Alanya’da ücretli ve ücretsiz 11 kamp alanı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan; ücretli-ücretsiz bungalov evler, karavan park ile kiralama ve çadır kamplarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-07-02
Alanya’da ücretli ve ücretsiz 11 kamp alanı

Maviyle yeşilin en uyumlu tonlarını görebildiğimiz vakitlerin başında yaz mevsimi geliyor. Yaz gelip güneşin en güzel hâlini görmeye başladığımızda, insanların tatil ihtiyacıyla birlikte doğa da uyanmaya başlıyor. Şehirdeki gürültü ve yaşam rutinlerinin yerini doğada ağustos böceklerinin iç kamaştırıcı sesi ve mükemmel bir denizin dalgalı görüntüsü alıyor. Doğa en güzel hâliyle misafirlerini ağırlamaya başlarken yavaş yavaş kamp dönemi de aktif oluyor. Kampçıların uğrak noktası hâline gelen doğa, yemyeşil dokusuyla birleşen eşsiz atmosferiyle adeta iyileştirici bir tatil sunuyor. Güneşin en sıcak olduğu yaz mevsimi geldiğinde kampçıların gözde rotalarından biri de Antalya. Kalbini Akdeniz’de bırakanların vazgeçilmez rotası Antalya’da alabildiğine yeşil bir doğayla birleşen sonsuz masmavi gökyüzü göze çarpıyor. Üstelik muhteşem bir doğayla baş başa kalırken akvaryumu kıskandıran güzellikte bir denize girebiliyorsunuz. Yaz tatili gelince Antalya’nın en çok tercih edilen noktalarından biri de Alanya oluyor. Alanya şehrinin doğa ile bütünleşmiş birçok kamp alanı, ziyaretçilerine huzurlu ve sakin bir atmosfer vadederken berrak bir denizde yüzme fırsatı da sunuyor. Tatil için rotanızı Alanya’ya çevirirseniz muhteşem bir doğaya tanıklık ederken kaliteli bir kamp deneyimi yaşayabileceğinizi söyleyebiliriz. Üstelik kadife gibi bir gökyüzüne tanıklık etmeniz de cabası olacak. Campalow olarak düzenli hazırladığımız kamp rehberlerinde rotamızı Alanya kamp alanları listesine çeviriyoruz. Sizin için hazırlamış olduğumuz Alanya kamp alanları rehberimizde ücretli tesis ve ücretsiz kamp bölgelerinin adresleri, konaklama ücretleri, ulaşım bilgileri, konaklama birimleri, iletişim adresleri, hizmet ve aktivite olanaklarını sıraladık. Hayalinizdeki kamp tatili için yönünüzü Antalya’nın Alanya ilçesine çevirdiyseniz, gelin birlikte değerlendirelim.

 

1 – Alanya Camping & Caravan - Alanya

alanya-camping-caravan
Alanya Camping & Caravan

Konaklama ücretleri nelerdir?

Alanya Camping & Caravan tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösteriyor. Güncel konaklama ücretleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için işletmeyle iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Karavan park alanı
  • Pansiyon konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yaz sezonu geldiğinde Antalya’dan vazgeçemeyen kampçıların gözdesi Alanya Kamping & Karavan tesisine ulaşım için iki türlü alternatif bulunuyor. Bölgeye hem toplu taşıma hem de özel aracınızla ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Dim Çayı yakınında yer alan tesise özel aracınızla gelmek için öncelikle Atatürk Bulvarı istikametinde gitmeniz gerekiyor. Daha sonra Mersin Antalya yoluna doğru dönerek Koparan Caddesi üzerine çıkmalısınız. Ardından döner kavşak üzerinden Eski Gazipaşa Caddesi yönünde 1. Çıkışa girerek Dim Çayı’na doğru sola yönelmelisiniz. Yolu devam ettiğinizde kısa süre içerisinde kamp alanına ulaşabilirsiniz. Tesise gelirken toplu taşımayı kullanmak isterseniz de Alanya merkezinden hareket eden minibüslere binebilirsiniz. Alanya Kamping & Karavan’ın önünden geçen minibüsler sayesinde herhangi zorluk yaşamadan tesise ulaşabilirsiniz. Üstelik kampa vardıktan sonra özel aracınızı otoparka güvenle park edebilirsiniz.

