilirsiniz. Likya Yolu üzerinde bulunan Maden Koyu; sessiz doğası, muhteşem renkleri ve sakin konumu ile adeta görenleri aşık edecek bir güzelliğe sahiptir. Ücretsiz kamp alanı bölgesine ulaşmak için şahsi aracınızı kullanabilirsiniz. Yolculuk esnasında geçeceğiniz Tekirova ile Maden Koyu arası yolu arazi araçları için uygundur. Bu nedenle yolculuğunuz biraz uzun sürebilir. Yola çıkmadan önce seyahat koşullarını göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Adres: Atbükü/Kemer/Antalya

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, suya erişim.

Aktiviteler: Kültür, yüzme (deniz), bisiklet, dalış, gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Maden Koyu kamp alanı için tıklayın

 

8 - Oh Be Camping - Kaş

oh-be-camping
Oh Be Camping

Şehir gürültüsünden uzaklaşıp doğa ile baş başa kalacağınız bir kamp tatili için yönünüzü Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Oh Be Camping’e çevirebilirsiniz. Akçagerme Plajı’nın tam karşısında bulunan özel tesis, heybetli dağların yemyeşil ağaçlar ile bütünleştiği muhteşem bir doğada yer alıyor. Kaş-Kalkan yolu üzeri ve kolay bir ulaşım istikametinde bulunan Oh Be Camping’e arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Tesiste konforlu bir konaklama için ahşap bungalov evleri tercih edebilirsiniz. Özgürlüğünüze düşkünseniz çadır ya da karavan konaklama tiplerinde de aradığınız huzuru bulabilirsiniz. Tesisin yerleri çakıl olsa da çadır alanlarında ahşap tabanlıklar bulunur. Bu sayede çadırınızı oldukça konforlu bir zemin üzerinde kurabilirsiniz. Hizmetleri sayesinde misafirlerin mutlu ayrıldığı kamp işletmesinde birçok ihtiyacınıza aynı anda ulaşabilirsiniz. Kampta konaklama ücretine dâhil olarak ulaşabileceğiniz hizmetler; sıcak su, wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, çamaşırhane, kahvaltı, bar, restoran ve barbekü alanı olarak sıralanır. Bu sayede günlük yeme-içme ya da hijyen gibi gereksinimleri kolayca karşılayabilirsiniz.

Adres: Yeniköy, Antalya Fethiye Yolu, Kaş/Antalya

Telefon: 0534 500 01 40

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, otopark, restoran, bar, barbekü alanı, çamaşır makinesi, soyunma dolapları, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan, bisiklet.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, olta balıkçılığı, kano, motorbot, rahatlama, yüzme (deniz), tenis, gezi, trekking, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

Çadır ile Konaklama

  • Platform üstü: 80 TL
  • Güneşlik brandalı: 80 TL
  • Toprak zemin: 60 TL

Tesisin karavan ile bungalow konaklama fiyatları sezon ve döneme göre değişim gösterir. Güncel fiyat bilgisi için tesisle iletişime geçebilirsiniz. 

Çalışma Periyodu: Full

Oh Be Camping kamp alanı için tıklayın

 

9 – Denizer Camping- Konyaaltı

denizer-camping
Denizer Camping

Antalya merkezine yakın ve doğa ile iç içe bir kamp alanı arıyorsanız Denizer Camping tam olarak size göre. Antalya’nın Konyaaltı beldesinde yer alan Denizer Camping’te arzunuza göre çadır, karavan ya da bungalov konaklama tipini tercih edebilirsiniz. Kamp işletmesinin sunmuş olduğu ahşap bungalov tipleri rustik bir his sunarken kendinizi konforlu hissetmenize de yardımcı olacaktır. Merkezi bir konumda bulunan kamp işletmesine toplu taşıma, özel araç ya da karavan ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. İşletmeye özel araç ile gidiyorsanız konaklamak ücretine dâhil olarak sunulan otopark hizmetinden faydalanabilirsiniz. Kamp işletmesinde günlük ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceğiniz wc, sıcak su, duş, elektrik, internet bağlantısı, soyunma dolapları ve oturma alanı bulunur. Bunun yanı sıra gün içerisinde yeme-içme ihtiyacınızı hazır olarak karşılayabileceğiniz restoran ya da kafeden faydalanabilirsiniz.

Adres: Liman, Akdeniz Blv. No:91, Konyaaltı/Antalya

Telefon: 02422590874

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, TV, restoran, buzdolabı, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, bulaşık yıkama alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Yoga, trekking, gezi, bisiklet, kültür, voleybol, tırmanış.

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır Konaklama: 70 TL
  • Karavan Konaklama: 150 TL
  • Oda Konaklama: 250 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül.

Denizer Camping kamp alanı için tıklayın

 

10 – Doyran Göleti Kamp Alanı – Konyaaltı

doyran-goleti-kamp-alani
Doyran Göleti Kamp Alanı

Doğanın gizli güzelliklerini gözler önüne seren büyüleyici bir kamp tatili için Doyran Göleti kamp alanını ziyaret etmelisiniz. Meşhur kamp bölgesi Antalya’nın Konyaaltı beldesinde yer alır. Gölün çevresinde konaklarken kafanızı kaldırdığınızda muhteşem dağların heybetiyle büyülenebilir ya da yemyeşil ağaçların sessiyle mest olabilirsiniz. Kolay bir ulaşım mevkiinde bulunan Doyran Göleti kampına özel araç ya da toplu taşıma ile gelebilirsiniz. Üstelik kamp alanında çadırın yanı sıra karavan ile de konaklayabilirsiniz. Doyran Göleti kamp alanı çevresinde herhangi bir özel kamp işletmesi bulunmaz. Bu nedenle bölgeye gelirken temel ihtiyaçlarınızı doğadan karşılamanız gerektiğini bilmelisiniz.

Adres: Akdamlar/Konyaaltı/Antalya

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Doyran Göleti kamp alanı için tıklayın

 

11 – Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı – Kemer

alacasu-cennet-koyu-kamp-alani
Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı

Antalya’nın cennet köşesi olarak adlandırılan Alacasu Cennet Koyu kamp alanı, hayal bile edemeyeceğiniz doğal güzellikleri gözler önüne seriyor. Tatilinizde muhteşem güzellikleri keşfederken huzuru bulmak istiyorsanız rotanıza mutlaka bölgeyi eklemelisiniz. Ücretsiz kamp bölgesinin artılarından biri de ulaşım kolaylığıdır. Ulaşımın kolayca sağlandığı kamp işletmesine özel araç ya da toplu taşıma ile kısa sürede gidebilirsiniz. Bölgenin engebeli yolları karavan ile gitmek için zor olabilir. Bu nedenle karavan ile geliyorsanız yol boyunca dikkatli olmalısınız. Yerleşimin olmadığı kamp bölgesinde konaklarken kuş cıvıltıları ve denizin dalgalarıyla kendinizi huzurlu hissedebileceksiniz.

Adres: Çamyuva/Kemer/Antalya

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, yüzme (deniz), gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Alacasu Cennet Koyu kamp alanı için tıklayın

 

12 – Feslikan Yaylası Kamp Alanı – Konyaaltı

feslikan-yaylasi-kamp-alani
Feslikan Yaylası Kamp Alanı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Feslikan Yaylası kamp alanında konaklarken doğada kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Büyükşehir gürültüsünden uzak, sakin bir bölgede konumlanan Feslikan Yaylası, çadır konaklaması için kampçılara bulunmaz bir imkân sunuyor. Antalya kent merkezine 28 kilometre mesafede yer alan ücretsiz kamp alanına gitmek için toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Ancak toplu taşıma ile Geyikbayırı’na kadar gittikten sonra kalan yolu trekking ile kat etmeniz gerekir. Bu nedenle bölge karavan ya da özel araç ulaşımı için uygun değildir.

Adres: Geyikbayırı/Konyaaltı/Antalya

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Feslikan Yaylası kamp alanı için tıklayın

 

13 – Rido Camping – Konyaaltı

rido-camping
Rido Camping

Muhteşem bir dağ ve vadi manzarasıyla büyüleneceğiniz kamp tatiline çıkmak istiyorsanız rotanıza Rido Camping işletmesini ekleyebilirsiniz. Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Rido Camping, Türkiye’nin en büyük tırmanış bölgesi olarak bilinen Geyikbayırı istikametinde konumlanır. Dağcılık faaliyetlerine ilginiz var ise bölgeyi mutlaka ziyaret etmelisiniz. Doğanın güzelliklerini yansıtan kamp işletmesinde arzunuza göre kendi çadırınızda konaklayabilirsiniz. Özel bir çadırınız yok ise işletmenin tahsis etmiş olduğu çadırları kiralayabilirsiniz. Lüks bir tatil anlayışına sahipseniz bungalov tercihinde de bulunabilirsiniz. Yeşilin her tonunu keşfedebileceğiniz Rido Camping işletmesinde ziyaretçilerin ücretsiz olarak ulaşabileceği birçok hizmet bulunur. Ortak kullanım alanında bulunan buzdolabı, wifi, elektrik, bulaşıkhane ve çamaşırhane gibi hizmetleri konaklama ücretine dâhil olarak kullanabilirsiniz.

Adres: Geyikbayırı, Konyaaltı/Antalya

Telefon: +90 541 687 42 31

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, açık havuz, TV, restoran, buzdolabı, revir, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, merkezi kamp ateşi, yakacak odun, bulaşık yıkama alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Yoga, trekking, tırmanış, dalış, yüzme (havuz), yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol, tırmanış.

Fiyat Aralığı: $$$

  • 1 kişilik bungalov konaklama ücreti: 20€
  • 2 kişilik bungalov konaklama ücreti: 24€
  • 3 kişilik bungalov konaklama ücreti: 30€
  • 4 kişilik bungalov konaklama ücreti: 35€
  • Kişi başı kamp ücreti: 7€
  • Çadır kiralama ücreti: 5€ 

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül.

Rido Camping kamp alanı için tıklayın

 

14 – Andriake Camping – Demre

andriake-camping
Andriake Camping

Antalya’nın Demre ilçesinde bulunan Andriake Camping, hem çadır hem de karavan kamp tatili için birbirinden keyifli anılar vadediyor. Antalya şehir merkezine 146 kilometre mesafede bulunan kamp işletmesine arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Akdeniz’in sakin ve berrak sularına sıfır konumda bulunan kamp işletmesinde huzurlu bir yaz tatilinin keyfini çıkartabilirsiniz. Andriake Antik Limanı ile Müzesine ve Kuş Parkına 10 dakika yürüme mesafesinde bulunan işletme sizin için harika bir gezi rotası da sunacaktır. Misafirlerin ihtiyaçları gözetilerek geliştirilen kamp bölgesinde gün içerisinde ulaşabileceğiniz birçok hizmet bulunur. İşletmenin sunduğu sıcak su, duş, elektrik, internet, wc ve çamaşır odası sayesinde ihtiyaçlarınızı kamp alanı sınırları içerisinde karşılayabilirsiniz.

Adres: Gökyazı, Çayağzı Yolu, Demre/Antalya

Telefon: +90 242-871-3130

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, restoran, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, karavan park alanı, plaj, bulaşık yıkama alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan, bisiklet.

Aktiviteler: Trekking, kayak, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$$

  • Şahsi çadır ve karavan ile konaklama: 75 TL
  • Çadır kiralama: 110 TL

Çalışma Periyodu: Full

Andriake Camping kamp alanı için tıklayın

 

15 – Osay Kamping – Manavgat

osay-kamping
Osay Kamping

Tatilde gözlerden uzak ve huzurlu bir konaklamanın yanı sıra ekonomik bir tercih isterseniz rotanıza Osay Kamping’i ekleyebilirsiniz. Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Osay Kamping’de çadır ya da karavan ile konaklayabilirsiniz. Bunun yanı sıra konforlu bir konaklama isterseniz tercihinizi oda kiralama hizmetinden yana kullanabilirsiniz. Denize oldukça yakın konumda bulunan kamp işletmesinde gün içerisinde masmavi dalgalarda dalışın keyfini çıkartabilir ya da hijyenik havuzda gönlünüzce yüzebilirsiniz. Osay Kamping, misafirlerin kendini konforlu ve mutlu hissedebilmesi için birçok hizmeti sunar. İşletmede konaklarken sıcak su, wc, duş, buzdolabı, çamaşır odası, televizyon, elektrik, internet, mutfak ve bulaşık alanı gibi birçok hizmete erişebilirsiniz.

Adres: Kızılot Mahallesi, Sahil Küme Evleri No:1 Manavgat/Antalya Türkiye

Telefon: (0242) 748 26 81

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, restoran, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, karavan park alanı, plaj, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır konaklama: 40 TL
  • Karavan konaklama: 70 TL 
  • Pansiyon konaklama: 120 TL

Çalışma Periyodu: Full

Osay Kamping kamp alanı için tıklayın

 

16 – Korsan Camping – Olimpos

korsan-camping
Korsan Camping

Ailenizle birlikte huzur dolu bir kamp tatili yapmak isterseniz rotanıza mutlaka Korsan Camping’i eklemelisiniz. Görenleri hayran bırakan Korsan Camping, Antalya’nın Adrasan ilçesinde yer alır. Masmavi bir gökyüzü altında etkileyici yeşillikler arasında kurulan Korsan Camping işletmesinde arzunuza göre bungalov ya da çadırda konaklayabilirsiniz. İşletme tarafından özenle tasarlanan bungalovlarda birçok ihtiyacınız aynı anda karşılanır. İçerisinde mutfak, yatak, örtü ve koltuk gibi türlü eşyaların bulunduğu bungalovlarda günlük ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabilirsiniz. İşletmenin ortak kullanım alanında da misafirlere sunmuş olduğu birçok hizmet bulunur. Söz konusu hizmetler arasında bulunan duş, çamaşırhane, kafeterya, restoran ya da otopark sayesinde konforlu kamp tatili geçirebilirsiniz.

Adres: Korsan koyu, Karaöz Mavikent mah., Kumluca/Antalya

Telefon: 542 734 37 00

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, plaj, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır kiralama: 60 TL
  • Çardaklıda şahsi çadır: 50 TL
  • Toprak zeminde şahsi çadır: 40 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Korsan Camping kamp alanı için tıklayın

 

17 – Mutlu Tatil Köyü – Alanya

mutlu-tatil-koyu
Mutlu Tatil Köyü

Şehir gürültüsünden uzaklaşırken doğada mutluluğu bulacağınız bir kamp tatili için yönünüzü Mutlu Tatil Köyü işletmesine çevirebilirsiniz. Antalya’nın Alanya ilçesinde yer alan işletmede tercihinize göre çadırda konaklayabilirsiniz. Bunun yanı sıra işletmeye karavanınızla gidebilir ve özgürce konaklayabilirsiniz. Aynı zamanda konfordan vazgeçemiyorsanız da bölgede konaklayabileceğiniz özel tasarlanmış bungalov ev tipleri bulunur. Arzunuza göre dilediğiniz şekilde hijyen ve konfor içinde konaklayabilirsiniz. Denize yürüme mesafesinde bulunan Mutlu Tatil Köyü Kamping’te konaklarken özgürce yüzmenin tadını çıkartabilirsiniz. Tatil köyünün misafirlere özel olarak tasarlanmış olduğu bungalov evlerde tv, wifi, sıcak su, balkon, mutfak ve tüm mutfak gereçleri bulunur. Bunun yanı sıra işletmenin ortak kullanım alanlarında konaklama ücretine dâhil olarak mescid, otopark, şarj istasyonu, wifi, banyo ve tuvaletleri kullanabilirsiniz.

Adres: Avsallar, Yeşil Türkiye, Ormancılar Sitesi No: 27, Alanya/Antalya

Telefon: 0542 420 07 77

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, mescid, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak, restoran.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$-$$$

  • 25-1000 TL arasında fiyatlar değişiyor. Güncel fiyatlar için iletişime geçmelisiniz.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Mutlu Tatil Köyü kamp alanı için tıklayın

 

18 – Fıçıköy Camping – Manavgat

ficikoy-camping
Fıçıköy Camping

Doğanın muhteşem oksijeniyle büyülenirken doğa sporlarını deneyebileceğiniz bir kamp tatili için Fıçıköy Camping’i tercih edebilirsiniz. Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Fıçıköy Camping, Türkiye’nin ilk fıçı şeklinde tasarlanmış yapılarına ev sahipliği yapıyor. Nehre sıfır şekilde konumlanmış kamp alanında tercihinize göre çadır, karavan ya da fıçı bungalov evlerinde konaklayabilirsiniz. Özel çadırınız yok ise işletmenin tahsis ettiği çadırları kiralayabilirsiniz. Sıra dışı bir tercihte bulunmak isterseniz sabahın ilk ışıklarında kuş cıvıltıları ve nehir sessizliğini sunan yüzen çadırları kiralayabilirsiniz. Tesis içinde özenle tasarlanan bungalovlar 4 kişilik bir ailenin konaklayabilmesi için oldukça uygundur. Bungalov evleri içerisinde işinizi kolaylaştıracak yastık, pike, havlu, masa, koltuklar, okuma lambası, priz, klima ve aydınlatma sunulur. 

Adres: Bozyaka, Köylüler sokak No:112, Manavgat/Antalya

Telefon: +90 (532) 310 98 62

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak, restoran, çocuk eğlence programı.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, karavan, ATV.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (nehir), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol, zipline, yoga, off road, kano, tırmanış.

Fiyat Aralığı: $$

  • Fıçı Büyük Ev: 350 TL
  • Fıçı Çadır: 200 TL
  • Çadır konaklama: 40 TL
  • ATV safari: 150 TL
  • Rafting: 100 TL

Çalışma Periyodu: Full

Fıçıköy Camping kamp alanı için tıklayın

 

19 – Kaftan Karavan ve Çadır Camping – Kemer

kaftan-karavan-ve-cadir-camping
Kaftan Karavan ve Çadır Camping

Mavi ve yeşilin her tonunu gözlemleyebileceğiniz huzurlu bir kamp tatili için rotanıza Kaftan Karavan ve Çadır Camping’i ekleyebilirsiniz. Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan özel kamp işletmesi, denize sıfır konumu ve düzenli yapısı ile ziyaretçiler için bir uğrak noktası hâline gelir. Özenle tasarlanan kamp işletmesinde arzunuza göre çadır ya da karavan konaklaması yapabilirsiniz. Şahsi çadırınız yok ise tesisin tahsis etmiş olduğu karavan ve çadırları kiralayabilirsiniz. Kaftan Karavan ve Çadır Camping’in merkezi konumu ulaşım için de bir artı oluşturur. Özel tesise toplu taşıma araçları ya da özel aracınız ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. İşletmede kişisel ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabileceğiniz wc, duş, elektrik, internet bağlantısı, soyunma dolapları gibi hizmetler sunulur. Aynı zamanda günlük yemek ihtiyacınızı işletmenin restoran ya da marketinden karşılayabilirsiniz. Kendi yemeğinizi hazırlamak isterseniz de işletmenin sunmuş olduğu buzdolabı, pişirme olanakları ya da bulaşık yıkama alanını kullanabilirsiniz.

Adres: Yenimahalle No:4, Kemer/Antalya

Telefon: 05358492850

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak, restoran, plaj.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, karavan.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $

  • Küçük çadır: 60 TL
  • Büyük çadır: 100 TL
  • Karavan: 100 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Kaftan Karavan ve Çadır Camping kamp alanı için tıklayın

 

20 – Kaş Marin Camping – Olimpos

kas-marin-camping
Kaş Marin Camping

Doğa ile iç içe kalırken, güvenli ve konforlu hissedeceğiniz bir kamp alanı için tercihinizi Patara Kaş Marin Camping’ten yana kullanabilirsiniz. Antalya’nın Kaş bölgesinde yer alan kamp işletmesi karavan, çadır ya da pansiyon konaklaması için uygundur. Antalya – Fethiye üzerinde konumlanan kamp işletmesine arzunuza göre toplu taşıma ya da özel araç ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Üstelik Kaş Marin Camping’in Akçagerme Plajı’na yürüme mesafesi bulunan kolay konumu sizin için konforlu bir tatil imkânı sunacaktır. Kaş Marin Camping işletmesi tatil boyunca arzulayabileceğiniz her türlü hizmeti karşılamayı başarır. İşletmede konaklarken beach plaj, plaj bar, havuz, su kaydırağı, havuz bar, kahvaltı servisi, oda servisi, zengin menü, gezi turları ve servis hizmeti gibi birçok imkândan faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda günlük küçük ihtiyaçlarınızı karşılamak için kamp alanında su, elektrik, internet, duş, wc ve mutfak gibi hizmetler sunulur.

Adres: Andifli Mahallesi,acısu mevkii Fener yanı Kaş/Antalya, Kaş/Antalya

Telefon: 0 (242) 836 25 60

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, açık havuz, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak, restoran, plaj.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov, tekne, ATV.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol, kano, off road, yamaç paraşütü.

Fiyat Aralığı: $

  • Çadır kurma ücreti kişi başı: 50 TL
  • Ahşap kamelya kullanım ücreti: 75 TL 
  • Karavan kişi başı ücreti: 100 TL
  • Havuz ücreti: 30 TL

Çalışma Periyodu: Full

Kaş Marin Camping kamp alanı için tıklayın

 

21 – Kaş Olympos Mocamp – Olimpos

kas-olympos-mocamp
Kaş Olympos Mocamp

Tatilde her türlü ihtiyacınıza kısa sürede ulaşabileceğiniz bir kamp alanı için Kaş Olympos Mocamp’ı tercih edebilirsiniz. Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Kaş Olympos Mocamp’ta arzunuza göre çadır, karavan ya da bungalov tipi konaklama imkânlarından faydalanabilirsiniz. İşletmenin sunmuş olduğu karavan ya da çadır bölgesi sadece özel imkânlarınız için ayrılmıştır. İşletmede çadır ya da karavan kiralama hizmeti verilmez. Konfordan vazgeçemeyeceğiniz lüks bir konaklama tipi için işletmede bungalov kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Kaş Olympos Mocamp Kaş Kalkan yolu üzerinde ve Kaş şehir merkezine 2 km mesafede yer alır. Bu sayede bölgeye özel ya da toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. İşletmenin denize sıfır konumu sayesinde yaz aylarınızı kıymetli kılacak dalış aktivitesinden faydalanabilirsiniz. Özel kamp bölgesinde günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere sıcak su, wc, duş, elektrik, internet, mutfak, buzdolabı ve çamaşır odası gibi hizmetler sunulur.

Adres: Andifli Mah. Küme Evleri No:51, Kaş/Antalya

Telefon: +90 242 836 2252

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, TV, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadırla konaklama: 150 TL
  • Bungalovlar: 600 TL
  • Apart: 750 TL.

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Kaş Olympos Mocamp kamp alanı için tıklayın

 

22 – Sundance Caravan Camping – Kemer

sundance-caravan-camping
Sundance Caravan Camping

Mavi ve yeşilin büyüleyici birlikteliğine şahit olmak için Antalya’nın Tekirova bölgesinde yer alan Sundance Caravan Camping’i ziyaret edebilirsiniz. Özel kamp işletmesinde tercihinize göre çadırda konaklayabilir, karavanınızda kalabilir ya da özenle tasarlanmış bungalov evleri keşfedebilirsiniz. Denize yaklaşık 300 metrelik mesafede bulunan kamp alanında konaklarken gün içerisinde berrak bir denizin keyfini çıkartabilirsiniz. Kolay bir ulaşım bölgesinde bulunan Sundance Caravan Camping’e toplu taşıma, özel araç, motor ya da karavan ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bölgeye ulaştıktan sonra aracınızı özel otoparkta güvenle bırakabilirsiniz. İşletmenin konaklama ücretine dâhil olarak sunmuş olduğu birbirinden kıymetli hizmetler bulunur. Söz konusu işletmede ulaşabileceğiniz hizmetler; buzdolabı, çamaşırhane, sıcak su, duş, klima, wifi ve şarj istasyonu olarak sıralanır. Bunun yanı sıra gün içerisinde yeme-içme ihtiyacınızı kafeterya, restoran ya da bar gibi bölgelerden karşılayabilirsiniz.

Adres: Tekirova Mah. Süleyman, Rüştü Egel Sk., Kemer/Antalya

Telefon: +90 (538) 293 33 71

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak, restoran.

Kiralama Hizmetleri: Bungalov, karavan, çadır.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, yoga, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Küçük Bungalovlar: 400 TL          
  • Küçük Bungalovlar: 490 TL          
  • Büyük Bungalovlar: 560 TL         
  • Dere Kenarı Bungalov: 720 TL    
  • Ahşap Bungalov: 650 TL              
  • Kerpiç Bungalov: 650 TL              
  • Ağaç Konaklar (soba): 360 TL     
  • Büyük Ağaç Konak (soba): 400 TL
  • Karavan gecelik: 130 TL 
  • Çadır gecelik kişi başı: 60 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Sundance Caravan Camping kamp alanı için tıklayın

 

23 – Beldibi Gizli Koy Kamp Alanı – Kemer

beldibi-gizli-koy-kamp-alani
Beldibi Gizli Koy Kamp Alanı

Doğanın eşsiz güzelliklerine tanıklık edeceğiniz saklı köşelerden Beldibi Gizli Koy kamp alanında unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Büyüleyici kamp alanı Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunuyor. Ücretsiz kamp bölgesine araçlar ile ulaşmak epey zorlu bir süreç. Antalya şehir merkezine 25 km uzaklıkta bulunan bölgeye ulaşmak için Antalya-Kemer istikametinde devam edip Beldibi levhasından dönmeniz gerekir. Koyun belirli bir noktasına kadar araç ile gidebilirsiniz. Geri kalan yolu bisiklet, motor ya da yürüyerek kat etmeniz gerekir. Ücretsiz Beldibi Gizli Koy’da özel bir işletme bulunmaz. Bu nedenle ihtiyaçlarınızın büyük bir çoğunluğunu kendi imkânlarınızla karşılamanız gerekir.

Adres: Beldibi / Kemer / Antalya

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, yüzme (deniz), gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Beldibi Gizli Koy kamp alanı için tıklayın

 

24 – Medusa Camping – Kaş

medusa-camping
Medusa Camping

Antalya’nın Kaş ilçesinde yer alan Medusa Camping, tatilinde huzur ve konfor bulmak isteyen her misafire hitap etmeyi başarıyor. 1989 yılından itibaren Patara bölgesinde hizmet veren kamp işletmesinde konaklarken otantik ve içten bir havanın hâkim olduğunu görebilirsiniz. Dalaman havalimanına 110 km mesafede bulunan Medusa Camping’e, Fethiye-Kaş karayolu üzerinde çalışan minibüsler ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra özel aracınız ile gitmek isterseniz de basit bir ulaşım istikametinde bulunan işletmeye kolayca varabilirsiniz. Medusa Camping’te yaklaşık 1000 metrekareye ulaşan bir kamp alanı mevcuttur. Medusa Bar’ın arka bahçesi kamp yapmak isteyenler için özel olarak ayrılmıştır. Bu bölgede arzunuza göre çadırda konaklayabilirsiniz. Konfordan ödün vermeyenler için de bungalov evler bulunur. İşletmede günlük ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabileceğiniz duş, sıcak su, tuvalet, elektrik, internet ve mutfak gibi hizmetler sunulur.

Adres: Gelemiş, Kaş/Antalya

Telefon: +90 242 843 51 93

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, plaj, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak, restoran.

Kiralama Hizmetleri: Karavan, çadır.

Aktiviteler: Trekking, dalış, yüzme (deniz), balık tutma, yoga, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

Kişi başı ücret: Yaklaşık 5€

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Medusa Camping kamp alanı için tıklayın

 

25 – Gökdere Köyü Kamp Alanı – Konyaaltı

gokdere-koyu-kamp-alani
Gökdere Köyü Kamp Alanı

Kuş cıvıltıları eşliğinde gözlerden uzak ve huzurlu bir kamp tatili için rotanızı Gökdere Köyü kamp alanına çevirebilirsiniz. Antalya’nın Konyaaltı mevkiinde bulunan ücretsiz kamp alanı şehir merkezine yakınlığı sayesinde kampçıların uğrak bir rotası hâline gelmiştir. Dere kenarı ve ormanın derinliklerinde yer alan bölgeye şehir merkezinden KC06, TK51A ve UC32 numaralı otobüsler ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda özel araç ya da karavan ile de ulaşımınız oldukça kolaydır. Çadır ve karavan kampı için konforlu bir konaklama imkânı sunan bölgede herhangi bir özel işletme bulunmaz. Bu nedenle yeme-içme ihtiyaçlarınızı yolda karşılamanız gerekebilir.

Adres: Gökdere/Konyaaltı/Antalya

Kamp Olanakları: Ağaçlık alan, karavan park alanı.

Aktiviteler: Kültür, bisiklet, dalış, yüzme (nehir), gezi, voleybol, trekking.

Fiyat Aralığı: Ücretsiz

Çalışma Periyodu: Full

Gökdere Köyü kamp alanı için tıklayın

 

26 – Bambus Motel Camping – Muratpaşa (Kapalı)

bambus-motel-camping
Bambus Motel Camping

(Tesis Kapalı) Akdeniz’in ferah sularında uzun süre unutamayacağınız bir yaz tatili yapmak istiyorsanız rotanıza Bambus Motel Camping’i eklemelisiniz. Antalya’nın Lara bölgesinde yer alan kamp işletmesi, konforlu ve huzur dolu bir tatil geçirmenizi sağlıyor. Şehir merkezine 9 km mesafede bulunan işletmeye dilerseniz toplu taşıma araçları dilerseniz de özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Konforlu ve lüks tercihleri buluşturan özel kamp işletmesinde kendi çadırınız ile konaklayabilirsiniz. Aynı zamanda bölgeye karavan ile ulaşım sağlayabilir ve tatili kendi aracınızda geçirebilirsiniz. Konaklamak için kendi çadır ya da karavanınız yok ise işletmenin tahsis etmiş olduğu konaklama tiplerinden faydalanabilirsiniz. Bambus Motel Kamping işletmesinde günlük ihtiyaçlarınızın büyük bir çoğunluğunu kısa sürede karşılayabilirsiniz. İşletmede gün içerisinde ihtiyaç duyacağınız sıcak su, internet bağlantısı, elektrik, pişirme olanakları, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, yakacak odun, soyunma dolapları gibi türlü imkânlar sunulur.

Adres: Lara, Muratpaşa/Antalya

Telefon: +90 242 321 52 63

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, mutfak, restoran.

Kiralama Hizmetleri: Çadır.

Aktiviteler: Trekking, yüzme (deniz), dalış, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır konaklama: 60 TL
  • Karavan konaklama: 100 TL
  • Çadır kiralama: 80 TL
  • Karavan kiralama: 140 TL

Çalışma Periyodu: Kapalı

Bambus Motel Camping kamp alanı için tıklayın

 

27 – Elif Çadır Camping – Kemer

elif-cadir-camping
Elif Çadır Camping

Denize sıfır bir bölgede muhteşem manzaranın tadını çıkartabileceğiniz bir tatil için Elif Camping’i tercih edebilirsiniz. Antalya’nın nadide güzelliklerini gözler önüne seren özel kamp işletmesi Çıralı beldesinde yer alır. Olimpos’a 10, Çıralı merkeze 1 dakika mesafede bulunan kamp alanına ulaşım oldukça kolaydır. Konforlu bir yolculuktan sonra ulaştığınız Elif Camping işletmesinde arzunuza göre çadır, karavan ya da bungalov konaklaması yapabilirsiniz. Özel çadırınız yok ise işletmenin tahsis etmiş olduğu konforlu çadırları kiralayabilirsiniz. Elif Camping işletmesinde ihtiyaçlarınızın büyük bir çoğunluğunu kamp alanı içerisinde karşılayabilirsiniz. Tesisin sunmuş olduğu imkânlar sıcak su, internet, duş, wc, mutfak, bulaşık alanı, restoran ve elektrik olarak sıralanır.

Adres: Çıralı Mah. Ulupınar Köyü, Kemer Merkez, Kemer/Antalya

Telefon: 0546 911 03 50

Kamp Olanakları: Su, elektrik, tuvalet, wifi, duş, buzdolabı, yakacak odun, merkezi kamp ateşi, otopark, çamaşır makinesi, masa ve banklar, market, ortak oturma alanı, ağaçlık alan, karavan park alanı, TV.

Kiralama Hizmetleri: Çadır, bungalov.

Aktiviteler: Trekking, yüzme (deniz), dalış, gezi, bisiklet, kültür, voleybol.

Fiyat Aralığı: $$

  • Çadır konaklama: 50 TL

Çalışma Periyodu: Mayıs-Eylül

Elif Çadır Camping kamp alanı için tıklayın

Antalya kamp alanları için hazırladığımız rehberde aradığınız bölgeyi bulamadıysanız İzmir kamp alanları isimli yazımıza göz atabilirsiniz. Şansınızı deniz kenarı başka bir bölgeden yana kullanmak için de Muğla kamp alanları sayfasında bulunan çeşitli bölgeleri ya da “Deniz Kenarı” kamp alanlarını değerlendirebilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler!


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir