Adrasan'da ücretli ve ücretsiz 54 kamp alanı

Antalya Adrasan ilçesinde yer alan; ücretli-ücretsiz bungalov evi, karavan park alanı ve çadır kamplarını sıraladık.

Elif Aksüt
Elif Aksüt 2022-09-04
Adrasan'da ücretli ve ücretsiz 54 kamp alanı

Havalar ısınıp kamp mevsimi yaklaştığında kendimizi Akdeniz’in masmavi denizine bırakacağımız o muhteşem günün hayaliyle yaşıyoruz. Üstelik Akdeniz’in akvaryumu andıracak kadar berrak deniziyle birleşen yemyeşil doğası da aklımıza geldiğinde çantayı toplayıp tatile çıkmanın yolunu gözlüyoruz. Hayalini kurduğumuz tatil anıları kişiden kişiye değişse de genellikle özgür kalacağımız, doğanın içerisinde konforlu ayrıntılar bulabileceğimiz ve şehir gürültüsünden uzaklaşabileceğimiz huzurlu rotaların peşine düşüyoruz. Söz konusu düşlediğimiz huzuru karşılayan rotalar arasında kamp alanları göze çarpıyor. Akdeniz’in sayısız kamp tesisinde konforlu konaklama imkânlarının yanı sıra yüzünüzü çevirdiğiniz her noktada büyüleneceğiniz muhteşem bir doğanın izlerine tanıklık edebilirsiniz. Akdeniz’in içerisinde tatil boyunca bir daha unutamayacağınız büyülü anlara ev sahipliği yapacak rotalardan biri de Adrasan. Antalya’nın Kumluca ilçesi sınırlarında yer alan Adrasan Mahallesi; Antalya şehir otogarına 1 buçuk saat ve Kumluca merkezine yaklaşık 25 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor. Üstelik Adrasan’ın sahil şeridinde büyüleyici bir doğanın kalıcı izlerine tanık olma imkânına erişebiliyorsunuz. Akdeniz’de unutulmaz bir kamp tatili için tercihiniz Adrasan kamp alanları olursa sahil şeridinde kano kiralayabilir ya da muhteşem koyları görebileceğiniz bir tekne turuna çıkabilirsiniz. Ayrıca Adrasan’ın Likya Yolu’na açılan konumu sayesinde trekking aktivitelerine vakit ayırırken tırmanış rotalarını da keşfedebilirsiniz. Campalow olarak hazırlamış olduğumuz kamp rehberlerinde bugün Adrasan kamp alanları durağına geldik. Kapsamlı bir araştırma sonucunda hazırladığımız Adrasan kamp alanları rehberinde ücretli tesis ve ücretsiz kamp bölgelerinin adresleri, konaklama ücretleri, ulaşım bilgileri, konaklama birimleri, iletişim adresleri, hizmet ve aktivite olanaklarını sıraladık. Hayalini kurduğunuz bir tatil için tercihiniz yemyeşil bir doğa ve göz alıcı masmavi bir deniz ise gelin birlikte göz atalım.

 

1 - Adrasan Dere Camping - Adrasan

adrasan-dere-camping
Adrasan Dere Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyülü portakal ağaçları altında adeta mest olacağınız unutulmaz tatil anıları vadeden Adrasan Dere Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Dere Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 100 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 125 TL
  • Elektriksiz karavan park alanı ücreti: 200 TL
  • Elektrikli karavan park alanı ücreti: 250 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğanın birbirinden büyüleyici renkleri ve iç ısıtan güneşiyle unutulmaz tatil anıları biriktireceğiniz Adrasan Dere Camping’in yaz boyunca tercih edilme nedenlerinden biri de kolay ulaşım avantajı. Doğaya açılan bir kapı olarak Dere Camping’e giderken toplu taşıma ya da özel araçları kullanabilirsiniz. Tesise gelirken tercihiniz özel araçtan yana olursa Adrasan ilçe merkezi üzerinden 233. Sokak istikametini kullanarak yaklaşık 5-6 dakika içerisinde Dere Camping’e ulaşabilirsiniz. Ayrıca ulaşım için Antalya şehir otogarından hareket ederek Adrasan bölgesinde düzenli hizmet veren ilçe minibüslerini de tercih edebilirsiniz. Adrasan ilçe merkezinden yola çıkarak Dere Camping’e gelmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametinde ilerlemelisiniz. Ardından Deniz Cd. Konumunda sola doğru dönüş yapmanız gerekiyor. Son olarak 233. Sokak yönünde sola döndüğünüzde hedefiniz olan Adrasan Dere Camping’i yolun sağ şeridinde görebilirsiniz. Üstelik tesise özel araçla geldikten sonra misafirler için tahsis edilen özel araç otoparkından da konaklama ücretine dâhil olarak faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 (538) 250 38 70
  • Web site: adrasanderecamping.com/index.php

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Aileniz ve sevdiklerinizle şehrin yorucu atmosferinden uzaklaşarak doğanın merkez noktasında huzurlu ve sakin anılar biriktirebileceğiniz Adrasan Dere Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Dere Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Dere Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

2 - Adrasan Garden Camping  - Adrasan

adrasan-garden-camping
Adrasan Garden Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Akdeniz’in büyüleyici doğasında uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir tatile adım atabileceğiniz Adrasan Garden Camping tesisinin karavan, yerleşik çadır, bungalov ve çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Garden Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır kiralama
  • Bungalov konaklama yerleri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Akdeniz’in muhteşem doğasına acılan bir cennet kapısı olarak görebileceğiniz Adrasan Garden Camping’te yüzünüzü çevirdiğiniz her noktada büyüleyici bir manzaraya şahit olabilirsiniz. Üstelik tesisin muhteşem konumu doğa manzarasına elverişli olduğu gibi ulaşım açısından da oldukça kolaylık sağlıyor. Adrasan Garden Camping, oldukça kolay ulaşabileceğiniz bir konumda yer alıyor. Böylece tesise gelirken hem toplu taşıma hem de kendi aracınızı kullanabilirsiniz. Adrasan ilçe merkezinden kendi aracınız ile yola çıktığınızda 240. Sokak istikametini tercih ederek yaklaşık 6-7 dakikalık bir sürüş sonunda tesise ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda elverişli konumu sayesinde Adrasan Garden Camping’e Antalya otogarından hareket eden ilçe minibüsleriyle de gelebilirsiniz. Adrasan merkezinden özel aracınızla Garden Camping’e gelmek için ilk olarak Sahil Yolu yönünden Doğu istikametinde ilerlemelisiniz. Daha sonra harita konumunu doğru yönde takip ederek Deniz Cd. Konumunda sola doğru yönelmelisiniz. Ardından 240. Sk. Yönünde devam etmeniz ve 233. Sk. yönünde hafif sola dönmeniz gerekiyor. Son olarak 233. Sk. boyunca ilerlemek için sola döndüğünüzde aramış olduğunuz Adrasan Garden Camping’e ulaşabilirsiniz. Üstelik misafirler için her türlü imkânın sunulmuş olduğu işletmede aracınız için elverişli bir park noktası bulabilirsiniz.

  • Telefon: 0 534 700 85 03

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Hayalini kurduğunuz tatil anılarını gelişmiş konaklama alternatifleri ve hizmet olanaklarıyla gerçeğe dönüştürmeyi başaran Adrasan Garden Camping tesisinde yerleşik çadır bölgesi, çadır konaklama yerleri, bungalov evler, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Garden Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, kano, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Garden Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

3 - Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı - Adrasan

mavi-yesil-cadir-kamp-alani
Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın hem mavi hem yeşil olarak her iki türlü yüzüne aynı anda tanıklık etmek fırsatı yakalayacağınız bir kamp anısı vadeden Adrasan Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 75 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 125 TL
  • Apart evler kiralama ücreti: 2000 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Lüks apart evler konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Portakal ağaçlarının altında şehir yaşamından uzaklaşarak doğayla baş başa kalacağınız mutluluk dolu vakitler vadeden Adrasan Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı’na ulaşım oldukça elverişli. Adrasan’ın keyif rotası Mavi Yeşil’e ulaşım için kendi aracınız ya da toplu taşımayı tercih edebilirsiniz. Adrasan’ın merkez noktasından yola çıktığınızda 233. Sokak istikametini kullanarak yaklaşık 7 dakika içerisinde özel aracınızla tesise gelebilirsiniz. Ayrıca Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı’na Antalya şehir otogarından belirli saatlerde düzenli olarak hareket eden ilçe minibüsleriyle de kolay ulaşım sağlayabilirsiniz. Adrasan’ın merkez noktasından özel aracınızla Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı’na gelmek için Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine doğru harita konumunu takip etmeniz gerekiyor. Ardından Deniz Cd. Konumunda sola doğru dönüş yapmalısınız. Daha sonra 233. Sk. yönünde sola döndüğünüzde büyüleyici Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı’nı yolun sağ şeridinde görebilirsiniz. Ayrıca kampa geldiğiniz kendi aracınızı güvenli noktalara park ederek huzurlu bir tatile adım atabilirsiniz.

  • Telefon: 0 532 301 39 26
  • Web site: facebook.com/profile.php?id=100065585315781

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Heybetli ağaçların gölgesi altında huzur bulurken şehrin can sıkıcı rutin ve gürültülerini arka planda bırakabileceğiniz Adrasan Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, apart konaklama bölgesi, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

4 - Luvi Camp Glamping - Adrasan

luvi-camp-glamping
Luvi Camp Glamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Akdeniz’in ortasında doğanın huzurlu atmosferiyle birleşen konforlu tatil anılarına adım atabileceğiniz Adrasan Luvi Camp Glamping tesisinin şahsi çadır ve glamping çadırı konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Luvi Camp Glamping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Glamping çadırı konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Tatilinde huzurlu bir doğa atmosferiyle birlikte konforlu ayrıntılardan vazgeçemeyenlerin ortak rotası Adrasan Luvi Camp Glamping özellikle yaz sezonu boyunca kampçılar tarafından sık sık ziyaret ediliyor. Kumluca’nın Adrasan Mahallesi’nde yer alan Luvi Camp Glamping’e ulaşım da oldukça elverişli. Tesise Adrasan ilçe merkezi üzerinden özel araç ile yaklaşık 7-8 dakikada kolayca ulaşabileceğiniz gibi gelirken ilçe minibüslerini de tercih edebilirsiniz. Adrasan bölgesinde hizmet veren ilçe minibüsleri Luvi Camp Glamping tesisinin tam önünden geçiyor. Dolayısıyla ulaşımda da herhangi bir zorluğa maruz kalmıyorsunuz. Adrasan Luvi Camp Glamping’e gelirken tercihiniz özel araçtan yana olacaksa öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine doğru ilerlemelisiniz. Ardından Sahil Yolu sağa dönerek Deniz Caddesi’ne doğru devam etmelisiniz. Son olarak yolun araçla sağ istikametinden devam ettiğinizde aradığınız Adrasan Luvi Camp Glamping tesisini yolun sağ tarafında görebilirsiniz. Misafirler için konforlu ve lüks bir kamp anısı vadeden Luvi camp Glamping’e özel araçla geldiğinizde misafirler için özel olarak ayrılan araç otoparkından da faydalanabilirsiniz. Üstelik konaklama ücretine dâhil olarak faydalandığınız otoparkı kullanırken ekstra ücret ödemenize de gerek kalmaz.

  • Telefon: 0 532 624 41 35
  • Web site: luvicampglamping.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Uzun süredir bunalmış olduğunuz şehrin yorucu karmaşasından uzaklaşarak doğanın eteklerinde konforlu anılarla huzur bulabileceğiniz Adrasan Luvi Camp Glamping tesisinde glamping çadır konaklama bölgesi, çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi kamp tatilinde de ev konforunda hissedebileceğiniz Adrasan Luvi Camp Glamping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, kano, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Luvi Camp Glamping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

5 - Yalın Kamping - Adrasan

yalin-kamping
Yalın Kamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın iyileştirici rotasında samimi ve özgür bir kamp anısına davet eden Adrasan Yalın Kamping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Yalın Kamping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 100 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 125 TL
  • Karavan park alanı kişi başı ücreti: 100 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Karavan park alanı konaklama yerleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Göz alıcı bir doğanın içerisinde yüzünüzü çevirdiğiniz her noktada iyileştirici detaylarla karşılaşabileceğiniz Adrasan Yalın Kamping, elverişli ulaşım rotası sayesinde yaz sezonunda kampçıların uğrak rotası hâline gelmiş. Dolayısıyla Adrasan Yalın Kamping’e ulaşım hem özel araç hem de toplu taşımayla sağlanıyor. Adrasan merkezinden 240. Sokak ya da Deniz caddesi istikametini kullanarak yaklaşık 8 dakika içerisinde Yalın Kamping’e ulaşabilirsiniz. Ayrıca Antalya’dan hareket ederek Adrasan bölgesinde düzenli olarak hizmet veren ilçe minibüsleriyle de Yalın Kamping’e gelebilirsiniz. Adrasan’ın merkez noktasından özel araç eşliğinde Yalın Kamping’e gitmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu hedefine doğru ilerlemelisiniz. Ardından Deniz Caddesi’ne doğru gitmek için yolun soluna doğru dönmeniz gerekiyor. Daha sonra 240. Sk. Yönünde devam ederek ardından İbrahim Kaptan Sokağa doğru sağa dönmelisiniz. Yaklaşık 28 metre sonra sola doğru döndüğünüzde Adrasan Yalın Kamping’i yolun sağ şeridinde görebilirsiniz. Ayrıca şahsi aracınızı kampta konakladığınız süre boyunca güvenli bir park noktasına bırakabilirsiniz.

  • Telefon: 0 536 554 40 13
  • Web site: instagram.com/yalinkamping/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Adrasan’ın sahil noktasında masmavi bir denizin dokusunu keşfederken doğanın sessizliğiyle huzur bulabileceğiniz Adrasan Yalın Kamping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda samimiyetin doruklarına ulaşabileceğiniz Adrasan Yalın Kamping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Yalın Kamping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

6 - Adrasan Kubaba Camping / Çadır & Karavan - Adrasan

adrasan-kubaba-camping
Adrasan Kubaba Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın iyileştirici noktasında köklü bir tarihin izlerini keşfederken huzurlu kamp anılarına sahip olacağınız Adrasan Kubaba Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Kubaba Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

Şahsi Çadır Konaklama Ücretleri

  • Kişi başı: 125 TL
  • 6-12 Yaş çocuk: 75 TL
  • Kişi başı + kahvaltı: 160 TL
  • 6-12 yaş çocuk + kahvaltı: 110 TL

Yerleşik Çadır (Yatak + Yastık + Nevresim) Kiralama Ücretleri

  • Kişi başı: 175 TL
  • 6-12 Yaş çocuk: 75 TL
  • Kişi başı kiralık çadır + kahvaltı: 210 TL
  • 6-12 yaş çocuk + kahvaltı: 110 TL

Karavan Park Alanı Konaklama Ücretleri

  • 1-2 kişi: 300 TL
  • 3-4 KİŞİ: 400 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Karavan park alanı konaklama yerleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan Kubaba Camping, Ana Tanrıça simgesinin Yeni (geç) Hitit’te Kubaba’dan aldığı isim ve doğayla iç içe konumu sayesinde hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendinizi iyileşmiş hissedebileceğiniz çeşitli kamp olanaklarına sahip. Bu sayede tesiste konaklarken tatilin ilk gününden son gününe dek keyifli vakitlere imza atabiliyorsunuz. Adrasan Kubaba Camping’in yazlıkçılara sunmuş olduğu bir kolaylık da ulaşım yönünde. Tesise gelirken özel aracınızın yanı sıra toplu taşıma araçlarını da kullanabilirsiniz. Kubaba Camping’e Adrasan ilçe merkezi üzerinden Deniz Caddesi’ni kullanarak yaklaşık 11 dakika içerisinde ulaşmak mümkün. Ayrıca Camping’e gelirken Antalya otogarından hareket ederek Adrasan bölgesinde düzenli seferlerle hizmet veren ilçe minibüslerini tercih edebilirsiniz. Kubaba Camping’e Adrasan’ın şehir merkezinden özel aracınızla ulaşmak için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu bölgesine doğru hareket etmelisiniz. Daha sonra yaklşaık 3 buçuk km’yi devam ederek sahil yolundan sağa doğru dönmeli ve Deniz Caddesi’ne bağlanmalısınız. Yol üzerinde yaklaşık 450 metre sonra hafif sola yönelmelisiniz. Daha sonra sağa dönerek yaklaşık 170 metrelik kısa bir mesafe sonrası sola dönmelisiniz. Böylece geldiğiniz noktada yolun sol şeridinde Adrasan Kubaba Camping’i görebilirsiniz. Ayrıca tesisin konaklama ücretine dâhil olarak özel aracınızı güvenle park ederek tatil boyunca soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz.

  • Telefon: 0 507 377 07 27
  • Web site: adrasankubabacamping.com/
  • E-posta: info@adrasankubabacamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Mavi ve yeşilin dengeli uyumuyla doğanın merkez noktasında adeta huzurun sesine şahit olabileceğiniz Adrasan Kubaba Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda konforun yanı sıra zihinsel olarak da arınma şansı bulabileceğiniz Adrasan Kubaba Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, kano, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Kubaba Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

7 - La Tortuga Camping - Adrasan

la-tortuga-camping
La Tortuga Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yaz tatilini doğada geçirmek isteyen kampçılara doğanın içerisinde huzur dolu saatler vadeden Adrasan La Tortuga Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan La Tortuga Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 100 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 150 TL

Adrasan La Tortuga camping tesisinin bir konaklama alternatifi olan konteyner bungalow yapılarda konaklamak için gideceğiniz dönemin güncel fiyat bilgisini tesisin iletişim numaraları üzerinden arayarak öğrenebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Konteyner bungalow konaklama yerleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğanın içerisinde minimalist bir tasarım anlayışıyla kampçılara bir dinlenme rotası sunmak üzere kurulmuş Adrasan La Tortuga Camping tesisinde konaklama, hizmet alternatifleri ve konum olarak birçok avantaja ulaşmak mümkün. Tesiste doğanın birden fazla güzelliğini keşfederken kolaylık sağlayacak noktalardan biri de ulaşımda. La Tortuga’ya gelirken hem kendi aracınız hem de toplu taşımayla yola çıkabilirsiniz. Tesise özel araç ile Adrasan ilçe merkezine geldikten sonra Deniz Caddesi’ni kullanarak yaklaşık 11 dakika içerisinde kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca tesise gelirken Antalya şehir otogarına vardıktan sonra düzenli saatlerde hareket eden Adrasan ilçe minibüslerini de tercih edebilirsiniz. La Tortuga Camping’e kendi aracınızla gelmek için ilk olarak Adrasan şehir merkezi üzerinden Sahil Yolu yönünden Doğu bölgesine doğru hareket etmelisiniz. Daha sonra Sahil Yolu’nu sağa doğru döndüğünüzde Deniz Caddesi’nin başladığını göreceksiniz. Ulaşmış olduğunuz yoldan yaklaşık 750 metre sonra sağa dönmeniz gerekiyor. Son olarak yaklaşık 100 metrelik yolu dümdüz ilerlediğinizde Adrasan La Tortuga Camping’i yolun sol şeridinde görebilirsiniz. Özel araçla tesise geldikten sonra kendi aracınızı park etmek için konaklama ücretine dâhil olarak misafir otoparkından faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 552 797 49 77
  • Web site: instagram.com/tortugacamping/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Doğayla bütünleşmiş konumuyla huzurlu vakitler geçirirken gelişmiş hizmet olanakları sayesinde kendinizi evde hissedebileceğiniz Adrasan La Tortuga Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, konteyner bungalow konaklama alanı, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda tatilin sonuna doğru dinlenmiş ve dinç bir vücuda kavuşabileceğiniz Adrasan La Tortuga Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz), kano, tırmanış ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan La Tortuga Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

8 - Adrasan BSM Camping Glamping - Adrasan

adrasan-bsm-camping-glamping
Adrasan BSM Camping Glamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Her yaştan misafirin tatile yönelik beklentilerine konforlu konaklama alternatifleri ve gelişmiş hizmet olanaklarıyla karşılık veren Adrasan BSM Camping Glamping tesisinin şahsi çadır ve glamping çadırı konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan BSM Camping Glamping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Glamping çadırı konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Tatilcilere doğanın içerisinde lüks ve konforlu bir tatil anısı bırakan Adrasan BSM Camping Glamping tesisinde her yaştan misafirin mutlu olabileceği imkânlar mevcut. Üstelik bu kapsamlı imkânların biri de ulaşım yönünde. Adrasan BSM Camping Glamping’e gidiş istikametinde kullanabileceğiniz iki türlü alternatif bulunuyor. Tesise giderken kendi özel aracınızı ya da Adrasan ilçe minibüslerini tercih edebilirsiniz. Adrasan merkezinden özel araç ile 240. Sokak istikametinde yaklaşık 7 dakika içerisinde tesise ulaşım sağlanıyor. Üstelik kamp alanında aracınızı park edebileceğiniz güvenli rotalar da mevcut. Adrasan BSM Camping Glamping’e toplu taşımayla ulaşım alternatifi sunan ilçe minibüsleri, Antalya şehir otogarından belirli saatlerde düzenli olarak kalkıyor. Söz konusu Adrasan ilçe minibüslerine binerek kısa sürede tesise ulaşabilirsiniz. Ayrıca Adrasan BSM Camping Glamping’e özel araçla gelecekseniz Adrasan merkez noktasından öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine doğru ilerlemelisiniz. İkinci olarak girmiş olduğunuz yoldan Deniz Caddesi’ne ulaşmak için sola doğru dönmeniz gerekiyor. Daha sonra 240. Sk. Yönünde devam ettiğinizde yaklaşık 200 metre sonra sağa dönmelisiniz. Ulaşmış olduğunuz noktada Adrasan BSM Camping Glamping tesisini bulabilirsiniz.

  • Telefon: 0 542 217 82 45

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Akdeniz’in huzur veren rotası Adrasan’da kendiniz ev konforunda hissederken doğayla bir bütün olma şansı yakalayabileceğiniz Adrasan BSM Camping Glamping tesisinde glamping çadır konaklama bölgesi, şahsi çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, çocuk parkı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda her yaştan kamp misafirine hem eğlenceli hem de konforlu imkânlar sunan Adrasan BSM Camping Glamping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, kano, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan BSM Camping Glamping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

9 - Gökçe Bungalov ve Kamp Alanı - Adrasan

gokce-bungalov-ve-kamp-alani
Gökçe Bungalov ve Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yaz tatiliniz için konforu vazgeçilmez bir tema hâline getiren Adrasan Gökçe Bungalov ve Kamp Alanı tesisinin şahsi çadır, çadır kiralama, karavan ve bungalov konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Gökçe Bungalov ve Kamp Alanı tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 100 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 120 TL
  • Bungalov konaklama 2 kişilik oda + kahvaltı ücreti: 800 TL

Adrasan Gökçe Bungalov ve Kamp Alanı tesisinin bir konaklama alternatifi olan bungalow yapılarda kalmak için gideceğiniz dönemin güncel fiyat bilgisini tesisin iletişim numaraları üzerinden arayarak öğrenebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Bungalow konaklama yerleri
  • Karavan park alanı konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yemyeşil bir doğanın merkez noktasında konforlu tatil anılarını vazgeçilmez kılan Adrasan Gökçe Bungalov ve Kamp Alanı tesisinde konaklama alternatiflerinden hizmete, aktivitelerden ulaşıma dek her konuda birçok kolaylık bulabilirsiniz. Ev konforunu tatilde de aratmayacak Gökçe Bungalov’a geliş için kendi aracınız ya da Adrasan bölgesinde hizmet veren düzenli minibüsleri tercih edebilirsiniz. Gökçe Bungalov’a özel araçla gidiş Kumluca merkezi üzerinden D400 yolunu kullanarak yaklaşık 34 dakika sürüyor. Ayrıca Adrasan ilçe merkezine geldiğinizde de Deniz Caddesi istikametini kullanarak yaklaşık 11 dakika içerisinde tesise ulaşabilirsiniz. Tesise toplu taşımayla gelmek için bir alternatif sunan Adrasan ilçe minibüsleri Antalya şehir otogarından kalkıyor. Ayrıca tesise özel araçla yaklaşık 10 dakika içerisinde Adrasan merkezinden gelmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine doğru ilerlemelisiniz. Ardından Sahil Yolunu sağa dönüp Deniz Caddesine bağlanmalısınız. Daha sonra hafif sola yöneldiğinizde yaklaşık 45 metrelik kısa bir mesafe sonunda sağa dönmelisiniz. Ardından aramış olduğunuz Gökçe Bungalov ve Kamp Alanı tesisine ulaşabilirsiniz. Üstelik tesise özel araçla geldiğinizde güvenli araç otoparkından da konaklama ücretine dâhil olarak faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 534 463 32 15
  • Web site: gokce-bungalov.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Adrasan’ın sahil noktasında özgür kamp deneyimleriyle birlikte ev konforunu aratmayacak hizmetleri bulabileceğiniz Gökçe Bungalov ve Kamp Alanı tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, bungalow konaklama alanı, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda tatilin ilk gününden sonra gününe dek hiçbir ihtiyaç konusunda mahrum kalmadığınız Adrasan Gökçe Bungalov ve Kamp Alanı tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz), kano, tırmanış ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Gökçe Bungalov ve Kamp Alanı tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

10 - Adrasan Yıldırım Camping - Adrasan

adrasan-yildirim-camping
Adrasan Yıldırım Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyüleyici dağların orta noktasında huzur dolu kamp anıları biriktirme şansına ulaşabileceğiniz Adrasan Yıldırım Camping tesisinin şahsi çadır konaklama ve yerleşik çadır kiralama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Yıldırım Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan’ın Deniz Caddesi bölgesinde hizmet veren Yıldırım Camping, mini bir kamp tatili konseptini büyüleyici doğa detaylarıyla birleştiriyor. Bu sayede günün ilk ışıklarıyla birlikte her bakışta büyüleneceğiniz unutulmaz tatil anıları biriktirebiliyorsunuz. Ayrıca mini bir kamp alanı olarak hizmet veren Yıldırım Camping’in hizmetleri ve konum avantajıyla birçok ihtiyacınıza kısa sürede çözüm bulabilirsiniz. Akdeniz’in ferahlatıcı rüzgarlarıyla unutulmaz kamp anıları vadeden Yıldırım Camping’e ulaşımda da herhangi bir zorluğa maruz kalmıyorsunuz. Tesise ulaşım özel araç ve toplu taşıma araçlarıyla sağlanabiliyor. Toplu taşımayla tesise gelmek için günün belirli saatlerinde hareket eden Adrasan ilçe minibüslerine Antalya şehir otogarından binebilirsiniz. Ayrıca tesise Kumluca’dan D400 yolunu kullanarak 32 dakikada ulaşabileceğiniz gibi Adrasan ilçe merkezinden 240. Sokak istikametinde yaklaşık 9 dakika içerisinde Yıldırım Camping’te olabilirsiniz. Adrasan merkezinden hareket ederek özel araçla tesise ulaşmak için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine ilerlemelisiniz. Yaklaşık 1,4 km sürüş sonunda sahil yolunda sağa dönerek Deniz Caddesi istikametine doğru bağlanmalısınız. Daha sonra 500 metrelik yol gittikten sonra İbrahim Kaptan Sk yönünde sola dönmeli ve ardından sağa doğru dönmelisiniz. Son olarak yaklaşık 37 metre sonra sağa döndüğünüzde Adrasan Yıldırım Camping’e ulaşabilirsiniz. Tesise geldikten sonra aracınızı elverişli park noktalarına güvenle bırakabilirsiniz.

  • Telefon: 0 542 322 43 07
  • Web site: adrasan-yldrm-camping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Çadır kampı kurarken aileniz ve sevdiklerinizle hayalde yer alan düşleri gerçeğe dönüştürebileceğiniz Adrasan Yıldırım Camping tesisinde yerleşik çadır konaklama bölgesi, şahsi çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Akdeniz’in sakin sularının özgürce keyfini çıkarabilme fırsatı sunan Adrasan Yıldırım Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, kano, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Yıldırım Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

11 - Adrasan Pusula Camping - Adrasan

adrasan-pusula-camping
Adrasan Pusula Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Ev konforunu aratmayacak dizaynı ve minimalist tasarımlarıyla aradığınız huzuru bulabileceğiniz Adrasan Pusula Camping tesisinin bungalov evleri, apart odalar, şahsi çadır konaklama ve yerleşik çadır kiralama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Pusula Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Şahsi çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Bungalow evleri konaklama alanı
  • Apart evleri kiralama bölgesi

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan denizine 500 metrelik kısa bir mesafesi bulunan Pusula Camping, büyüleyici dağlardan gelen ferah atmosferi yemyeşil meyve ağaçları dokusuyla birleştirerek unutulmaz kamp anıları vadediyor. Ayrıca doğanın eşsiz güzelliği tesisin kapsamlı imkânlarıyla birleştiğinde dönmek istemeyeceğiniz bir tatile imza atabiliyorsunuz. Adrasan’ın ulaşıma elverişli bir rotasında hizmet veren Pusula Camping’e toplu taşıma ve özel aracınızla gelebilirsiniz. Antalya şehir otogarından belirli saatlerde hareket eden Adrasan ilçe minibüsleriyle Pusula Camping’e ulaşmak mümkün. Ayrıca özel aracınızla Kumluca’dan D400 yolunu kullanarak 31 dakikada tesise gelebileceğiniz gibi Adrasan merkezinden 240. Sokak istikametiyle 7 dakikada ulaşabilirsiniz. Ayrıca tesise özel araçla geldiğinizde özel otoparktan da faydalanabilirsiniz. Adrasan ilçe merkezinden Pusula Camping’e gelmek için özel araçla yola çıktığınızda öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine ilerlemelisiniz. Daha sonra yaklaşık 750 metrelik bir sürüş süresi sonunda Deniz Caddesi’ne doğru sola dönmelisiniz. Ardından 240. Sk. Yönünde devam ederek 233. Sk. yönünde hafif sola dönmelisiniz. Son olarak 233. Sk. boyunca ilerlemek için sola döndüğünüzde hedefiniz olan Adrasan Pusula Camping’i yolun sol şeridinde görebilirsiniz.

  • Telefon: 0 539 224 66 50
  • Web site: instagram.com/adrasanpusulacamping/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Doğanın huzuru çağrıştıran atmosferini keşfederken birçok ihtiyacınız konusunda kesin çözümler bulabileceğiniz Adrasan Pusula Camping tesisinde yerleşik çadır konaklama bölgesi, şahsi çadır konaklama yerleri, bungalov ve apart konaklama alanı, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda her yaştan misafirin unutulmaz anılar biriktirmesi için özenle tasarlanmış Adrasan Pusula Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, kano, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Pusula Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

12 - Pastel Bungalow - Adrasan

pastel-bungalow
Pastel Bungalow

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın merkez noktasında mavi ve yeşilin huzuruyla konforu bulabileceğiniz Pastel Bungalow tesisinin bungalow ev kiralama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Pastel Bungalow tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Bungalow evleri konaklama alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan’ın Sarıkavak Caddesi’nde hizmet veren Pastel Bungalow, şehrin yorucu gürültüsünden uzaklaşarak kafa dinleyebileceğiniz harika bir tatil atmosferi vadediyor. Dolayısıyla kamp tatilinizin ilk gününden sonuna kadar hem zihinsel hem de fiziksel olarak yenilendiğinizi hissedebiliyorsunuz. Bungalow konaklama hizmeti sunan Pastel tesisine özel aracınızla kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Pastel Bungalow’a Kumluca merkezinden Kemer Yolu D400’ü kullanarak yaklaşık yarım saat içerisinde gelebilirsiniz. Ayrıca Adrasan ilçe merkezine geldiğinizde 240. Sokak istikametini kullanarak 6 dakikada tesise ulaşabilirsiniz. Pastel Bungalow’a gelirken özel aracı tercih ederseniz güvenli bir park noktası da bulabilirsiniz. Adrasan ilçe merkezi üzerinden Pastel Bungalow tesisine özel aracınızla yaklaşık 6 dakikada gelmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine ilerlemelisiniz. Ardından Deniz Cd. Konumunda sola dönmeli ve yaklaşık 700 metrelik bir sürüş süresi sonunda 240. Sk. Yönünde ilerlemelisiniz. Böylece kısa bir sürüş süresinde ev konforunu aratmayan bir tatil anısına kavuşacağınız Pastel Bungalow tesisine ulaşabilirsiniz.

  • Telefon: 0 506 205 51 03

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Doğanın huzurlu atmosferi içerisinde ev rahatlığı ve samimiyetini aratmayacak konforlu olanaklarla zenginleştirilen Pastel Bungalow tesisinde bungalov ev konaklama alanı, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda doğanın dinginleştirici yüzü ve konforlu atmosferiyle tanışabileceğiniz Pastel Bungalow tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Pastel Bungalow tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

13 - Özlem Butik Otel Camping - Adrasan

ozlem-butik-otel-camping
Özlem Butik Otel Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kendi evinizde bulduğunuz rahatlık ve konforu doğal atmosfer artısıyla kamp tatiline de taşıyabileceğiniz Özlem Butik Otel Camping tesisinin şahsi çadır konaklama, karavan park alanı, çadır ve pansiyon kiralama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Özlem Butik Otel Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Şahsi çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır kiralama imkânı
  • Karavan park alanı
  • Pansiyon oda kiralama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan denizine 150 metrelik çok kısa bir mesafede hizmet veren Özlem Butik Otel Camping, doğanın karşı konulmaz güzelliklerini konforlu ayrıntılarla birleştiriyor. Ayrıca kaliteli bir uykunun sabahında doğanın büyüleyici manzarasına şahit olabiliyorsunuz. Özlem Butik Otel Camping’in doğayla iç içe konumu ve gelişmiş hizmetleriyle buluşmak için hem özel araç hem de toplu taşımayla ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Tesise toplu taşımayla gelecekler için Antalya şehir otogarından hareket eden Adrasan ilçe minibüsleri bulunuyor. Söz konusu araçların yaz sezonu boyunca seferleri sıklaştırılıyor. Geliş istikametinde tercihiniz özel araçtan yana olacaksa Kumluca’dan D400 istikametini kullanarak 34 dakika; Adrasan ilçe merkezinden 240. Sokak caddesine yönelerek yaklaşık 9 dakika içerisinde Özlem Butik Otel Camping’e gelebilirsiniz. Tesise gelirken özel aracınızla yola çıkarsanız Adrasan ilçe merkezine ulaştıktan sonra Sahil Yolu yönünden Doğu istikametini takip etmelisiniz. İkinci olarak yaklaşık 750 metrelik bir sürüş süresi sonunda Deniz Caddesi konumuna doğru sola dönmelisiniz. Ardından 240. Sk. Yönünde yaklaşık 1,5 km devam ettiğinizde 240 metre sonra sağa dönmeniz gerekiyor. Ulaşmış olduğunuz noktadan 10 metre sonra sola döndüğünüzde Özlem Butik Otel Camping tesisini yolun sağ şeridinde görebilirsiniz. Üstelik özel araçla tesise geldikten sonra misafirler için ücretsiz olarak tahsis edilen araç otoparkından faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 535 487 74 84
  • Web site: ozlembutikotelcamping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Adrasan’ın sahil noktasında farklı konaklama konseptlerini ve geniş hizmet olanaklarını birleştirerek misafirlerine ev konforu vadeden Özlem Butik Otel Camping tesisinde otel konaklama alanı, şahsi çadır konaklama yeri, yerleşik çadır kiralama alanı, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda lüks bir konseptin konforlu ve huzur dolu ayrıntılarını keşfederken doğayla iç içe olabileceğiniz Özlem Butik Otel Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, kano, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Özlem Butik Otel Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

14 - Portakal Camping - Adrasan

portakal-camping
Portakal Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Konakladığınız süre boyunca bir tatilden beklediğiniz her türlü aile sıcaklığını bulabileceğiniz Adrasan Portakal Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Portakal Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 100 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 125 TL

Adrasan Portakal Camping’in karavan park alanı konaklama ücreti hakkında bilgi almak için gitmeden önce tesisle iletişime geçerek rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Hem konforlu hem de keyifli vakit geçirebileceğiniz Portakal Camping meşhur Likya Yolu üzerinde bulunuyor. Dolayısıyla tarihin birikmiş değerlerini keşfederken doğayla birçok anı biriktirebilirsiniz. Adrasan bölgesinde hizmet veren otobüsler Portakal Camping’in de önünden geçiyor. Bu sayede tesise toplu taşımayla da ulaşım sağlanıyor. Ayrıca Portakal Camping’e özel araçla gelmek isterseniz Adrasan ilçe merkezinden yola çıkarak 240. Cadde istikametini kullanabilirsiniz. Yaklaşık 7-8 dakikalık bir sürüş süresi sonunda Portakal Camping’e ulaşabilirsiniz. Adrasan’ın incisi Portakal Camping’e ilçe merkezi üzerinden özel aracınızla gelirken öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametinde ilerlemelisiniz. Daha sonra Deniz Cd. konumunda sola dönerek 240. Sk. Yönünde devam etmelisiniz. Ardından İbrahim Kaptan Sk yönünde sağa döndüğünüzde Portakal Camping hedefinize ulaşabilirsiniz. Üstelik tesise özel araçla geldiğinizde konaklama ücretine dâhil olarak otoparktan faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 538 363 38 08
  • Web site: portakal-camping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Likya Yolu üzerinde doğayla baş başa kalırken samimiyetin merkez noktasıyla buluşabileceğiniz Adrasan Portakal Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Portakal Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Portakal Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

15 - Adrasan Toprak Camping - Adrasan

adrasan-toprak-camping
Adrasan Toprak Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yaz tatiliniz için samimi ve güler yüzlü bir hizmet kalitesiyle buluşacağınız Adrasan Toprak Camping tesisinin şahsi çadır, çadır kiralama ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Toprak Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 75 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 100 TL

Adrasan Toprak Camping’in karavan konaklama ücreti aracın büyüklük ve özelliğine göre değişim gösterebilir. Bu nedenle Toprak Camping’e karavanla gidecekseniz döneme ait güncel fiyat bilgisini öğrenmek için iletişim adresleri üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Karavan park alanı konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğanın birbirinden eğlenceli renkleriyle adeta bir bütün olabileceğiniz Adrasan Toprak Camping’te kendinizi konforlu hissedebileceğiniz konaklama seçenekleri ve gelişmiş hizmetler mevcut. Aynı zamanda tesise geliş ve gidiş esnasında da tıpkı tatil süreci gibi zorluğa maruz kalmıyorsunuz. Doğaya kucak açacağınız Toprak Camping’e ulaşım oldukça basit. Kampçılara mükemmel bir kamp deneyimi vadeden Toprak Camping’e toplu taşıma aracıyla gelmek için Antalya otogarından hareket ederek Adrasan bölgesinde düzenli seferlerle hizmet veren ilçe minibüslerini tercih edebilirsiniz. Toplu taşımanın yanı sıra tercihiniz özel araçtan yana olacaksa da Adrasan ilçe merkezinden yola çıktığınızda Deniz Caddesi istikametini kullanarak yaklaşık 9 dakikalık bir sürüş süresinde Toprak Camping’e ulaşabilirsiniz. Adrasan Toprak Camping’e ulaşmak için öncelikle Adrasan merkezinden yola çıkarak Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine doğru ilerlemelisiniz. Yaklaşık 1 buçuk km sonra sahil yolundan sağa doğru dönüş yapmalı ve Deniz Caddesi’ne bağlanmalısınız. Ardından İbrahim Kaptan Sokak yönünde sola dönmeli ve yaklaşık 350 metrede sağa dönmelisiniz. Son olarak 100 metre ilerledikten sonra sağa döndüğünüzde hedefiniz olan Adrasan Toprak Camping’i yolun sağ şeridinde görebilirsiniz. Ayrıca tesise geldikten sonra aracınızı güvenli bir park noktasına bırakabilirsiniz.

  • Telefon: 0 545 454 15 61
  • Web site: toprakcamping.com/
  • E-posta: adrasantoprakcamping@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Akdeniz’in muhteşem deniziyle çok kısa bir mesafede tatil yaparken doğanın yemyeşil güzelliğine hayran kalacağınız Adrasan Toprak Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda ailenizle birlikte sevgi dolu kamp anıları biriktirebileceğiniz Adrasan Toprak Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Toprak Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

16 - Adrasan Anadolu Camping - Adrasan

adrasan-anadolu-camping
Adrasan Anadolu Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Ilık Akdeniz rüzgarları sayesinde kendinizi adeta bambaşka bir diyarda hissedebileceğiniz Adrasan Anadolu Camping tesisinin şahsi çadır ve glamping çadırı konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Anadolu Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Glamping çadırı konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan Anadolu Camping’te yüzünüzü çevirdiğiniz her nokta büyüleyici bir doğa manzarasına sahip. Üstelik bir noktada yemyeşil ağaçlara selam verirken bir köşede heybetli dağların görüntüsüyle büyülenebiliyorsunuz. Doğa içerisinde muazzam bir şekilde kendine yer bulan Adrasan Anadolu Camping’in elverişli konumu sayesinde ulaşımı da basit bir şekilde sağlayabilirsiniz. Tesise toplu taşımayla gelmek için Antalya il otogarından hareket eden Adrasan ilçe minibüslerine binebilirsiniz. Şehir içi hizmet veren minibüsler sayesinde tesise kısa sürede ulaşabilirsiniz. Ayrıca Adrasan ilçe merkezine geldiğinizde çok kısa bir süre içerisinde Adrasan Anadolu Camping’e varabilirsiniz. Şahsi aracınızı da güvenle park edebilirsiniz. Adrasan merkezine geldiğinizde özel araçla Anadolu Camping’e gelmek için öncelikle sahil yolu istikametinden ilerleyerek doğuya doğru hareket etmelisiniz. Ardından harita konumunu doğru bir şekilde takip ederek yaklaşık 1 buçuk km sonra sahil yolundan sağa dönmelisiniz. Daha sonra ulaşmış olduğunuz Deniz Caddesi’nde ilerleyerek 650 metre sonra İbrahim Kaptan Sk yönünde sola yönelmelisiniz. Son olarak varmış olduğunuz caddenin sol şeridinde Adrasan Anadolu Camping’i görebilirsiniz. Tesise adım attığınız andan itibaren ulaşımda bulduğunuz kolaylığa her hizmette erişebileceğinizi söyleyebiliriz. 

  • Telefon: 0 542 711 01 12
  • Web site: adrasananadolucamping.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Akdeniz’in muhteşem doğasında her yaştan misafirin rahatlık bulabilmesi için konfor temasıyla hizmetlerini sürdüren Adrasan Anadolu Camping tesisinde glamping çadır konaklama bölgesi, şahsi çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda özgür bir kamp deneyimi yaşarken ev konforunu tatilde de bulmanızı sağlayacak konaklama ve hizmet olanaklarına sahip Adrasan Anadolu Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Anadolu Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

17 - Adrasan Kızkalesi Çadır Camping - Adrasan

adrasan-kizkalesi-cadir-camping
Adrasan Kızkalesi Çadır Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın merkez noktasında aile sıcaklığını hissederken bütçe dostu bir kamp tatili yapabileceğiniz Adrasan Kızkalesi Çadır Camping tesisinin şahsi çadır, çadır kiralama ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Kızkalesi Çadır Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 70 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 100 TL
  • Karavan park alanı kişi başı ücreti: 100 TL

Adrasan Kızkalesi Çadır Camping’in karavan park alanı ücreti makul boyutlarda giriş yapacak araçlar için verilmiştir. Tesise karavanınızla gitmeden önce güncel fiyat ve dönem müsaitliği hakkında detaylı bilgi almak için iletişim adresleri üzerinden Adrasan Kızkalesi Çadır Camping tesisiyle bağlantı kurabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Karavan park alanı konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan’ın akvaryumu andırmayacak güzelliğe sahip muhteşem denizine 5 dakikalık uzaklıkta hizmet veren Adrasan Kızkalesi Çadır Camping, elverişli konumu sayesinde müthiş bir doğa manzarasını kucaklıyor. Üstelik tesisin muhteşem konumu sayesinde çevre bölgelerden ulaşım da mümkün hâle geliyor. Adrasan’ın sahil bölgesinde yer alan Kızkalesi Çadır Camping’e ilçe merkezi üzerinden 240. Sokak rotasını takip ederek yaklaşık 6 dakika içerisinde tesise ulaşabilirsiniz. Ayrıca Antalya otogarından hareket ederek düzenli olarak Adrasan bölgesinde hizmet veren ilçe minibüsleriyle de Camping’e gelebilirsiniz. Tesise geliş için özel aracı tercih ederseniz güvenli park seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Adrasan Kızkalesi Çadır Camping’e geliş için özel aracı tercih edecekseniz öncelikle Adrasan ilçe merkezinden Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine ilerlemelisiniz. İkinci olarak yaklaşık 750 metre sonra Deniz Caddesi istikametine doğru sola dönmeniz gerekiyor. Son olarak 700 metre sonra 240. Sokak yönünde devam ettiğinizde Adrasan Kızkalesi Çadır Camping’i yolun sağ tarafında görebilirsiniz.

  • Telefon: 0 532 727 12 80
  • Web site: instagram.com/kizkalesicamping07/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Geniş bir ağaçlık alan ve uzun deniz manzarasıyla bir görüşte hayran kalacağınız Adrasan Kızkalesi Çadır Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda ailenizle beraber doğanın birçok güzelliğine şahit olurken bütçe dostu konaklama fırsatlarıyla karşılaşacağınız Adrasan Kızkalesi Çadır Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Kızkalesi Çadır Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

18 - Şirinler Camping Adrasan - Adrasan

sirinler-camping-adrasan
Şirinler Camping Adrasan

Konaklama ücretleri nelerdir?

Adından da anlaşılacağı üzere nostalji rüzgarlarına kapılırken eğlenceli bir tatil deneyimi yaşayabileceğiniz Şirinler Camping Adrasan tesisinin şahsi çadır, çadır kiralama, bambu bungalov evi ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Şirinler Camping Adrasan tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 75 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 100 TL
  • Bambu bungalow evi konaklama ücreti: 125 TL

Şirinler Camping Adrasan tesisine çadırınızla geldiğiniz gibi karavan park alanından da faydalanabilirsiniz. Tesise geleceğiniz döneme karavan park alanı güncel fiyat bilgisini öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Karavan park alanı konaklama imkânı
  • Bambu bungalow evi konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Şirinler Camping Adrasan’ın dağlarla çevrelenmiş büyüleyici doğası sayesinde fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi dinlenmiş hissedeceğiniz bir tatile adım atabilirsiniz. Üstelik Adrasan’ın Sarıkavak Caddesi’nde yer alan Şirinler Camping tesisine hem özel araç hem de toplu taşıma araçlarıyla gelmek mümkün. Adrasan Şirinler Camping’e geleceğiniz sezona özel rezervasyon yaptırdıktan sonra Adrasan ilçe merkezinden 240. Sokak konumunu takip ederek yaklaşık 6 dakika içerisinde tesise ulaşabilirsiniz. Ayrıca Şirinler Camping’e Antalya şehir otogarından yaz sezonu boyunca düzenli olarak hareket eden Adrasan ilçe minibüslerini kullanarak da gelebilirsiniz. Özel aracınızla Şirinler Camping Adrasan’a doğru yola çıktığınızda öncelikle sahil yolunu takip ederek doğu istikametine doğru gitmeniz gerekiyor. Daha sonra yaklaşık 750 metrelik bir mesafe sonunda Deniz Caddesi istikametinde sola dönmelisiniz. 900 metre sonra 240. Sokak yönünde devam ettiğinizde yaklaşık 140 metre sonra sağa dönmeniz gerekiyor. Son olarak ulaşmış olduğunuz rotada Şirinler Camping Adrasan tesisini görebilirsiniz. Üstelik tesise geldikten sonra özel aracınızı konaklama ücretine dâhil olarak araç otoparkına güvenle bırakabilirsiniz.

  • Telefon: 0 (507) 897 16 53
  • Web site: sirinlercamping.com/
  • E-posta: info@sirinlercamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Nostaljik rüzgarlar eşliğinde uzun süredir hayalini kurduğunuz bir doğa kamp tatilini gerçeğe dönüştürebileceğiniz Şirinler Camping Adrasan tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, bambu bungalow konaklama yeri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş  gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda iyileştirici ve benzersiz bir doğa atmosferinin yanı sıra büyüleyici Adrasan Kız Kalesi manzarasına ev sahipliği yapan Şirinler Camping Adrasan tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, kano, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Kızkalesi Çadır Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

19 - Adrasan Sezar Camping - Adrasan

adrasan-sezar-camping
Adrasan Sezar Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kapıdan içeri adım attığınız anda renklerin eğlenceli atmosferiyle tanışma şansı yakalayacağınız Adrasan Sezar Camping tesisinin yerleşik çadır kiralama ve şahsi çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Sezar Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 75 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 125 TL

Adrasan Sezar Camping tesisinin çadırları iki kişilik bir şekilde hazırlanmıştır. Çadırda kalabilecek üçüncü kişinin mutlaka çocuk olması gerekiyor. Aksi takdirde üçüncü kişi kabul edilmiyor.

Adrasan Sezar Camping’in yerleşik çadırlarında misafirler için konforlu bir yatak bulunuyor. Geri kalan yastık ve nevresim gibi eşyaları misafirlerin yanında getirmesi gerekiyor.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan’ın yaz sezonu boyunca sık sık ziyaret edilen Sahil Caddesi’nde yer alan Sezar Camping, muhteşem konumu sayesinde doğayla bütünleşik bir tatil sunarken kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Dolayısıyla tesise giderken hem kendi aracınızı hem de toplu taşıma araçlarını tercih edebiliyorsunuz. Tesise toplu taşımayla gelmek için Antalya otogarından binebileceğiniz Adrasan ilçe minibüsleri bulunuyor. Ayrıca kamp merkezine Kumluca’dan 34 dakika; Antalya’dan 1 saat 35 dakika ve Adrasan ilçe merkezinden yaklaşık 10 dakika içerisinde ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca özel araçla tesise geldiğinizde misafirler için ayrılan park alanından da faydalanabilirsiniz. Adrasan ilçe merkezinden özel araçla yola çıktığınızda ilk adım olarak Sahil Yolu yönünden Doğu istikametinde ilerlemelisiniz. Ardından yaklaşık 3 buçuk km sonra Sahil Yolundan sağa dönerek Deniz Caddesi’ne bağlanmalısınız. Yaklaşık 280 metre boyunca sürüşe devam ettiğinizde Adrasan Sezar Camping tesisini yolun sağ şeridinde görebilirsiniz. Tesise vardığınız andan itibaren elverişli bir doğa ve merkez konumuyla buluşacağınızı söyleyebiliriz. Sezar Camping’in Adrasan merkezine yakınlığı sayesinde gün içerisinde şehir turu ya da kısa süreli geziler de yapabilirsiniz.

  • Telefon: 0 533 281 21 28

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Adrasan’ın samimiyet rotası olarak bilinen ve sahip olduğu her türlü imkân sayesinde kendinizi tatil boyunca çok rahat hissedebileceğiniz Adrasan Sezar Camping tesisinde şahsi çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan denizine sıfır konumu sayesinde gün içerisinde birçok aktiviteyi deneme şansına ulaşabileceğiniz Adrasan Sezar Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, kano turu, tırmanış, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Sezar Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

20 - Adrasan Cennet Koyu Kamp Alanı – Adrasan

adrasan-cennet-koyu-kamp-alani
Adrasan Cennet Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Adından da anlaşıldığı gibi büyüleyici güzelliğiyle Adrasan Cennet Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan ilçe merkezi üzerinden Cennet Koyu’na gelmek için Sazak Koyu Yolu’nu kullanarak yaklaşık 20 dakikalık bir sürüş mesafesi kat etmeniz gerekiyor. Koya doğru giderken kat edeceğiniz yol patika bir yapıya sahip. Dolayısıyla 4x4 ya da zemini yüksek araçlarla Cennet Koyu’na ulaşabilirsiniz. Ücretsiz çadır kampı yapabileceğiniz Cennet Koyu’na gelirken özel tekne turlarını da tercih edebilirsiniz. Adrasan merkezinden özel araç ile yola çıktığınızda öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametinde ilerlemelisiniz. Ardından Deniz Cd. Konumuna bağlanmak için sola dönmelisiniz. Daha sonra 240. Sk. yönünde devam ederek 233. Sk. yönünde hafif sola dönmelisiniz. Son olarak yaklaşık 230 metre dümdüz ilerlediğinizde Sazak Koyu Yolu yönüne bağlanabilir ve dümdüz ilerleyebilirsiniz. Yaklaşık 20 dakikalık bir sürüş mesafesi sonunda ücretsiz kamp alanına ulaşarak aracınızı elverişli rotalara park edebilirsiniz. Bölgeye gelirken deniz yolunu kullanacaksanız da Adrasan sahilinden hareket eden tekne turlarını tercih edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Masmavi deniziyle gördüğünüz andan itibaren adeta hayran kalacağınız Adrasan Cennet Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Cennet Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, bisiklet turu, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Cennet Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

21 - Adrasan Suluada Plajı Kamp Alanı – Adrasan

adrasan-suluada-plaji-kamp-alani
Adrasan Suluada Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyüleyici atmosferi ve doğanın çeşitli renklerine açtığı kapıyla adeta hayran kalacağınız Adrasan Suluada Plajı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan’ın incisi Suluada Plajı, ilk adım attığınız andan itibaren her zerresine hayran kalacağınız benzersiz rotalar arasında yer alıyor. Adrasan’ın bir koyu olarak yaz sezonu boyunca fazlasıyla tatilci tarafından ziyaret edilen Suluada Plajı’na ulaşım yalnızca tekne turlarıyla sağlanıyor. Suluada’ya giden tekneler sahil şeridinden yaklaşık 10 buçuk saatlerinde hareket ediyor. Yaklaşık 15 km’lik mesafeyi 45 dakikalık sürede kat ettikten sonra büyüleyici adaya ulaşabilirsiniz. Adrasan’ın koylarına doğru hareket eden tekne turları sahil bölgesi üzerinden düzenli olarak hareket ediyor. Ayrıca ilçede yer alan kamp tesislerinde konaklayarak günübirlik Suluada Plajı’nı ziyaret etmek isterseniz konaklama ücretine ek olarak indirimli bir şekilde tekne turuna çıkabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Göz alıcı berraklığıyla kendinizi cennete açılan bir kapının eşiğinde hissedeceğiniz Adrasan Suluada Plajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, plaj ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Suluada Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Suluada Plajı Kamp Alanı’nda hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

22 - Yörük Obası Camping - Adrasan

yoruk-obasi-camping
Yörük Obası Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Sonsuz masmavi gökyüzüne bakarken birbirinden parlak yıldızlarla adeta büyüleneceğiniz Adrasan Yörük Obası Camping tesisinin bungalov ve çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Yörük Obası Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır kiralama
  • Bungalov konaklama yerleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Antalya’nın Kumluca ilçesi ve Adrasan Mahallesi’nde yer alan Yörük Obası Camping, kusursuz bir kamp deneyimi ve unutulmaz piknik anıları sunmayı başarıyor. Üstelik Likya Yolu üzerinde hizmet veren Yörük Obası Camping’te kültürel bir kamp tatiline de adım atabilirsiniz. Adrasan’ın vazgeçilmez rotası olan Yörük Obası Camping’e giderken Adrasan bölgesinde düzenli seferi bulunan araçları tercih edebilirsiniz. Ayrıca kamp tesisine Adrasan ilçe merkezinden 233. Cadde istikametini kullanarak yaklaşık 7-8 dakika içerisinde gelebilirsiniz. Tesise özel araçla geldiğinizde aracınızı otopark noktasına da güvenle park edebilirsiniz. Adrasan’ın samimiyet rotası Yörük Obası Camping’e gitmek için Adrasan ilçe merkezinden yola çıktığınızda öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametinde ilerlemeniz gerekiyor. Daha sonra Deniz Cd. konumunda sola doğru döndüğünüzde 233. Sk. Yönüne geleceksiniz. Vardığınız noktadan sola doğru döndüğünüzde Adrasan Yörük Obası Camping’i yolun sağ tarafında görebilirsiniz.

  • Telefon: 0 537 278 21 02
  • Web site: adrasankamp.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Adrasan’da doğanın birbirinden saf renkleriyle baş başa kalacağınız Yörük Obası Camping tesisinde yerleşik çadır bölgesi, çadır konaklama yerleri, bungalov evler, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş, mescid (bay) ve mescid (bayan) gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Yörük Obası Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, kano, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Yörük Obası Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

23 - Adrasan Masal Bahçesi Kamp - Adrasan

adrasan-masal-bahcesi-kamp
Adrasan Masal Bahçesi Kamp

Konaklama ücretleri nelerdir?

Tıpkı adında olduğu gibi içeri adım attığınız andan itibaren muhteşem bir masal dünyasına tanıklık edeceğiniz Adrasan Masal Bahçesi Kamp tesisinin şahsi çadır, çadır kiralama ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Masal Bahçesi Kamp tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 80 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 130 TL
  • Karavan park alanı kişi başı ücreti: 80 TL

Adrasan Masal Bahçesi Kamp tesisine şahsi karavanınızla geldiğinizde günlük park ücretine ek olarak kullanılan elektrik miktarına göre +20 TL talep edilir.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Karavan park alanı konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Bir tatile yönelik her türlü samimi ve sıcak hizmeti sunan Adrasan Masal Bahçesi Kamp tesisi elverişli konumu sayesinde yaz sezonu boyunca kampçıların uğrak noktası hâline geliyor. Üstelik Adrasan ilçe merkezine yakınlığı sayesinde şehri keşfetme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Doğanın içerisinde rengarenk bir şenliğe şahit olacağınız Masal Bahçesi Kamp’a gelmek için Adrasan bölgesinde düzenli seferleri bulunan minibüsleri tercih edebilir ya da özel aracınızı kullanabilirsiniz. Butik kamp tesisine geldikten sonra şahsi aracınızı da gönül rahatlığıyla park edebilirsiniz. Adrasan Masal Bahçesi Kamp’ın yakınından geçen ilçe minibüsleri Antalya şehir otogarından düzenli olarak hareket ediyor. İlçe minibüslerinin saatine göre ulaşımınızı toplu taşımayla kolayca sağlayabilirsiniz. Tesise kendi aracınızla gelecekseniz de öncelikle Adrasan ilçe merkezinden yola çıkarak Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine ilerlemelisiniz. Ardından yaklaşık 750 metrelik bir yol sonunda Deniz Caddesi’ne doğru sola dönmeniz gerekiyor. Son olarak 500 metrelik yol boyunca 240. Sokak istikametinde devam ettiğinizde Adrasan Masal Bahçesi Kamp tesisini yolun sol şeridinde görebilirsiniz.

  • Telefon: 0 505 462 26 97
  • Web site: adrasan-masal-bahcesi.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Genç ve yetişkin ayırt etmeksizin her misafirin kendini mutlu hissedeceği gelişmiş hizmetlerle donatılan Adrasan Masal Bahçesi Kamp tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda kamp tatiline yönelik beklentilerinize yönelik olarak samimi ve sıcak bir atmosfer vadeden Adrasan Masal Bahçesi Kamp tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Masal Bahçesi Kamp tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

24 - Adrasan Gonca Camping - Adrasan

adrasan-gonca-camping
Adrasan Gonca Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yemyeşil büyüleyici ağaçların merkez noktasında dinlendirici bir kamp deneyimi vadeden Adrasan Gonca Camping tesisinin yerleşik çadır ve çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Gonca Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır kiralama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Akdeniz’in büyüleyici doğasıyla baş başa unutulmaz vakitler geçirebileceğiniz Adrasan Gonca Camping, hem ulaşım koşulları hem de doğal yapısıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Tesisin misafirlere kolaylık sunan bir özelliği de kolay ulaşım imkânı. Portakal ve nar ağaçları ortasında keyifli anılar biriktireceğiniz Adrasan Gonca Camping’e ulaşım özel araç ve toplu taşımayla kolayca sağlanıyor. Tesise gelirken toplu taşımayı tercih edecekseniz Antalya il otogarından özellikle yaz sezonunda düzenli olarak hareket eden Adrasan ilçe minibüslerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca Adrasan ilçe merkezinden özel araçla da tesise 240. Sokak üzerinden yaklaşık 6 dakikalık bir süre içerisinde ulaşabilirsiniz. Bunun için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu konumuna doğru ilerlemeniz gerekiyor. Yaklaşık 750 metrelik bir sürüş süresi sonunda Deniz Caddesi’ne doğru sola dönmelisiniz. Yine 750 metre sonra 240. Sokak yönünde devam ettiğinizde Adrasan Gonca Camping’i yolun sağ şeridinde görebilirsiniz. Ayrıca tesise geldiğinizde özel aracınız için konforlu bir araç otoparkından da faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 532 274 80 31
  • Web site: gonca-camping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Konumu itibariyle doğanın büyüleyici atmosferine tanık olurken Likya Yolu’nu keşfetme fırsatı bulabileceğiniz Adrasan Gonca Camping tesisinde yerleşik çadır bölgesi, çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda hem konforlu hem de samimi hissedebileceğiniz Adrasan Gonca Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Gonca Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

25 - Ada Adrasan Camping - Adrasan

ada-adrasan-camping
Ada Adrasan Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Akdeniz’in ortasında aile sıcaklığını hissedebileceğiniz konforlu bir kamp tatili vadeden Ada Adrasan Camping tesisinin yerleşik çadır, bungalow evleri, karavan ve çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Ada Adrasan Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır kiralama
  • Karavan park alanı 
  • Karavan kiralama hizmeti
  • Bungalow evleri konaklama

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz Ada Adrasan Camping’e gitmek için tercihinizi toplu taşımadan yana kullanabilirsiniz. Bunun için öncelikle Antalya il otogarına gelmeniz gerekiyor. Daha sonra yaz sezonuna özel olarak düzenli seferleri bulunan Adrasan ilçe minibüslerini kullanarak Ada Adrasan Camping’e gidebilirsiniz. Ayrıca kendi aracınızla da tesise gelebilir ve otopark imkânından faydalanabilirsiniz. Saat kaçta tesise gelirseniz gelin güler yüzlü hizmet ve kapsamlı olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Ada Adrasan Camping’e Adrasan ilçe merkezinden özel araçla gelmek için ilk olarak yaklaşık 2 km boyunca sahil yolu istikametinde doğuya doğru devam etmelisiniz. Ardından 750 metrelik bir sürüş süresi sonunda Deniz Caddesi’ne bağlanmak için sola dönmelisiniz. Son olarak yaklaşık 1,7 km boyunca 240. Sokak yönünde devam ettiğinizde aramış olduğunuz Ada Adrasan Camping’i yolun sağ şeridinde görebilirsiniz. Tesise geldikten sonra aracınızı konaklama ücretine dâhil olarak araç otoparkına bırakabilirsiniz.

  • Telefon: 0 532 315 72 10
  • Web site: ada-adrasan-camping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Akdeniz’in özgür sularını keşfedeceğiniz Adrasan sail şeridine yaklaşık 40 metrelik çok kısa bir mesafede hizmet veren Ada Adrasan Camping tesisinde yerleşik çadır bölgesi, çadır konaklama yerleri, kiralık karavan bölgesi, bungalow evleri konaklama alanı, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş, mescid (bay), mescid (bayan) gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda konforlu konaklama imkânlarının yanı sıra gelişmiş bir hizmet politikasıyla karşılaşacağınız Ada Adrasan Camping tesisinde konaklarken kültür, yüzme (havuz), bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ada Adrasan Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

26 - Adrasan Koreli Glamping - Adrasan

adrasan-koreli-glamping
Adrasan Koreli Glamping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Şehir gürültüsü ve alışıldık rutinlerden uzaklaşarak doğanın benzersiz atmosferiyle huzur bulacağınız Adrasan Koreli Glamping tesisinin şahsi çadır ve glamping çadırı konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Koreli Glamping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır iki kişilik konaklama ücreti: 200 TL
  • Glamping çadırda iki kişi konaklama ücreti: 400 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Glamping çadır konaklama yerleri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan Koreli Glamping, kampçıların isteği düşünülerek dekore edilmiş benzersiz atmosferiyle misafirlerine hem huzurlu hem de konforlu anılar vadediyor. Üstelik Koreli Glamping, Adrasan Mahallesi’nin sık ziyaret edilen Sahil Caddesi üzerinde hizmet veriyor. Dolayısıyla Adrasan’ın muazzam güzelliğini her gün bir başka keşfedeceğiniz Koreli Glamping’e gelirken toplu taşıma ve özel araçları kullanabilirsiniz. Adrasan merkezinden Deniz Caddesi istikametini kullanarak yaklaşık 13 dakika içerisinde Koreli Glamping tesisine ulaşabilirsiniz. Ayrıca tesise Antalya otogarından düzenli saatlerde hareket eden Adrasan ilçe minibüslerini kullanarak da gelebilirsiniz. Tercihinizi özel araçtan yana yaparsanız tesisin konaklama ücretine dâhil olarak misafirler için tahsis ettiği araç otoparkından faydalanabilirsiniz. Adrasan şehir merkezine ulaştıktan sonra özel aracınızla Koreli Glamping’e gitmek için ilk olarak Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine doğru ilerlemelisiniz. Ardından yaklaşık 3 buçuk km sonra sağa dönmeli ve Deniz Caddesi’ne bağlanmalısınız. Yaklaşık 450 metre sonra hafif sola yönelik 130 metrelik yol boyunca dümdüz ilerlemelisiniz. Son olarak 190 metrelik sürüş süresi sonunda sağa dönmeli ve ardından hafif sağa yönelmelisiniz. Daha sonra yaklaşık 150 metrelik bir sürüş mesafesi kat ettiğinizde aramış olduğunuz Adrasan Koreli Glamping tesisini yolun sol şeridinde görebilirsiniz. Üstelik özel aracınızı otoparka bırakarak güvenle kamp tatilinize başlayabilirsiniz.

  • Telefon: +90 539 707 36 69
  • Web site: adrasanglamping.com/
  • E-posta: adrasanglamping@gmail.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ev konforunu aradığınız bir tatil için beklentilere gelişmiş hizmet politikası ve konforlu konaklama birimleriyle karşılık veren Adrasan Koreli Glamping tesisinde çadır konaklama alanları, glamping çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda konfordan ödün vermeden doğayla baş başa bir tatil anısı biriktirebileceğiniz Adrasan Koreli Glamping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, tırmanış, , kano, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Koreli Glamping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

27 - Akseki Koyu Kamp Alanı - Adrasan

akseki-koyu-kamp-alani
Akseki Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Bakir kalmış doğasıyla Akseki Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğaseverlerin vazgeçilmez rotası Adrasan’ın incisi Akseki Koyu, Antalya’nın Kemer ilçesine 55 km ve Olimpos’a 8 km’lik mesafede bulunuyor. Akseki Koyu’na adım attığınız andan itibaren yemyeşil bir doğayla bütünleşen derya deniz sayesinde kendinizi adeta cennete açılan bir kapının eşiğinde hissedebilirsiniz. Gözlerden uzak ve sakin bir tatilin hayalini kuran kampçıların uğrak rotası Akseki Koyu’na ulaşım ne yazık ki kara yolu ile sağlanamıyor. Bu nedenle Akseki Koyu’nda ücretsiz bir çadır kampı kuracaksanız ulaşımı yalnızca deniz yolu ile sağlayabilirsiniz. Bunun için Adrasan sahil merkezinden hareket ederek belirli bir rota ile Akseki Koyu’na gelen tekne turlarını tercih edebilirsiniz. 

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Doğada konaklamak isteyen kampçılara konforlu ve ücretsiz bir kamp olanağı sunan Akseki Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Akseki Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Akseki Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

28 - Mavikent Plajı Kamp Alanı - Adrasan

mavikent-plaji-kamp-alani
Mavikent Plajı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Birçok ihtiyacınızı karşılayarak konforlu şekilde konaklayabileceğiniz Mavikent Plajı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Eşi benzeri görülmemiş bir günbatımına tanıklık edebileceğiniz Adrasan Mavikent Plajı Kamp Alanı’na ulaşım hem özel hem de toplu taşıma araçlarıyla sağlanıyor. Bu durum da plajı, bölge halkı için özellikle yaz sezonunda ulaşılabilir bir hâle getiriyor. Başınızı çevirdiğiniz her noktada doğayla bütünleşen muhteşem bir manzaraya şahit olabileceğiniz plajda hiçbir ücret ödemeden çadırınızı kurabilirsiniz. Ayrıca elverişli ulaşım rotası sayesinde bölgeye gelirken tercihinizi şahsi karavanınızdan yana da kullanabilirsiniz. Adrasan’ın uğrak rotası Mavikent Plajı’na Adrasan ilçe merkezinden özel aracınızla gelmek için Adrasan Caddesi’ni kullanabilirsiniz. Bunun için öncelikle harita konumunu takip ederek 240. Cadde boyunca devam etmelisiniz. Ardından rota sokaklarını takip ederek Mavikent Plajı’na ulaşabilirsiniz. Ayrıca elverişli bir ulaşım rotasında bulunan ücretsiz kamp alanına Adrasan bölgesinde hizmet veren toplu taşıma araçlarıyla gidebilirsiniz. Özel bir araç ya da karavan ile Mavikent Plajı Kamp Alanı’na geldikten sonra aracınızı uygun bir rotaya park edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Büyüleyici derya deniz ile adeta büyülenirken ücretsiz bir kamp tatili yapabileceğiniz Mavikent Plajı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, karavan park alanı, suya erişim, plaj, tuvalet, duş ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Mavikent Plajı Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, bisiklet, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, voleybol ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Mavikent Plajı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

29 - Mavikent Kamp Alanı - Adrasan

mavikennt-kamp-alani
Mavikent Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Likya Yolu istikametinde doğanın birbirinden farklı güzelliklerini keşfederken çadır ve karavan kampı yapabileceğiniz Mavikent Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Bakir bir doğayı keşfederken hiçbir ücret ödemeden karavan ve çadır kampı yapabileceğiniz Adrasan Mavikent Kamp Alanı’na ulaşım hem özel hem de toplu taşıma araçlarıyla sağlanıyor. Mavikent Kamp Alanı’nın elverişli konumu ulaşımı kolaylaştırdığı gibi merkezle de kolay etkileşim sağlıyor. Dolayısıyla bölgede ücretsiz kamp yaptığınız süre boyunca şehir gezisi yapabilir ya da doğanın atmosferini keşfedeceğiniz huzur dolu yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Yol üzerinde kampçılara denize sıfır bir kamp imkânı sunan Mavikent’e Adrasan ilçe merkezi üzerinden Kumluca Caddesi’ni kullanarak yaklaşık 20 dakika içerisinde özel arabayla ulaşabilirsiniz. Özel araç ya da karavanınız yok ise Adrasan bölgesinde hizmet veren araçları kullanarak ücretsiz kamp alanına gelebilirsiniz. Adrasan ilçe merkezinden Mavikent Kamp Alanı’na gelmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Çavuşköy Köyü Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Çavuşköy Köyü Yolu konumunda sola dönerek Kumluca Caddesi yönünde devam etmelisiniz. Yaklaşık 3 km sonra sola ve haritaları takip ederek sağa döndüğünüzde Mavikent Kamp Alanı’nı yolun sol tarafında görebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Sessiz ve sakin bir noktada vücudunuzu rahatlatırken ücretsiz bir kamp tatili yapabileceğiniz Mavikent Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, karavan park alanı, suya erişim, soyunma dolapları, tuvalet, duş ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Mavikent Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, kültür, bisiklet, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü, voleybol ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Mavikent Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

30 - Adrasan Ütopya Camping - Adrasan

adrasan-utopya-camping
Adrasan Ütopya Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın birbirinden çeşitli renklerini keşfederken sessiz ve sakin bir atmosferle adeta yenileceğiniz Adrasan Ütopya Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Ütopya Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 200 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 250 TL
  • Glamping çadır (3 kişilik) günlük konaklama ücreti: 400 TL
  • Bungalow (4 kişilik) günlük konaklama ücreti: 800 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Glamping çadır konaklama yeri
  • Bungalow konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğanın muhteşem hediyelerine tanıklık edeceğiniz Adrasan Ütopya Camping’in kampçılar için sunmuş olduğu kolaylıklardan biri de ulaşım yönünde. Masmavi bir denizle baş başa kalacağınız Ütopya Camping’e toplu taşımayla gidecekler için Adrasan istikametinde düzenli olarak hizmet veren araçlar bulunuyor. Bu araçları kullanarak Adrasan Ütopya Camping’e herhangi bir zorluğa maruz kalmadan gelebilirsiniz. Ayrıca tesise gelirken tercihiniz özel araçtan yana olacaksa da Adrasan ilçe merkezinden yola çıktığınızda 240. Cadde istikametini kullanarak yaklaşık 7 dakika içerisinde Adrasan Ütopya Camping’e kolayca ulaşabilirsiniz. Adrasan ilçe merkezi üzerinden yola çıktığınızda öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu yönünde ilerlemeli ve Deniz Caddesi konumuna gelmelisiniz. Geldiğiniz noktada sola döndüğünüzde 240. Sk. yönünde devam etmelisiniz. Harita yönergelerini takip ederken yaklaşık 900 metre sonra sağa dönmelisiniz. Son olarak hedefiniz olan Adrasan Ütopya Camping’i yolun sol tarafında görebilirsiniz. Üstelik tesise geldiğinizde özel aracınız için otoparktan faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 552 700 30 07
  • Web site: adrasan-utopya-camping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Kampçılık hislerinizi desteklerken doğayla iç içe kalmanızı sağlayan Adrasan Ütopya Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, bungalov konaklama yerleri, glamping çadırları, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Ütopya Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, kano, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Ütopya Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

31 - Adrasan Gündüz Camping - Adrasan

adrasan-gunduz-camping
Adrasan Gündüz Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın içerisinde konforlu konaklama birimleriyle buluşurken doğanın sessizliğiyle dinlendirici bir huzur bulacağınız Adrasan Gündüz Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Gündüz Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 100 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 150 TL
  • Bungalow (sabah ve akşam yemeği dâhil) günlük konaklama ücreti: 900 TL

Adrasan Gündüz Camping’te kendi çadırınızla konaklarken sabah ve akşam yemeği paketini tercih ederseniz 250 TL’ye konaklayabilirsiniz. Aynı şekilde tesisin çadırlarını kiraladığınızda sabah ve akşam yemeği isterseniz gecelik 350 TL’te kalabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Bungalow konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan’ın incisi Gündüz Camping’e gelmek için Adrasan bölgesinde hizmet veren toplu taşıma araçlarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca Adrasan ilçe merkezinden yola çıktığınızda 240. Sokak konumunu kullanarak yaklaşık 7 dakika içerisinde özel aracınızla da Gündüz Camping’e gelebilirsiniz. Üstelik özel aracınızı park noktalarına güvenle bırakarak tatilin keyfini sürebilirsiniz. Özel aracınızla Adrasan ilçe merkezinden yola çıkarak Gündüz Camping’e gitmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametinde ilerlemelisiniz. Daha sonra Deniz Cd. konumunda sola dönmeli ve 240. Sokak yönüne doğru ilerlemelisiniz. Gündüz Camping istikametinde yaklaşık 70 metre sonra sağa ve 20 metre sonra sola döndüğünüzde tesisi kısa bir süre içerisinde görebilirsiniz.

  • Telefon: 0 541 407 07 97
  • Web site: instagram.com/adrasan_gunduzcamping/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Akdeniz’in muhteşem sahiline yaklaşık 5 dakika bir yürüyüş sonunda ulaşabileceğiniz Adrasan Gündüz Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, bungalov konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Gündüz Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Gündüz Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

32 - Adrasan Kıyı Camping - Adrasan

kiyi-camping
Kıyı Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Mavi ve yeşilin göz alıcı harmonisiyle adeta büyüleneceğiniz bir doğada yer alan Adrasan Kıyı Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Kıyı Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

Şahsi Çadır

  • Yetişkin: 100 TL
  • Öğrenci: 80 TL
  • 7-12 Yaş: 50 TL

Çadır Kiralama

  • Yetişkin: 150 TL
  • Öğrenci: 130 TL
  • 7-12 Yaş: 100 TL

Adrasan Kıyı Camping’te yerleşik çadırları kiralamak için belirli fiyatlara 2 yatak sığacak şekilde toplam 50 TL, 4 kişi için büyük çadıra 75 TL ekleniyor.

Karavan

  • Motokaravan: 300 TL
  • Çekme karavan: 250 TL
  • Araç üstü karavan: 200 TL

Adrasan Kıyı Camping tesisinde yılın güncel fiyatları Nisan ayında belirlenir ve tüm yıl için aynı fiyat tarifesi uygulanır.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Masmavi bir denize çok yakın olacağınız Kıyı Camping’e ulaşım hem özel araç hem de toplu taşıma araçlarıyla sağlanıyor. Tesise gelirken Adrasan bölgesinde hizmet veren araçları tercih edebilirsiniz. Ayrıca Kıyı Camping’e gelirken tercihiniz özel araçtan yana olacaksa da Deniz Caddesi’ni kullanarak yaklaşık 9 dakika içerisinde tesise varabilirsiniz. Kıyı Camping’e özel araçla geldikten sonra misafirler için özel düzenlenen otoparktan da faydalanabilirsiniz. Mavinin en güzel tonuna tanıklık edeceğiniz Kıyı Camping’e özel araçla gelirken öncelikle Adrasan ilçe merkezinden yola çıkarak Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine doğru ilerlemelisiniz. Ardından Sahil Yoluna doğru sağa dönerek Deniz Caddesine bağlanmalısınız. Yaklaşık 3 km sonra sola döndüğünüzde Adrasan Kıyı Camping istikametinizi yolun sol şeridinde görebilirsiniz.

  • Telefon: 0 546 782 37 43
  • Web site: adrasan-kiyi-camping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Akdeniz’in doğal güzelliğiyle birlikte sessiz ve sakin atmosferini keşfedeceğiniz Adrasan Kıyı Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, Suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, çocuk parkı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda mavinin cenneti Adrasan Kıyı Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, kano, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Kıyı Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

33 - Adrasan Gizli Bahçe Camping - Adrasan

gizli-bahce-camping
Gizli Bahçe Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Portakal ağaçlarının gölgesinde doğanın en eğlenceli renklerine tanıklık edeceğiniz Adrasan Gizli Bahçe Camping tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Gizli Bahçe Camping tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 75 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 120 TL

Adrasan Gizli Bahçe Camping tesisinde 5-12 yaş arası misafirler yarı ücretli olarak konaklayabilir.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan Gizli Bahçe Camping tesisine adım attığınız andan itibaren dinlendirici bir atmosfer karşısında huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Kolay bir ulaşım rotasında yer alan Gizli Bahçe Camping’e giderken kendi aracınızı ya da toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Tesise gelirken toplu taşıma olarak Adrasan bölgesinde hizmet veren minibüsleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca özel aracınızla Adrasan ilçe merkezinden yola çıkıp 240. Sokak üzerinden yaklaşık 6 dakikalık bir sürüş mesafesiyle Gizli Bahçe Camping’e gelebilirsiniz. Üstelik tesisi diğer kamplardan farklı kılan ful gölgelik otopark alanına şahsi aracınızı güvenle park edebilirsiniz. Adrasan ilçe merkezi üzerinden Gizli Bahçe Camping tesisine gelmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu bölgesine doğru ilerlemelisiniz. Daha sonra Deniz Caddesi’ne doğru sola dönmelisiniz. Son olarak 240. Sokak yönünde devam etmelisiniz. Harita konumunu doğru bir şekilde takip ettiğinizde Adrasan Gizli Bahçe Camping’e kısa sürede varabilirsiniz.

  • Telefon: +90 543 504 07 94
  • Web site: gizlibahcecamping.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

120 ağaçlık geniş bir arazi üzerinde kurulan ve kampçılara samimi anılar vadeden Adrasan Gizli Bahçe Camping tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Gizli Bahçe Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Gizli Bahçe Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

34 - Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri - Adrasan

adrasan-zeytin-camping-ve-apart-evleri
Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyüleyici bir Akdeniz havasının unutulmaz izlerine tanıklık edebileceğiniz Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 50 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 60 TL
  • Karavan park alanı kişi başı konaklama ücreti: 50 TL
  • Bungalow evleri konaklama yeri: 700-800 TL 

Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisinde 7-12 yaş arası misafirler için kişi başı ücretinin yarısı yani 25 TL alınır.

Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisinde 2+1 bungalow evler için 800 TL ücret tarifesi geçerlidir. Diğer bungalow evlerde konaklama için 700-800 TL arasında bir ücret belirlenir. Tesise gitmek istediğiniz döneme özel bungalow konaklama ücretini öğrenmek için iletişim numaraları üzerinden Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisiyle bağlantı kurabilirsiniz.

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı
  • Bungalow evleri konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisinde, Adrasan Yolu’na sıfır bir konumda hizmet veriyor. Üstelik tesisin muhteşem doğa konumu sayesinde yüzünüzü çevirdiğiniz her noktada unutulmaz bir doğanın kalıcı izlerine tanıklık edebilirsiniz. Muhteşem kokulu dut, zeytin ve okaliptüs ağaçları altında kamp yapabileceğiniz Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisine özel araç ya da toplu taşıma araçlarıyla gelebilirsiniz. Tatile gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa Antalya şehir otogarından kalkarak Adrasan ilçesinde düzenli olarak hizmet veren minibüsleri kullanarak Zeytin Camping ve Apart Evleri’nin çok yakınında inebilirsiniz. Ayrıca Deniz Caddesi üzerinden özel aracınızla gelerek kısa bir süre içerisinde tesise ulaşabilirsiniz. Adrasan ilçe merkezinden tesise gelmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine doğru ilerlemelisiniz. Ardından yaklaşık 2 buçuk km’yi bulan bir sürüş süresi sonunda sahil yolunda sağa doğru dönerek Deniz Caddesi’ne bağlanmalısınız. Son olarak girmiş olduğunuz yol üzerinde Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisini sağ şeritte görebilirsiniz. Ayrıca tesise özel araçla geldiğinizde konaklama ücretine dâhil olarak misafirler için tahsis edilen araç otoparkından faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 531 624 16 00
  • Web site: zeytincamping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

2750 m2 zeytin, dut ve okaliptüs ağaçlarının ortasında huzur dolu bir kamp anısını konforlu ayrıntılarla birleştiren Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, bungalow evi konaklama yeri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Zeytin Camping ve Apart Evleri tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

35 - Civarda Adrasan - Adrasan

civarda-adrasan
Civarda Adrasan

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın mavi ve yeşil dengesiyle kampçıların uğrak rotası Civarda Adrasan tesisinin konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Civarda Adrasan tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 75 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 100 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Şahsi çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Tatilde de sessiz ve sakinlikten vazgeçemeyenlerin uğrak rotası Civarda Adrasan’a gelmek için toplu taşıma ya da özel aracınızı kullanabilirsiniz. Tesise toplu taşımayla ulaşım Antalya şehir otogarından hareket eden Adrasan ilçe minibüsleriyle sağlanabiliyor. Ayrıca özel araçla Kumluca merkezden 31 dakika içerisinde gelebildiğiniz gibi Adrasan ilçe merkezinden 240. Sokak istikametini tercih ederek yaklaşık 7 dakika içerisinde tesise varabilirsiniz. Adrasan merkezinden özel aracınızla Civarda Adrasan’a gitmek için yola çıktığınızda öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametinde ilerlemelisiniz. Daha sonra Deniz Cd. Konumunda sola dönmeli ve 240. Sokak istikametinde devam etmelisiniz. Ardından 233. Sk. yönünde hafif sola dönmelisiniz. Yaklaşık 150 metrelik kısa bir sürüş mesafesi sonunda yolun sol şeridinde Civarda Adrasan tesisini görebilir ve özel aracınızı güvenli misafir otoparkına bırakabilirsiniz.

  • Telefon: +90 553 466 48 10
  • Web site: civardaadrasan.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Heybetli ağaçlar ve büyüleyici dağ manzarası eşliğinde hayalini kurduğunuz çadır kampını gerçeğe dönüştürecek Civarda Adrasan tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda yemyeşil bir doğanın ferahlatıcı atmosferini keşfedip hem fiziksel hem de ruhsal olarak yenilenmiş hissedebileceğiniz Civarda Adrasan tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, kano, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Civarda Adrasan tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

36 - Yusuf Kaptan Camping Adrasan - Mocamp – Caravan - Adrasan

yusuf-kaptan-camping-adrasan
Yusuf Kaptan Camping Adrasan

Konaklama ücretleri nelerdir?

Konforlu bir yaşam alanında uzun süre unutamayacağınız doğayla baş başa bir kamp anısı vadeden Adrasan Yusuf Kaptan Camping tesisinin şahsi çadır, karavan konaklama ve yerleşik çadır kiralama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Yusuf Kaptan Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Şahsi çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır kiralama alanları
  • Karavan konaklama alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan’ın Sahil Caddesi’nde Arkadaş Otel’in hemen yan tarafında hizmet veren Yusuf Kaptan Camping, konumu itibariyle yaz sezonunda misafirlerin kolayca tesise gelebilmesini sağlıyor. Üstelik tesisin Adrasan denizine sahip olduğu yakınlık sayesinde günün büyük bir çoğunluğunu özgürce yüzerken geçirebiliyorsunuz. Yusuf Kaptan Camping’e toplu taşımayla Antalya şehir otogarından kalkan Adrasan ilçe minibüslerine binerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca gelirken tercihiniz özel araçtan yana olacaksa Kumluca’dan D400 yolunu kullanarak 33 dakika ve Adrasan ilçe merkezinden 240. Sokak istikametini tercih ederek yaklaşık 9 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz. Özel araçla tesise geldiğinizde misafirler için tahsis edilen güvenli araç otoparkından faydalanabilirsiniz. Adrasan’ın merkez noktasına geldiğinizde kalan yolu özel araçla devam etmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametini takip etmelisiniz. İkinci olarak yaklaşık 750 metre sonra Deniz Caddesi konumunda sola dönmeniz gerekiyor. Ardından yaklaşık 1,5 km’lik yolu 240. Sokak yönünde devam etmeli ve 78 metre sonra sağa dönüş yapmalısınız. Yusuf Kaptan Camping’e giderken yolu haritaya benzer takip ettiğinizde 9 dakika gibi çok kısa bir süre içerisinde tesise ulaşabilirsiniz.

  • Telefon: 0 552 504 29 74
  • Web site: camping-adrasan.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Merkezi konumuyla sunduğu kolaylıklara kapsamlı konaklama alternatifi ve hizmet seçeneklerini de dâhil eden Yusuf Kaptan Camping tesisinde şahsi çadır konaklama yerleri, yerleşik çadır kiralama alanı, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda konforu doğanın en güzel ayrıntılarıyla birlikte keşfetme fırsatına erişebileceğiniz Adrasan Yusuf Kaptan Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, rahatlama, yoga, kano, gezi, voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Yusuf Kaptan Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

37 - Jungle Bungalow Camping - Adrasan

jungle-bungalow-camping
Jungle Bungalow Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğanın derinliklerinde bambaşka bir dünyaya gözlerinizi açabileceğiniz Adrasan Jungle Bungalow Camping tesisinin bungalov, çadır ve karavan konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Jungle Bungalow Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Bungalov konaklama odaları
  • Karavan konaklama alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Doğanın esrarengiz bir yüzüne tanıklık edeceğiniz Jungle Bungalow Camping tesisi kolay ulaşabileceğiniz bir rotada bulunuyor. Dolayısıyla Adrasan merkeze yaklaşık 3 km mesafede bulunan kamp işletmesine özel araç ya da toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Adrasan Jungle Bungalow Camping işletmesine şahsi aracınızla gitmek için Deniz Caddesi’ni kullanabilirsiniz. Bu durumda yolcuğunuz yaklaşık 13 dakika sürecektir. Jungle Bungalow Camping’e gitmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametinde ilerlemelisiniz. Ardından sahil yolunu takip ederken sağa dönerek Deniz Caddesi’ne bağlanabilirsiniz. Deniz Caddesi’ne girdikten sonra yaklaşık 3 km boyunca ilerleyerek daha sonra sağa dönmelisiniz. Ardından hafif sağa yönelmelisiniz. Son olarak 300 metre sonra sağa döndüğünüzde Adrasan Jungle Bungalow Camping tesisini yolun sol eşiğinde görebilirsiniz.

  • Telefon: 0 533 493 80 71
  • Web site: instagram.com/ jungleadrasan

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Kamp tatili boyunca kendinizi ruhsal ve bedensel olarak dinç hissetmenizi sağlayan Jungle Bungalow Camping tesisinde bungalov konaklama yeri, çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masa tenisi, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Jungle Bungalow Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, rahatlama, yoga, gezi, voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Jungle Bungalow Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

38 - Balıkçı Koyu Kamp Alanı - Adrasan

balikci-koyu-kamp-alani
Balıkçı Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Akvaryumu andıran bir denizin büyüleyici dalgalarına şahit olabileceğiniz Balıkçı Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan Balıkçı Koyu’na ulaşım hem kara hem de deniz yolu ile sağlanıyor. Öncelikle Adrasan merkezinden yola çıktığınızda şahsi aracınız ile Deniz Caddesi’ni kullanarak yaklaşık 15 dakika içerisinde koya ulaşabilirsiniz. Bunun için sahil yolu üzerinden doğuya doğru hareket etmelisiniz. Daha sonra sahil yolundan sağa dönerek Deniz Caddesi’ne bağlanmalısınız. Ardından yaklaşık 450 metre sonra hafif sola yönelmeli ve dümdüz ilerlemelisiniz. Son olarak aradığınız ücretsiz kamp alanını yolun sol şeridinde görebileceksiniz. Ancak sahile inmek için özel aracınızı bırakarak yaklaşık 900 metrelik dağlık bir yolu yürümeniz gerekiyor. Yürüyüş zorluklarına maruz kalmamak için Adrasan Ford Hotel’e Deniz caddesi üzerinden yaklaşık 12 dakika içerisinde gelip, kalan yolu 5-6 dakikada yürüyerek kat edebilirsiniz. Ayrıca Balıkçı Koyu’na günlük tekne turlarıyla çevre koylardan ve Adrasan sahil noktasından da kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Konaklama ücreti ödemediğiniz gibi doğanın çeşitli armağanlarına tanıklık edebileceğiniz Balıkçı Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, tuvalet ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Balıkçı Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, balık tutma, kültür, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Balıkçı Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

39 - Adrasan Gelidonya Feneri Kamp Alanı – Adrasan

gelidonya-feneri-kamp-alani
Gelidonya Feneri Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kültürel bir keşif yaparken ücretsiz çadır kampı kurabileceğiniz Adrasan Gelidonya Feneri Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

227 metrelik rakım seviyesiyle Türkiye’nin en yüksek feneri olma özelliğini taşıyan Gelidonya Feneri, Antalya’nın Kumluca ilçesinde Adrasan sınırları içerisinde yer alıyor. Dolayısıyla muhteşem anılar biriktirebileceğiniz kamp alanına hem Adrasan hem de Kumluca Karaöz bölgesi istikametinden kolayca ulaşım sağlanıyor. Gelidonya Feneri ve Karaöz arasında yaklaşık 8 km’lik bir mesafe mevcut. Dilerseniz yolun 6 km’sini araçla kat ettikten sonra kalan 2 km’lik yolu yürüyerek gidebilirsiniz. Gelidonya Feneri’ne gitmenin bir diğer alternatifi de Adrasan Yolu ile sağlanıyor. Adrasan’dan başlayan yaklaşık 15 km’lik Likya Yolu parkurunu takip ettiğinizde trekking yaparak Gelidonya Feneri’ne ulaşabilirsiniz. Ancak daha önce trekking yapmadıysanız bu yolun çok yorucu ve meşakkatli olduğunu bilerek doğru ekipmanlar ile yola çıkmanız gerekiyor. Bunun için yanınızda soğuk su, ayak bileğini koruyan ayakkabı ve hafif gıdalar bulundurabilirsiniz. Ayrıca bu yolun sizi fazla yoracağını düşünüyorsanız 6 km boyunca araç sürdükten sonra kalan 2 km’lik yolu yürüyebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Bölgeye geldiğiniz andan itibaren doğanın muhteşem güzelliğiyle birlikte kültürel birçok özelliği keşfedeceğiniz Adrasan Gelidonya Feneri Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, masalar ve banklar, su bağlantısı ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Gelidonya Feneri Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, rahatlama, gezi, doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Gelidonya Feneri Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

40 - Adrasan Hurmalık Koyu Kamp Alanı – Adrasan

hurmalik-koyu-kamp-alani
Hurmalık Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yemyeşil ağaçlar içerisinde doğanın birbirinden güzel manzarasına tanıklık edeceğiniz Adrasan Hurmalık Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Taşlar arasında gizli ve bakir bir bölgede yüzmenin keyfini çıkarabileceğiniz Adrasan Hurmalık Koyu Kamp Alanı’na Adrasan merkezinden Kumluca Caddesi’ni takip ederek yaklaşık 18 dakika içerisinde gelebilirsiniz. Aynı zamanda tercihinizi toplu taşımadan yana kullanarak Adrasan bölgesinde düzenli olarak hizmet veren minibüslere binebilirsiniz. Hurmalık Koyu’na kendi aracınızla gelirseniz çadır yanına da park yapabilirsiniz. Adrasan ilçe merkezi üzerinden ücretsiz çadır kampı kurabileceğiniz Hurmalık Koyu Kamp Alanı’na gelmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Çavuşköy Köyü Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Daha sonra Çavuşköy Köyü Yolu konumunda sola dönerek Kumluca caddesi yönünde devam etmelisiniz. Harita konumunu takip ettiğinizde 3 km sonra ve ardından 100 metre sonra iki kez sola dönmelisiniz. Son olarak belirlenen rotalarda iki kez döndüğünüzde sahil şeridinde masmavi denizi ve usul dalgalarıyla büyüleneceğiniz Hurmalık Koyu Kamp Alanı’nı görebilirsiniz. Ayrıca Adrasan Hurmalık Koyu Kamp Alanı’na şahsi karavanınız ile de kolayca ulaşabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Bölgenin muhteşem doğal güzelliklerini keşfederken ücretsiz kamp yapabileceğiniz Adrasan Hurmalık Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, karavan park alanı, market, restoran ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Hurmalık Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, yüzme (deniz), dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Hurmalık Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

41 - Adrasan Koyu Kamp Alanı – Adrasan

adrasan-koyu-kamp-alani
Adrasan Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Şehrin eğlenceli dokusunu keşfedip doğa içerisinde huzurlu ve ücretsiz bir kamp kurabileceğiniz Adrasan Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Kumluca ilçesi sınırlarında yer alan Adrasan beldesinde ücretli kamp alanları olduğu kadar ücretsiz konaklayabileceğiniz doğayla iç içe bölgeler de mevcut. Söz konusu ücretsiz alanlarda kendinize gölgelik bir bölge bulup bu noktada hem çadır hem de karavan kampı yapabilirsiniz. Üstelik Adrasan Koyu Kamp Alanı’nın ücretsiz bölgeleri ulaşıma da oldukça elverişli. Adrasan merkezinde yer alan ücretli ve ücretsiz kamp alanlarına Antalya ilçe merkezinden yaklaşık 1 buçuk saatlik sürüş mesafesiyle ulaşabilirsiniz. Ayrıca kamp alanına kendi aracınızla gelebileceğiniz gibi Adrasan bölgesinde düzenli seferleri bulunan minibüsleri de tercih edebilirsiniz. Üstelik aracınızı otoparka belirli bir ücret karşılığında park edip güvenle kampınızı yapabilirsiniz. Antalya ilçe merkezinden Adrasan Koyu Kamp Alanı’nda ücretsiz rotalara varmak için öncelikle Sarısu konumunda Adnan Menderes Blv., 100 Yıl Blv ve Atatürk Blv. üzerinden Akdeniz Blv./D400 hedefine dopru yönelmelisiniz. Detaylı harita yönergelerini takip ettikten sonra Belen konumunda Kumluca Yolu hedefine gitmek için D400 rotasını izlemelisiniz. Son olarak Kumluca Yolu üzerinde ilerleyerek Adrasan konumunda arabayla Deniz Cd. Yönüne gitmelisiniz. Hedefe doğru devam ettiğinizde kısa süre içerisinde Adrasan Koyu’nda yer alan ücretsiz kamp bölgelerini görebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Turizm cenneti Adrasan’ın şehir hayatı ve doğasını keşfedebileceğiniz Adrasan Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, plaj, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, otopark, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, yüzme (deniz), dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, kano, voleybol, doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

42 - Adrasan Tatil Camping - Adrasan

adrasan-tatil-camping
Adrasan Tatil Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Devasa portakal ağaçlarının ortasında hem konforlu hem de samimi bir kamp anısı biriktirebileceğiniz Adrasan Tatil Camping tesisinin şahsi çadır ve yerleşik kiralık çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Tatil Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan’ın Deniz Sokak bölgesinde hizmet veren Tatil Camping, doğanın müthiş atmosferini keşfederken gelişmiş hizmetleriyle keyifli bir tatil ortamı vadetmeyi başarıyor. Üstelik Tatil Camping’in merkezi konumu sayesinde şehir merkezi ve Adrasan halk plajına kısa sürede gidebiliyorsunuz. Tesisin elverişli konumu ulaşımı da oldukça avantajlı kılıyor. Dolayısıyla tesise hem özel araç hem de toplu taşımayla gidebilirsiniz. Adrasan merkezinden özel aracınızla Tatil Camping’e 240. Sokak istikametini kullanarak yaklaşık 6 dakika içerisinde varabilirsiniz. Ayrıca tesise gelirken Antalya şehir otogarından yaz sezonu boyunca düzenli olarak hareket eden Adrasan ilçe minibüslerini de tercih edebilirsiniz. Tatil Camping’e gelirken tercihiniz toplu taşımadan yana olacaksa Adrasan ilçe merkezine geldikten sonra Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine doğru ilerlemelisiniz. Daha sonra yaklaşık 750 metrelik bir sürüş süresi sonunda Deniz Caddesi istikametine doğru sola dönmelisiniz. Son olarak 1 km boyunca 240. Sokak yönünde devam etmelisiniz. Ardından Adrasan Tatil Camping’i yolun sağ şeridinde görebilirsiniz. Konforlu bir çadır kampı için özel araçla geldiğiniz Tatil Camping’te konaklama ücretine dâhil olarak araç otoparkından da faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 535 692 12 92
  • Web site: tatilcamping.com/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

1.7 dönümlük geniş bir bahçede hizmet verirken büyüleyici bir atmosferle baş başa kalmanızı sağlayacak Adrasan Tatil Camping tesisinde yerleşik çadır konaklama bölgesi, şahsi çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Halk Plajı’na yakınlığı sayesinde hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendinizi dinlenmiş hissedebileceğiniz birçok imkân sunan Adrasan Tatil Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Tatil Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

43 - Sazak Koyu Kamp Alanı – Adrasan

sazak-koyu-kamp-alani
Sazak Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyükşehirlerin gürültüsünden arınarak doğanın sessizliğine sığınacağınız Sazak Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Adrasan ve Olympos beldeleri arasında yer alan Akdeniz’in incisi Sazak Koyu’nda ücretsiz bir şekilde çadır kampı kurabilmeniz mümkün. Üstelik tertemiz atmosferiyle gelen herkesi büyülemeye aday olan Sazak Koyu’na kara yolundan ulaşım da sağlanıyor. Sazak Koyu’na özel araçla ulaşım için öncelikle çevre bölgelerden Kumluca’nın ilçesi Adrasan merkezine gelmeniz gerekiyor. Adrasan’a vardıktan sonra Adrasan Sahili’nin sol tarafında yer alan patika yolun sağından gitmelisiniz. Yaklaşık 8 km sürecek yolu tek aracın geçebildiği dar ve engebeli yolu devam ederek gidebilirsiniz. Ancak yolun oldukça bozuk olduğunu unutmamalı ve gelirken zemini yüksek araçları tercih etmelisiniz. Sazak Koyu Kamp Alanı’na vardıktan sonra özel aracınızı elverişli noktalara park edebilirsiniz. Ayrıca Adrasan Sazak Koyu Kamp Alanı’na tekne turlarıyla deniz yolu üzerinden de ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Şehrin yorucu karmaşasından kaçarken ücretsiz bir kamp tatili yapabileceğiniz Sazak Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, karavan park alanı ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Sazak Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Sazak Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

44 - Adrasan Karaöz Sahili Kamp Alanı – Adrasan

karaoz-sahili-kamp-alani
Karaöz Sahili Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Korsan Koyu ve Gelidonya Feneri yolculuğunuzda mutlaka uğramanız gereken rotalar arasında Karaöz Sahili Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ücretsiz bir kamp tatiline adım atabileceğiniz Karaöz Sahili Kamp Alanı’na ulaşım hem özel araç hem de toplu taşıma ile sağlanıyor. Karaöz Sahili’ne Adrasan ilçe merkezi üzerinden Kumluca Caddesi’ni kullanarak 15 dakikalık bir sürüş mesafesi sonunda ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda ulaşımda Adrasan çevresinde hizmet veren toplu taşıma araçlarını da tercih edebilirsiniz. Antalya şehir otogarından Adrasan’a doğru düzenli seferleri bulunan minibüsler kalkıyor. Söz konusu araçları tercih ederek kısa sürede ve konforlu şekilde Karaöz Sahili Kamp Alanı’na ulaşabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz çadır ve kamp alanına Adrasan merkezinden özel araçla gelmek için öncelikle Sahil Yolu yönünden Çavuşköy Köyü Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemeli ve Çavuşköy Köyü Yolu konumunda sola dönmelisiniz. Daha sonra karşılaşacağınız Kumluca Cd. Yönünde ilerlemeli ve yaklaşık 3 km sonra sola yönelmelisiniz. Yolda 100 metre sonra sola ve tekrar sola döndüğünüzde Adrasan Karaöz Sahili Kamp Alanı’na ulaşabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz kamp alanına karavanla gelebileceğiniz gibi çadır yanına araç da park edebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Yaz tatilinde huzur arayanların vazgeçilmez rotası Adrasan Karaöz Sahili Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, market, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Karaöz Sahili Kamp Alanı’nda konaklarken kültür, bisiklet, yüzme (deniz), dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, voleybol, doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Karaöz Sahili Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

45 - Papaz Koyu Kamp Alanı – Adrasan

papaz-koyu-kamp-alani
Papaz Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Tertemiz bir denizde özgürce yüzme keyfi sunan Papaz Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Antalya şehir merkezine yaklaşık 101 km’lik mesafesi bulunan Papaz Koyu’nun elverişli ulaşım rotası sayesinde gidiş hem toplu taşıma hem de özel araçlar ile sağlanıyor. Özel araçla Papaz Koyu’na gelirken Kumluca yönünü 6 km geçmeniz gerekiyor. Harita rotasını takip ettiğinizde Adrasan ilçe merkezi üzerinden de bölgeye kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Adrasan ilçe merkezi üzerinden özel araçla yola çıktığınızda öncelikle Sahil Yolu yönünden Çavuşköy Köyü Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Çavuşköy Köyü Yolu konumunda sola dönerek Kumluca Caddesi’ne bağlanmalısınız. Son olarak 3 km ve sola ve ardından sağa döndüğünüzde Adrasan Papaz Koyu Kamp Alanı’nı yolun sol şeridinde görebilirsiniz. Ancak Papaz Koyu’nda çadır kurabileceğiniz ücretsiz bölgeye araçlar inemiyor. Dolayısıyla aracınızı güvenli bir noktaya park edip kalan yolu yürüyerek devam etmelisiniz. Ayrıca Papaz Koyu’na doğru Adrasan’dan hareket eden düzenli toplu taşıma araçlarıyla da kolayca ulaşabilirsiniz. 

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Likya yürüyüş yolu üzerinde doğayla iç içe ücretsiz bir kamp tatili yapabileceğiniz Papaz Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, karavan park alanı, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, su bağlantısı, ağaçlık alan, tuvalet, duş, mescid (bay) ve mescid (bayan) gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Papaz Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, balık tutma, kültür, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), bisiklet turu, doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Papaz Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

46 - Kargılı Dere Koyu Kamp Alanı – Adrasan

kargili-dere-koyu-kamp-alani
Kargılı Dere Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyüleyici doğanın saklı kalmış birçok güzelliğini keşfedeceğiniz Kargılı Dere Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yaz geldiğinde kampçıların vazgeçilmez rotası hâline gelen Kargılı Dere Koyu’na özel araç ile ulaşım sağlanıyor. Bunun için Adrasan ilçe merkezinden yola çıkıp Kumluca Caddesi’ni takip ederek yaklaşık 20 dakikalık bir sürüş sonunda Kargılı Dere Koyu Kamp Alanı’na ulaşabilirsiniz. Aracınızla kamp alanına giderken öncelikle Sahil Yolu yönünden Çavuşköy Köyü Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Çavuşköy Köyü Yolu konumunda sola dönerek Kumluca Caddesi’ne bağlanmalısınız. Yaklaşık 3 km sonra sola dönüp ardından tekrar sağa dönmelisiniz. Son olarak girdiğiniz yolda Kargılı Dere Koyu Kamp Alanı’nı sol şeritte görebilirsiniz. Koya giden düz yol biraz engebeli olabilir. Bu nedenle aracınızın altı alçak ise güvenli bir yere park edip kalan yolu yürüyerek devam edebilirsiniz. Arzunuza göre şahsi aracınız ile koyun çevresine de inebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Doğaseverlerin Adrasan yaz tatilinde vazgeçilmez rotası hâline gelen Kargılı Dere Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, yakacak odun, market, su bağlantısı, ağaçlık alan, tuvalet ve duş gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Kargılı Dere Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Kargılı Dere Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

47 - Mavikent Tabiat Ormanı Kamp Alanı – Adrasan

mavikent-tabiat-ormani-kamp-alani
Mavikent Tabiat Ormanı Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Ormanın derinliklerinde huzurlu bir atmosferle baş başa kalabileceğiniz Mavikent Tabiat Ormanı Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Mavikent Tabiat Ormanı, Antalya’ya 105 kilometre ve Kumluca’ya 12,6 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Mavikent Tabiat Ormanı’na en yakın olarak Adrasan ilçe merkezi üzerinden Adrasan Caddesi yolunu kullanarak yaklaşık 20 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz. Ayrıca Tabiat Ormanı’na bölgede düzenli olarak hizmet veren araçları kullanarak gelebilirsiniz. Adrasan ilçe merkezinden Mavikent Tabiat Ormanı Kamp Alanı’na doğru özel aracınızla yola çıktığınızda öncelikle Mavikent konumunda Deniz Cd. hedefine gitmek için Kumluca Cd ve Adrasan Cd. Rotasını sırasıyla izlemelisiniz. Ardından 2 dakika boyunca 1 km’lik yol gittiğinizde Mavikent Tabiat Ormanı Kamp Alanı’na ulaşabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeye toplu taşımayla gelecekseniz Antalya otogarından düzenli olarak hareket eden Adrasan minibüslerine binebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Hem deniz hem de yemyeşil bir doğanın keyfini çıkarabileceğiniz Mavikent Tabiat Ormanı Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, karavan park alanı, yakacak odun ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Mavikent Tabiat Ormanı Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, kültür, bisiklet, voleybol, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Mavikent Tabiat Ormanı Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

48 - Yalı Park Kamp Alanı – Adrasan

yali-park-kamp-alani
Yalı Park Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Yemyeşil ağaçların ortasında gölgelik bir alanda otururken adeta huzurun sesini dinleyebileceğiniz Yalı Park Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri
  • Karavan park alanı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Kumluca Yalı Park Kamp Alanı’na konumu itibariyle hem özel araç hem de toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanıyor. Adrasan ilçe merkezi üzerinden Yalı Park Kamp Alanı’na kendi aracınızla yaklaşık 20 dakikalık bir sürüş süresi sonunda kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda özel aracınız yoksa düzenli otobüslerle de Yalı Park Kamp Alanı’na gidebilirsiniz. Adrasan ilçe merkezi üzerinden özel aracınızla Yalı Park Kamp Alanı hedefine doğru yola çıktığınızda öncelikle sırasıyla Mavikent konumunda Deniz Cd. hedefine gitmek için Kumluca Cd ve Adrasan Cd. Rotasını izlemeniz gerekiyor. Ardından Deniz Cd. yönünde dümdüz ilerlediğinizde ücretsiz Yalı Park Kamp Alanı’nı yolun sol şeridinde görebilirsiniz. Ayrıca kamp bölgesine Kumluca ilçe merkezi üzerinden D400 ve Yapraklı Cd. Rotasında devam ederek de kolayca ulaşabilirsiniz. Çadır kampının yanı sıra karavanla da gelebileceğiniz Yalı Park Kamp Alanı’nda merkez ve sahil noktasına da kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda özel aracınızı park edebileceğiniz elverişli bir park noktası da bulabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ailenizle birlikte keyifli bir kamp vakti geçirebileceğiniz Yalı Park Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, karavan park alanı, yakacak odun, market, restoran ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Yalı Park Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, kültür, bisiklet, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Yalı Park Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

49 - Korsan Camping – Adrasan

korsan-camping
Korsan Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Doğada ailenizle birlikte unutulmaz bir kamp tatili yapabileceğiniz Adrasan Korsan Camping tesisinin çadır ve bungalov konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Korsan Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama yeri
  • Bungalov konaklama odaları

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Yaz turizminin vazgeçilmez rotası Antalya’nın Adrasan ilçesinde yer alan Korsan Camping’e özel araç ve toplu taşıma araçlarıyla gidebilirsiniz. Doğaya hâkim olarak döneceğiniz Adrasan Korsan Camping’e gitmek için tercihiniz özel araçtan yana olacaksa Sahil Yolu yönünden Çavuşköy Köyü Yolu konumuna doğru Batı yönünde ilerlemelisiniz. Ardından Çavuşköy Köyü Yolu konumunda sola doğru dönmeniz gerekiyor. Kumluca Caddesi’ne girdiğinizde yaklaşık 3 km sonra sola ve 100 metre sonra tekrar sola dönmelisiniz. Yolun 500 metre sonrasında sağa dönüp tekrar sağa dönüş yaptığınızda aramış olduğunuz Korsan Camping’e gelebilirsiniz. Ayrıca kamp tesisine geliş için tercihiniz özel araçtan yana olacaksa işletmenin misafirler için özel tahsis ettiği otoparktan konaklama ücretine dâhil olarak faydalanabilirsiniz. Ayrıca Adrasan’ın incisi Korsan Camping’e gelirken tercihinizi Adrasan bölgesinde hizmet veren düzenli toplu taşıma araçlarından yana kullanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 542 734 37 00
  • Web site: korsancamping.com

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Korsan Koyu’nda muhteşem bir doğanın büyüleyici denizini keşfetme fırsatı yakalayacağınız Adrasan Korsan Camping tesisinde bungalov konaklama yeri, çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, internet bağlantısı, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Korsan Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Korsan Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

50 - Korsan Koyu Kamp Alanı – Adrasan

korsan-koyu-kamp-alani
Korsan Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Adrasan Korsan Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Ücretsiz çadır kampı kurabileceğiniz Korsan Koyu, Antalya’nın Kumluca ilçesi sınırlarında yer alan Karaöz bölgesinde bulunuyor. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşımın sağlanamadığı Korsan Koyu kamp severler tarafından bir odak noktası hâline gelse de ulaşım zorluğu nedeniyle fazla tercih edilemiyor. Adrasan’ın doğal ve bakir bölgesi Korsan Koyu Kamp Alanı’na ulaşmak için Adrasan’dan yola çıktığınızda Kumluca Caddesi’ni takip etmeniz gerekiyor. Gelmiş olduğunuz bölgede Olimpos ve Adrasan yol ayrımını gördüğünüzde Adrasan’a doğru yaklaşık 7-8 km yol gitmelisiniz. Ardından Korsan Koyu’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Koya giden son 2 km’lik yolun toprak olduğunu unutmayın. Bu nedenle altı açık araçlarla Korsan Koyu’na gelmemenizi tavsiye ederiz. Korsan Koyu Kamp Alanı’na geldiğinizde aracınızı elverişli bir bölge ya da ücretli otoparklara park ederek toprak yoldan yürüyebilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Göz alıcı bir denizle büyülenirken özgür dalgalara şahit olabileceğiniz Adrasan Korsan Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri, suya erişim, tuvalet, market, su bağlantısı ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Korsan Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Korsan Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

51 - Adrasan Sahil Camping - Adrasan

sahil-camping
Sahil Camping

Konaklama ücretleri nelerdir?

Büyüleyici bir Akdeniz’in tam yanı başında unutulmaz birçok kamp anısı biriktirebileceğiniz Adrasan Sahil Camping tesisinin bungalov ve çadır konaklama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla Adrasan Sahil Camping tesisine tatile gitmek istediğiniz sezona özel güncel fiyat bilgisi için iletişim adresleri üzerinden tesisle bağlantı kurabilirsiniz. 

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Çadır konaklama alanı
  • Yerleşik çadır konaklama bölgesi
  • Bungalov konaklama odaları

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Akdeniz’e yaklaşık 20 adım gibi çok kısa bir sürede ulaşabileceğiniz Adrasan Sahil Camping, hem tatil hem de ulaşım için çok elverişli bir konumda yer alıyor. Dolayısıyla Sahil camping’e ulaşımda hem özel araç hem de toplu taşıma araçları kullanılabiliyor. Adrasan ilçe merkezi üzerinden yola çıktığınızda Deniz Caddesi’ni kullanarak yaklaşık 8 dakika içerisinde tesise ulaşabilirsiniz. Ayrıca Sahil Camping’e Antalya ilçe otogarından hareket ederek Adrasan bölgesi boyunca hizmet veren minibüslerle de gelebilirsiniz. Adrasan ilçe merkezinden özel aracınızı kullanarak Sahil Camping’e gelirken öncelikle Sahil Yolu yönünden Doğu istikametine doğru ilerlemelisiniz. Daha sonra yaklaşık 3 km’yi tamamladıktan sonra sağa dönmeli ve Deniz Caddesi’ne bağlanmalısınız. Son olarak 14o metre sonra sola dönmeli ve 39 metrelik mesafede tekrar sola yönelmelisiniz. Ardından Adrasan Sahil Camping’i yolun sol şeridinde görebilirsiniz. Tesise şahsi aracınızla geldiğinizde konaklama ücretine dâhil olarak araç otoparkından faydalanabilirsiniz. 

  • Telefon: 0 530 938 42 50
  • Web site: sahilcamping.business.site/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Ferahlatıcı bir deniz havası ve Akdeniz’in huzurlu atmosferiyle tanışacağınız Adrasan Sahil Camping tesisinde bungalov konaklama yeri, çadır konaklama yerleri, yerleşik çadır konaklama bölgesi, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Sahil Camping tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, yüzme (deniz), dalış, balık tutma, kano, rahatlama, yoga, gezi, voleybol ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Sahil Camping tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

52 - Adrasan Langır Lingir Camping Cafe - Adrasan

adrasan-langir-lingir-camping-cafe
Adrasan Langır Lingir Camping Cafe

Konaklama ücretleri nelerdir?

Kamp tatiliniz boyunca ailenizle birlikte dinlenirken eğlenceli birçok anı biriktirebileceğiniz Adrasan Langır Lingir Camping Cafe tesisinin şahsi çadır konaklama ve yerleşik çadır kiralama ücretleri sezona ve özel günlere göre değişiklik gösterebilir. Vermiş olduğumuz fiyat bilgisi Ağustos 2022 tarihi itibariyle alınmıştır. Gelecek sezonların güncel fiyat bilgisi için Adrasan Langır Lingir Camping Cafe tesisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ağustos 2022 Fiyat Tarifesi

  • Şahsi çadır konaklama ücreti: 100 TL
  • Yerleşik çadır kiralama ücreti: 130 TL

İşletmede hangi konaklama biçimleri mevcut?

  • Şahsi çadır konaklama yeri
  • Yerleşik çadır konaklama imkânı

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Antalya’nın Kumluca ilçesinde yeşilliklerin arasına kurulmuş Adrasan Langır Lingir işletmesi hem kafe hem de camping olarak hizmet veriyor. Dolayısıyla keyifli bir kamp tatiline yönelik her türlü beklentinizi tesiste bulabilirsiniz. 7’den 70’e her yaştan misafirin farklı beklentilerine hitap etmek üzere özenle geliştirilmiş Langır Lingir Camping Cafe’ye gitmek için tercihinizi hem toplu taşıma hem de özel araçlardan yana kullanabilirsiniz. Tesise Adrasan ilçe merkezi üzerinden 240. Sokak istikametini kullanarak yaklaşık 7 dakika içerisinde ulaşmak mümkün. Ayrıca Antalya ilçe otogarından hareket eden Adrasan ilçe minibüslerini kullanarak da Langır Lingir Camping Cafe’ye gelebilirsiniz. Adrasan ilçe merkezine geldikten sonra Langır Lingir Camping Cafe tesisine gitmek için öncelikle özel aracınızla Sahil Yolu yönünden doğu istikametine doğru ilerlemelisiniz. Daha sonra 750 metrelik bir sürüş mesafesi kat ettikten sonra sola dönmelisiniz. Son olarak yaklaşık 1,3 km yol kat ettiğinizde 240. Sokak yönüne doğru devam etmelisiniz. Böylece Adrasan Langır Lingir Camping Cafe tesisini yolun sağ şeridinde görebilirsiniz. Özel aracınızla tesise geldikten sonra araç otoparkından da güvenle faydalanabilirsiniz.

  • Telefon: 0 (543) 837 07 01
  • Web site: instagram.com/adrasan.langir.lingir.camping/

Tesisin sunduğu olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Akdeniz’in muhteşem denizine yaklaşık 40 adımda ulaşabileceğiniz elverişli bir konumda hizmet veren Adrasan Langır Lingir Camping Cafe tesisinde çadır konaklama alanları, yerleşik çadır konaklama yerleri, mangal yakılabilir alan, suya erişim, plaj, merkezi kamp ateşi, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet ve duş gibi hizmetler bulabilirsiniz. Aynı zamanda kampçılar için samimiyet ve dostluk teması çevresinde doğanın merkez noktasını konum alarak hizmet veren Adrasan Langır Lingir Camping Cafe tesisinde konaklarken kültür, bisiklet sürüşü, dalış, balık tutma, rahatlama, yoga, gezi, voleybol, yüzme (deniz) ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Langır Lingir Camping Cafe tesisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

53 - Gemleyik Koyu Kamp Alanı – Adrasan

gemleyik-koyu-kamp-alani
Gemleyik Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Adrasan Gemleyik Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Akdeniz’in meşhur kıyılarında uzun yıllar süresince bakir kalmayı başarmış Gemleyik Koyu Kamp Alanı çok fazla kişi tarafından bilinmiyor. Bu durum da bölgeyi olabildiğince sakin ve el değmemiş bir hâle getiriyor. Çok sert ve dik yokuşlu bir yoldan oluşan Gemleyik Koyu'na kara yolundan maalesef ulaşım mümkün değil. Ancak trekking sevdalısı ya da profesyonel bir dağcıysanız kara yolunu tercih edebilirsiniz. Adrasan Gemleyik Koyu’na ulaşım deniz yolu ile kolaylıkla sağlanıyor. Bunun için Adrasan’ın sahil şeritlerinden düzenli olarak hareket eden bir tekne turunu tercih ederek birçok koyla birlikte Gemleyik bölgesini de ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretiniz esnasında bulduğunuz tenha bir alana çadırınızı kurabilirsiniz. Gemleyik Koyu Kamp Alanı’na gelirken ulaşım yönünde deniz yolunu tercih edecekseniz öncelikle yer ayırtmış olduğunuz teknenin koy haritasına bakabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Doğanın saklı kalmış yüzünde masmavi bir denizi keşfedebileceğiniz Adrasan Gemleyik Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Gemleyik Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, balık tutma, rahatlama, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Gemleyik Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

54 - Adrasan Amerikan Koyu Kamp Alanı – Adrasan

amerikan-koyu-kamp-alani
Amerikan Koyu Kamp Alanı

Konaklama ücretleri nelerdir?

Adrasan Amerikan Koyu Kamp Alanı ücretsiz kamp kurabileceğiniz bölgeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla bölgede konaklamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Bölgede nasıl konaklanır?

  • Çadır konaklama yeri

Kamp alanına ulaşım ve iletişim nasıl sağlanır?

Bir görüşte tekrar tekrar tanık olmak isteyeceğiniz Amerikan Koyu, Adrasan’ın en büyüleyici koyları arasında yer alıyor. Üstelik Amerikan arkeologların Gelidonya batığını araştırdıkları sırada adını alan Amerikan Koyu’nda doğanın büyüleyici bir güzelliğini keşfederken tarihin tozlu sayfalarına da tanık olma şansı yakalayabilirsiniz. Yaz sezonunda turistlerin gözdesi hâline gelen Amerikan Koyu’na ulaşım yalnızca deniz yolu ile sağlanıyor. Bunun için Adrasan sahil şeridinden sabah saatlerinde hareket eden tekne turlarına katılabilirsiniz. Ancak öncelikle tekne kaptanından gezi rotasını öğrenerek Amerikan Koyu Kamp Alanı’na gittiğinden emin olmanızı tavsiye ederiz. Aynı şekilde Adrasan Amerikan Koyu Kamp Alanı’ndan dönüşünüzü de sahile yanaşan tekneler vasıtasıyla yapabilirsiniz.

Bölgede bulunan olanaklar ve aktiviteler nelerdir?

Doğanın gizli cennetinden bir köşeyi keşfedeceğiniz Adrasan Amerikan Koyu Kamp Alanı’nda çadır konaklama yeri ve ağaçlık alan gibi olanaklar bulabilirsiniz. Aynı zamanda Adrasan Amerikan Koyu Kamp Alanı’nda konaklarken dalış, balık tutma, rahatlama, kültür, gezi, yüzme (deniz), doğa yürüyüşü ve yoga gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Adrasan Amerikan Koyu Kamp Alanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

 

Adrasan’ın büyüleyici doğası içerisinde özgür kampçılık duygularınıza hitap eden ücretsiz kamp alanları ve konforlu detaylarıyla tatil süresince ev konforunu bulabileceğiniz ücretli kamp alanlarını sıraladığımız Adrasan kamp alanları rehberimizin sonuna geldik. Çeşitli araştırmalar sonucu oluşturduğumuz kapsamlı şehir rehberinde arzu ettiğiniz bölgeyi bulamadıysanız diğer listelerimizi de değerlendirebilirsiniz. Düşlediğiniz bir tatil için rotanızı Akdeniz’den başka bölgeye çeviremezseniz kapsamlı bir rehber için Antalya kamp alanları yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca tercihiniz daha nezih ve sakin bir rotadan yana olursa yaz sezonunun gözdesi hâline gelen Kaş kamp alanları rehberimiz tam olarak size göre. Rotanızı Akdeniz’den çekip Ege’nin zeytin kokulu sokaklarına kaydırmak isteyenler için de İzmir kamp alanları rehberimiz adeta bir kaynak rolüne sahip. Bölgesel olarak detaylı bir araştırma yapmak isterseniz huzurlu ve konforlu detayları tek bir noktada bulabileceğiniz Dikili kamp alanları ya da Muğla kamp alanları rehberimizi tavsiye ederiz. Son olarak rotanızı Çanakkale’nin tarihi bir dokuyla kaplanmış eşsiz doğasına çevirmek için Assos kamp alanları kaynağımızı değerlendirebilirsiniz. Sizler için oluşturduğumuz kapsamlı listelerde de aradığınızı bulamadıysanız Campalow’un “Kamp Alanı Bul” isimli arama motorunu kullanabilirsiniz. Arama motoru üzerinde şehir, aktiviteler ve özellikler seçtikten sonra kamp alanı aramasına başlayabilirsiniz. Akdeniz’in masmavi suları ve doğal atmosferiyle hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiniz huzurlu ve konforlu bir kamp tatili için şimdiden iyi eğlenceler dileriz!


Yorum Yaz


Bunlar ilginizi çekebilir