  • Telefon: 0 534 399 04 38

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Alanya Kamping & Karavan’da suya erişim, çadır konaklama alanları, pansiyon konaklama yerleri, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, açık havuz, çocuk parkı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, voleybol alanı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş, mescid (bay), mescid (bayan) gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Alanya Kamping & Karavan’da konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, yüzme (deniz), yüzme (havuz), doğa yürüyüşü, voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Alanya Kamping & Karavan hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

2 – Aytap Antik Kenti Kamp Alanı - Alanya

aytap-antik-kenti-kamp-alani
Aytap Antik Kenti Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Aytap Antik Kenti Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Tarih sevdalıları ve kampçılar tarafından tercih edilen Aytap Antik Kenti Kamp Alanı’na ulaşımda toplu taşıma ve özel araçlar kullanılıyor. Giderken özel aracınızı kullanacaksanız öncelikle Alanya ilçe merkezinden yola çıkıp Mahmutlar ve Kargıcak istikametinde ilerleyerek İshaklı Köyü’nü geçmelisiniz. Vardığınız Keşefli Köyü sonunda Gazipaşa istikametine giden iki farklı yol bulunuyor. İki yol ayrımında öncelikle antik kenti gösteren bir tabelayla karşılaşacaksınız. Tabela yönüne dönerek Aytap Antik Kenti’ne kısa sürede ulaşabilirsiniz. Gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olursa da Alanya-Gazipaşa arası seferleri düzenlenen minibüsleri tercih edebilirsiniz. Minibüsten indikten sonra Gazipaşa’dan şehir içi minibüslere binerek kamp alanına ulaşabilirsiniz. Üstelik Aytap Antik Kenti Gazipaşa – Alanya Havalimanı’na da 7 km mesafede bulunuyor. Bu sayede başka şehirlerden de ulaşım oldukça kolay bir hâle geliyor.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Aytap Antik Kenti Kamp Alanı’nda suya erişim, elektrik bağlantıları, mangal yakma alanı, market, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, tuvalet gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Aytap Antik Kenti Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, yoga, voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Aytap Antik Kenti Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

3 – Kleopatra Plajı Kamp Alanı - Alanya

kleopatra-plaji-kamp-alani
Kleopatra Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kleopatra Plajı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Özellikle Kleoparta Plajı’nın muhteşem güzelliği merkezi konum avantajıyla birleşince de yaz sezonu boyunca sayısız misafiri ağırlamayı başarıyor. Plajın merkezi konumu ulaşımda türlü alternatifleri de geçerli kılıyor. Dolayısıyla plaja gelirken hem özel araç hem de toplu taşıma araçlarını kullanabiliyorsunuz. Alanya ilçe merkezine ulaştıktan sonra plaja herhangi bir araca gereksinim duymadan yürüyerek de gelebilirsiniz. Çevrede özel aracınızı güvenle park edebileceğiniz ücretli otopark alanları da bulunuyor. Çevre ilçelerden gelirken toplu taşımayı kullanacaksanız da Alanya istikametine doğru giden düzenli minibüs seferlerini tercih edebilirsiniz. 

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Kleopatra Plajı Kamp Alanı’nda suya erişim, plaj, çadır kurulacak alan, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet, duş ve mangal yakılabilir alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kleopatra Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kleopatra Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

4 – Dim Çayı Kamp Alanı - Alanya

dim-cayi-kamp-alani
Dim Çayı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Dim Çayı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. 

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğanın sade renkleriyle harmanlanan ve ücretsiz çadır kampı yapabileceğiniz Dim Çayı’na ulaşım toplu taşıma ve özel araçlarla sağlanıyor. Bölgeye gelirken özel aracı tercih edecekseniz öncelikle Alanya ilçe merkezine gelmelisiniz. Ardından ilçe merkezi üzerinden Dim Çayı istikametine doğru sola dönerek yolunuza devam edebilirsiniz. Dim Çayı Kamp Alanı’na vardıktan sonra özel aracınızı park edebileceğiniz güvenli noktalar da bulabilirsiniz. Bir yöne sapmadan ilerlediğinizde kısa süre içerisinde Dim Çayı’na ulaşabilirsiniz. Ücretsiz kamp alanına gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Alanya ilçe merkezinden düzenli hareket eden minibüslere binebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Dim Çayı Kamp Alanı’nda suya erişim, çadır kurulabilir alan, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, tuvalet ve mangal yakılabilir alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Dim Çayı Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (nehir), doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Dim Çayı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

5 – Ulaş Mesire Piknik Alanı - Alanya

ulas-mesire-piknik-alani
Ulaş Mesire Piknik Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Ulaş Mesire Piknik Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ulaş Mesire Piknik Alanı, Mersin-Antalya yoluna yakın bir konumda yer alıyor. Bu sayede hem özel araç hem de toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Üstelik özel aracınızla mesire alanına geldiğinizde güvenle park edebileceğiniz ücretsiz bir otopark da mevcut. Ulaş Mesire Piknik Alanı’na özel aracınızla gelecekseniz öncelikle Alanya ilçe merkezine gelmelisiniz. İlçe merkezi üzerinden Mersin-Antalya Yolu hedefine gitmek için Atatürk Bulvarı yolunu izlemelisiniz. Ardından Dinek konumuna geldikten sonra Emirgan Bulvarı Mesir-Antalya Yolu istikametine doğru devam edin. Kısa süre içerisinde Ulaş Mesire Piknik Alanı’na ulaşacaksınız. Bölgeye gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Alanya ilçe merkezi üzerinden hareket eden otobüsleri tercih edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ulaş Mesire Piknik Alanı’nda suya erişim, plaj, çadır kurulabilir alan, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, ağaçlık alan, otopark, tuvalet, duş, mescid (bay), mescid (bayan) ve mangal yakılabilir alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Ulaş Mesire Piknik Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), dalış, doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ulaş Mesire Piknik Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

6 – Mutlu Tatil Köyü - Alanya

mutlu-tatil-koyu
Mutlu Tatil Köyü

Konaklama ücretleri nelerdir?

Mutlu Tatil Köyü tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösteriyor. Güncel konaklama ücretleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için işletmeyle iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Çadır kiralama
  • Karavan park alanı
  • Bungalow konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Sıcak ve samimi bir doğada kamp yapmak isteyen tatilciler tarafından tercih edilen Mutlu Tatil Köyü merkezi bir konumda bulunuyor. Bu sayede ulaşımda türlü alternatifleri kullanmak da mümkün hâle geliyor. Mutlu Tatil Köyü’ne giderken hem özel aracınız hem de toplu taşıma araçlarını kullanabiliyorsunuz. Tesise giderken tercihiniz özel araçtan yana olacaksa öncelikle Alanya ilçe merkezine doğru gelmelisiniz. Ardından Mersin-Antalya Yolu üzerinde devam etmek için Atatürk Bulvarı rotasına doğru yönelin. D400 yolu üzerinde giderken Mersin-Antalya yolu üzerinden sola dönün. Ardından Mutlu Tatil Köyü’ne sağa dönerek ulaşabilirsiniz. Tesise ulaşımda toplu taşımayı kullanacaksanız da Alanya Otogarı’ndan kalkarak Avsallar istikametine doğru hareket eden otobüsleri tercih edebilirsiniz. Tesise vardıktan sonra aracınızı da güvenle otoparka park edebilirsiniz.

  • Telefon: 0542 420 07 77 
  • Web Site: instagram.com/mutlutatilkoyu

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Mutlu Tatil Köyü’nde suya erişim, çadır konaklama alanları, bungalow konaklama yerleri, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Mutlu Tatil Köyü’nde konaklarken kültür, bisiklet, dalış, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Mutlu Tatil Köyü hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

7 – İncekum Orman Kampı - Alanya

incekum-orman-kampi
İncekum Orman Kampı

Konaklama ücretleri nelerdir?

İncekum Orman Kampı’nın fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonlarda fiyat bilgisinde değişlikler gözlemlenebilir. Gideceğiniz dönemin fiyat tarifesi hakkında detaylı bilgi almak için tesiste iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2022 

Giriş Ücreti Tarifesi

  • Kişi başı giriş ücreti: 16 TL
  • İndirimli öğrenci giriş ücreti: 8 TL
  • Bisikletli giriş ücreti: 16 TL
  • Motosiklet-ATV ile giriş ücreti: 32 TL
  • Otomobil giriş ücreti: 48 TL
  • Minibüs giriş ücreti: 144 TL
  • Midibüs giriş ücreti: 240 TL
  • Otobüs giriş ücreti: 480 TL

İncekum Orman Kampı’na araç ile girişlerde ayrı olarak bir kişi ücreti ödenmez. 

Konaklama Ücreti Tarifesi

  • Gecelik çadır kurma ücreti: 90 TL
  • Gecelik çadır kiralama ücreti: 150 TL
  • Gecelik karavan park alanı ücreti: 120 TL

İncekum Orman Kampı tarafından belirtilen çadır yeri konaklama ücreti 4 kişilik gruplar için geçerlidir.

Tesis tarafından belirlenmiş olan konaklama ücretlerine elektrik ve su kullanım bedeli de dâhildir.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Çadır kiralama
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ailece hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürebileceğiniz İncekum Orman Kampı’na gidiş de oldukça kolay. Bölgeye özel aracınızla gitmek için Alanya’dan yola çıkıp Manavgat istikametine doğru ilerlemeniz gerekiyor. Ardından 24 km sonra Avsallar’ı da geçip karşınıza çıkan ilk kavşak üzerinden sola dönmelisiniz. Yol üzerinde dümdüz ilerledikten sonra İncekum Orman Kampı hemen karşınıza çıkıyor. Bölgeye gelirken toplu taşıma kullanacaksanız da Alanya ilçe otogarından Manavgat istikametine giden ve düzenli seferi düzenlenen araçları tercih edebilirsiniz. İncekum Orman Kampı’na özel aracınızla geldikten sonra tesisin sunmuş olduğu otopark hizmetinden de faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: (0 242) 517 16 11
  • Web Site: incekumormankampi.com/
  • E-posta: rezervasyon@incekumormankampi.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

İncekum Orman Kampı’nda suya erişim, plaj, çadır konaklama alanları, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, mangal yakılabilir alan, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, çocuk parkı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda İncekum Orman Kampı’nda konaklarken paintball, kültür, bisiklet, dalış, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, yoga ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

İncekum Orman Kampı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

8 – Kamp Alen İncekum - Alanya

kamp-alen-incekum
Kamp Alen İncekum

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kamp Alen İncekum’un fiyat bilgisi Temmuz 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonlarda fiyat bilgisinde değişlikler gözlemlenebilir. Gideceğiniz dönemin fiyat tarifesi hakkında detaylı bilgi almak için tesiste iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 

Konaklama Ücreti Tarifesi

  • Gecelik çadır kurma ücreti: 100 TL
  • Gecelik çadır kiralama ücreti: 125 TL
  • Gecelik karavan park alanı ücreti: 250 TL
  • Ağaç ev konaklama ücreti: 550 TL
  • 6+1 Deniz başı dubleks ev ücreti: 2000 TL

Fiyat Tarifesine Dair Notlar

  • Kamp Alen İncekum’da karavan park yeri ücretine elektrik ve su gibi ortak kullanım alanı hizmetleri dâhildir.
  • Kamp Alen İncekum güncel sezonluk fiyat tarifesine kimlik gösterilmesi şartıyla %10’luk bir öğrenci indirimi uygulanır.
  • Kamp Alen İncekum’da konaklayan misafirler çamaşır makinesi kullanmak isterse konaklama ücretine dâhil +20 TL ödemesi gerekir.
  • Çadır konaklama ücretine dâhil olarak misafirler ortak kullanım alanında elektrik ve su gibi hizmetleri kullanabilir.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Çadır kiralama
  • Karavan park alanı
  • Ağaç ev konaklama
  • Dubleks ev konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Kamp Alen İncekum’da misafirler için kolaylık sağlayan özelliklerin biri de kolay ulaşım imkânı. Tesise giderken hem toplu taşıma hem de özel aracı tercih edebiliyorsunuz. Kamp Alen’e gelirken özel araç kullanacaksanız Mersin-Antalya yolu istikametinde devam etmeniz gerekiyor. Ardından Avsallar istikametine doğru yönelerek yol boyunca devam etmelisiniz. Yolu bir süre gittikten sonra kısa bir süre içerisinde tesise ulaşabilirsiniz. Üstelik özel aracınızla bölgeye gelirseniz tesisin sunmuş olduğu otoparktan da faydalanabilirsiniz. Gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa da Alanya ilçe otogarından her yarım saatte bir hareket eden belediye otobüslerini kullanarak yaklaşık 1 saat içerisinde tesise varabilirsiniz. Kamp Alen’e vardığınız andan itibaren muhteşem atmosferiyle büyüleyen eşsiz bir doğayla karşılaşacağınızı söyleyebiliriz.

  • Telefon: +90 537 417 31 95
  • Web Site: kampalenincekum.com/
  • E-posta: satis@kampalenincekum.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Kamp Alen İncekum’da suya erişim, bungalow konaklama alanı, çadır konaklama yerleri, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, çocuk parkı, buzdolabı, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş ve mangal yakılabilir alan gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kamp Alen İncekum’da konaklarken kültür, bisiklet, dalış, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kamp Alen İncekum hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

9 – Alanya Bahçeleri Kamp Alanı - Alanya

alanya-bahceleri-kamp-alani
Alanya Bahçeleri Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Alanya Bahçeleri Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ücretsiz çadır kampı kurabileceğiniz Mahmutseydi bölgesinde bulunan Alanya Bahçeleri Kamp Alanı’na özel araçla kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Çevre ilçelerden geliyorsanız öncelikle Alanya ilçe merkezine ulaşmanız gerekiyor. Ardından Bektaş Caddesi istikameti ve Mahmutseydi Köyü yoluna dönerek ilerlemelisiniz. Yolda bir süre gittikten sonra kısa süre içerisinde Alanya Bahçeleri Kamp Alanı’na ulaşabilirsiniz. Üstelik özel aracınızla Alanya Bahçeleri’ne geldikten sonra aracınızı da otoparka güvenle park edebilirsiniz. 

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Alanya Bahçeleri Kamp Alanı’nda suya erişim, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, piknik alanları, otopark, tuvalet, çadır konaklama yerleri ve mangal yakılabilir alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Alanya Bahçeleri Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), dalış, yoga, doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Alanya Bahçeleri Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

10 – Alanya Köyiçi Kamp Alanı - Alanya

alanya-koyici-kamp-alani
Alanya Köyiçi Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Alanya Köyiçi Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ücretsiz çadır kampı yapabileceğiniz bu bölgenin merkezi konumu özellikle ulaşımı da makul kılıyor. Köyiçi’ne özel araçla gelmek için Alanya-Mersin yolu istikametinde ilerlemeniz gerekiyor. Ardından Kargıcak bölgesine doğru geldiğinizde Köyiçi kamp alanına kısa sürede ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Bölgeye toplu taşımayla gelmek için de Kargıcak istikametine doğru giden halk otobüslerini tercih edebilirsiniz. Bölgeye vardığınızda sizi sessizliğiyle büyüleyecek bir doğa karşılıyor. Benzersiz bir doğa karşısında çadırınızı düzlük üzerine kurup sessizliğin keyfini çıkartabiliyorsunuz. Üstelik kamp bölgesinde özel aracınızı park edebileceğiniz düzlük ve güvenli bölgeler de bulabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Alanya Köyiçi Kamp Alanı’nda suya erişim, plaj, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, tuvalet, duş, çadır konaklama yerleri ve mangal yakılabilir alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Alanya Köyiçi Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), dalış, yoga, doğa yürüyüşü ve voleybol gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Alanya Köyiçi Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

11 – Alanya Hacımehmetli Kamp Alanı - Alanya

alanya-hacimehmetli-kamp-alani
Alanya Hacımehmetli Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Alanya Hacımehmetli Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ücretsiz çadır kampı kurabileceğiniz Hacımehmetli Kamp Alanı, Alanya Hacımehmetli Caddesi’ne yakın konumda bulunuyor. Bu sayede doğa severler için harika bir kamp alternatifi sunmayı başarıyor. Dolayısıyla kolay ulaşım mevkiinde bulunan kamp bölgesine giderken hem özel araç hem de toplu taşıma araçlarını tercih edebiliyorsunuz. Özel araçla kamp alanına doğru yola çıkacaksanız Hacımehmetli yönüne doğru ilerlemeniz gerekiyor. Ardından Hacımehmetli Caddesi’ne doğru giderek çadır kampına elverişli düzlük bölgelere ulaşabilirsiniz. Bu bölgelere vardığınızda muhteşem bir manzara karşısında çadır kurarak kamp yapabilirsiniz. Üstelik çevrede özel aracınızı da park edebileceğiniz düzlük bölgeleri bulabilirsiniz. Alanya Hacımehmetli Kamp Alanı’na toplu taşımayla gelmek için de halk otobüslerini tercih ederek Hacımehmetli’ye gelebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Alanya Hacımehmetli Kamp Alanı’nda yakacak odun ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Alanya Hacımehmetli Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), dalış, yoga ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Alanya Hacımehmetli Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

Ruhunu Akdeniz’de bırakanların vazgeçilmez rotası Antalya’nın Alanya ilçesi için hazırlamış olduğumuz Alanya kamp alanları rehberimizin sonuna geldik. Kapsamlı rehberimiz içinde aradığınız ücretli ya da ücretsiz bölgeleri bulamadıysanız hazırlamış olduğumuz diğer rehberleri de değerlendirebilirsiniz. Temelleri hayalde kurulmuş bir kamp tatilini gerçeğe dönüştürürken Akdeniz’den vazgeçemezseniz Antalya kamp alanları ya da Kaş kamp alanları rehberlerimize göz atabilirsiniz. Siz de kalbini Ege’de bırakan kampçılar arasındaysanız berrak deniziyle büyüleyen Ege şehirlerine özel kamp rehberlerimize bakabilirsiniz. Bu konuda İzmir kamp alanları ya da Muğla kamp alanları rehberlerimiz size kapsamlı bir rota sunacaktır. Tatilinizde daha ilçe bazlı rotalara göz atmak isterseniz de önerimiz Çeşme kamp alanları, Bodrum kamp alanları, Datça kamp alanları, Marmaris kamp alanları ya da Fethiye kamp alanları yazılarımızdan yana olacaktır. Ege’nin rengarenk şehirlerinden vazgeçemezseniz Kuşadası kamp alanları ya da Didim kamp alanları rehberlerimize de göz atabilirsiniz. Kalbini Ege’de bırakırken aklı Marmara’da kalanlar için de kapsamlı rehberlerimiz bulunuyor. İki bölgeye de yakın olarak birçok doğa güzelliğini aynı anda keşfetmek isterseniz iki yakayı birleştiren Balıkesir’in incisi Ayvalık kamp alanları rehberimizi değerlendirebilirsiniz. Rotanızı sadece Marmara Bölgesi’nde tutarsanız da Şile kamp alanları, Bozcaada kamp alanları ya da Gökçeada kamp alanları rehberlerimiz size yol gösterecektir. Marmara Bölgesi’nde kamp yaparken hem şehrin dokusuna hakim olabilir hem de eşi benzeri görülmemiş bir doğaya tanıklık etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Düzenli olarak geliştirdiğimiz kamp alanları rehberlerimizde aradığınız kamp alanlarını bulamazsanız Campalow ailesi olarak düzenlemiş olduğumuz “Kamp Alanı Bul” isimli arama motorunu kullanabilirsiniz. Arama motoru üzerinden şehir ismi, kamp bilgileri ve hizmet olanakları hakkında isteklerinizi girerek detaylı bir araştırma gerçekleştirebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz kamp anılarını gerçeğe dönüştürmeniz için şimdiden iyi tatiller dileriz! 


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir